snart slut på denna vecka också

och ja, det har varit några jobbiga dagar som ni kanske märkt?
allt är väl inte bra ännu men jag hoppas att det kommer lösa sig och bli bra. det är bara tiden som får utvisa vad som händer.
helgen som var då..
i fredags köpte jag min dator dårå och sen blev det bara lugnt. jobbade elva timmar i lördags och sen skyndade jag mig in i duschen och gjorde mig i ordning så körde vi förfest här.
nathalie, amina, jonny, emil och "brorsan" kom. vi körde fuck the dealer och pyramiden och blev askalas och jag hade i alla fall kul.
nathalie och jonny åkte vid någon tidpunkt som jag inte minns, jonny var nykter och nathalie var tokallergisk mot våra söta kattungar. vid tolv gick jag, amina, danne, emil och "brorsan" ner på krogen. gick faktiskt på coppers som jag inte har varit på på år och dar. hade svinkul! träffade ica-jannike och johanna och röjde som idioter.
sen vid halv tre kanske? så gick jag och danne iallafall hem och det var ju också en rolig historia :P
vaknade på söndagen och mådde helt jävla sämst och sen har jag en fet minneslucka om hur jag tillbringade den dagen.
sen har jag bara jobbat måndag tisdag och onsdag. idag har jag varit ledig så åkte till njurunda för att umgås med min kära familj igår. kom nyss hem och nu har jag tvättstuga om en timme så ska strax börja sortera lite tvätt.
imorgon har jag öppning, 7.30-16.00 och efter det åker jag direkt till njurunda. vet inte vad jag ska göra på kvällen. det får man se, antingen lugnt eller lite dricka! we will see.
på lördag kommer danne hem till oss också, lugnt blir det och första gången han får se vart jag bor eller bodde. och på söndag åker jag med familjen till mormor i bollnäs. länge sen jag träffade min gamle käre mormor så det ska bli trevligt. ledig hela helgen, skönt som sjutton ska det bli! sen väntar tre veckor med ganska mycket jobb. money money!

neej nu ropar tvätten på mig.  bye!


helgen i bilder:

                             

071120

Jag vill så gärna försöka, jag hoppas så mycket att detta kommer lösa sig.
Det måste bli ett lyckligt slut.

död

Förstört allt.
Jag hatar mig själv.
Jag vill inte längre, jag orkar inte längre.
Jag önskar att jag vore död.
Förstört allt.
Förstört allt......................

LYCKAAAAA!!!!!

idag åkte jag och köpte min älskade dator tillsammans med mamma, pappa och brorsan som skulle köpa en ny dataskärm. Jag blev kär i min dator direkt när jag packade upp den, ända tills jag skulle ansluta internet, det funkade inte. Jag blev helt galen. Nathalie försökte (som nyss har köpt en bärbar dator av samma modell som jag har), så jag tänkte att hon nog kunde fixa det. men efter ca 1 ½ timme så gick det fortfarande inte. Vi gav upp!
Nathalie och Amina åkte hem till kvissle igen och jag och Danne skjutsade Håkan L och Erik till Jean. På vägen hem åkte vi och hämtade Sandra och Håkan N (eftersom han är expert på datorer) och efter ca 2 timmar funkade det. Men det var inte lätt kan jag lova! Huh, tur man inte är pensionär, då hade man ju aldrig förstått sig på sånt här.
I vilket fall som helst, nu sitter jag här med min nya bärbara dator som är hur bra som helst och jag är totalt kär i den. Min älskling nr 2 som dessan kallade den. Borde ta en dusch nu och sen sova eftersom jag ska upp vid halv 6 imorgon bitti och åka och jobba mitt underbara elvatimmarspass.
På kvällen blir det nog lite alkohol ;D

PUSS & GODNATT!

071115

Ja, då sitter man vid datorn igen och avnjuter ännu flera avsnitt av Desperate housewives. Det dumma är bara att jag först laddade ner säsong 3, så den kikar jag på just nu. Har sett sju avsnitt nu tror jag, sen nu sitter jag och laddar ner säsong 1 & 2. Haha, börjar med tredje säsongen, smart tjej. I och för sig har jag redan sett alla avsnitt men ändå. En sån grymt bra serie i alla fall.


Om ni dessutom undrar om det saknas massa bokstäver här och där så är det för att Danne har köpt ett nytt tangentbord och man måste tydligen skriva "in det". Måste trycka flera gånger på en tangent för att något ska hända så det tar ca hundra år att skriva. Men det är ju snyggt i alla fall ;) haha.


Har också då såklart jobbat ikväll, hyffsat jobbigt eftersom jag är sjuk men det ska bli skönt med lite ledighet imorgon. Sen jobbar jag i självscanningen på lördag, 7.30-18.30 och sen är jag ledig igen på söndag. Såg också på nya schemat att jag ska jobba mer i självscanningen nu och mindre i kassan vilket är ett stort plus. Jag är jätteglad för det. Räknade även ut att jag ska jobba 53 timmar v.50 och jag är anställd på 20 timmar i veckan, bara 23 timmar extra då. Men jag klagar inte, vill gärna ha så mycket timmar som möjligt så lönen blir fet.

Nej nu ska jag fortsätta se på lite mer desperate housewives och sen krypa ner i sängen med min gos och våra kattungar.
Godnatt!


Dumlemuffins

image168

8 stora eller 12 små

Ingredienser
100 g smör
2 ekologiska ägg
1 ½ dl strösocker
1 tsk vanlijsocker
2 dl ekologisk mjölk 3%
skal av 1 citron
4 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
1 nypa salt
1 påse dumle

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst.
3. Rör ner smält smör, mjölk och rivet citronskal.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver och salt och rör ner i smeten.
5. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt.
6. Fyll muffinsformarna till 2/3 smet.
7. Stick ner några dumle i varje form.
8. Grädda i ca 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.



Hur gott låter inte det här då? Måste provas. Smarrigt!

Nu ska jag testa använda denna blogg igen

Om sanningen ska fram så saknar jag gamla hederliga blogg.se. Tror nu att jag efter några månaders tid återvänder hit. Vi får se!

Jahapp, igår jobbade man stängning trots att jag hade feber och är dunderförkyld. Jag lovar er
, så här sjuk har jag inte varit på väldigt väldigt länge. Man orkar knappt leva känns det som! Ska jobba ikväll igen, jag vill verkligen inte. Eller vill, jag ORKAR verkligen inte. Mitt huvud sprängs, snoret rinner och min kropp är som en potatissäck. Ingen energi eller ork överhuvudtaget, musklerna är alldeles förslappade! Men men, man har inte så mycket till val. Ringer man och sjukanmälar sig blir folk så satans griniga. Hur sjukt är det egentligen inte? Man kan inte ens vara sjuk på sitt jobb. Aya!    


Ledig imorgon i alla fall, och DÅ ska jag åka till Elgiganten med min mamma, pappa och kära bror. Jag ska köpa min bärbara dator och brorsan ska köpa en skärm till sin dator.
Jag var ju egentligen på Elgiganten i måndags och skulle köpa datorn (på avbetalning of course). Men då fick inte jag det eftersom dom anser att jag är provanställd fortfarande pga att jag bara har jobbat där i ca 5 ½ månad och efter 6 månader brukar den så kallade provanställningen vara över. Men det är inte så i mitt fall, för jag blev anställd som typ "sommarjobbare" och sen fick jag fortsatt jobb där och nu är jag deltidsanställd. Men men, ingenting att börja tjaffsa med ikano-banken om.  
Jag blev tokless såklart som hade förväntat mig att få min dator den kvällen men allting har löst sig ändå. För jag ringde till min underbart snälla mamma och frågade om hon kunde köpa den på avbetalning åt mig så betalar jag henne varje månad. Och hon gick med på det! Så då fick jag bli glad igen tillslut och nu sitter jag bara och längtar ihjäl mig tills 16.30 imorgon eftermiddag.


Har laddat ner hela säsong 3 med desperate housewives igårkväll också så nu är det bara att börja glo. Åh jag älskar den serien, kan se samma avsnitt om och om igen. Måste verkligen ladda ner greys anatomy också för jag har jobbat kväll varje onsdag dom senaste 5 veckorna, missat hur mycket som helst.
Nej nu ska jag gå och duscha.
Ha det bra alla.
Puss och Kram