hmmmm

mycket nu!!!!!


.....

I think I´ve had enough..

Jag orkar bara inte.


Är det ens någon idé?

ingen rubrik

Det var ett tag sen jag skrev, har varken haft tid eller lust till att skriva. Tror jag ska sluta med bloggandet??
Det har väl inte hänt så mycket på sista tiden.
Var ut förra helgen igen, jobbade också både lördag och söndag. Vi förfestade hemma hos Erik & Håkan och sen drog vi på Stadshuset, tack jannike för att du hängde med, kvällen blev super tack vare dig :D
I veckan har jag legat hemma sjuk också, helt slut i kroppen fortfarande, har ingen ork till något. Hoppas det bara är vädret eller nått..
I torsdags var det i alla fall alla hjärtans dag, en dag som jag egentligen inte gillar eller har brytt mig så mycket om förut. Men jag och älsklingen firade ändå med got mat, tv-spel, film & myyyys.. Toppen! :)
Sen igår jobbade jag 12-20, sen skjutsade Danne hem mig till Njurunda och var med mig här en stund innan han åkte. Jag såg på Mystic river med pappa sen la jag mig i sängen och såg på massa One tree hill avsnitt.
Nu har jag vaknat för en liten stund sen och ska väl inte göra så mycket, bara ligga i sängen och kolla på massa serier och inte behöva göra nånting.

Å just det, har framkallat masssssssa bilder nu, typ 65 st :D Så när lönen kommer ska jag gå och köpa ett fotoalbum och göra det så fint så :)

PUSS & KRAM!

en superkväll

tack alla bruppor för gårkvällen, hade svinkul (I think) , girltalk, dans och annat roligt. Och ett stor grattis till Maria som fyller år idag, men vi firade henne igår istället. :) tack tack!
tog en massa kort igår men jag orkar inte lägga upp dom just nu. Så många kort som inte kan läggas upp heller :P haha.
Min älskling var våran fyllechaffis inatt också, och imorse. Thanks baby!

Näe nu blir det one tree hill och choklad.

PUSS & KRAM!