Snöstorm

Ja det äre ute nu, har snöat som sjutton hela dagen. Var ute och lekte med min kära vovve förrut. Hua, vad kallt det är. Känns inte som att man är så jätte sugen på att gå ut imorgon om det är sånt här väder, livsfarligt med klackisar, kommer fan slå ihjäl mig! :S  Jag är jättetrött, fryser och har jätteont i min stackars kropp. Tror att jag håller på och blir sjuk. :/  Åh, kan verkligen inte bestämma mig för om jag ska dricka imorgon eller inte, kan någon hjälpa mig att besvara den frågan? Tack!
Nu har jag inte snusat på 4 dagar heller, känner mig hur duktig som helst. Den här gången ska jag klara den här skiten. :)
Och idag är det också Halloween, fast i Sveige firar vi ju allt på lördag istället. Tror det är många som inte ens vet om att det är Halloween idag. I vilket fall som helst, så på lördag, på svenska "halloween" så ska jag till Kramfors med Tessan iaf. Ska bli grymt kul :) Kommer ju inte hända nått roligt här hemma direkt.
Känns också otroligt skönt att jag har sagt upp kontakten med dig. Vill verkligen inte ha något mer med dig att göra, du förstör mitt liv. Jag ser inget positivt alls med att prata med dig längre. Du är helt störd. Jag vill bara slippa dig, för alltid! Så äre. Tråkigt men sant. Och det känns otroligt bra fucktiskt.
Näe nu har jag inte tid med det här längre, nu måste jag sova. Är så fucking trött!
Hare bra alla
/Jessika

Längesen..

...ja som jag var inne och skrev här nu. Mycket har förändrats sen dess i alla fall. Nu lever man livet som singel, känns underbart skönt, även fast jag saknar vissa stunder så är det här i alla fall det bästa. Tre år var det vi, och det känns verkligen som att det var en evighet sedan men det är bara 4 månader sen ungefär. Jag var lycklig med dig, men på slutet gick allt så fel, mina känslor försvann och jag kände mig instängd! Det fungerade helt enkelt inte. Jag behövde min frihet, min frihet att göra vad jag vill. Och den har jag nu.
Tack för allt i alla fall, jag kommer aldrig att glömma dig!

Allt är förövrigt väldigt förvirrande nu. Det känns konstigt, vet inte riktigt vart jag har vissa känns det som. Orkar inte tänka heller..


Har inget mer att skriva nu

/jessika