FYLLA.SE!

Jafyfan. :-/
Kvällen började hos Nathalie och Jonny. Smådrack lite medans jag väntade på att dom skulle bli klara. Sen åkte vi till Mörten på förfest. Blev väääääldigt för full, för snabbt!
Åkte till Norell, ingen aning om vad kl var. Men vid 11 redan så gick jag hem iaf, var så satans jävla full att jag trodde jag skulle dö :-P inge kul var det.
Kunde tydligen inte ens öppna ytterdörren, pappa fick hjälpa mig.
Vaknade 8 imorse och mådde så jävla dåligt. I 4 timmar låg jag och bara tokspydde och huvudet dunkade som ett helvete. DÅ VILLE JAG FAN DÖ! Men efter mååånga alvedon och mycket vatten och efter att ha spytt ca 30 ggr så mådde jag faktiskt lite bättre. Har ätit lite nu och så iaf.. Ska snart traska ner på ica och köpa mig massor av godis och chips.. är såååå sugen!!!!

Ligger i sängen nu iaf med bärbara, den är min nu :D Jesper har fått sin dator nu som han hade beställt.. :-)
näe nu ska jag vila en stund..
Ikväll blir det lugnt


GRATTIS CAROLINA PÅ 19-ÅRSDAGEN! :D :D
så imorgon får man tårta :-P



btw så ser jag ut som ett helvete. blir sjukhuset på måndag :-/

Party 2night

oh yes. Ikväll ska jag parta med min favoritbrud, nathalie :-)
kommer ha så jävla kul.
och jag är på ett strålande humör idag, stort tack till den varma solen som förgyller min dag. :-)
hinner inte skriva mer nu, måste skynda mig ner i duschen. sen ska jag laga tacos och göra fint
till hela familjen :-) bloggar mer imorgon och kanske sen om jag hinner (?)


ha en supertrevlig kväll!



jessss


image35

NEEEEEEEEEEEEEEEJ :-(

Det som absolut inte fick hända, hände ikväll!
FÄRJESTAD åkte ur. 6-2 till Linköping. Jag tror nästan att jag grät.. huva. jag känner mig så deppig! faaan. hur i helvete kunde dom förlora????? jag är så arg nuuuuu!!!!!!!
och inte nog med det så förlorade modo mot hv71. lite less jag blir..
håller iaf på modo nu när färjestad är ute, men det är enbart för att modo slog ut timrå ::-P well done!


Blir så otroligt less på vissa människor, get a life! jag förstår inte vad det är ni vill? fan håll er borta från oss. jag har inte gjort ett skit!!! är du så jävla avundsjuk för det "vi" hade förut? hahahaha. patetiskt!


Jag är så glad att jag har min älskling, Nathalie! Du finns alltid där. Vad det än är. Jag älskar dig!


Imorgon blire party med Nathalie också, vi ska röja som fan. Dock inte krogen! Ska bli så jävla kul.


Imorgon får brorsan sina nya dator som han har beställt även, vilket innebär att den bärbara då blir MIIIIIIIIINNNNN! jag är så otroligt överlycklig och glad. kommer ligga med den hela dagarna & nätterna i sängen.
Nånting positivt iaf :-P



hmm, du är en konstig människa :-S jag förstår ingenting!



godnaaaaaaaaattttt!
jessss

Hmmm

Hade fått en väldigt gullig och trevlig sak i min gästbok på 360 förut av mitt ex

"Hitta en kille som kallar dig vacker istället för sexig . En som ringer upp dig så fort du lagt på . En som skiter i alla andra tjejer han kan få . En som ligger vaken bara för att få se dig sova . En som vill visa världen att du är någonting. En som håller hand i hand inför polare. En som konstant påminner dig om hur mycket han bryr sig och tycker om dig . En som tar med dig när han träffar sina vänner. Och som vänder sig mot dem och säger "Det är hon""

Finns det såna killar? Finns det någon kille som någonsin skulle säga och göra dom här sakerna? Drömma kan man ju alltid få göra. Det värmde iaf otroligt mkt att få detta inlägg. Tack för det!

Tomhet

Jag känner mig så tom, och jag känner en enorm saknad. Ena minuten känner jag att jag klarar det här, att jag kan gå vidare och jag mår bra. Men sen kan det vända så snabbt. Som just nu, hela kvällen har jag bara tänkt på dig, även om jag inte vill. Det går liksom inte att kontrollera. För helst av allt så vill jag ju bara glömma och gå vidare. Men ikväll så känner jag mig så ensam. Jag vill inte sova, jag vill inte. Jag vet att det är då som det är värst och saknaden efter dig är störst. Alla nätter med dig har varit så underbara, vi har legat vaken heeela nätterna och pratat, skrattat och haft det så mysigt. Vi har verkligen pratat om allt. Jag har känt mig så trygg med dig, och jag har litat på dig till 100 %. Sen nu alla nätter utan dig, och veta att det aldrig mer komma bli en sån natt. En sån där underbar natt som jag aldrig kommer att glömma. Jag har bara minnen kvar. Jag vill ändå inte på ett sätt att det här ska vara över.
Men jag har börjat gå vidare, och jag har släppt dig. Jag tycker att det fungerar ganska bra. Men jag vill aldrig någonsin förlora dig ur mitt liv. Du är en väldigt nära vän till mig, och du betyder så mycket för mig. Jag kan acceptera att vi bara kan vara vänner, och det kommer att fungera, det lovar jag. Men jag måste ändå få sakna dig. Men detta går över, jag vet. Men det tar nog lite längre tid för mig än vad det gör för dig. Med tanke på att jag ville så mycket mer och kände så mycket mer.
Fan också, jag lovade mig själv. Jag lovade verkligen mig själv att inte göra såhär igen. Att inte bryta ihop. Att försöka hålla tillbaka tårarna och försöka att vara glad och inte tänka på det. Men nu gick det inte längre. Jag har försökt att hålla tillbaka så många dagar nu.
Fast jag inte vill så kommer ändå samma tankar tillbaka. Kunde jag har gjort något annolrunda? Kunde jag ha agerat annorlunda i vissa situationer? Hade det funkat då?
Jag vet att jag inte får några svar eller mår bättre utav att hålla på såhär. Men jag kan inte riktigt liksom låta bli. Jag kan inte styra över min hjärna.
Men jag har dig hellre som vän att inte ha dig i mitt liv alls.




I alla fall så tog min kära kusin körkort igår, så ett stort grattis till henne :-) Är så glad för hennes skull.

Har också varit på stan varje dag den här veckan. Och igår skulle jag prova lite jeans, det skulle jag inte ha gjort. Fyfan vad fet jag har blivit, dom gick inte att stänga. Näe nu tänker jag fan dö. Är det meningen att man ska vara såhär fet? Usch jag känner mig så äcklig och ful just nu så det finns inte. Knappt så man vill gå utanför dörren. Så nu tänker jag fan aldrig mer prova jeans. Näe jag går hellre naken! Har också ätit skräpmat 3 dagar i rad. I måndags blev det donken, igår max och idag först korv och sen pizza. (Konstigt att man ser ut som man gör). Hade sån ångest efteråt att jag bara ville gå in på toaletten och köra ner fingrarna i halsen och kräkas upp skiten.

Såg självklart på hockeyn igår också. HELVETE att färjestad förlora. Jävla Linköping! Imorgon gäller det, om dom förlorar imorgon igen så är dom ute. :-(

Har suttit nu 3 dagar i rad också med mitt skolarbete. Fick ju en uppgift till boken som vi skulle läsa. Jag valde ju som sagt "Den tusende gången". Helt underbart bra bok! Det är absolut en bok som NI bara måste läsa. Har aldrig läst något bättre förut.
Är iaf klar med uppgiften nu, eller hyffsat klar. Ska göra några små ändringar bara. Arbetet blev 6 sidor långt, dataskrivet. Tror det är för mycket men jag kunde inte korta ner det mer. Kan inte hjälpa att jag har så mycket egna tankar. Imorgon ska vi ha själva redovisningen. Får se hur det går, känner mig inte ett dugg förberedd. Och igår satt jag nästan till ett på natten och pluggade. Samma sak i förrgår. Konstigt att man försov sig idag då. Nathalie ringde och väckte mig vid kvart över 10. Så då åkte vi till stan vid 12 istället. Sket i skolan idag!

Imorgon slutar vi även kvart över 11, ska bara redovisa sen slutar vi. Hur härligt som helst. Så kvart i 12 ska jag vara på Face i stan och göra den där sminkgrejen. Härligt att äntligen få det överstökat. Synd bara att jag ser äcklig ut i ansiktet nu. Har fått tillbaka dom där "fläckarna" eller vad det är som kliar som fan. Har testat att smöra in med hydrokortison och får hoppas på att dom försvinner igen den här gången också. Har 3 jättestora på hakan som jag tyvärr har kliat sönder så det är 3 stora sår. Fan jag ser ju ut som jag har blivit misshandlad. Carolina gullungen frågade det till och med på skolan i måndags "Men gud har du blivit slagen?" :-P hehe. Så om jag ser ut såhär i helgen blir det fan ingen utgång för min del. Jag vägrar att visa mig ute då. Det är nog hemskt att gå till skolan.
Näe nu ska jag fortsätta med mitt skolarbete lite sen måste jag fan sova. Är helt slut!


Kan inte låta bli att tänka på dig, förlåt :-(



jessss
(förresten, det är inte meningen att detta inlägg ska vara i fetstil, jag råkade trycka nånstans på tangetbordet så att det blev så och nu får jag inte bort det :-P)

men ändå så fel

ja på nått sätt känns det ändå så fel?
jag är nog så rädd för att vara ensam.
det är så svårt. jag vill inte!
åh jag vill också vara lycklig, jag vill också
bli älskad av någon. någon som håller om mig
och stryker mig på kinden och säger "jag älskar dig"
kommer jag någonsin att hitta nån sån?
kommer jag någonsin att bli älskad?

:'(

Så töntigt

haha, please grow up. mer än så tänker jag inte säga.

börjar få ordning på min bok-uppgift nu ialla fall, tror att jag fattar vad det är vi ska skriva. och jag kan ju säga att denna bok var en utav dom bästa jag någonsin läst, "den tusende gången" LÄÄS DEEEEN! jag grät fler gånger, om och om igen. det gjorde så ont inuti mig. jag blev verkligen fängslad. kunde inte slita mig ifrån den.

imorgon ska jag åka lite tidigare till skolan, ska på studentkommittémöte. snark!
sen ska jag på stan, tänkte att jag skulle använda mitt presentkort som jag fick i julklapp på den där sminkgrejen och så måste jag fortsätta leta skor till balen. har lite panik nu :S

näe nu blire sängen, ska fortsätta plugga lite sen ska jag sova.

hejsvejs
godnatt!



jessss

Besviken

Ja det är jag faktiskt. Tycker att man ska göra som man vill. Och vi hade ju faktiskt bestämt.
Jag tycker att det är så jävla dålig still. Men men. Det är du som går miste om något otroligt roligt i alla fall, ett minne för livet. Det är ditt val!

Det här har varit den första dagen i mitt nya liv skulle man kunna säga. Jag har försökt att inte tänka på dig så mycket eller på oss. Jag håller just nu på att försöka glömma och gå vidare. Och på nått sätt så känns det faktiskt väldigt bra. Många känslor har faktiskt försvunnit, jag tycker ju fortfarande om dig såklart, mycket. Men inte lika mycket som förut. Och jag tror faktiskt jag också att det är bättre att gå skilda vägar. Tror att vi båda två blir lyckligare då. Såhär i början kommer det nog vara jättesvårt, att bryta vanan liksom. Jag menar, jag har ju blivit van vid att vara med dig. Mysa och så, och det har varit underbart. Det har ju liksom ändå gått 5 månader med dig nu. Så det är klart att det känns konstigt. Men jag är helt säker på min sak faktiskt, har nog nästan aldrig varit mer säker förut. Jag är så otroligt less på att bli besviken, sårad och ledsen. Även om det inte har varit med din avsikt.
Jag är redo för att glömma och gå vidare nu. Det kommer att bli jävligt tufft, men det är det enda rätta.
Tack så mycket mina underbara vänner, tack för att ni har stått ut och tack för att ni ändå har ställt upp så mycket trots att ni har tyckt en helt annan sak. Det uppskattar jag väldigt mycket.
Jag vet inte mer vad jag ska skriva riktigt, är lite ledsen såklart. Men det går väl över det också.
Nån gång hittar man väl någon. Men nu ska jag vara själv ett bra tag och bara njuta av livet och ta det som det kommer. Träffar man någon så gör man det.
Och den här sommaren ska bli oförglömlig, som den förra. Singel och vara med vännerna och party jämt. Ingen ska bestämma vad jag ska göra. Det ska bli otroligt underbart.

Nu ska jag fortsätta plugga.




jessss

Huva

måste nog ta och sova snart , är jättetrött och snart ska man ju ta och kliva upp . Måste kliva upp vid 8 och ringa till ungdomsmottagningen , kan inte gå såhär längre . det gör sååå pissigt ont :-( hoppas att dom har fått ordning på datorerna nu så att dom kan boka in en tid . Sen får jag iaf somna om och sova till 10 . ska inte vara i skolan förens vid 12 . då ska vi fixa klart PA . sen ska vi på stan och kolla på studentkläder :-) det närmar sig . är ju bara 74 dagar kvar nu , herregud :-D tiden går fort . Jag längtar som en idiot . . Tror att jag har haft på mig studentmössan nu nästan varje dag sen vi fick den . Det är en sån underbart härlig känsla . Tänk att om 74 dagar står vi där , halvfull och tokglada . Sen äre dags att komma ut i det stora arbetslivet , huva . Jag gruvar mig verkligen . Kännner mig absolut inte redo än . Fast det gör väl ingen ? Man mognar väl med tiden skulle jag tro .
Åh jag vill så gärna ha barn nu , tänk vad gulligt med en liten mage med en liten bebis i . Men den dagen kommer väl den också . Kan ju vara bra att ha en karl först , och som vill ha barn . :-P
Men samtidigt så känns det som att det är så mycket annat som jag vill hinna med först . Resa och grejer . . Men jag vet inte ? Jag antar att händer det så händer det . Man ska inte planera så mycket . Men om jag skulle bli med barn nu av olyckshändelse så skulle jag iaf behålla det . Skulle aldrig kunna göra abort . Det skulle jag inte klara av . . Men jag har ju min p-stav så lyckligtvis så blir jag nog inte med barn :-P
Åhnej , kom på nu också att jag har glömt att läsa min bok . Ska redovisa på ons/tors och jag fattar inte uppgiften plus att jag inte ens har läst halva boken än ! faaaan . Jag är så jävla duktig eller inte ! ! ! snaaaaark

aja ska ta och försöka sova nu tror jag .

natti natti




jessss

satans jävla skit

Ja , färjestad förlorade ikväll . 5-1 till fittlinköping ! så jävla less nu . . det står 2-1 i matcher nu till linköping . på tisdag måste vi spöa skiten ur dom . för vi ska gå vidare till final , that´s it . skulle iaf vara jävligt kul om det blir färjestad och modo i final och så vann färjestad . eftersom modo slog ut timrå . . Men det tror jag inte . tror faktiskt att det blir linköping - hv71 i final om jag ska vara riktigt ärlig :/

har iaf nyss kollat på film , spindels nät eller något hette den , på 4:an . en bra film tycker jag , har dock sett den förut . men jag kom inte ihåg nåtning ! och nu ligger jag här i sängen med brorsans bärbara och tänker på lite saker . inga roliga tankar direkt men måste tänkas . det är ganska så jobbigt just nu , jag vet inte riktigt vad jag ska göra ? hur jag än gör så känns det fel . :-S gah jag orkar inte med det här . jag förstår verkligen inte riktigt vad jag håller på med just nu ? känns som att den enda jag skadar är mig själv . :-/
Jag förstår inte varför det ska vara så svårt ? vad är det som jag egentligen inte fattar ?

äh nu ska jag sysselsätta mig med något annat ett tag . . . .




jessss

fyfan .

du kanske tror och tycker att det är ok att hålla på såhär ? men det är det inte , nu har jag fan fått nog av det här . jag kan inte ta hur mycket som helst om du trodde det . näefyfan .  är så less och arg just nu att det bara kokar i mig !
du verkar tro att det är helt ok att bete sig såhär ? men det är det inte kan jag tala om för dig !
fuck off !
NU FÅR DET VARA NOG !

sitter och fixar lite med PA nu . ska till skolan imrogon trots att vi är lediga och fixa klart det sista . huva !
men allt bara krånglar , måttligt less jag är nu . fyfan en sup skulle sitta fint !!!!!!!

äh tänker inte skriva mer nu när jag är så här arg , då kommer jag bara skriva massa skit som jag inte menar ändå ! ! !

ha en dålig kväll biiatches




jessss

God natt

Ja nu säger jag godnatt . Eller tänkte lägga mig i sängen iaf , får se om man orkar slå på någon film eller läsa.
Har nyss kollat klart på The guardian för miljonte gången, den är fortfarande lika bra men jag börjar dock bli lite less på den.
Hoppas att alla som är ute och super har en trevlig kväll och festar lite åt mig också. Men nästa helg är jag på g igen ;-)

Natti natti




jessss


Oh my god

jag har verkligen inget liv..

Har nyss gjort mig lite chai-te och sitter nu här igen.. Sitter och pratar med en kill-kompis från H-sand på msn. Måste ha varit år och dar sen jag pratade med han sist. Mycket trevligt :-)
Tänkte väl ta och se på någon film snart , får väl se på The guardian som jag har sett tusen gånger men men . Måste ju fördriva tiden med nånting..

Haha fick btw ett sms av danne för en liten stund sen, var lite kul
"Borde egentligen inte fråga, men jag behöver det verkligen. Har inte haft det på evigheter, kan känna hur den glider in hård och styv. Och hur den kommer ut mjuk o kladdig. Är säker på att du kan tillfredsställa min längtan. Är desperat och behöver din hjälp, du tycker säkert jag är fräck men jag kan redan känna tungan leka med den o suga ut de söta safterna tills de nästan är borta. Så låt mig komma till saken: Kan jag få ett tuggummi av dig? ;)"
HAHAHA jag skrattade så jag nästan ramlade av stolen . Jag vet , humör på hög nivå :-P


Näe nu ska jag sluta yra , skriver ändå inget vettigt , försöker bara att fördriva tiden. bais heeeejdååå !


jessss


image34

bläääää

jag har såååååå satans tråkigt , snaark ! har inte en aning om vad jag ska göra ikväll . bara sitta hemma och tråka . . alla andra är ute och super och har roligt . men inte jessika inte , näe hon sitter hemma framför datorn och är fet & äcklig . huva !
jag är så uttråkad nu så jag vet inte vad jag tar mig till snart , det är bara skit på tv:n och vid datorn händer det inte heller något kul eftersom alla är ute och har så hiiiiimla roligt !
tänkte gå och lägga mig och sova en timme eller två , så kanske livet är mycket roligare sen när jag vaknar igen :-P haha vem vet . har inga filmer på datorn heller , alla som jag har , har jag ju redan sett , snark !
ska nog slå en pling till nathalie och kolla vad hon gör och just det björkan ringde ju förut när jag sov . kanske ska ta och ringa upp henne !

näe nu ska jag kolla om jag hittar något kul att göra.
sup skallen av er allihopa vettja . tänk inte på mig :-P



jessss


Lördagmorgon

Ja nu är det lördagmorgon och solen lyser och vädret ser verkligen jättehärligt ut . Skulle ha varit på anglingen på dyket idag . Det var planerat att jag skulle ta med mig Ronja och gå dit och sen skulle jag och pappa & Ronja ta en promened tillbaka hemåt . Synd bara att jag vaknade för ungefär en halvtimme sen :/
Men jag tänkte nog ändå ta och klä på mig och ta en promenad . Det är så fint väder och jag känner verkligen för att röra på mig . Men först tänkte jag ta en dusch och äta lite frukost . Känner mig hur äcklig som helst och ser ut som en jävla prickig korv . Näe huva . Ut i friska luften gör nog susen . Ska bara ladda Mp3:n lite först . .

Gårdagen då . .
Åkte till Nathalie vid 8 tiden . Satt där och kollade på Så ska det låta , åt massa chips och snackade skit . Sen ringde jonny till Nathalie vid 10 (?) och frågade om vi ville följa med på fest till Indal :-P Vi hade ju ändå inget att göra så klart att vi kunde det . Bytte snabbt om och drog en snabbsminkning sen åkte vi , Jim körde , lill-norberg var med , och så jag , Nathalie & jonny då . När vi äntligen kom fram till den där festen så var det 4 pers där , stor-norberg och 3 andra killar som var ganska gamla tror jag :-P och det enda dom lyssnade på var AC/DC , wohow party party :P vi nykteristerna , jag nathalie & jim satt och hängde i baren bara . och vid 12 halv 1 så åkte vi hem igen . Hämtade upp Jessica, Fia , Malin & 2 killar i stan . Så vi satt 10 st i den där lilla jävla golfen :P trångt . Åkte upp till Oscar för han hade ju fest . När vi kom dit såg det förjävligt ut och där satt grans lillebror och murtssons lillebror bara . Utan musik :-P ha ha så då åkte vi hem igen , dom skjutsade hem mig och resten åkte väl på efterfest i kvissle .
Hade en trevlig kväll ändå med min underbara älskling , älskar dig gumman min :-)

Näe nu blire duschen så att jag kommer ut nån jävla gång :-P

Ha en bra dag :-)



jessss

Jag har tråkigt

UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm.
[x] Ibland tycker jag att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg
[x] Jag har en tatuering.
[x] Jag är osäker över mitt utseende
[x] Jag har haft/har tandställning.
[x] Jag har glasögon/linser. (Har , men använder ej)
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen
[ ] Jag har fräknar.


FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån.
[x] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn. (missfall)


SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[ ] Jag gör nästan alltid mina läxor
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan
[ ] Jag underkändes i (eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats
[ ] Jag har fått sparken


HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[x] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben
[ ] Mina tonciller har tagits bort.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän (på akuten).
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[x] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor
[?] Jag har haft/har astma.


ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[ ] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[ ] Jag har gått "skinny dipping" vad fan är det?
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har skidat
[ ] Jag har medverkat i ett skådespel
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har sett norrskenet
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.


FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift,
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar
[x] Jag saknar någon just nu
[x] Jag är rädd för att bli övergiven
[?] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[x] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.


ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.



Orkar inte skriva ngt om kvällen , gör det imorgon istället . kom nyss hem iaf och nu ska jag sova
god natt


jessss


En heldag med klassen i stallet

image26


Emma Persson & hästarna ;-)


image27

Kenneth, Henke & Carolina :-)


image28

Nathalies pålle var hungrig :-)


image29

Nathalie & Persson :-D


image30

Björkan & Pållen :-)


image31

Såååååååååååå sööööt ;-D Jag är kär


image32

Några i klassen :-D


image33

Vi fick till och med upp A-B (våran kära mentor) på hästryggen :-D


Har haft en underbar dag på nolby ridskola med hela klassen. Jag red inte själv eftersom jag har ridit typ hela livet och såg ingen anledning till att bara åka runt , därför så var jag fotograf istället :-) Men jag hade riktigt roligt ändå . Och en av de 2 höjdpunkterna var när Falstad ramlade när hon skulle hoppa av och hästen stod stilla :-P Den andra höjdpunkten var när A-B red , efter mycket tjat . Så carolina slängde upp henne på Parant , den största hästen i stallet. Den är väl ca 1,80 i mankhöjd skulle jag tro :-P Men det är också en av de lugnaste och snällaste hästarna. Gud vad jag saknar ridningen , förstår inte varför jag slutade för . Fan vad dum jag är . Är bra sugen på att börja igen . Köpa en egen häst ska jag i alla fall göra senare när jag har pengar och tid med en . Men så länge kanske man ska börja på ridskolan igen ? Vore väldigt kul faktiskt .
Man kanske ska kolla någonstans om man kan hyra en häst över sommaren ? Ja det ska jag fan ta och kolla upp :-) Finns inget härligare än att ge sig ut på en låååångtur i skogen med hästarna. Så underbart!
Ikväll ska jag som sagt vara hemma och vara nykter , har kännt mig jättefestsugen hela dagen , men icke jag ska ta det lugnt hela helgen . Imorgon ska jag också på angling med pappa på dyket . Ska GÅ dit med hunden . Kan vara härligt att komma ut och få lite luft . Så ikväll ska jag väl bara ligga i soffan och feta och se på tv. Ska tvinga ner pappa till affären snart och köpa maaaasssssa godis ;-)
Men nu ska jag gå ner och baka pizza , yummie ;-D

Ha en trevlig fredagskväll allihopa och parta lite åt mig .
Mer bilder från ridningen finns på min bilddagbok såklart ,
http://jess.bilddagboken.se 



jessss

Så jävla less

gaah vet inte vad jag ska skriva . men just nu är jag så jävla less , känns som att detta var droppen nu . fyfan ! jag kan inte ta hur mycket skit som helst . jag orkar inte bli behandlad såhär längre ! nu får det fan vara nog .
låt mig vara , jag vill vara ifred . dra åt helvete allihopa ! ! ! ! !





begrav mig


GODNATT !




jessss

Carolina

Åh mitt hjärta ramlade av hästen igår och fick åka ambulans in till akuten och blev tvungen att stanna kvar tills idag . Hjärnskakning och ont i kroppen , stackars min puppa . :-( Hoppas du blir bra igen älskling .


Näe nu ska jag fortsätta med projektarbetet innan jag somnar .



KRYA PÅ DIG GUMMAN



jessss

Projektarbete 2

image22

Nathalie låg i sängen och käkade Turkisk peppar medans jag & Björkan fixade med bilderna till vårat PA.



image23


Nathalie blev avundsjuk , hon ville också vara med och leka :-P



image24


Hahahaha , jag :-P



image25


Björkan är en boll :-P

Projektarbetet

Jag och Björkan har nu nästan gjort klart vårat projektarbete . Äntligen ! Vi har nyss tagit massa kort på oss när vi gör dom olika övningarna och skrivt ner om dom . Så ikväll ska jag sätta mig och sätta ihop allting , göra klart häftet och så vidare . Så nu har jag en del att göra ikväll , huva !
Imorgon är det äntligen fredag och då ska vi som sagt vara i stallet hela dagen i nolby :-) härligt . Jag , Nathalie , Falstad och Persson ska gå dit , tänkte att vi kunde behöva oss en promenad . :-)

Näe nu är lunchen slut så nu ska jag gå på lektion , slutar om ca 2 timmar , härligt !

Ha en bra dag !



Usch vad förvirrande , mycket tankar .  :-(




jessss

It´s like meeting the man of my dreams and then meetig his beautiful wife

Ja den här kvällen har ju varit händelserik eller inte , ställde mig på vågen förut som jag inte har gjort på flera veckor . Fyfan säger jag bara :/ och jag som tycker att jag faktiskt inte äter lika mycket skräpmat nu som förut . Jag kommer aldrig bli smal , kukhelvete . Ja ja det är väl bara att acceptera . Jag som skulle vara smal och snygg till sommaren , jävla skit :-P
Har tvättat som en tok ikväll i alla fall . Skönt att gå i rena kläder imorgon :-P haha.

Såg på fråga Olle förut också , haha det var ju kung . Jag älskar Bingo , han är såååååååå heeet ;-)

Ligger i sängen nu i alla fall med brorsans bärbara , borde väl sova för jag ska upp om ca 7 timmar . Har mycket att göra imorgon!

Har i alla fall bestämt mig för att jag ska vara nykter i helgen i alla fall , har fan gått ut 4 helger i rad nu . Plus att jag är pank . Och jag vill inte , har verkligen ingen lust . Ska bli skönt att bara ligga hemma helgen och det hade ju varit mysigt om man hade någon att tillbringa den med och mysa med . Men jag får nöja mig med min hund då :-P Patetiska jag . haha !
Får nog bli en utgång nästa helg när studiebidraget har kommit .

Och jag lovade mig själv att sluta med alla mode-tidningar . Men det har inte gått så bra . Tecknaden en prenumation på Veckorevyn idag , fast jag inte ens tycker att den är så bra ? Glamour , Elle & Cosmo är så mycket bättre . Men jag kunde bara inte låta bli . Men hur ska man klara sig utan dom ? Hur ska man då veta hur man ska se ut ? :-P hahahahahaha

Näe nu orkar jag inte skriva mer , ska ta en snus och lägga mig och läsa min hemska men otroligt braiga bok :-P
sov gott !



jessss

Onsdag

Ja idag var vi i alla fall på teater på Södra berget , Olivia kwist . Den var 1 ½ timme utan paus , satt på en jävla byggställning i 1 ½ timme :@ lite ont i arslet och ryggen efteråt , fyfan . Men teatern var väl bra . Efter det åkte jag & Björkan på big boy , var så sugen på strips och smält ost ;-) Sen åkte vi till skolan , pratade lite med Kenneth om projektarbetet om han kunde hjälpa oss med några övningar . Sen dumma jag kom ju på att jag hade ju visst ryggövningar hemma som jag fick av sjukgymnasten när jag hade problem med ryggen . Så imorgon ska jag ta med mig dom så ska vi göra dom och knäppa kort och skriva lite sen är vårat häfte klart :-) Känns väldigt skönt faktiskt . Synd bara att jag inte kom på det där med övningarna tidigare , smarta jag vettu :-P
Ikväll ska jag TVÄTTA och försöka plugga lite . Sen ska jag självklart se på Greys Anatomy och Fråga Olle som har premiär ikväll , haha det är kung ju :-)
Har också sökt ytterliggare ett jobb idag . duktiga jag



jessss

God morgon

Skönt med sovmorgon idag , välbehövt kan jag lova att det var . Skulle ha kunnat fortsatt att sova i miljoner år till känner jag . Fyfan vad trött jag är på morgonen . Ska snart gå till bussen och åka till björkan , så tar vi bilen från henne till teatern på Södra Berget . Skönt !
Näe nu ska jag gå och borsta tänderna och sen gå .
Ha en bra dag !




jessss

Högskoleprovet

testade att göra en "övningsversion" på högskoleprovet nu , haha jag är nog dummast i världen . det gick inte så bra . Orkade iofs inte så jag satt bara och kryssade i det mesta utan att läsa vad som stod .

Ikväll har jag legat framför tv:n med kladdkaka , först vänner , sen joey , sen gilmore girls och sen desperate housewives och när det var typ 10-15 minuter kvar av desperate housewives så hängde sig min tv , GAAAH! så nu missade jag slutet , jag vill gråta . men jag tror reprisen brukar gå på helgerna så då kan jag se klart slutet då ;-)

näe nu ska jag se på one tree hill sen ska jag sova hade jag tänkt :-)


Natti natti




jessss

.

image20


image21




JAPP, såhär ser min mössa ut , "Jessika OP3B Student 2007"
=) =) =) =)

STUDENTMÖSSORNA

image19


Ja idag fick vi äntligen hämta ut våra studentmössor , vi hade också fått kläderna som vi hade beställt . Jag hade beställt ett par trosor och ett par byxor :-) Wiiee . Nu är det inte långt kvar , bara 80 dagar . Helt sjukt ! Längtar som en tok men har också lite panik över vad som ska hända efter . Jag vill ha barn nu ju men då kanske man ska ta och ha en karl först också :-P Men men det kommer väl med tiden . .
Åkte hem tidigare från skolan idag , var så jävla trött och kunde inte koncentrera mig . Men sov mysigt inatt iaf ;-)
Idag ska jag väl plugga ganska mycket , om jag orkar ta tag i det vill säga . Ska snart gå ut och gå med den där satans huvdjäveln , gaah snark .
Och ikväll är det Gilmore girls och sen Desperate housewives , gud vad jag älskar tisdagar .
Imorgon har vi bara en sak att göra på skolan , vi ska på någon teater på södra berget . Så sovmorgon till typ 10 då , fyfan vad skönt . :-) Och på fredag ska vi inte ens till skolan , Carro & Björkan ska ha en egen friskvårdstimme då så vi ska vara i Nolby på ridskolan och rida . Eller ja jag ska vara fotograf och dom andra ska rida , och efter det slutar vi :-) Hur härligt som helst .
Åh vad jag älskar när solen lyser såhär , även om mycket är skit och det är mycket tankar så blir man lite glad ändå :-) Och snart kan man börja använda massa sommarkläder och nästan gå naken , hur härligt är inte det då :-P

Näe nu ska jag gå ner och fika lite , sen gå ut med satans hundjäveln . . . huva !


jessss

God morgon

Vaknade alldeles nyss av att telefonen ringde , snaark . Fast det var väl egentligen lika bra . Var tvungen att komma upp i tid idag ju , har så mycket att göra . Snart gå ner & käka frukost , sen ska jag ut på en promenad med hunden , sen måste jag plugga som ett cp . Sen ska jag åka till Danne .
Imorgon är det skola och imorgon får vi hämta ut våra studentmöööööössssssoooooorrrrr :-D :-D :-D

näe nu ska jag resa på mitt feta arsle så jag får nånting gjort idag .

have a nice day !




jessss



image18

PARTY PARTY !

Förlust

till Timrå ikväll det , så var slutspelet över för dom då :/ Otur . Inte för att jag hejar på dom men det hade ändå varit kul om dom hade gått vidare så Färjestad hade spöat skiten ur dom ;-) Är ju ett äkta Färjestad-fan , ända sedan barnsben . Nästa tisdag kan jag äntligen också se matcherna som återstår då och det är ju en del i alla fall , för då sänds dom på 5:an . Tror ju inte på något guld kanske till Färjestad men dom kommer nog bra till . Och man kan ju hoppas i alla fall :-)
Ikväll och idag har jag faktiskt inte gjort så mycket , mest legat här i sängen och tänkt en hel del . Ja det är väldigt mycket tankar just nu som snurrar i mitt i huvud , även om jag inte vill eller orkar det så är det ju inget som jag kan styra över . Om jag kunde så hade jag gjort det . . Men men .
Alltid samma tankar , dag ut och dag in . Jag förstår inte varför . Och varför lär jag mig aldrig ? Vad är det som är så jävla svårt att förstå ? Jag blir tokig på mig själv . .
Jag gör bara illa mig själv , ingen annan . Är det verkligen värt det ?

Imorgon skulle jag och Björkan egentligen suttit hos mig och fixat med Projektarbetet , hon skulle höra av sig men har inte gjort det så jag vet faktiskt inte just nu hur det blir . Sitter och kollar nu på internet efter några uppvärmningsövningar som vi kan ha med eftersom vi inte har kunnat träffa varken en sjukgymnast eller en idrottslärare . På fredag ska även råmanuset vara klart , det känns ju skitbra eller inte :/ Satan vad vi har mycket att göra . Har massa annat också och har inte gjort något idag , dumt . Men imorgon SKA jag fixa klart Läkemedelsarbetet . Fyfan vad jag är sämst . . .

Jag saknar dig , har inte träffat dig nu på en vecka . Skulle gjort vad som helst för att få ligga i dina armar igen . Bara känna din närhet . Men det är väl bara att vänja sig , för det kommer ju aldrig att hända igen :'(
Det är något jag måste acceptera även om jag inte vill . That´s life . . .

Aja nu ska jag kolla om det finns någon film på den här datorn så kan jag ligga i sängen och glo litegrann ;-)



jessss

Let me see you stripped

Come with me
Into the trees
We'll lay on the grass
And let the hours pass

Take my hand
Come back to the land
Let's get away
Just for one day

Let me see you stripped
Let me see you stripped

Metropolis
Has nothing but this
You breath in the fumes
I taste what we kiss

Take my hand
Come back to the land
Where everything's ours
For a few hours

Let me see you stripped
Let me see you stripped
Let me hear you make decisions
Without your television
Let me hear you speaking
Just for me



åh vad jag älskar Rammstein , finns det något bättre ? Så underbart härlig musik . Speciellt den här låten , Stripped . Många minnen har jag av den låten . Kommer aldrig glömma när jag och Björkan var 14-15 år och alltid lyssnade på den hos henne på nätterna och drack grogg :-P Åh härliga minnen kan jag lova . Saknar den tiden sååååååå mycket .




jessss

^^

Kan folk sluta lägga sig i ? Jag blir så jävla förbannad på folk som går runt och snackar skit . Det har varit nog mellan oss ändå . . Jag blir så jävla arg . Har inte folk här något liv ? Utan måste hela tiden hålla på och förstöra och lägga sig i andras . Låt oss sköta det här själv , TACK !
Ja ja jag vet inte vad jag ska säga längre , jag blir tokig på alla tankar och allt skit .
Stängde av mobilen för några timmar sen också . Tänkte fortsätta ha den avstängd tills imorgon . Orkar inte prata med någon eller något , känner att jag behöver få vara ensam för mig själv ikväll och få grubbla . Varken mamma eller pappa är hemma heller , mamma jobbar natten och pappa är i Uppsala och har kollat på Bandy .
Funderar på om jag ska ta mig en grogg eller två ? Känner att jag verkligen behöver det nu . . Men jag vet inte .
Är ju i alla fall ledig imorgon , hur skönt som helst . Ska dock försöka att plugga massor imorgon , vi får väl se hur det kommer gå .
Jag är så jävla lesssss , jag vill bara kunna stänga av allt och gå vidare , gå min egen väg . Men det är så svårt ! Men jag tror ändå att jag börjar acceptera det mer och mer för varje dag . Men jag saknar dig sååååå . . . .
Jag vill inte , jag vill bara glömma och gå vidare , och på ett bra sätt den här gången . Tänker absolut inte göra som jag alltid har gjort tidigare , för det första är det fel bara och det känns inge bra för mig själv . Och för det andra så tänker jag absolut inte såra dig så , det skulle jag aldrig kunna göra . .
Men det är dags att släppa allt nu . Jag måste !
Du säger att äkta kärlek inte finns , att du inte tror på kärlek längre .
För min del var detta äkta kärlek , från min sida .  Jag älskar dig !


Ska bli ett svin jag också , precis som alla andra . Tror inte det finns någon här som är en bra människa . Som är trogen och tror på kärlek . Såna människor verkar inte finnas längre . . Så jag tänker fan gå och bli precis som er . Inte bry mig om någon annans känslor , bara gör det jag vill och ha kul för stunden . Jag tänker aldrig någonsin öppna mig för någon människa , aldrig lita på någon , aldrig låta någon komma nära mig . För så fort man gör det så blir man sårad .
Näe nu ska jag förändras , slynan jessika är här !

Gah ha en bra kväll och sug kuk ! !




jessss

"far åt helvete !!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Ja det var det första jag såg idag när jag satte mig här . "Någon" hade visst skrivit precis sådär till mig på msn . Helt utan anledning och jag vet inte varför . Jag förstår seriöst inte vad du är ute efter ? Vill du såra mig ? Jag börjar bli jävligt trött på det här nu . Förra helgen hade du också skrivit sånt där till mig på msn på natten och när jag frågade dagen efter så hade du inte en aning om vad du menade . Nähe ? :S Men om du ska vräka ur dig såna där saker till mig då får du fan ha en anledning också . För jag vet själv också att jag har INTE gjort något . . Herregud jag försöker göra allt , allt som du vill . Om du vill att jag ska lämna dig ifred , då gör jag det . Om du vill att jag ska komma till dig , så gör jag det jämt på en gång . Det spelar ingen roll vad jag än gör för du hittar alltid fel i det jag gör ändå . . Inget jag gör duger åt dig , jag duger inte åt dig . det är bara för mig att acceptera . .
Jag orkar fan inte mer nu , det går inte .
Varför gör du såhär ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?



äh screw this .







jessss

80 DAGARSFESTEN !

image12


image13


image14


image15


image16


image17





Lite bilder från gårdagen :-) Finns mer på
http://jess.bilddagboken.se :-)



Förresten, på tisdag får vi hämta ut våra studentmössor :-D :-D :-D :-D :-D :-D

En bakis-dag

är det verkigen idag , huva . Men jag har varken ont i huvudet eller i magen . Har kunnat äta som vanligt hela dagen . Men jag känner mig helt död i huvudet och kroppen , så fruktansvärt trött . Och jag tycker att jag borde ha blivit mer bakis med tanke på allt jag tröck i mig igår . En vinare , 4 cider , 3 öl & kanske lite till . Det är ju sjukt , jag som inte tål något . Och även att jag stod på benen och hade ingen grisfylla . Sen bra full kan jag ju säga att jag var . Men det vare värt , fyfan vad kul det var igår alltså . Så grymt lyckat . Började dricka lite hos Nathalie medans vi gjorde oss i ordning , Jag , Nathalie, Amina & Persson . Vid halv 10 fick vi skjuts av Nathalies pappa till stan . Gick till Carolina och fortsatte förfesta med henne och Caroline . Hade jättekul och jättetrevligt . Sen vid halv 12 tror jag så drog vi ner på Kåren och shakade asseeeet som fan ;-) Haha grymt kul . Sen ringde jag & Nathalie efter skjuts vid 1 halv 2 så åkte vi på MAX så jag fick äta smält ost och pommes frites :D sen åkte vi till kvissle , gick till Jim på efterfest . Där var , Jim , Jonny , Micke , Skogge , Pontus , Fia & Malin . . Säkert någon fler också som jag har glömt . Men där var dom lite död men det gick ganska snabbt så hade jag & Nathalie fått upp stämningen :-D Vid 3 tiden gick vi hem till Nathalie & Jonny och sov .  Ja kvällen igår var helt enkelt jäääääävligt lyckad :-) Bilder finns att se på http://jess.bilddagboken.se

Åkte hem med halv 11 bussen imorse , sen har jag huggt ved och släpat ris och allt möjligt , varit ute & gått och lagat mat . Så nu är jag helt död . Tänkte kolla på nån film snart tror jag sen ska jag nog gå och sova om inte alltför länge . . Är så sjukt trött och imorgon tänkte jag försöka plugga lite . Har ju en del att göra , SNARK !

Ska också försöka att duscha min hund snart , får se hur det går , hon är rädd för vatten . Men det måste göras för hon stinker , iuh +o(

Näe nu ska jag göra nått annat . Ha en trevlig lördagskväll !




jessss

Det närmar sig ;-)

Ja imorgon är det fylla som gäller , men jag ska i alla fall försöka att inte bli riktigt sådär jättefull som jag brukar bli . Skulle ju vara kul att någon gång minnas det som händer och inte bara höra från alla andra sen dagen efter . Men jag vet ju hur det brukar sluta . Snälla sorken kom förut iaf med mina öl , cider & mitt vin :-) han är bäst . Har varit så sugen hela kvällen att snika lite men jag har låtit bli :-) Ska spara tills imorgon . . .
Vi ska nog först bara vara hemma hos Nathalie , brukar alltid bli trevligt . Har inte ens en aning om vilka vi blir men det blir säkert bra . Vet i alla fall helt säkert att det är jag & Nathalie :-) Sen ska vi som sagt på Kåren :-) Om det nu skulle suga kan man ju alltid dra på coppers eller något i stället . Det finns ju andra möjligheter . .^^
Och ikväll har jag inte gjort något av det jag skulle göra . Var hur slut som helst när jag kom hem , men ställde mig och lagade mat . Sen diskade jag och lite sånt , sen promenad med hunden . Och sen tog jag en snabbdusch och sen var väl kl 8 eller något . Då var jag helt död så jag slängde mig i soffan och där har jag väl i princip legat tills nu . . Får försöka ta tag i pluggningen på söndag eller något . . Måste göra klart Läkemedels-arbetet nu . Skulle varit inlämnat för över 2 veckor sen . . Så måste jag verkligen sätta igång med boken också "Den tusende gången" , verkar så himla bra . En tjej som har skrivit den om när hon blev utsatt för sexuella övergrepp av hennes pappa när hon var barn/ung . Så hemskt men så intressant att läsa ändå . .
Imorgon ska jag och Björkan fixa lite med vårat PA också , ska träffa Elisabet (idrottsläraren) och få hjälp med några uppvärmningsövningar för rygg , nacke & axlar . Hoppas att det kommer gå bra .
Näe nu ska jag försöka sova så jag orkar upp imorgon . Är hur trött som helst . . .

God natt !




jessss

Torsdag

är det idag och imorgon är det fredag , lika med supning :-D :-D Jajamänsan . Blir 80dagarsfesten på kåren imorgon med Nathalie och kanske Carolina . Ska ha skitkul tänkte jag :-P

Just nu sitter jag på skolan , hade svenskaprovet imorse som nog gick åt helvete . Men jag försökte iaf , det är det som är huvudsaken .

Har nyss fixat min alkohol nu , en vinare , 2 cider och 1 öl . Det räcker gott och väl för mig . Sen blire väl mer drickande på Kåren :-) Inte för att jag tror att jag behöver nått mer efter det där så lättpåverkad som jag är .
Fan det här blir min fjärde helg i rad nu som jag går ut . Jag svek visst mitt nykterhetsliv .men men , är man ung så är man :-P Och jag vill ha min jävla studentmössa nu , har sån lust att riva upp förpackningen och ta den . Men får väl vänta tills nästa vecka då .

Snart har vi psykiatri , tror vi bara ska fortsätta att läsa boken och jag ska försöka att få skriva av björkans anteckningar från föreläsningen som jag missade i måndags . . huva !

Och nu är det lektion här så nu måste jag sluta skriva
bloggar mer sen


jessss

STUDENTMÖSSORNA

Vi fick våra studentmössor idag , skitglada blev vi . Kastade maten i matsalen och SPRANG in till skolan igen . Pratade med killen som har hand om mössorna men han orkade tydligen inte ta tag i att pricka av folk och låta folk hämta ut sina mössor idag . Han sa att han kunde göra det nästa vecka , kukförbannade blev vi . GAH :@ Tänkte nästan bryta upp skiten och ta min mössa men jag lät bli . Men jag vill ju ha den nu :-( Längtar som fan tills kläderna kommer också :D :D
Hihi var bara tvungen att skriva det :-)

godnatt !




jessss

Onsdag kväll

jag måste verkligen blogga av mig . den här kvällen har väl typ enbart bestått av pluggning och söka jobb . Fyllde i en ansökan idag om semestervikariat - personlig assistent . Kan vara kul , ska skicka in det imorgon . Sen har jag också pluggat en heeel del , har prov imorgon i Sv B - Barock & Klassicism . Usch vad tråkigt och jag förstår inte så jävla mycket . Så många författare och så många årtal att hålla reda på , jag blir ju alldeles snurrig i mitt lilla huvud :-P Sen nu har jag precis kollat på dubbelavsnitt av greys anatomy , en serie som jag inte riktigt gillat förut men nu har jag verkligen fastnat . Jag berörs så himla djupt , herregud vad känslig jag är .

Och nu är det snart dags att sova , kommer jag klara det ? Kommer jag att ens lyckas somna ? Jag känner hur mycket tankarna har satt igång just nu uppe i hjärnan och jag får panik , ångest . Jag vet inte vart jag tar vägen snart . Kan det sluta göra så ont inuti mig ? Varenda jävla kväll/natt . All gråt , all smärta . . Jag förstår ingenting . Ska det vara såhär ? Jag vill bara kunna gå vidare , se allting som har hänt med dig som något positivt och något som jag har lärt mig så otroligt mycket av . Jag vill kunna tänka tillbaka och minnas utan att det ska göra så ont och utan att tårarna sprutar . Kommer det en dag att kunna bli så ? Panikångesten växer starkare och det gör mer o mer ont i bröstet . Undra om det är såhär det känns att få en hjärtinfarkt ? Den går iaf över , på ett bra eller dåligt sätt . Men denna ångest och smärta jag känner , den går ju fan aldrig över . Jag vill inte sova , jag vill inte lägga mig i sängen , för det är då allt börjar . Jag orkar inte . . Jag vill bara att DU ska hålla om mig , pussa mig på kinden och säga att allt kommer bli bra . Att allting kommer lösa sig , att allting kommer bli som jag vill . Men det kommer det inte att bli . Men jag drömmer , och det får man göra . Hoppas det gör jag inte längre , för nu har jag gett upp hoppet . Jag har nog insett nu att det är såhär det kommer vara . Den enda relation du och jag kommer ha är en vän-relation och det är jag ändå glad över . Jag har dig hellre som vän än att du är borta ur mitt liv . För jag behöver dig , jag bryr mig om dig . Jag vill finnas där och ställa upp för dig precis som du gör för mig . Jag vill alltid ha dig vid min sida , så länge jag bara får . Kanske inte på det sättet som jag vill , men ändå . Du har fattat ditt beslut och det måste jag respektera och nu måste jag göra som du vill och respektera dig och låta dig vara ifred . Jag lovar att jag gör allt för att försöka det men jag kan inte lova nånting . Det är så svårt att vara utan dig , du existerar ju i mina tankar vareviga sekund . Och om jag kunde så skulle jag ta bort det , men det kan jag inte . Åh , jag klarar inte det här . Jag tycker om dig så mycket . . Jag vill bara ge upp , ge upp mitt liv och försvinna härifrån (och klandra inte dig själv nu , det är inte ditt fel att jag känner så , det är mycket annat också) . men du gav mig hopp & vilja . viljan att kunna bli något , att betyda något . du gjorde mig starkare , du gav mig mitt hopp tillbaka . du gav mig också viljan att fortsätta leva tillbaka . och bara för att du är borta är inte allt det borta , det är absolut inte så jag menar . jag ska fortsätta mitt liv . . men jag hade varit så mycket lyckligare med dig . jag vet inte ens vad jag skriver längre , det bara rullar på , jag tänker inte . och tårarna sprutar så mycket och det hugger , precis som att en kniv åkte in rakt in i hjärtat , och så ut och så in igen . sådär fortsätter det . . jag blöder inombords , jag gråter inombords . det gör så jävla ont ! jag vill inte mer . . ibland vill jag bara ge upp . nä fyfan nu orkar jag inte det här mer , nu ska jag ta en sömntablett och försöka att somna . har ju ett viktigt prov imorgon som kommer gå åt pipsvängen :/

jag hoppas att du mår bra och är lycklig , kunde inte jag göra dig det så finns det någon annan som kan det . den som får vara med dig kommer att bli lycklig !



jag älskar dig :'( :'( :'(

Mycket att göra

Ja idag har jag mycket att göra . Har ett prov i Sv B imorgon om klassicism eller något , fattar ingenting ? Tänkte att jag skulle gå dit och försöka i alla fall . Sen har jag sökt ytterliggare ett jobb idag som personlig assistent . Vet inte om jag vågar ? Men äh va fan , måste börja jobba någon gång . Och klart att jag klarar det , jag klarar allt . Har massor annat att göra idag , har bestämt mig för att jag ska sysselsätta mig från morgon till kväll för att slippa tänka så mycket . För jag orkar inte och jag måste på något sätt att försöka och ta mig igenom det här . Jag kan inte bara deppa ihop en gång till och skita i allting , det fungerar inte så . Jag är en vuxen människa nu jag måste lära mig att ta ansvar och lösa saker själv och inte hoppas på att andra människor ska lösa det åt mig . För det är faktiskt bara jag själv som kan göra det . Livet går vidare , eller hur ? Det kanske inte känns så just nu men jag måste försöka . Och så finns det flera andra som behöver mig , jag måste finnas där för dom nu och så precis så som dom alltid har funnits för mig när jag har mått dåligt . Man är inte ensam här i världen . .
På fredag kanske det blir kåren , 80dagarsfesten och på lördag kanske jag ska på inflyttningsfest , fan det går bra för mig att vara nykter :-P Men vad ska man göra då ? Inte direkt så att man har någon karl att ligga hemma och mysa med :-(
Näe jag måste sysselsätta mig och komma ut och träffa folk .
Men nu har jag verkligen inte tid med det här mer , busy woman .

Ha en underbart bra dag :-) Solen lysar , bara det gör ju en mycket gladare , snart är sommaren här och då är det BIG MEET med brudarna och sen Bulgarien , fyfan vilken sommar vi ska ha mina älsklingar :-)

bye


jessss

Jag orkar inte det här

Nej jag gör verkligen inte det . Kollade min mail nu och såg ett mail som jag fick från dig för ungefär en månad sen . Och jag kommer precis ihåg den känslan jag fick då . Jag tänkte att jag var lyckligast i världen och jag blev så glad . Och nu när jag läste det så blev jag bara så ledsen . . Det gör så fruktansvärt inuti mig , jag kan inte beskriva känslan . Men jag kan inte fatta att det var drygt en månad sen allt var så bra . Och nu ?
Tårarna bara rinner , jag tror jag börjar att inse nu . Inse sanningen . . . Jag vill inte , men jag måste . Åh kan jag inte bara drabbas av minnesförlust eller något . Eller tappa alla känslor ? Jag önskar att jag inte hade några känslor alls . Tänk vad livet skulle vara lätt då , helt utan känslor , att aldrig behöva älska någon , att aldrig behöva vara rädd att bli sårad eller såra en annan människa , att aldrig hata någon . Ett sånt liv skulle jag vilja ha och en sån människa skulle jag verkligen vilja vara . Jag tänker aldrig någonsin tillåta mig själv att bli kär igen , inte som det känns nu . För just nu känns det som att det bara finns du i hela världen . Och jag vet att det finns hundra tusen miljoner andra men det spelar ingen roll och det är ingen tröst för det är bara , bara dig jag vill ha .
Alla känslor börjar komma upp nu , och gråten som jag trodde att jag hade trängt undan , den bara forsar ut . Jag vill inte det här , jag förstår inte varför det ska vara såhär . Fungerar livet så ? Kommer det alltid vara såhär ?
Jag kommer aldrig mer att våga älska någon eller lita på någon (detta är inte ditt fel) utan det väljer jag själv . Att visa mina känslor var så svårt för mig och nu är allt bara svårare . Jag tänker aldrig mer gå igenom något sånt här . . Och inget utav detta är ditt fel , du har inte gjort något fel . Det är bara jag som är rädd . .
Fyfan kan inte skolan bara vara över nu så jag kan få flytta härifrån , jag hatar det här jävla stället och det är säkerligen inte bättre någon annanstans men jag vill bara bort . Börja ett nytt liv , med nya människor på ett nytt ställe och försöka glömma allt . Det kanske inte är den rätta lösningen , det kanske bara är att rymma iväg . Jag vet inte , men jag orkar inte det här längre .
Och jag vill inte att du (om du ens läser det här) tar åt dig och känner att du har gjort mig illa . Allt beror på mig , att jag inte är så stark som jag trodde .

Hur ska man göra för att gå vidare ? Kan någon ge mig tips ? Och rimliga tips tack . Inte bara att jag ska sluta prata med "han" för det kommer aldrig att funka . Han betyder så mycket och han har blivit en sån nära vän och jag vill aldrig förlora han som vän . Kanske vore det ändå det bästa för stunden ? Men det känns som att allt bara blir värre då . Fan jag är så jävla förvirrad nu , jag blir helt galen av alla tankar .
Vad ska jag göra ? Snälla hjälp mig . . .
:-( :-( :-( :-( :-(

äh screw it

fan jag orkar inte , jag klarar inte detta längre . det går bara inte . förlåt men jag kan inte fortsätta gå runt och le och låtsas att allt är bra . . . för det är det inte . det kommer ta lång tid . det här är en utav dom mest svåraste och jobbigaste saker som jag faktiskt går igenom . jag vill ha dig så mycket , jag bryr mig om dig så mycket och jag tycker om dig så mycket . det är så svårt att släppa taget , jag vet inte vad jag ska göra för att försöka glömma och gå vidare ? det känns som att om jag fortsätter som jag gör nu så kommer det bara bli värre . för just nu försöker jag att låtsas som att inget har hänt . men till slut så kommer allt braka . det går inte att skjuta upp saker , man ska ta itu med problemen på en gång . men jag känner att jag har ingen ork kvar , jag är helt slut .
Och kanske hade jag börjat hoppats igen ? fast jag egentligen visste innerst inne att det inte skulle bli så som jag ville . men jag ville verkligen få drömma och tro på att det omöjliga skulle hända . jag tänkte att om du kanske var med mig igen så kanske du skulle ångra dig ? och inse hur kul vi har tillsammans . . men där trodde jag fel . jag kanske försöker för hårt ? för jag lovar , jag försökte verkligen göra allt . jag tror aldrig att jag någonsin förut har försökt såhär hårt . och så slutade allt såhär ändå ? varför är denna värld så jävla grym för ? varför kan man inte få vara med den man tycker och bryr sig om ? jag vill bara ha dig , bara dig . och jag önskar så innerligt att du kunde lita på mig , att du kunde tro på det jag säger . för jag har verkligen inte gjort något , om jag kunde bevisa det så skulle jag göra det , jag lovar dig . men jag kan inte göra så mycket mer nu , du tror ju fortfarande på det du tror och det gör mig så ledsen och besviken faktiskt . men på ett sätt kan jag ändå förstå din osäkerhet , jag vet inte det är svårt att förklara . men jag skulle aldrig såra dig , aldrig någonsin . det hoppas jag att du vet . . .
så vad händer nu då ? :-( åh jag vill inte det här , jag orkar inte . . jag önskar att jag vore död ! fyfan .
vet inte riktigt mer vad jag ska skriva , får inte ur mig det jag vill få ur mig riktigt . jag känner mig helt jävla tom på något sätt .

kanske dags att hoppa i säng nu . . försöka sova lite ! det är ju en dag imorgon också , och förhoppningsvis så kanske jag mår lite bättre imorgon . det är ju knappast troligt men man kan ju hoppas . . . . :-(




jessss

Idag har jag varit duktig

Ja det har jag faktiskt , gick till skolan imorse och var där hela dagen (applåder) .
Sen direkt när jag kom hem satte jag mig här och fixade lite på min jobbansökan sen sökte jag lite jobb . Och efter det så har jag bara pluggat . Känner mig super stolt . Hoppas att jag får nått jobb nu då . Spelar egentligen ingen roll vad det är , bara jag får något jobb . Vill flytta hemifrån NUUU . . . Och så skulle det ju vara kul att ha en inkomst på lite mer än 1050 kr i månaden som räcker ungefär en dag . HUVA !
Det var också visst imorgon som Greys Anatomy började , jädrans , jag kom ihåg fel . Men det gör inte så mycket för snart är det vänner , sen joey , sen gilmore girls och sen desperate housewives . En perfekt kväll alltså ;-)
Och inge O.C. är det imorgon heller , buhä hur ska jag överleva . Men jag tror att det bara var ett kort uppehåll och skulle börja igen nästa vecka ? Eller minns jag fel igen ? Aya . .
Vi ska i alla fall läsa en skönlitteratur om en person med psykiskt funktionshinder , denna uppgift ska vi göra på Sv B , Psykiatri , Social omsorg & Omvårdnad . ´Kan bli väldigt kul och intressant , jag valde en bok som handlar om en tjej som blev utsatt för sexuella övergrepp som barn av hennes pappa . En väldigt hemsk men också en väldigt bra bok tror jag .

Men nu har jag inte tid med det här mer , ska göra varm choklad med grädde sedan slå mig ner framför tv:n :-)


Jag älskar dig , du är i mina tankar hela tiden . Jag vågar inte tänka att det är över , för då vet jag inte vad jag gör . Jag försöker att bara skjuta undan allting , låtsas som ingenting . Och tro på att allt kommer bli bra . . .
Jag älskar ju dig !

Jaha så sitter man här igen

Härlig seger ikväll iaf . Färjestad -> Mora 9-3 . Ha ha utklassning kan man ju kanske säga . Så nu är Färjestad klar efter fyra raka segrar . LOVELY ! Visst dom kanske inte vinner allithopa , men huvudsaken att de går längre än Timrå i alla fall , vilket dom kommer att göra :-)
Såg också på 100 höjdare förut , haha så jävla klockrent . Filip & Fredrik är mina idoler . Bäst var det med gubben från Juniskär som hävdade att han var släkt med familjen Bernadotte och var så lik prinsessan Madelene . Frisk ? Näe det skulle jag väl då inte påstå . Men det är ju bra att man blir så lätt road över andra människor .
Imorgon är det en fullspäckad kväll framför tv:n , först Vänner , sen Joey , sen Gilmore girls sen Desperate Housewives och sen dubbelavsnitt på Greys Anatomy som har säsongspremiär imorgon kväll . Kan det bli bättre ? :-) Jag kommer alltså inte att ägna så mycket tid åt pluggning imorgon . Får försöka hinna med det på onsdag .
Har också en lektion imorgon innan lunch i en kurs som jag inte läser , då har jag ju ca 1½ timme på mig där att jobba med annat som jag behöver göra :-)
Näe nu pallar jag inte att sitta här mer , febern tar stryk på mig . :-)

Natti natti

jessss

Bästa låten , oh I love it : Justin Timberlake - What goes around comes around

Hey Girl
Is he everything you wanted in a man?
You know I gave you the world
You had me in the palm of your hand
So why your love went away
I just can't seem to understand
Thought it was me and you, baby
Me and you until the end
But I guess I was wrong

Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fair

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Shoulda known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
Cause I know that you're living a lie
But that's ok baby, cause in time you will find

What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around

Now Girl
I remember everything that you claimed
You said that you were moving on now
Maybe I should do the same
The funny thing about that is
I was ready to give you my name
Thought it was me and you baby
And now, it's all just a shame
That I guess I was wrong

Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Can you tell me is this fair?

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Shoulda known better when you came around
That you were gonna make me cry
Now it's breaking my heart to watch you run around
Cause I know that you're living a lie
But that's ok, baby, cause in time you will find

What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around

What goes around comes around

Don't wanna think about it
Don't wanna talk about it
I'm just so sick about it
I can't believe it's ending this way
Just so confused about it
Feeling the blues about it
I just can't do without ya
Tell me is this fate

Is the way it's really going down?
Is this how we say goodbye?
Shoulda known better when you came around
That you were gonna make me cry
It's breaking my heart to watch you run around
Cause I know that you're living a lie
But that's ok, baby, cause in time you will find

What goes around, goes around, goes around, comes all the way, back around

You spend your nights alone
And he never comes home
And everytime you call him, all you get's a busy tone
I heard you found out
That he's doing to you
What you did to me
Ain't that the way it goes
When you cheated, girl
My heart bleeded, girl
So it goes without saying that ya left me feeling hurt
Just a classic case scenario
Tale as old as time
Girl, you got what you deserved
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right
But girl, I ain't somebody
I'm out of sympathy

Snark

Ja snark snark snark . Jävla förkylning , jag blir tokig . Har köpt ett storpack med näsdukar nu i alla fall som jag kan gå runt med i väskan . Vill inte vara sjuk , det är förjävligt . Och jag får inte heller , fan är jag bara borta en dag så ryker studiebidraget och allting . Spelar ingen roll om jag är så sjuk att jag ligger på dödsbädden . Därför skulle jag fan ha gått idag . Men men . . .
Och imorgon går vi långdag också , slutar 16.00 , huva vad jobbigt . Men måste som sagt gå .
Har också massa skolarbeten att göra men jag är för lat och dum . Ska ta tag i det där imorgon .
Nu ska jag iaf hoppa ner i duschen och se om man blir lite fräschare , sen ska jag se på 100 höjdare :D kung .
Sov gott . . .



Jag saknar dig redan , och saknaden efter dig kommer bara bli större .
Jag känner mig inte hel , bara tom . . .


jessss

Mys , mys , mys

Ja gårdagen , natten och morgonen var helt underbar .
Dock lite tråkigt som hände inatt men det är väl inte så mycket att göra åt ? Nån gång måste det ju sluta . Kanske bättre nu än sen ? Vad vet jag . Jag orkar inte tänka så mycket . . .
Lovet är också slut , tog en vilodag idag , eller jag mådde inge bra och så var jag trött utav någon konstig anledning :-P Åkte hem till mig vid 2-tiden och sen dess har jag bara legat i soffan och snorat och knaprat alvedon . Snälla jag vill verkligen inte bli sjuk . Jag har inte tid med det nu . .
Måste också börja komma igång på gymmet igen , fan nu har jag varit lat , huva ! Måste ta och pallra mig dit nån dag i veckan i alla fall om jag mår bättre .
Påminn mig även nästa gång jag säger att jag ska festa om att jag ska LÅTA BLI , huva . Vill aldrig mer vara sådär bakis .
Näe nu har jag inte tid att blogga mer , måste försöka få lite skolarbeten gjorda . Läkemedelsarbetet skulle ha varit inlämnat för en vecka sen och jag har knappt börjat :S shit .


det är så synd bara , jag älskar dig


jessss

Detta måste få ett slut

Ja nu blir det inga mer kvällar med fylla för min del . Herregud !
Hur mycket drack jag igår , 2 glas rödvin , lite cider och lite öl ? Slutade med en jääävla fylla i alla fall och mådde så dåligt . Satt och hinkade massa liter vatten en stund senare och åt massa chips för att slippa bli bakis . Vaknade upp vid 8 imorse på Björkans soffa , hade världens huvudvärk och trodde att jag skulle spy . Det måste seriöst vara något fel på mig , med tanke på hur bakis jag jämt blir . Inte lite direkt . Åkte iaf kvart över 10 bussen hem från stan imorse , lyckades få i min en macka och ett glas O'boy sen däckade jag på sängen . Vaknade för en liten stund sen och nu ska jag väl hoppa ner i duschen och sen åka till danne . (?) Har inte pratat med han idag nått än , han lär väl sova . Tänkte ringa och väcka han om en stund.

Näe fyfan vad dåligt jag mår , jag klarar inte av att sitta här nu , +o(


Jag säger bara en sak : TUUUUUR , skickligt !



jessss

God morgon

Eller vad man ska säga . Inte fan är det en god morgon i alla fall . Vaknade upp på ett strålande humör och kände mig glad . Sen satte jag mig vid datorn och såg vad "någon" hade skrivit till mig inatt på msn . Även om jag vet att jag inte har gjort något , att du bara skrev sådär för att du var cpfull och skulle göra mig ledsen så blir jag jävligt ledsen ändå . Jag förstår inte varför du gör såna saker ? Du säger att du inte försöker såra mig och att du bara bryr dig om mig . Men varför gör du sådär då för då? Det sårar mig ju enbart . Jag förstår då inte vad du är ute efter .
Jag har ont i huvudet och känner mig jätteförkyld men jag tror bara det är att jag mår "morgondåligt" det går nog över efter lite frukost och en het dusch . Ska storstäda mitt rum och skura hela badrummet på övervåningen snart också . Det ser förjävligt ut , man kan ju tro att det bara är jag som bor här , snark !
Ja ja dags att ta itu med dagen .
Sen ikväll får vi se vad som händer då ?

Ha en bra lördag



jessss

Helt tom

Jag känner mig helt tom , vet inte vad jag ska skriva . Livet är fullt av besvikelser . . .
Hur kan man göra såna där saker ? Då är det inte något som står rätt till i alla fall . Jag är så ledsen och arg nu så det finns inte .

Imorse eller ja imorse och imorse , efter att jag hade klivit upp iaf så åkte jag till nathalie . Vid 3-tiden tog vi bussen till stan , mötte amina . Jag köpte hårfärg , solbrillor , halsband & armband och nathalie köpte lite grejer hon också . Vid 5 åkte vi hem till henne och jonny . Lagade mat och färgade mitt hår . . Tack tjejer :-)
Sen gjorde vi oss i ordning , spelade kort och nathalie drack grogg . vid halv 10 (tror jag) kom jonny hem från jobbet så då gick vi över till Jim som hade förfest , där var Jessica , Emelie , Fia , Malin & Johanna . Efter en stund kom Jim , Mörten & Micke också . Vi drack lite och hade trevligt . Tjejerna skulle in på krogen så jag åkte hem till mig . Skulle ju trots allt ha en lugn kväll . Men jag känner mig lite påverkad dock :-P
Har haft en väldigt trevligt dag/kväll med Nathalie & Amina , tack min älsklingar , ni är bäst :-)
Sitter här nu och ser klart på the break-up , tänkte väl kolla på nån annan film snart tänkte jag men jag kanske går och lägger mig också ? Mår himla illa och dåligt trots att jag knappt druckit något ? :S Skumt det där .
Imorgon vet jag inte vad som händer , skulle vara med Danne men jag vet inte om han har ändrat sig och ska ut nu ? ja ja det återstår väl att se , man kan ju hoppas i alla fall .
Min lilla gumma , jag älskar dig , sååå mycket ! finns alltid här . . .

Åh jag har så mkt jag bara vill få ur mig , men det går inte :'( Jag vet inte vad jag gör snart .
Jag önskar att jag vore död . . . . .
fyfan !





GODNATT !






jessss

Trötter

är jag nu . huva ! somnar snart sittandes tror jag . Får se klart på The break-up imorgon eller nått . . .
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen .
Sov gott alla !



jessss



when you cheated girl
my heart bleeded girl

Huva !

Förut satt jag och la upp alla bilder , så jobbigt . Det tog ca 3½ timme men nu är det uppe på bilddagboken i alla fall . Sen dess har jag inte gjort så mycket , sett på The Guardian igen och bara nördat här typ . .
Sitter just nu och kollar på The break-up . Den är såååå bra och den här gången ska jag försöka lyckas se den utan att böla , haha , bölar fan på varenda film jag ser . Men så är det .
Undra vad man ska ha för sig imorgon då, måste försöka få lite skolarbete gjort på dagen i alla fall och så tänkte jag ta en riktigt lång promenad med hunden . Vågar inte riktigt åka och träna med tanke på ryggen . Får vänta tills den har blivit bättre . Sen på kvällen vet jag inte , Nathalie pratade något om att träffas alla tjejerna och bara umgås, nyktert . Men jag får se hur jag mår , känner mig inte så social och trevlig nu . Känner att jag behöver vara och vila lite och kanske umgås med familjen . Men som sagt det återstår att se imorgon .
Tänkte nog hoppa i säng snart , ska försöka att inte sova bort hela dagen imorgon . .
På lördag blir det i alla fall mys ;-)

Näe nu ska jag se klart på filmen och sen tänkte jag sova

Ta gärna en kik på bilderna vettja http://jess.bilddagboken.se



jessss


Mycket att ta igen

..ja det skulle man väl kunna säga , nu var det ju ett par dagar sen jag skrev . Så detta inlägg kan nog bli ganska långt .
I alla fall så kom ju min kusin i fredags , vi tog en liten shoppingrunda på stan , jag köpte dock bara 2 par leggins och en handväska . Men min kusin köpte nya stövlar och lite annat smått och gott .
Efter några timmar åkte vi hem , slöade en halvtimme sen gick vi ner och käkade pizza .
Sen färgade vi min kusins hår och sen hyrde vi film och åt chips & dip hela kvällen , som också slutade innan 11 . Trött var vi .
Lördag morgon klev jag upp kvart i 6 , tog en snabbdusch och gjorde mig i ordning . Satte mig i bilen och var redo för att åka till Bjästa (som inte alls låg vid H-sand, utan 2 mil söder om Ö-vik) och kolla på skotertävling. Två timmar senare var vi framme och herregud vad folk det var . Kollade när Jon (som leder SM poängmässigt och har vunnit flera år i rad) och hans bror Victor tävlade . Dock gick det inge vidare för någon av dom . :/ Tog en ca 200 bilder sammanlagt på tävlingen som jag alldeles strax ska ta itu med och lägga upp på bilddagboken . Vid halv 2 tiden var vi lite trötta , hungriga och less så då åkte vi hem . Var bara att skynda sig att laga mat och sen in i duschen , sen åkte vi & hämtade sprit och sedan hem till kim på förfest . Förfesten var ok och sen tog vi en taxilimosine till Kvissle för att gå på Street Rulers . Tyvärr så hade min kusin glömt sitt legg hemma i Värmland och vakten var stenhård så vi kom inte in , det var bara att ta bussen hem och gå och lägga sig . Synd men hade hyffsat trevligt ändå och det hade nog inte slutat så bra på Street Rulers heller .

Söndagen då vaknade jag upp med världens bakfylla , spydde som ett as sen skjutsade vi som sagt kusinen till tåget .
Sen låg jag död i sängen till kl 3 och kvällen slutade med att jag åkte till danne och myste .
Måndag morgon kommer pappa kl 8 och hämtar mig så åkte vi till stugan . Kom hem igår kväll . . .
Och under dessa 3 dagar har jag hunnit med 3 sjukhusbesök , suck snark . Först urinvägsinfektion , sen efter några utslag i pannan som visade sig möjligtvis vara nässelutslag(?) fick några tabletter och hydrokortison . Får hoppas att det försvinner för just nu ser jag riktigt förjävlig ut . Sen var vi ut på skotertur och så krockade jag in i brorsan så ryggen knäckte till ordentligt . Då var det bara att åka ner igen , fick smärtstillande utskrivet så nu gör jag inget annat än och knaprar tabletter . Har så jävla ont så att jag inte vet vart jag ska ta vägen . Sover inte så jävla bra nu direkt heller . Men dagarna har iaf varit trevliga , skoterturer hela dagarna och kortspel på kvällarna .

Idag har jag äntligen fått sovit ut litegrann, vaknade kl 1 i panik eftersom hunden ville ut :-P stackarn . Skickade ut brorsan med henne . Sen la jag mig i soffan och somnade om en stund . . Sen vaknade mamma (efter att ha jobbat natt) så då traskade vi ner till nya solariumet och solade en stund . Kände mig genast mycket fräschare , det finns inget värre än att gå runt och vara blek . Tacka solarium och tack brun utan sol . hehe !
Nu har jag precis duschat och sitter här , tänkte försöka att lägga upp lite bilder från helgen , från stugan och skotertävlingen men det är ungefär 400 bilder så jag vet inte hur mycket jag eller min stackars rygg orkar .

Sen ikväll ska jag väl inte göra nånting , CSI Miami kl 21 och L Word kl 22 sen blire väl nån film eller något ?
Imorgon måste jag ta tag i pluggningen och sen blire lugnt .

Nu är jag nykterist igen, tjoho vad skönt . Aldrig mer sprit i alla fall ! !


Ha en bra torsdagskväll alla :-)

jagorkarintemer !

Det räcker som en väldigt bra rubrik tycker jag .
Det går ont i mitt hjärta , ont i min själ , jag känner ångesten inne i min kropp . men JAG har inte gjort något så att jag ska behöva ha ångest . men någon annan kanske har . . åh jag vill bara vräka ur mig allt som hände men det går inte , inte här .
jag förstår verkligen inte varför du gjorde som du gjorde igår . herregud ! jag vet inte riktigt vad jag ska säga . jag kan ju inte säga något här i alla fall . men fyfan säger jag bara . . . det är det enda . jag visste att de inte skulle gå .

och dig , jag saknar dig som fan . tänker på dig varje sekund , och gråter lika mycket hela tiden . jag vill inte inse sanningen . . men jag måste . varför ? jag förstår inte . jag trodde verkligen du menade det du sa om att jag kunde berätta vad jag ville för dig och att jag kunde lita på dig . men efter att du nu har "gjort det här" så känns allt bara falskt och fejkat . då undrar jag om du ljög om allt också ? dina känslor för mig . för dom verkar ju i vilket fall som helst vara som bortblåsta nu . du hör aldrig av dig , svarar typ inte när jag ringer , svarar inte på sms . varför ? jag vet att vi inte kan bli tillsammans . men jag vill fortfarande ha dig i mitt liv . du betyder så mycket för mig . men så förvirrad som jag är nu kan jag seriöst säga att jag aldrig någonsin har varit förut . jag har aldrig tvekat såhär mycket på mig själv eller på någon annan . . . jag känner mig bara utnyttjad och sårad hela tiden och nu menar inte jag det riktat til dig , utan till alla .

bakis som ett as är jag idag , fyfan , har spytt som en gris typ hela morgonen . skjutsade Lollo (min kusin) till tåget vid halv 10 också . hon skulle hem till värmland igen . . så nu ska jag sova några timmar sen ska jag & mamma gå och sola . sen ska jag packa och så åker jag till stugan imorgon bitti . skönt att komma bort härifrån ! !


Jag vill inte vara utan dig , jag älskar dig . :'(



jessss

Tårarna bara rinner

Åh jag vet inte vart jag ska börja , det är så mycket nu och inget som jag egentligen kan skriva här . Fan , jag orkar verkligen inte . Allt som började gå så bra . Och jag försöker , försöker , försöker men jag misslyckas fan hela tiden . Det gör så fruktansvärt ont inuti mig . Jag vet inte hur jag ska förklara ? Det går inte riktigt att förklara smärta tror jag , men dom flesta som har blivit sårade och allt annat man kan bli vet ju hur det känns . Ibland känns det som att man inte är värd nånting , och det gör mig så ledsen .
Jag är så arg och sårad nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen . Kan ingen bara skjuta mig och begrava mig liksom ? Så att jag får slippa undan från denna smärta och detta helvete .
Jag orkar bara inte , det blir aldrig bra , det kommer aldrig bli bra . Ska man bara fortsätta och gå runt och le hela dagarna och låtsas ? Sen när man kommer hem är det första man gör att slänga i sängen och bara gråta , gråta , gråta . Alla dagar ser likadana ut , man bara längtar att tiden ska gå så att man kanske har glömt och gått vidare och kanske mår bättre ? Men man mår fan aldrig bättre . Vad skulle hända för att man skulle bli lycklig då? Jag försöker , det kanske inte verkar så men jag försöker . Att jag ens tar mig upp på morgonen och går till skolan tycker jag är ett under .
Jag vill helst bara lägga mig ner i sängen , gråta mig till sömns som vanligt och tycka synd om mig själv . Och önska att jag aldrig någonsin hade blivit född . Nu är jag det så nu får jag väl försöka att leva mitt liv så gott det går . Men om jag fick bestämma så hade jag faktiskt önskat att jag aldrig hade blivit född ! Vad fan är det som krävs för att man ska bli glad ? Om ni vet så kan ni väl berätta det för mig , för jag vill inte längre . Jag måste göra något åt det här . . . Det funkar inte längre .
Jag tror jag dör snart !


Jag vill ha dig , så mycket . Du anar inte .
Jag älskar dig . . . Jag vill inte ge upp :'( :'( :'(




DÖDA MIG . DÖDA MIG . DÖDA MIG . DÖDA MIG . DÖDA MIG . DÖDA MIG .




en ledsen jessss