Min dröm

Om du ville och om du visste!
Om du vågade och slutade vara rädd, jag ville visa dig världen, min älskling!
Du borde följa med mig till himlen och blåsa små bubblor av kärlek. Så många gånger jag suttit på min äng och tänkt på att jag aldrig ska ångra mina beslut i livet. så många gånger jag tänkt på dig och på min framtid. Varför vill du inte följa med mig? Jag som vill träna på att spela gitarr och sjunga många och vackra sånger till dig. Vilja kramar om dig som mitt eget barn. Jag vill ju bara upptäcka världen jag föddes på. Varför kan du inte följa med? Det finns så mycket jag vill visa dig. Som platsen vi för första gången träffades på, Som du inte alls kom ihåg. Jag vill skära ut himlen och ge den till dig. Jag ska springa i solen och göra dig lyckligast i världen. Snälla, låt mig få göra det. Det är ju min högsta dröm. Min älskling, låt mig få springa och hålla din hand, det är ju du som är mitt allt.
Älskling, vi ska inte förstöra något den här gången. Vi ska bara vara tysta, inte ett ord, bara skratta.

Fast nu när allt kommer omkring så var det ju bara min dröm jag berättade som jag drömde inatt.

:/

Du ska kanske tänka igenom dina misstag.
Som du så ofta ville visa, alltför många gånger.
Jag ville ju bara gömma mig, ville aldrig mer titta upp. Varför gjorde du såhär?
När du visste såväl, att det gjorde så ont.
Jag ska gråta mina tårar, och du har blivit så förändrad och det känns just som regn.
Kärleken gör ont. Det vet nog vem som helst, och det visste faktiskt jag också men jag trodde aldrig att smärta kunde vara såhär stark.
Mina tårar kanske kommer torka, mina tårar kanske fryser. Vill du att jag ska sjunga i solsken och skratta tillsammans med någon dyrbar?
Eller vill du se mig i det svarta gråtandes ensam?

Jag har lärt mig om livet, lärt mig att älska, lärt mig att gråta och lärt mig att iskallt ignorera för att klara det här. Kan du inte förstå att du är en av dom största problemen i mitt liv, en av dom gångerna jag verkligen brytit ihop, har varit ditt fel. Snälla varför kan du inte bara låta mig gå, för oavsett hur mycket jag älskar dig, har jag växt mig stark och insett att ingen ska få gå igenom denna mardröm. Du jagar mig i drömmen, med ditt mjuka ansikte, men jag ville inte se.

Inuti en depression, utanpå ett blankt öga.
Det skulle ju vara min odödlighet om jag fick vara med dig. Men du ville, och det enda du kunde var att se mig dö. Sedan efter att du verkligen berättat sanningen så insåg jag har mina hjärtslag avtog.
Suddiga minnen som stog mig nära bleknar bort, och snart ska jag glömma dig på riktigt och aldrig mer skänka en tår. Du var mitt allt, och jag undrar ibland varför? Eftersom att smärtan du gett mig och smärtan jag tog emot fick mig att sluta andas, så insåg också jag att jag aldrig mer kommer att titta dig i ögonen och gråta.

Vi var fast i en dröm, som jag trodde var sann, men mitt hjärta som är i tusen bitar förklarade snabbt och enkelt att jag vaknat för länge sen. Aldrig hade jag trott detta om dig, men jag hade tydligen så fel. Men du kan sluta ge mig smärta för snart klarar jag inge mer. Och du kan sluta tro att du aldrig sårar.
Jag önskar jag kunde låna ut mitt liv och leva utan.

Om jag skulle kunna ge min smärta till vem som helst, skulle jag ge den till dig. Du skulle inte känna dig hedrad på något sätt, ditt liv skulle bestå av tårar, endast av tårar.
Och när du hade fått miv liv skulle jag aldrig vara rädd för att misslyckas.

deppig

är jag idag, är så less på allting. GAH! är inte motiverad till nått, förrutom träna & pojkvännen såklart.
Jag är så arg, har så mycket jag bara vill skrika ut, men jag vet inte till vem.
Jag förstår ingenting, du är så grym. hur kan man göra sådär? det är inte normalt, det är SJUKT SJUKT SJUKT! du är en sjuk människa, en vidrig människa. jag förstår inte hur du kan leva med dig själv. kan du inte bara dö? snälla. världen skulle bli mycket bättre.. jag vill inte ens tänka på det. HUR HUR HUR HUR?

Jag hatar dig, jag hoppas att du får dö i din ensamhet, oälskad & ingen som märker ens att du försvinner, bättre förtjänar du inte. Jag hoppas du fattar det.

Jag är så glad att jag har mina underbara vänner, ni vet vilka jag menar, ni är guld värd! Ni vet vilka ni är som jag aldrig skulle kunna klara mig utan! Jag älskar er, utan er hade det varit omöjligt.

Kim, du är underbarast. Det går inte att beskriva hur mycket jag älskar dig. Du är den perfekta pojkvännen & det kommer alltid vara vi. Du är luften jag andas, baby!
2003-07-16   -   the best day ever!

SJUK

..igen, det var väl självklart.. är så jävla förkyld!
idag har inte jag gjort nånting.. åkte till Björk vid halv 1 tiden & skulle umgås med han & älsklingen & kolla på OS & dricka lite öl. Sen kom det lite mer folk som skulle festa..
jag åkte hem med halv 8 bussen för jag kände mig så sjuk.
så kollade jag på melodifestivalen när jag kom hem och jag säger bara en sak, PATETISKT! nåe jävla tioåringar som rappade, gaah! den enda som var bra var Linda Bengtzing, min idol! :P höhö!
nu ska jag sitta här en stund & inte ha något liv, sen ska jag se på "she's so lovely" 23.50 & sen ska jag nog sova, om jag inte orkar se på "From hell" med Jonny depp! ;)

Imorgon ska jag ut & äta med älsklingen & familjen, sen blire mys hemma hos älsklingen..
på måndag ska jag träna, sååå skönt! :D

harebra!


Hej alla glada!

Jag är inte glad, jag är så förkyld så jag inte kan andas, jävla äckelsnooor! blä.
jag är uttråkad, trött & känner mig väldigt sur. vet inte varför..

aja, ska snart åka till älsklingen... kommer hem på måndag!

SES!


Måndag 13:onde februari 2006

Jag är trött, är det ovanligt? Nej, det är jag jämt nu för tiden. Fast med mina nya tabletter. Gah!
Det enda jag har gjort sen jag kom hem idag är att ligga i soffan. Har bara rest på mig när jag ska gå på toaletten. Fan vad tragiskt. Jag är så trött hela tiden.
Imorgon är jag ledig, eller egentligen inte, vi har friluPsdag. Men den ska jag inte gå på. Jag har en massa skolgrejjer som jag MÅSTE göra. Så imorgon blir det plugga för mig. Sen på kvällen hoppas jag att jag får spendera alla hjärtans dag med min älskade. Det beror på hur mycket jag pluggar på dagen imorgon.

Fick tillbaka mitt MSK-arbete idag, fick MVG! :P haha. Det trodde jag inte, det blev ett skitarbete. Men aja, nu får jag iaf MVG i betyg i den kursen. Känns ju bra.

Nej nu ska jag ringa & godnatta min sötnos, Sov gott!
Älskar dig Kim.

Söndag

Sitter hemma hos älsklingen nu. Sitter & kollar på lite goda recept!
Igår var vi ut lite, drack lite grogg & öl och spelade kort. Hade det trevligt. :)
Sen åkte vi hem till kims mamma och sov.
Snart ska vi hem till mig & basta och mysa!
pusspusss, älskar dig, Kim!

Jag

JagJag, en helt vanlig dag, när jag har tråkigt som vanligt. :P höhö!
Sitter vid datorn och gör typ ingenting, pratar med lite kompisar på Msn bara och väntar på att min älskling ska komma hem så vi kan börja laga mat någon gång! :)

Idag har jag varit på skolan, pratat med Syon bl.a. och jag har sån tur så jag behöver inte läsa Naturkunskap B, det ingick visst Medicinsk Grundkurs och Vård & Omsorgsarbete som vi läste i ettan. Så nu behöver jag inte välja till någon kurs för att plugga till sjuksköterska! :D Känns härligt.
 
Vi slutade kl. 12 idag, hur skönt som helst. Åtta stycken var vi som var närvarande idag, haha :P Säger som Anna-Britta att håller nog på att bli förkylning-skolless-skolk! :P På idrotten hade vi massage, emma masserade mitt skin, flärre & ben så bra. För några muskler hade jag inte!

Nej nu ska jag gå ner & fika och vara social med min bror.
Hade bra alla!

Kim, du är mitt allt :)

Torsdag 9/2 - 06

Idag har jag inte gjort så mycket, vart hemma från skolan bara, men nu är jag frisk! :)
Har nyss städat litegrann, sorterat alla filmer och sånt. Och så har jag peyat lillebrorsan så han
dammsuger & torkar mitt golv :) haha.
Imorgon slutar vi tidigt, klockan 12, ska hem till älsklingen & hämta lite grejer, kläder till han bl.a.
sen kanske jag ska på körskolan en stund med elin. :)
Sen ska jag hem och baka pizza med älsklingen, sedan bara mysa & se på Lets dance.
På lördag ska vi hem till hans mamma, laga god mat och sen bara mysa :)
På söndag ska vi hem till mig & bara slappa, och sen basta!
Jag har hela helgen planerad, så nu vet ni vad jag ska göra hela helgen. Varsågod! =)

Jag har verkligen ingen lust att gå till skolan imorgon, är trött & jag tycker att det är skönt att slippa skiten. Men man har väl inget val.
Skönt med praktik snart iaf.
V.9 Sportlov (för mig, jag fick ta det tidigare)
v.10-och halva v.11 Praktik på Urologi - öron, näsa hals.
v.11 tors. Praktik på dagvården
v.11 fre. Praktik på uppvak
v.12-15 Praktik på Operation
v.16 påsklov, då jag även fyller 18! :D :D :D :D :D
helt underbart, längtar bara tills att de här veckorna ska gå snabbt.
Sen ska jag ner på min kusins studentskiva i slutet av april, först middag (dyr, 300kr för mat), sen blire krogen. :) yeah, ska gå på aaalllllllla krogarna i sthlm. :P haha.
Kommer bli såå roligt, har mycket att se fram emot den här terminen, förrutom att älsklingen ska åka till USA i 3 månader och jobba. Men jag förstår, och det kommer att funka. Bara man älskar varandra så funkar allt. Du&Jag mot världen älskling. :)

Jag älskar dig mest Kim, ingen annan betyder så mycket för mig som du gör. Always you and me, baby!
2003-07-16 - the best day ever! :D

/Jessika

=)

Idag har jag inte gjort så mycket, vaknade vid 6-tiden av en glad hund som väckte mig i soffan. Sen gick jag in & la mig i pappas säng, sov till halv 11 ungefär då älsklingen ringde och väckte mig.
Sen har jag typ bara sovit & kollat på tv hela dagen. Tänkte gå & plugga lite nu..
Ska vara hemma imorgon också, men på fredag ska jag nog gå.
Längtar till helgen, ska bara mysa med min älskling hela helgen igen! :)

älskar dig kim. pusssss


mina vänner, ni är underbara!

Emma på 18 års festen

Emma på 18 års festen

Min sötgumma på hennes 18 års fest den 21 januari, wohow! :D

sjuk

idag är jag trött & sjuk. Jag skulle inte ha gått på skolan idag, blev bara värre. Blir hemma imorgon ialla fall. :/ blääääää!

Godnatt, älskar dig kim!

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!