dead

dead

I write sins not tragedies

I write sins not tragedies

Bang bang, my baby shot me down

ja, det känns som att jag är skjuten. rakt in i hjärtat. eller näe det känns som att någon har stuckit en kniv rakt in i hjärtat och vridit om.. den sitter fortfarande kvar. det gör så ont! jag vet inte vad jag gör snart..
jag vill bara försvinna, långt långt långt. inget håller mig kvar, förlåt, men det är sanningen. jag orkar inte.. om jag fick fly bara för att slippa allt det här, ja då skulle jag göra det..
vad gör du med mig? leker du? tydligen så verkar det så. jag kan inte bestämma mig.. jag tycker om dig, jag är kär i dig och jag vill ha dig. men hur mycket orkar jag? jag vet faktiskt inte.
just nu känns det som att du gör allt för att göra mig ledsen. Och jag VET att jag har gjort bort mig igen, att det som hände var mitt fel. Jag vet att man inte beter sig eller gör såna saker. Tro mig, jag vet att jag har gjort fel och jag lider av det. Men det är just därför jag säger att jag inte tänker dricka mer, då kanske det finns en chans att du tror på mig att jag aldrig skulle göra om det. Och drickandet kan jag skita i, visst det är jävligt kul. Men det är ju dig jag vill ha och jag vill visa det, jag vill verkligen visa det.
Men samtidigt så tar det emot? Hela tiden känns det som att jag bara ska ge upp. Varför? Vad ska jag göra? Jag förstår verkligen ingenting av det här. Kan någon bara ge mig nått slags tecken?
Kanske ska jag bara låta dig vara? Gå vidare. Just nu känns det så. Jag verkar inte ha någon chans ändå. Och törs jag verkligen detta igen? Jag vet inte om jag orkar bli sårad igen. Jag trodde jag skulle orka det, men nu är jag så osäker. Kan jag lita på dig? Är inte du som alla andra?
Jag är rädd, så jävla rädd.
Man ska vara ensam? Jämt! Jag menar att bli sårad kan jag inte undvika om jag inte dör imorgon. Det är något som man kommer bli resten av livet. Sånt går inte att bara hoppa över. Men visst gör det ont, jag vet. Men livet fungerar ju så. I´ts make you stronger, baby!
Det känns som att du bara skrattar åt mig. Hånar mig..
VAD SKA JAG GÖRA???????
Jag tror att jag vet svaret själv, men jag vill inte. Jag vill inte släppa dig. Men det är nog det bästa, det enda rätta. Du förtjänar så mycket bättre. Tiden med dig har i alla fall varit underbar.
FÖRLÅT :'(

En dag kvar

Ja, imorgon är det julafton, hurray or not. Det finns ingen snö, det är plusgrader ute, ingen julkänsla alls. Det känns fruktansvärt tråkigt.
Gårdagen spenderade jag hemma hos sötnosen och såg på Sin City, underbart bra film. Den har verkligen fångat mig i alla fall. Sjukt bra! Mysigt värre. Var dock tvungen att kliva upp tidigt imorse och åka hem eftersom morbror skulle komma vid 11 tiden. Så vid 1 var jag väl hemma, tog en snabbdusch sen åkte jag, morbror & Jesper till Birsta. Hade hur kul som helst, min morbror är verkligen den bästa, har så grymt kul med honom jämt, och idag var inget undantag.
Sen åkte vi hem, käkade middag och sen spelade vi kort och drack lite öl.  Vid 6-tiden kom farmor & farfar.. 
Nu sitter jag och dricker vin och väntar på att bastun ska bli varm så vi kan basta. Sen ska vi klä granen och bara ha det trevligt. Och jag börjar bli lite full nu känner jag. Ha ha, men det är ju alltid kul! =P
Men näe nu ska jag gå och vara social med alla människor! =)
God jul allihopa :)

Fick en stor chock idag i alla fall :/ Kändes som en kniv rakt in i hjärtat :(


Tycker om dig så mycket sötnosen. SÅÅÅ MYCKET!

Och han kyyyyysser som en karl ska

Ja den låten spelas just nu om och om igen här. Älskar den!
Idag är det en seeegardag, mamma drog mig upp ur sängen kl tio och tyckte att jag skulle plugga, då blev jag inte så glad. Men hade man något val? Nej, det var bara att kliva upp. Åt frukost och gosade med min äckliga hund ett tag sen var det dags att gräva ner sig  i skolböckerna. Gjorde klart arbetet om kriser, vilket var väldigt tråkigt, har dock inte skrivit rent det än. Ska göra det nu om jag bara kan slita mig ifrån Msn och allting annat nördigt som man gör.
Sen har jag tvättat idag också, ska snart storstäda rummet eftersom farmor & farfar ska bo där under julhelgen. Puh, vad jobbigt.
Sen ikväll blir det nog bara lugnt, är väldigt sugen på att öppna en vinare och supa till litegrann, men det är nog bäst att låta bli. Ska snart baka lite negerbollar som jag kan sitta och trycka i mig ikväll och tänka över mitt patetiska liv. Yes det låter loveeeeeeely..
Längtar tills imorgon då pensionärerna & morbror Peter kommer.. Kortspel, öldrickning & bastning på kvällen. Åh kommer bli lika trevligt och kul som det alltid blir. Min morbror är den bästa! Helt underbar.
Sen är det julafton, wie, vilken julkänsla man har, eller inte. men ja, bara att acceptera. Varför kan det inte kännas som när man var liten? Varför kan inte hela livet bara vara som det var då? Allt var så enkelt.
Ja ja, jag vet att livet inte ska vara en dans på rosor, men ändå. Barndomen är nog fan den bästa tiden ändå.
Snart är det juldan också, supning på hööööööööög nivå, sen 360. Yeah, fetröj på dansgolvet, jajamänsan! :) Ska ha så otroligt fittitjävlakuk kul :D
Men nej nu har jag inte tid att sitta här mer och sluddra, dags att ta tag i städningen och allt annat nu.
Ha en bra fredagskväll!
/Jessika

Let me be your fantasy

oh yes!

Vaknade för ungefär en timme sen, kände att jag var tvungen att kliva upp, men huu så trött jag var/är.
Idag har jag enbart en massa plugg som jag ska göra, har inte alls någon lust, huvudet känns helt dött på mig. Jag tror att min hjärna har lagt av, den vill liksom inte fungera längre. Kan man komma med det som ursäkt till lärarna att man inte har gjort det man ska? Att hjärnan inte vill fungera? Jag tror inte det, men man kan ju alltid försöka och hoppas på det bästa.
Igår hade vi julavslutning med klassen, men jag låg i sängen och sov istället. Kände att jag inte hade någon lust alls att gå till skolan bara för det när jag hade det så mysigt.
Helgen blev i alla fall nykter, HA, det trodde ni inte va? Men jovisst jag klarade det galant. Okej det där lät lite alkis men det var inte så jag menade det. Jobbigt att vara nykter bara när alla andra går ut.
Tänkte gått ut igår men det blev inte så, tänkte gå ut på fredag också men det blir nyktert då också. Lika bra egentligen att spara cashen tills på juldagen. Då ska det brännas pengar och paaarta all night long med mina underbara puppisar.
På lördag kommer också farmor, farfar och morbror Peter. Dom ska vara här över julen, sen på annandagen(?) så kommer också mina kusiner, Pierre & Jonathan. Kommer bli supertrevligt, men trångt! Jag ska i alla fall sova inne hos Jesper så kan pensionärerna ta mitt rum. Allt löser sig!
Sen börjar vi skolan igen den 10:onde (Ja vi börjar 2 dagar senare än alla andra) och då ska vi äntligen få vara tillbaka på västermalm, underbart. Fast det har väl inte varit något fel på västhagen egentligen. Men det blir säkert jättebra. Och snart är det studenten, lovely. Och vad händer sen? Inte en aning.. Det får vi se då. Just nu hoppas jag bara på att jag kan få det där jobbet så att jag kan flytta hemifrån någon gång.
Och GRATTIS till Emma som ska flytta, hon fick lägenheten på Björneborgsgatan så i början av januari flyttar min puppis till den stoooora staden (ha ha) och blir stadsbo. Är så glad för din skull stumpis, ingen förtjänar det mer än du hjärtat!
Näe nu måste jag äta frukost och ta en snabbdusch innan jag ska gräva ner mig i skolböckerna.

Ha en bra dag alla!
/Jessika

What a beautiful wedding

"Yes, but what a shame, what a shame, the poor groom's bride is a whore"

POUR THE CHAMPAGNE!


Idag har jag inte gjort nå mycket alls, kom hem vid 3-tiden, hann bara komma innanför dörren sen låg jag i handfatet och spydde som en gris. Trodde det var magsjuka men det tror jag inte nu, för jag har inte spytt något mer och jag har ätit 3 mackor! Om jag hade haft magsjuka hade jag ju bara spytt upp dom igen. Tror inte min mage mår så bra bara, jag behandlar den inte så snällt!
Imorgon ska jag på stan med falleballe, ska köpa julklappar och så! :) Och jag ska INTE köpa något till mig själv. Sen måste jag ringa och boka klipptid imorgon också! :) Men har sån beslutsångest för hur jag ska klippa mig, page med rak lugg eller som jag hade förrut? aahh kan verkligen inte bestämma mig. Vill göra nått annorlunda i alla fall. Nu har jag ju sett ut såhär i håret i ett halvår. Hua! Tråktråk.
Ligger i sängen nu i alla fall med brorsans dator och lyssnar på musik. Hääärligt. Tänkte att jag skulle se på Sin City eller Djävulen Bär Prada men då hade visst snorungen tagit bort filmerna från datorn :(  Och min dvd vill inte funka så jag får väl komma på nånting annat trevligt att göra istället. Borde egentligen sova med tanke på att jag ska kliva upp halv 10. Men jag är inte så trött nu, sov först mellan 3 och typ halv 7, sen sov jag nåe timmar till lite senare!
Imorgon ska jag städa massor, tvätta och plugga måste jag göra. Usch mamma är ledig 2 dagar i rad nu. Gaah måste hitta nått att göra annars kommer det bli galet här hemma. Vi kommer verkligen inte överens just nu. Det är bara bråk, bråk, bråk hela tiden. Jag orkar inte. Vill bara slippa vara hemma!
I helgen ska jag vara nykter också, trodde mormor skulle vara här hela helgen men hon kommer visst tydligen bara på söndag. Men men får ju träffa henne litegrann i alla fall, min söta mormor!

Nyår? Hrmf, vad fan ska vi göra? Antingen vara kvar hemma och ha middag & sen utgång? Åka till Sthlm till Therese & Cribba? Eller åka på kryssning till Tallinn? Kan inte bestämma mig. Vill helst åka till Tallinn men det känns som att jag inte har råd alls, är helt pank just nu och får inte pengar förrens den sista januari. Så jag vet inte hur det ska lösa sig. Men det vore ju roligast om vi gjorde det. Nathalie skulle kolla upp hur det var med åldersgränsen, om allt löser sig så sticker vi brudar dit :) Skulle vara såå jävla roligt i alla fall! :) Har åkt den båten förrut till Tallinn, då hade vi så GRYMT kul och då var vi även nykter, kan ju tänka mig hur roligt det blir nu när vi ska vara packade :)
Aja nu ska jag lägga mig ner och lyssna på lite musik innan jag ska sova.
Godnatt =)

Du är sötast ;)

Lycklig

Det är jag =) Åhhhhhhhhhhhh!

Blev utgång i fredags, gick på 360. Den bästa kvällen på asigt länge. Hade så grymt jävla kul!
Sen vart det myyys :)
Igår blev den en lugn hemmakväll, slocknade vid 9-tiden typ. Var jääävligt trött!
Nästa helg blir det lugnt, ska bli skönt :) Mormor & Roffe kommer hit :)
Idag är det 2:a advent och ingen jävla snööööö. Vad fan är det här?
Snart är det jul! :)

Du är sötast, tycker om dig massor! :)

I wanna lay you down in a bed of roses

:'(


Jaha, det varade ju länge. Öh näe!  Men nu tar jag och skiter i allt.. Jag orkar inte med det här längre.
Det gör så jävla ont. Är allt som vanligt nu eller? fyfan......
Varför är jag så idiotiskt jävla korkad för????????????????????????
jag orkar inte mer..... :'(


KILL ME ! ! ! ! ! !