tvätt-dag

yeas, idag är jag ledig och då är det tvätta som gäller. bokade tvättstugan från 7.00-17.00 vilket jag kände att det verkligen skulle behövas.. tror det blir ca 8-10 maskiner den här gången. och hyffsat less blev jag när jag kom ner i tvättstugan. torkrummet funkar inte, dom håller på och renoverar det, ANVÄND TORKTUMLAREN stod det. yeah, det finns två tvättmaskiner och en torktumlare, slänger man in båda maskinerna med tvätt i torktumlaren så torkar det aldrig. och man kan inte heller köra alla kläder i torktumlaren. fyfan vilken skitdag! vaknade also med världens huvudvärk och förkylningen blivit värre? hur kan den bli värre.. gaaaaaaaah.
hoppas den hemska dagen får en vändning för ikväll ska vi på hockey, MITT LAG MOT DANNES LAG (Färjestad-Timrå).. Vi kommer krossa er!!!!

Tog en snabbshopping igår också medans jag väntade på bussen till Nathalie, köpte ett linne och en slags tunika.. Sen kom jag till Nathalie och då fixade vi med mitt löshår lääänge, hon och Amina fick sy om och sy om och till slut så satte vi in håret.. och det såg bra ut faktiskt utan klippning.. men sen efter några timmar såg jag att mitt hår kom fram ändå.. det ser ut som håret är rakt avklippt så vi måste klippa iaf.. löshåret är nog för långt ändå.. men men det får vi ta en annan dag.. Stort tack till Nathalie och Amina iaf som hade tålamodet att fixa.. PUSS PÅ ER!

Näe nu äre dags att börja städa..

PUSS & KRAM

oj, vad mycket som har hänt

..eller kanske egentligen inte? hm.

i fredags så åkte jag i alla fall till stan med Jannike, köpte tre korsetter, ett siden-nattlinne, ett par trosor, strumpbyxor, en tunika, ett linne, lösnaglar, por-plåster och ett nagellack. Vi tog också en fika på stan, vilket var jättetrevligt, synd att tiden sprang iväg bara. Sen åkte jag till Nathalie, vi satte in mitt löshår men det vart inte så bra, ska klippa och fixa till det imorgon. Jonny kom efter en stund och var rastlös, han ville ner på stan.. så jag följde med dom ner och sprang runt lite. köpte då ett par byxor också.. sen åkte dom hem och då kom älsklingen till stan från jobbet så då tog vi också en sväng.. köpte ett par nya svarta pumps på bianco och sen åkte vi till texas och smällde i oss pizza. sen åkte vi hem, lämnade alla kassar och åkte till henke och spelade tv-spel med han, malin och jonas. trevligt trevligt! efter det var vi bara ute och åkte runt lite och sen hem och sov..
klev upp tidigt på lördag morgon för att åka och jobba mitt underbara elvatimmarspass, huh.. älsklingen kom halv 7 på kvällen och hämtade mig, vi handlade lite chips, dricka och sånt till festen och vid 8-tiden rullade folk in. det var 24 pers här, gah, grymt kul men väldigt högljutt skulle jag då tro.. carolina var snäll och slängde ut några människor som inte alls kunde bete sig och som jag inte ens kände. förstod inte vad dom hade här att göra. men men, inget mer om det.

sen drog vi ner på primero iaf, dansade och drack goda drinkar och hade sjukt kul.. sen blev det donken och en taxi hem, var väl hemma vid 4. vaknade på söndagen och mådde ändå rätt bra trots min höga alkoholmängd.
igår jobbade jag som vanligt och sen gick jag på stan med mamma. köpte ett par nya skitsnygga jeans på zara, älskar dom.. :)
idag har jag också jobbat, en timme längre t.o.m. sen hämtade jag ut hockeybiljetterna och köpte lite nödvändigt och sen tog jag bussen hem.. åkte direkt ut till birsta med danne, skulle på ikea och köpa cocktailglas och hittade det, köpte också kuddar + kuddöverdrag till soffan, ett vinställ och nya sängkläder..
sen gick vi på donken och åt och nu är vi hemma :P

haha, fyfan har spenderat alldeles för mycket pengar dom senaste dagarna.. och nu sitter jag med en god drink i handen i mitt nya glas och ska se på one tree hill och lite annat skit innan jag ska sova.

imorgon ska jag till nathalie-puppan och fixa mitt hår, men först jobba till 12..


PUSS & KRAM

en fullspäckad helg

Ja, idag har jag mycket att stå i.
Ska nu hoppa in i duschen och göra mig i ordning, sen ner på stan för att köpa strumpbyxor, lösnaglar, en ny väska, någon tröja och en ny foundation. 13.05 ska jag åka till Nathalie och då ska hon sätta in mitt löshår :D
Efter det blir det bolaget, sen ska jag hinna med en solning också och sen ska jag STORSTÄDA vilket kommer ta måååånga lååånga timmar. Så måste jag också samtidigt försöka sova tidigt för jag ska upp halv 6 på lördag morgon och jobba mitt kära elvatimmarspass och sen kommer det folk hit på kvällen, då blir det förfest och ett jävla röj, och sen krogen. På söndag blire till att vara bakis och skakis, har tvättstuga i timmar också, crap! inte lika kul..

nä nu måste jag skynda in i duschen

PUSS & KRAM!

I wish I could die

..

gone baby gone

Den filmen såg jag och gos på igår, fast jag missade typ 40 minuter mitt i filmen. Men det jag såg av den var riktigt bra. Ska se om den någon dag :)
Idag är det torsdag den 17:e Januari och Emma Björk fyller 20 år idag. GRATTIIIIIIIIIISSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!

Nä, någe mer hinner jag inte skriva just nu.
Ska hoppa ner i duschen och sen göra mig i ordning så blir det en sväng på stan med Nathalie innan jag ska börja jobba kl 15.

Kramis

löshår

Yeeeees, nu har jag beställt löshår alldeles nyss. Får det någon till veckan så får hämta ut det på fredagen när det är löning. Åh vad jag längtar. Så ska söta kära Nathalie hjälpa mig att sätta i det.

Idag har jag jobbar då, 7.30-16.00. Danne och brorsan kom och hämtade mig så åkte vi hem till mamma och pappa. Åt middag och spelade Buzz Hollywood, så grymt roligt med nytt Buzz, lite nya frågor och så där. Man börjar ju lära sig alla frågor på det andra.

Nu har jag och gos kommit hem och vi ska slå på en rulle och mysa lite.

Ha det bra!
Kramis



image198
Älskar dig gumman, du är det bästa som finns!
Alltid vi..

suck

Varför kan inget bara gå bra för? Varför måste allt ta emot.
Nä, jag är döless.
Ingenting är bra just nu.
Ska lägga mig i soffan och dö.
Sen ska jag få besked och jag är nervös..
Vad vill jag?

äh, screw you!

ryggskott

Min stackars lilla rygg. Ännu ett till ryggskott fick jag igår kväll. Kom knappt ner i sängen och kunde inte röra mig och jobbigt var det imorse när jag skulle till jobbet. Kan ju säga att det var skönare att jobba med hjärnskakning än ryggskott i alla fall. Har riktigt skitont. Och jag som har sluppit haft ryggskott så länge. Fan!
Tur att jag ska börja träna så att jag kan träna upp ryggen och slippa detta i framtiden.
Efter jobbet i all fall så tog jag bussen hem till Njurunda, ska vara här några dagar.. Har öppning varenda dag nu på mitt schema och kommer nog framöver att ha det så. Både nackdelar och fördelar, jobbigt att kliva upp tidigt på morgonen eftersom jag är så morgontrött plus att det inte är någon ob. Skönt med det är i alla fall att man kommer hem tidigt och att man börjar lägga sig i ungefär samma tid på kvällarna och kliver upp samma tid på morgonen. Just nu så har jag ingen bra dyngsrytm alls, vissa dagar är jag vaken till 03.00 på natten sover till 13.00 på dagen och andra kvällar somnar jag 21.00 på kvällen. Oftast somnar jag sent när jag börjar tidigt. Måste bli en ändring.
Har sovit typ halva kvällen också, så sjukt trött pga att jag inte sovit så mycket i natt, hade inga värktabletter heller.
I helgen ska jag nog åka till stugan, gah, har sådan beslutsångest. Björkan fyller ju 20 år på torsdag och jag är bjuden till att komma och fira henne, och självklart tänkte jag komma. Man fyller bara 20 år en gång. Men grejen är den att jag är totalt pank. Mamma och pappa vill att jag ska följa med till stugan vilket jag nästan aldrig kan eftersom jag alltid jobbar. Jag och mamma är ledig en helg samtidigt ca 2 ggr per år så därför vill jag verkligen ta chansen. Plus att jag verkligen skulle behöva komma bort, även om det bara är för en helg. Har varit alldeles för mycket nu senaste tiden. Man har väl inte mått supertoppen. Känner verkligen att jag behöver åka iväg.. Och jag vill heller verkligen inte göra min föräldrar besvikna.. Gah, beslutsångest! Hur jag än gör kommer någon att bli besviken och det vill jag inte.. Aya, ska bestämma mig tills senare ikväll!

Just det, den 29:onde februari ska jag till Norrköping, älsklingen har ju polare där nere och han har ju själv bott där. Han och hans kompisar ska åka dit då och festa och jag fick följa med. Ska bli superkul! Är ledig den helgen också så det blir alldeles perfekt. Längtar! =)

Nej nu ska jag gå ner och sätta mig i soffan och vänta på att pappa, Jocke & Jesper kommer hem. Dom har varit på bio och mamma jobbar så jag har varit själv här hela kvällen. Tråkigt!

God natt på er!

Kramis

dålig dag

inget är bra idag, absolut inget. allt känns bara så jävla skit!
så satans less, när ska det bli en ändring? aldrig. det kommer det aldrig att bli.

back to städningen och tvättningen, det enda man gör när man är ledig. big suck!



GRATTIS TILL MIN PUPPA AMINA SOM FYLLER ÅR IDAG, gammling är du (: <3

I wanna know what love is

Vet inte alls vad jag ska skriva, men kände att jag bara var tvungen att skriva något.
Har tvättstuga nu i alla fall, sen var det tänkt en snabbis på stan så jag kunde hitta ett par jeans, men det sket ju sig. Så jag har inte en jävla aning om vad jag ska göra mer idag. Vi skulle träna också men det lär väl inte heller bli av.
Jag är så less nu.
Du fattar verkligen inte!

SUCK..

SÅ UNDERBART!

Har nyss sett första avsnittet av gossip girl, omg, det var underbart bra. Jag kunde visst inte hålla mig tills 29:e januari. Det är grymt bra, inte som o.c., men ändå så grymt. Har laddat ner dom 6 första avsnitten, ska se ett till nu.

Sen måste jag nog sova. Ska upp halv 6 imorgon och jobba elvatimmarspasset, sen blir det middag ute och bio med älsklingen och hans föräldrar :) Mysigt!

Hoppas alla har en bra kväll!


Kramis

Gossip girl

Är tror jag bland dom bästa böckerna jag läst, fast jag har bara läst första boken ännu, men har tre böcker till som jag ska skynda mig att läsa. Den 29:e januari börjar Gossip girl på 5:an. Åh vad jag längtar, det kommer bli en serie som jag kommer följa.


image197



Ska försöka fortsätta städa nu, det ser förjävligt ut här. Sen när Danne slutar jobbet vid fyra ska vi åka ner på friskis och svettis och träna. Hoppas det är mindre folk nu än i onsdags.
Ikväll blir det bara lugnt, jobbar imorgon 7.30-18.30 och efter det blir det middag och bio.
På söndag har jag tvätttid 7.00-17.00 och sen vet jag inte om jag åker ut till Njurunda till mamma och pappa. Får se vad som händer
Ha en bra helg alla!

Kramis

thursday

Också är den här veckan snart slut också.
Igår jobbade jag till 16, fick jobba över en kvart men det gjorde inte så mycket. Satt och väntade på jobbet till ca 17.45 då Björkan kom och hämtade mig så åkte vi ner på Friskis & Svettis och tränade. Otroligt skönt var det, men det var mycket folk. Var väl hemma vid sjutiden och åt middag då, sen la jag mig i sängen med datorn och kollade på Greys Anatomy. Somnade vid kanske halv nio och vaknade elva idag. Så jag har alltså sovit fjorton och en halv timme inatt och jag är dyngtrött, med världens huvudvärk och ont i kroppen.

gah och jag kom precis på nu att jag börjar jobba om mindre än en halvtimme och jag trodde det var om en och en halvtimme. CRAAAAAAAAAAAAAP!
skriver mer sen

Kramis

a bad day

Försov mig imorse, har sovit skit hela natten på soffan med bara en filt som täcke, frysit.. huh. Åkte till jobbet, allt gick skit. Fick en surgubbe som tjatade på mig om några äpplen att det var inte klass 1 och dom var små och han ville ha dom billigare. Jag hade lust att skrika till han att han skulle köpa ett par andra jävla äpplen. Men jag var snäll och lät han köpa dom för halva priset. TACK till dig som förstörde min dåliga dag ännu mer.
Sen slutade jag äntligen kl 19 iaf, älsklingen kom och hämtade mig. Jag var hungrig, hängig och trött och han överraskade mig med att ha lagat god middag till oss och köpt massa onyttigheter. Det är ju våran sjumånaders dag i dag.
Ska snart ta och krypa ner i sängen, börjar halv 8 imorgon och slutar 4. Ska träna på friskis och svettis då med björkan, länge sen man träffade henne. Har länge tänkt att jag ska köpa träningskort där så imorgon blir det av. Ska bli så otroligt skönt att träna igen.
Nej nu ska jag packa träningskläder.
Sov gott!

Kramis


en ny vecka

Så var det måndag igen och en ny arbetsvecka. Imorse hade jag öppning och slutade klockan 14 idag. Farfar och pappa kom och hämtade mig så åkte jag med hem till Njurunda. Ville spendera lite tid med farmor och farfar innan dom åker tillbaka hem till Stockholm imorgon. Vi har ätit god mat och spelat kort och nu tror jag att jag ska lägga mig i sängen och läsa min superduper braiga bok, gossip girl!
Ett stort grattis till min kusin Therese och hennes pojkvän Cribba som har förlovat sig, jättekul. Jag är så glad för deras skull.
Nee, nu orkar jag inte skriva nå mer.
Imorgon har jag och gos varit tillsammans i 7 månader.

Kramis

middag + bio

Ojoj, så var det söndag igen och den långa härliga ledigheten var slut.
Idag sov jag och älsk till klockan 13 pinsamt nog. Började städa, fick badrummet klart och köket sen hann vi inte så mycket mer. Åkte till Matfors (Dannes föräldrar) på en suverän middag. Sen låg vi i sängen och kollade på massa kort från Dannes ungdom och bara myste. Vid åttatiden åkte vi till stan, handlade lite godis, en skurmopp och fönsterputs på ica och sen åkte vi på bio.
Såg Fötrollad, den var skitbra tyckte jag i alla fall. Haha, en barnfilm men jag tyckte om den. Mcdreamy (Derek Shepherd) från Greys Anatomy var med i den, och då var jag bara tvungen att se den.
Nu är vi i alla fall hemma, ska snart krypa ner i sängen och pussa sönder världens underbaraste och sen sova. Imorgon har jag öppning och sen ska jag hem till Njurunda och umgås med farmor och farfar innan dom åker tillbaka till Stockholm.

Hoppas alla haft en bra helg
Kramis


                 

ett nytt år

och jag hoppas att detta år blir bra mycket bättre än 2007, som var ett rätt värdelöst år.

iallafall, nyårsafton var väl rätt okej, jag lyckades för ovanlighetens skull bli liiite för full. tog mig i alla fall in till hamnen till tolvslaget, tappade bort alla så firade tolvslaget med hampus. efteråt blev det korv på shell och sen bussen hem. avslutade kvällen med att rädda en pojkes liv, jag är så stolt över mig själv så. men det kan jag berätta mer om en annan dag.
nyårsdagen? hmm, gjordes inget speciellt, var varken bakis eller pigg. men låg nog och slöade hela dagen. sen på onsdagen så jobbade jag, 12.00-20.30 i självscanningen och när jag slutade kom min älskling och hämtade mig som hade kommit hem från åre då. myyys resten av kvällen!
torsdagen? hade öppning i kassan och skulle sluta kl 15.. men margita hade dubbelbokat katarina på shcemat, både självscanningen och kassan så jag fick jobba över till 17.. älsklingen kom och hämtade mig så åkte vi på biteline och åt tacosbuffe och sen på hockey, Timrå-Luleå. Spännande match.. Måste göras oftare, så grymt jävla roligt.. Efter det så gjorde vi nog inget sprciellt? myste och så bara..
igår så var jag ledig men älsklingen jobbade.. jag hadeockså tvättstuga från 12-22. sju maskiner totalt blev det.. vi åkte ner en snabbis på stan när älsk hade slutat jobbet, jag köpte en kofta, leggings, 2 par trosor och en bh på gina tricot. så nöjd så (:
sen åkte vi till ica och handlade lite mat och andra nödvändigheter..
hade en roligt stund i tvättstugan sen också, haha ;)
och sen kollade vi på Reine & Mimi i fjällen, sen tvättstuga en snabbis och sen såg vi på schakalen.. Båda filmerna var suberb. Reine & Mimi har man ju sett förut, mend et var ju ett antal år sen.

Nej nu ska jag gå och väcka älsk som ligger död i sängen. Måste ta och duscha och göra oss klar snart. ¨VI ska åka hem till min mamma och pappa på middag, farmor & farfar är och hälsar på (:
Ha en bra helg alla!

Kramis

God fortsättning på det nya året

Hoppas att alla hade en bra nyårsafton.
Min var väl rätt okej.

Hinner inte skriva så mycket mer nu, ska hoppa ner i duschen och sen åka till jobbet.
Idag kommer min älskling hem i alla fall. Åh så jag längtar.
Älskar dig gubben (: