071229

En dag närmare ett nytt år.
Kom hem från jobbet för ca en timme sen. Har väl gått bra att jobba idag, sjukt mycket folk när jag började, men vid 17-tiden så dog det ut. Vi skickade hem personal och från typ 18-tiden så gick jag över till Självscanningen istället. Skönt att slippa kassan.
Igår hade jag och älsklingen världens myskväll, handlade italiensk mat och lagade, jättegott var det. Sen låg vi i sängen och myste i typ två timmar, sen vid 22 åkte vi ner till stan och solade solarium och jag brände sönder mig totalt, har blivit mobbad hela dagen på jobbet, ser ut som en brandbil enligt någon, som en jultomte enligt Jannike och som Sebastian i Lilla Sjöjungfrun enligt Katarina, haha. Aya, efter det såg vi på film och myste bara och till sist låg vi i sängen och kollade på Greys Anatomy. En underbar kväll med gos.
Vaknade vid 11 imorse, duschade och gjorde mig i ordning, så åkte vi till pizzerian och käkade kebab till frukost, nyttigt värre(?), sen skjutsade Danne mig till jobbet.
Nu ska vi snart se på film.
Sitter och kollar på lite resor till Italien, dit ska jag och älsklingen åka i sommar. Så himla fint och god mat, kommer bli underbart mysigt. Dags att spara pengar redan nu..

Neej nu ska jag njuta av dom sista timmarna tillsammans med min älskling, för imorgon lämnar han mig och åker till Åre och kommer inte hem förrens sent på torsdag kväll :( Hoppas dagarna går fort.
Gott nytt år på er alla ifall att jag inte bloggar något mer.

Kramis



image194


071228

Så var det fredag idag då och denna vecka är snart slut. Huh, tiden går så fruktansvärt fort, alldeles för fort.
Klev upp vid 11 imorse i alla fall, trött och kanske inte på världens bästa humör. Min dag var ju tänkt att spendera med Dessan, men har ju varit tvungen att vara hemma och vänta och se om mitt paket kommer. Och, mitt paket har kommit, men får inte hämta ut det förrens efter klockan 17. Så den här dagen får jag spendera med att inte göra något, bara vänta på mitt dumma jävla paket.
Har tagit en promenad med hunden i alla fall, gick bort till graven också. Svårt att hålla tårarna borta! Saknar dig. Sen har jag nog inte gjort så mycket mer idag? Lyssnat på massa bra rockmusik och lagat lite mat. Ska snart gå ner och tömma diskmaskinen och städa i ordning lite i köket och sedan fixa till mina lösnaglar. (:
Vid halv 5 kommer Danne, då ska vi hämta ut mitt paket, sen åka på bolaget i Kvissle och inhandla alkohol inför Nyår, jag vet fortfarande inte vad jag ska göra?!?!?! och sen ska vi åka hem och ha världens myskväll.

Ha en trevlig helg alla, själv ska man jobba!
Kramis

för alltid <3

         

du är den bästa älskling, du & jag för alltid <3
Jag älskar dig!

mellandagsrean

Imorse klev jag upp vid halv elva, duschade och gjorde mig i ordning för att åka ner på stan med Nathalie och Amina. Tänkte shoppa bra mycket kläder men hittade inget. Eller jo, jag köpte en vanlig tråkig svart t-shit på H&M. Det var vad jag kunde hitta i klädväg. Förstår inte varför det var så svårt att hitta kläder? Jag är ju shoppingberoende, när jag går in i en affär går jag alltid ut med fullproppade kassar även om jag har råd eller inte. Men idag så hittade jag inte något? Däremot köpte jag sängkläder, underlakan och en duk på Hemtex, och jag blev glad? Haha, är det så att man börjar bli gammal? Inredning osv börjar bli roligare än kläder? Mjaa, det får vi se.
Skulle vilja ha en lägenhet med gosen som vi kan inreda helt själv och bara gå in i affärer och köpa allt precis hur vi vill ha det. Den dagen kommer den också och jag längtar. Jag ska vara tillsammans med min gos tills jag dör, för jag har världens absolut bästa.
Aya, nog med känslor nu.

Är hemma i Njurunda nu, efter vi varit i stan så åkte vi till Bredsand och köpte med oss en varsin sallad, stannade hos Nathalie och Jonny och åt upp den och snackade massa skit, eller det var väl mest jag som babblade. Stackars deras öron, haha. Sen skjutsade Nathalie hem mig, skulle ju kika om jag hade fått avin till mitt paket från H&M, men icke. Så sover kvar här inatt och hoppas på att det kommer imorgon.
Nej nu har jag babblat nog.
Ska lägga mig i sängen och vänta på att min prins ska ringa och säga godnatt. Sen ska jag drömma sött. Åh så jag saknar han nu. Jag är lyckligast (:

Kramis


Jag hatar H&M

..för jag vill ha mina kläder till nyår som jag blev lovad att få i slutet av förra veckan men har fortfarande inte fått dom. Hyffsat less är jag nu. Dom måste komma idag, annars måste jag hitta något annat att ha på mig. SNARK!!
Aya, har nyss vaknat nu i alla fall, ska hoppa in i duschen och sen kanske en sväng på stan med Nathalie, hoppas hon följer med. Jag måste handla lite kläder nu, känns som att garderoben är helt tom.
Sen ska jag en sväng ut till Njurunda, kolla om mitt paket har kommit och kanske hämta lite grejer.

Ska hoppa in i duschen nu i alla fall.
Kramis


nykterist från och med idag

Idag börjar Jessika Anjou sitt nya nyktra liv.
Fyfan för gårdagen, jag söp skallen av mig kan jag säga, vilket jag ångrar stort idag. Har spytt hela dagen på jobbet, plus att jag kom en och en halv timme för sent. Tur att chefen var på bra humör idag, hon bara skrattade. Fick ringa in Susanne att jobba för mig så jag slapp mina två sista timmar. Kunde inte jobba, spydde bara hela tiden. Jag ska ALDRIG mer dricka.
Nu ska jag se på film och försöka äta lite.
Hoppas alla haft en bra jul, god fortsättning på er!
Kram


fjärde advent + uppesittarkväll

Ojoj!
Den här dagen har jag verkligen haft fullt upp, klev upp och hängde och vek tvätt, sen tvättade jag några maskiner till. Sen började jag städa övervåningen, skurade toaletten och dammsög. Efter det packade vi upp granen, pyntade den samt resten av huset och la alla paket under som vanligt. Och sen lagade jag mat.. Vid sjutiden kom Danne hit, vi åkte ner till Ica och köpte några påsar chips och dricka och jag köpte hårfärg till mig själv. Skyndade oss hem igen till Bingolotto. Jag, älsk, mamma, pappa, Jocke och Jesper började spela. Efter en stund började jag färga håret, det blev capuccinobrunt, tror det vart bra. Älsklingen tog sig en tupplur så länge, han var lite tröttis. Sen låg vi i sängen och myste och sen gick vi ner och åt knäckebröd med julskinka på. Mm, så smarrigt.
Och nu har älsklingen nyss åkt hem till sina föräldrar. Så tomt att sova utan han, men det är nog bra att sakna varandra och jag saknar han jättemycket. Jag känner mig nykär igen och det känns helt underbart.
Nu ligger jag i sängen med datorn och ett glas vin, ska se på Greys Anatomy en stund innan jag ska sova. Sen ska jag upp klockan nio imorgon bitti och åka och jobba. Tärt att jobba på julafton, men vad gör man?
På juldagen får jag se vad som händer. Kanske utgång, eller kanske det blir lugnt?

God jul på er alla!
Kram
Jess

071223

Det kommer aldrig att bli som förut, hur mycket man än försöker så blir det bara inte så.
Ingenting känns bra just nu, jag känner på mig att något väldigt dåligt kommer att hända snart.
Jag har så ont i magen.
Jag tycker att jag försöker, och försöker. Men ändå så funkar det inte.
Besviken blir man, hela tiden på alla möjliga saker.

Äh, jag orkar inte skriva mer just nu.

fuck!

migrän + julklappsshopping

Min huvudvärk är grymt elak. Och jag drack ca 2½ glas vin igår kväll när jag kom hem från jobbet. Man kan väl inte bli bakfull på så lite? Det måste huvudvärken från hjärnskakningen, har ju i och för sig haft ont enda sedan jag ramlade, men idag var det värst. Och inga värktabletter hade jag heller. Men åkte i alla fall ner till stan med älsklingen för lite julklappsshopping, köpte juklapp till älsklingen och till mamma & pappa. Sen köpte jag lite underkläder, lösnaglar, strumpor, stay-ups, mascara och en ny tröja till mig själv. Bara lite nödvändigheter. Får vänta med att shoppa tills mellandagarna, åh vad kläder jag ska handla då.
Förresten så är jag lite småless nu, jag beställde min nyårsklänning och grejerna till den 14:e och beställde man kläder innan den 17:e så var det lovat att få dom innan jul. Men jag har inte fått mitt? GAH!! Jag vill ju ha min nyårsklänning nu och prova den för att se om den passar osv.. Aja, får hoppas att den dyker upp snart.
Efter vi varit på stan så åkte jag hem till Njurunda, har tvättat, kollat på film och druckit lite, men bara lite akohol med pappa. Ligger i sängen nu med datorn och tänkte se några avsnitt av Greys Anatomy och sen sova.
Godnatt!


Det finns ingen bättre än du, jag älskar dig.
image192

ge mig något glatt

Jag skulle verkligen behöva något slags piller just nu som löste allt, ett piller som gjorde att alla mina problem i privatlivet försvann, alla problemen på jobbet försvann, alla tankar och funderingar försvann och allt det som gör ont inuti? Om någon har ett sådant slags piller, let me know then.
Jag är så trött, så fruktansvärt trött på allting just nu. Ingenting känns att gå bra, varken på jobbet eller övrigt. Varför ska det vara så att man måste lägga ner precis all den pyttelilla kraft man har till att kämpa? Till att försöka få allt att fungera? Jag har sån stor lust många dagar att skita i allt, precis allt och bara ge upp. Jag har så svårt att se mening till saker. Allt är bara dystert och tråkigt, ingen lycka någonstans känns det som. Ska det vara så?
Less kanske på det liv jag lever just nu? Inga förändringar, bara samma sak varje dag. Det är precis så att man klarar sig genom dagen och hoppas på att nästa dag kommer man att vakna upp och då kommer allting vara bättre, inte bra, men bättre i alla fall. Men så är det inte! Varje dag är densamma. Vad går man och väntar på egentligen? Att allt ska bli bra utav sig självt? Att allting bara kommer lösa sig en vacker dag? Och vips en dag vaknar man upp, och då är livet slut, men man gjorde ingenting åt det.
Ge mig kraft till att orka saker, ge mig kraft till att vilja orka saker, ge mig kraft till att orka kämpa sig igenom en hel dag.
Jag skulle vilja ha en dag där allt, eller kanske inte allt men det mesta i alla fall, skulle gå bra. När dagen är slut och man går och lägger sig så skulle jag vilja tänka. Jag är lycklig och vilken bra dag det här har varit. Istället går man och lägger sig och tänker. Fyfan, jag hatar mitt liv.
Jag vet att det bara är jag själv som kan ändra på det och få det så. Eller nöjer jag mig bara med att mitt liv är så pass okej ändå att jag låter det vara såhär bara?
Utan lycka kan man väl leva? Eller hur?

Crap!


071218

Hallå hallå!
Idag har man jobbat igen då, efter två dagars ledighet.
Mår inge bra än, huvudvärk, jätteförkyld och feber. Men det gick ändå rätt okej på jobbet.
Imårrn har jag självscanningen, kan väl blir rätt skönt.
Sen torsdag och fredag, helvetespass, 12.00-22.15, plus löning på fredag och strax innan jul. Grymt med folk! Tur att man är ledig hela helgen.
Julklappsshopping på lördagen och sen mys med familjen.
Nu blir det film!

Puss hej!

071217

Och idag, mina kära läsare, är det bara en vecka kvar till Julafton. Men vart är den där underbara julstämningen som man brukar känna varje år? Vart är julkänslorna som alltid brukar ploppa upp strax innan jul? Har inte fått den rätta julstämningen än, vilket känns tråkigt. Jag får hoppas på att den dyker upp lagom till Julafton i alla fall.

Aya, vaknade i alla fall för ca tio minuter sen, med näsan proppfullt av elakt förkylsningsgegg, ont i halsen, ont i bihålorna och allmänt trött och ont i hela kroppen. DET ÄR INTE SANT!!!! Jag får inte vara sjuk nu, jag låg hemma måndag-torsdag förra veckan för hjärnskakningen, jag kan inte vara hemma något nu för att jag är sjuk. Huh, jag kommer få en stor spark i arslet. Närå, men jag vägrar vara hemma helt enkelt. Måste jobba, måste jobba, måste jobba! Alvedon och vitaminer ska jag trycka i mig nu..

Just det, har glömt en annan sak, vi har inte kvar våra kissar längre, dom har flyttat till ett annat och mycket bättre hem, dom kommer trivas där jättemycket. Vi ansåg i alla fall att vi inte kunde ha kvar dom. Men huh, så jobbigt det är att vara utan dom små liven. Dom är ju så söta (oftast i alla fall)..

Nee, nu ska jag gå ner och trycka i mig mängder av te, sen ska jag bara ligga i soffan och vila och se på Greys Anatomy.
Ha en bra måndag alla!
(:


                                       

nyårsoutfiten är fixad

Skulle egentligen ha bloggat om den och lagt upp bilder både igår och i förrgår, men något har varit fel på bloggen så det gick ej att lägga in några bilder.
Aya, kläderna är i alla fall beställda till nyår, får dom nu i veckan (:

image182
Här är klänningen som jag har beställt och som ni också kan se i det tidigare inlägget.


image183
Denna bolero ska jag också ha på mig, den är också från H&M


image184
Och denna väska beställde jag också, denna också från H&M.

Det som fattas nu är något ev. nytt halsband och ett par strumpbyxor, sen är allt fixat för nyår.
Idag är det tredje advent också, imorgon bara en vecka kvar till julafton och jag har inte köpt en enda julklapp. Ska fixa allt det på lördag när jag är ledig. Det kommer nog att vara en hel del folk inne i stan då. Huh!
Hade världens mysmorgon med gos också idag. Kan inte ens minnas sist vi vaknade upp tillsammans samtidigt och kunde ligga kvar i sängen och mysa? Vi vaknade i alla fall vid tio, fortsatte ligga kvar i sängen till klockan ett och kollade på film och Desperate Housewives på datorn.
Vid två skjutsade Danne ner mig till stan, tog bussen med mamma hem till Njurunda. Sen har jag inte gjort så mycket mer? Kollat på Shrek 2 och Adam & Eva med familjen och nu ligger jag i sängen och tänkte avnjuta några avsnitt av Greys Anatomy..
Är ledig imorgon också, sen jobbar jag tisdag, onsdag, torsdag och fredag den här veckan. Bara långpass! Sen ledig i helgen och sen jobbar jag Julafton, Juldagen och Annandagen. :/ Crap! Menmen..

Hoppas alla haft en bra helg i alla fall.
Puss på er!




nyårsafton

Då var väl planerna för nyårsafton fixade. Har länge gått och undra vad jag ska göra? Danne ska till åre, Nathalie ska väl fira med karln sin tror jag (: och sen vet jag inte. Så jag har inte tänkt så mycket mer på vad jag ska göra. Tänkte nog bara vara hemma och umgås med min kära familj.
Sen föreslog kära Dessan att jag skulle vara med henne, en perfekt idé, hon är hemma från Frankrike och hälsar på så varför inte? Kommer bli superduperkul, det vet jag.
Och nu är frågan? Vad ska man ha på sig? Har suttit och kollat runt lite på olika klänningar. Det känns som att man är lite sent ute nu, men jag har hittat några godingar i alla fall.

Vad tycker ni?

image179
Den här är från H&M, tycker att den är snygg och enkel, plus att man kan ta bort axelbanden vilket jag tycker om. Vill gärna ha en axelbandslös klänning.


image180
Den här är från Koola anna och jag tycker att den är så snygg. Men jag vet inte? Skulle jag verkligen passa i den. Hrmf, får ta en funderare där.


image181
Och till sist den här klänningen som jag faktiskt har varit in och kollat på flera gånger och tänkt att just den ska jag köpa, men när ska jag använda den? Nyår kanske blir ett bra tillfälle? Vad tycker ni?
Den är förresten också från Koola anna.


Huh, jag har beslutsångest, please hjälp mig någon.
Hittar ni någon annan bra klänning, så säg till mig! Jag är desperat.

-jess

vilket skitjobb man har

ja på mitt jobb får man inte vara hemma när man har fått hjärnskakning och ett jack i huvudet och sträckt ledbanden i knät? ringde min chef för ett tag sen och sa att jag blir hemma imårrn också. (egentligen så ska jag ju ligga och vila i 5-7 dagar enligt doktorn). men tror du inte hon blev sur då? det är väl fan inte mitt fel. det är inte mitt jobb att fixa in personal, det är inte mitt fel att många är sjuk nu. det är det som är hennes jobb! jag tänkte börja igen på fredag (vilket egentligen är alldeles för tidigt) men gah! jag blir så otroligt less. tror ni att jag vill vara hemma? ligga i sängen och ha sjukt ont i huvudet så man orkar inte göra någonting. nä, jag kan ärligt säga att jag skulle kunna göra vadsomhelst för att få jobba igen. och just nu när jag jobbar för åsa och inte behöver sitta i kassan. nu får jag göra det jobbet jag verkligen trivs med och vill göra! tror ni då att jag vill vara hemma? nee det vill jag inte. jag VILL jobba, och jag VILL gå på julfesten. men jag KAN ju inte!

usch, humöret är nu verkligen på botten. jag blev ledsen för det där! det var tacken för att man alltid ställer upp? tacken för att jag går in och jobbar hela helgen trots att det är min lediga helg och trots att jag då skulle behöva jobba tretton dagar i rad när man MAX FÅR JOBBA sex dagar i rad.
nu har man inte någon större lust att ställa upp i fortsättningen. man får inte ett skit för det!
tack för mig

/en arg jessika

måste tillägga en sak till förra inlägget

inte nog med att dagen tillbringades på sjukhus. När jag och pappa äntligen åkte hem vid halv elva tiden på kvällen så var jag så hungrig så jag lyckades övertala pappa om att vi skulle käka lite nattmiddag på mcdonalds. Vi gick in och åt, sen när vi kom ut så såg vi att det inte var någon luft i vänster framdäck. Då satt det en sjukt stor jävla glasbit i pappas splitternya vinterdäck. Måttligt less blev vi båda två! Och mcdonaldskillen sa också att det var pga att dom hade byggt om som det säkert låg en massa glas på parkeringen. Men hallå? Borde dom inte se till att få bort det då. Då är det ju deras fel? Gah! I alla fall, så hade pappa ett av sina tidigare vinterdäck i bilen som reservdäck så då var det bara att byta däck. Sen äntligen fick vi åka hem. Jag slocknade på en gång!
SÅ, nu var det allt.

Hejdå

hemma och vilar upp mig

Ja, nu har jag samlat ork till att skriva ett inlägg om varför jag låg på sjukhus i måndags.
Klev upp vid halv sex på morgonen för att åka till jobbet. Väldigt trött!
Kom till jobbet cirka 7.40, skyndade mig att slänga in några plåtar bröd i ugnen för att sedan springa och hämta dom tre kassalådorna till självscanningskassorna. Sprang runt hörnet på en hylla och såg inte pallen som stod där så jag snubblade och flög, kassalådorna utan lock med alla pengar flög också. Landade på bakhuvudet, axeln och knät på det hårda stengolvet. Sen är det svart? Det jag sen kommer ihåg är i alla fall att Margita (chefen) sitter med mig och har lagt en jacka som kudde under huvudet. Jag får sitta inne i personalrummet en stund och vila några minuter sen återgår jag till arbetet haltandes som vanligt. Till slut övertalade Margita mig att åka till sjukhuset så Danne kom och hämtade mig och skjutsade dit mig trots att jag inte ville. Anmälde mig i reception vid tiotiden och efter ett tag kom mamma och pappa också. I två timmar satt jag i väntrummet tills jag fick komma in. Hade jätteont och mådde inte alls bra. Allt kändes sämre än när jag var på jobbet.
När jag tillslut fick komma in tog två sjuksystrar hand om mig. Jag hade ett ca fem cm långt jack i bakhuvudet, en hjärnskakning, sen svullen axel och ett icke fungerande ben. Det kom en läkare strax efter och han tyckte att jag behövde läggas in för observation. Pappa satt med mig ett tag, sen åkte han hem vid halv tre och mamma började jobba vid två. Så jag somnade och vaknade sen vid fem-sex tiden av att jag fick middag. Sen somnade jag om igen tror jag? Allt är lite suddigt. Vid halv sju tiden åkte jag på röntgen, jag hade inte fått någon spricka i axeln eller så och inget brutet. Men var väldigt svullen ändå. Vid halv åtta kom pappa tillbaka till mig och jag blev så glad så. Skittråkigt att ligga där själv och bara ligga och höra på alla andra patienters gnäll.
Vid halv tiotiden gick sjuksystrarna runt och gav smärtstillande och öronproppar till alla inför natten. Och jag fick panik jag ville verkligen inte stanna kvar. Då hade jag rymt! Så en läkare kom till mig och han sa att dom ville ha kvar mig över natten, men då sa jag till honom att jag inte mådde dåligt längre. Att benet var bra och axeln (fast jag inte ens kunde stödja på benet när jag skulle gå) så jag fick åka hem då. Fick en broschyr om hjärnskakning, vad jag ska inte ska göra dom närmsta dagarna, exempelvis datorer, alkohol, långvarigt tv-tittande och läsning.
Men faktiskt så orkar man inte ens göra dom här sakerna, nu har jag suttit och skrivit detta inlägg och jag börjar redan bli väldigt yr och trött.
Mitt huvud gör så otroligt ont och minnet krånglar litegranna på småsaker. Men allting blir bättre om några dagar.
Sådär, nu har jag berättat vad som har hänt. Nu ska jag krypa ner i soffan igen och fortsätta vila.

Jannike + resten av Ica, ha så grymt kul ikväll på julfesten. Jag vill också med :(


Puss på er alla!

hospital

varit på sjukhuset sen åtta imorse, fick nyss komma hem.
orkar inte skriva mer än så nu. behöver sova min mörbultade kropp och vila mitt huvud,
berättar mer imårrn.

sov gott!

en lugn helg

inte mycket har hänt. varit hemma hos mamma och pappa i njurunda hela helgen. haft det så skönt så! i fredags? åt pizza, kollade på idol-finalen, åt massa chips, godis & ostbågar. sen jobbade lördagen och efter det, god middag igen, promenad till ica med brorsan och hunden för att bättra på snacksförrådet. träffade även underbara tessan (: idag? jobbade först sen hem, god middag ännu en dag, för sedan montering av pepparkakshus och vårat pepparkakeland (bilder kommer), följt av första åket av damernas slalom, sedan bastning och sist adventsfika med andra åket av slalom. bra jobbat Frida Hansdotter och Therese Borssén. En sjunde och fjärde plats. Värre gick det för Anja som åkte ut efter ca 8 sekunder i första åket, inte bra jobbat. Tror detta blir hennes sista säsong. Det borde i alla fall bli det.
Aya, nu är det sovdags så jag orkar jobba min åttonde dag i rad utav tretton dagar totalt. Fick också reda på av Eva att enligt EU så bestämde dom för ca ett år sen att man får jobba max sex dagar i rad? Hrmf.
God natt på er!


image178

Vårat fina pepparkakeland. Yeah, man kan ju tro att vi är mellan fem och tio år när vi i själva verket är nitton, sjutton och femton. Haha, mamma blev så stolt(?) att hon till och med har skickat in denna bild för framkallning till julkort som våra nära och kära kommer att få se till jul. Jösses!

just det..

image177


..får ju inte glömma att ägna ett litet inlägg till den bästa här i världen.
älskar dig min puppa, finns ingen bättre.
<3

tretton dagar i rad

ja, tretton dagar i rad jobbar jag nu.
först måndag till fredag 7.30-16.00, lördag 11.00-16.00, söndag 11.30-16.00, måndag-fredag 7.30-16.00 och lördag 7.30-18.30. så nästa gång jag är ledig är nästa söndag! huh, kommer vara trött då men fan vilken härlig lön det blir i januari. längtar!
jobbar ju i alla fall i självscanningen nu eftersom åsa är ledig i två veckor. tidiga mornar och lite längre dagar men så skönt att slippa sitta i kassan.

hrmf.. har precis nu kollat på desperate housewives och ätit godis och druckit mjölk. ska krypa ner i sängen nu, det är ju en dag imorgon också.

ska försöka blogga lite mer någon dag.

dessan och malin, KOM HEM TILL SVERIGE NU!! =)


puss och kram en gummibanan yupp yupp

Första advent

Idag är det första advent, myspys. Älskar allt som har med julen att göra. Missade dock första avsnittet av julkalendern igår så får kika ikväll i stället då.Jag vet, jag är barnslig.
Nu ska jag åka med mamma och pappa till birsta och försöka hitta ett par vinterstövlar åt mig.
Trevlig första advent till er alla!