one tree hill

one tree hill

fashion

image138

snyggt!



nu är jag hemma igen, har varit hos danne sen i söndags, så mysigt och underbart. jag är kär, så är det bara. och det känns fantastiskt. allting flyter på bra och jag känner mig lycklig, trodde inte att jag skulle bli det igen, men nu är jag det. allting har blivit så mycket bättre på sista tiden, och då menar jag inte bara det här. utan allting i mitt liv. jag har dig att tacka för så mycket! det du gör för mig, du är underbar.

klev upp vid tiotiden imorse iaf och åkte till skolan, skulle träffa klassen och fixa dansen till vagant, lakanen till lastbilen och lite annat. hur många från klassen dyker upp då? fem stycken. så typiskt våran klass, blev väldigt besviken. dom kunde ju iaf ha slängt iväg ett mail om att dom inte skulle komma. det är alltid så att bara några får fixa allting. och visst jag förstår att inte alla är intresserad eller vill vara med på vaganten.. men lastbilen till studenten då? herregud, man tar bara studenten en gång. kan man inte engegera sig lite i sin egen studentutgång då?. aya! det gick ändå ganska bra trots att vi var så få, har väl kommit på det mesta till dansen, men nu kan ju inte resten av klassen komma och klaga ialla fall, nu får dom acceptera den. jag blev tyvärr tvungen att dra vid halv 2 eftersom jag skulle på ungdomsmottagningen och ta ut min p-stav, tog ca 50 minuter. hon som satte in den hade tydligen satt in den alldeles för djupt, in i muskeln. THANKS! det gjorde skitont och det var nära att vi inte fick ut den, barnmorskan tänkte skicka upp mig till sjukhuset men jag lät henne gräva en stund till och till slut efter att ha fått bedövning 3 ggr om så gick det. sista bedövningen hann släppa och det gjorde grymt ont när hon skärde i vävnaden, huden och drog ut den. fyfan! ville bara skrika, gråta och springa därifrån. men nu är den iaf ute. även att jag trodde att jag nu skulle vänta tills jag fick mens med att börja äta mina p-piller igen, men icke. skulle tydligen ta första idag! kunde inte hämta ut dom i stan, hade inte ett öre på mig och minus på kontot. så direkt när pappa kom hem så skyndade vi oss till apoteket i kvissle, men nä då var dom slut. fanns 3 st kvar i stan i 1 st i bydalen så jag bokade ett i stan så får jag hämta ut det imorgon.

ska också köpa hårfärg och kamomillspray till håret imorgon. ska försöka slinga bort utväxten och sen använda mig av kamomillspray och lägga mig i solen så bleks håret lite mer naturligt.. tänkte först ta två blekningar och bleka hela håret, men jag vill inte ha jätteblont, vill ha det så naturligt som möjligt!

sen efter jag har varit på stan med nathalie ska jag väl tvätta och börja städa. har så mkt att göra inför nästa vecka.. blev medbjuden till dannes mormor i gävle, åka imrogon och åka hem på söndag. hade varit jättemysigt och jättekul. men kan dock inte nu, har alldeles för mycket att hinna med innan nästa vecka. alkoholen är i princip fixad iaf. gulliga amina ska gå åt mig på måndag & tisdag nästa vecka. ska ju ha en hel del eftersom det blir supa hela nästa vecka. ;) hehe. gah, en vecka kvar till studenten ungefär. heeeeelt sjukt!

aya nu ska jag inte tråka ut er mera, känner att det blev ett långt inlägg idag men ha rvarit så dålig på att blogga på sista tiden.. ;)


you´re the one



pösss

en till lista

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU:
Gråtit:
Ja, idag pga av smärtan i min arm efter att jag tog ut p-staven.
Köpt någonting: Cheeseburgare på donken med emma
Sjungit:  absolut
Sagt "Jag Älskar Dig": nope
Träffat någon ny person: nej
Saknat någon: ja just nu faktiskt
Kramat någon: jepp
kysst någon: jepp där också

FÖRSTA:
första bästa kompis:
ingela
första jobb: sommarjobb på PRO
första onlinenick:  hmm
första inhandlade skiva: GES
första förälskelse: första riktiga var nog i kim.
första begravning: har aldrig varit på begravning
första piercing/tatuering: hål i öronen när jag var liten, tatuerade mig för ca 1 år sen 
första kreditkort: har inget kreditkort, men första bankomatkort, hmm kommer inte ihåg
första fiende: åh herregud, det kommer jag inte ihåg
första stora resa: kreta när jag var 3 år

HAR DU NÅGONSIN:
Sagt "Jag Älskar Dig" och menat det: ja, många gånger
Bråkat med ditt husdjur: haha jaa
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag: jo faktiskt 
Hånglat med en kändis: det tror jag då inte

EXTRA STUFF:

Dricker du: absolut, det är ju studenten om en vecka, allt handlar om festande nu 
Vad är du mest rädd för: att förlora någon jag älskar
Vilka kläder sover du i: trosor eller naken
Vart vill du gifta dig: i någon fin kyrka
Vem hatar du verkligen: jag hatar nog ingen, men det finns människor jag inte tycker om 
Varit kär: oh yes
Har du ett jobb: har precis fått sommarjobb
Gillar du att ha folk omkring dig: det är olika, ibland vill man ha det men ibland är det också skönt att bara få vara ensam 
Är du ett hälsofreak: nej verkligen inte

SENASTE PERSON SOM:
Sov i din säng:
jag
Såg dig gråta: ingen
Fick dig att gråta: det vill jag inte skriva om
Du delade en drink med: hur ska man kunna komma ihåg sånt? 
Du gick på bio med: oj, kan inte ens minnas när jag var på bio sist 
Du gick på stan med: emma idag en snabbis 
Skällde på dig: kommer inte ihåg

STUFF:
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på:
inte kär, men tyckt om
Är du ensam nu: nej det är jag väl inte, inget förhållande men träffar någon
Vill du gifta dig: jaaaaaa det vill jag
Vill du ha barn: ett eller två

FAVORIT:
Månad: april, hela sommaren
Sten: inte en aning


SENASTE:

Låt du hörde: frida - dunka mig gul och blå
Film du såg: the mexican i söndags med danne 
Mat du åt: toastmackor alldeles nyss


ledighet

ännu en ledig dag, skönt men börjar bli lite rastlös. trodde aldrig att jag någonsin skulle klaga på ledighet, hehe! är iaf hos danne nu, sov som sagt här inatt. var på ica imorse och det gick jättebra. jag fick jobbet! :) ska inskolas den 18 & 19 juni i kassan. det känns jättebra. ett stort tack till danne som fixade det åt mig, guld värt.
var klar där nere efter en kvart ungefär, jättetrevlig personal. kommer nog att trivas där känns det som :)
sen gick jag tillbaka hem till danne, somnade och vaknade kvart i ett. hehe, var nog lite trött :) känner mig utvilad nu iaf och på bra humör.

ligger och kollar på o.c. nu, så bra :) stannar kvar här ikväll också och kommer hem imorgon efter jag har varit på skolan. imorgon ska vi komma på en dans till vaganttävlingen, huva. tur att man är full på vagantdagen :P nästa vecka blire festa, tisdag, onsdag, torsdag på dagen och på fredagen. herregud :P tänkte att jag skulle fixa alkoholen redan den här veckan :) i helgen blire nog också party, cruising i gnarp på lördag. måste man jubara åka på :) danne åker bort på torsdag och kommer hem på söndag :( kommer sakna han. får hoppas dagarna går fort :)


näe nu ska jag fortsätta se på o.c.



pussss.

nervösnervösnervös

dagens rubrik passar väldigt bra. såhär nervös som jag är nu har jag nog aldrig varit förut i hela mitt liv. imorgon gäller det! då ska jag provjobba.. vet inte varför jag är så nervös? gaaaaaaaah. hoppas verkligen att jag får jobbet där. blir jobbigt i sommar annars.. aya, nog om det. :)

kom hem vid 11 imorse, tog en dusch så har jag packat ihop lite grejer.. ska snart käka lite sen ska jag åka till danne. ska sova där inatt. blir kanon det eftersom jag ska vara på ica nacksta imorgon bitti kl 8 och han bor precis brevid.. kan jag sova typ 1 ½ timme längre. :) nice.

hinner inte skriva nå mer nu, ska fixa håret och packa klart det sista, äta och sen åka. :)


WISH ME LUCK!!!!



pusss




lite pics från utgången i fredags ;)


skadad

i mitt knä är jag.. har skitont.. skulle gå från carro (på södermalm) ner till krogen i fredags, också hade en tjej högklackat som hade ont i fötterna och var lite fullare än mig. så jag var snäll och bytte skor med henne.. sen klev jag ner i en grop i backen och ramlade omkull. blödde en hel del och har fått ganska så fula sår kan jag säga. men det är inte det värsta.. har skitont i knät och kan inte räta ut benet! och jag som ska jobba på tisdag, provjobba på ica nacksta. jävla skit :/ så ska vi studentfotograferas om en vecka.. snyggt med stora sår över båda knäna. NÄE! aya inte så mkt att göra åt. får gå och se ut som ett mongolid.
jag tror jag ska sluta gå på krogen, händer ju fan bara olyckor.. :P fick en smäll förra helgen över näsbenet, inte så snyggt :P

igår tog jag det iaf lugnt.. kom hem från danne vid 6 på kvällen var hyffsat slut.. låg och kollade på sommarkrysset och film med mamma & pappa. sen gick jag och la mig hyffsat tidigt..


idag har jag inte gjrot så mkt.. klev upp vid 9.. började städa lite och sådär.. sen vid halv 3 åkte vi till stan och hämtade mamma, sen gick vi ut och åt.. käkade plankstek för typ första gången på massor av år.. hur gott som helst. sen gick vi och köpte mjukglass och satte oss på stan och kollade på människor. klantiga jag spillde chokladsås över hela klänningen och brösten :P haha.
sen åkte vi hem..

nu ska jag gå och byta om sen ska jag åka till danne och se på film..


pusssss /jessss



och det går inte att lägga in bilder i detta inlägg. jävla fittblogg.se funkar fan aldrig. ska byta tror jag :@

jagharsåjävlatråkigt

Vad..
hade du på dig idag? Hmm, gårdagens kläder eftersom jag aldrig åkte hem efter krogen. Guldleggings, brun lång tröja, guldskor. Sen väl hemma drog jag på mig en mysdress.
har du gjort under dagen? Sovit och myst, underbart!
har du för frisyr? I en knut
ska du göra innan dagen är slut? Hmm dagen är slut om en timme, men borsta tänderna och sen hoppa i säng.
har du inte hunnit med idag? Hmm hade inget speciellt idag.
ska du göra imorgon? Imorgon ska jag bara vila och fortsätta vara nervös inför tisdagen då jag ska provjobba.
Vill du göra i helgen? VARA NYKTER!
åt du senast? Kexchoklad
Allra bästa med dig? Nästan alltid glad 
Ogillar du hos dig själv? Kort stubin, paranoid, att jag har för mycket känslor. 

När..
Vaknade du i morse?
Hmm.. tror vi gick och la oss vid 7 och sen vaknade 10.
Är du rädd? Alldeles för ofta 
Skrattade du senast? Idag
Var du på fest senast?   Igår festade jag
var du kär senast? Jag är kär 
gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Idag
Gav du en komplimang senast? Också idag

Vem..
Kramade du senast? Danne
Kysste du senast? Danne
Vill du spotta på? Ingen
Skulle du vilja se ut som? KATE MOSS 
Gjorde dig arg senast? Det vill jag inte tala om 


Antingen eller..
Glass eller Godis?
Godis
Morgon eller kväll? Kväll
Skidor eller pulka? Pulka
Julafton eller födelsedag? Julafton
Häst eller hund? Hund
Hjortron eller blåbär? Blåbär

hostel





..nu har jag precis kollat på hostel, regisserad av en utav mina favvo-regissörer, Quentin Tarantino. En av skådespelarna är min favorit, Jay Hernandez (på bilderna). Han är sååååååå het, man bara smälter när man ser han. Plus att han är en riktigt bra skådespelare. Filmen var bra, men nu är jag livrädd. Kommer aldrig kunna somna nu.. Fyfan. Nersläckt i hela huset och alla sover... Och jag brukar inte vara lättskrämd.

Ligger i sängen nu i alla fall med bärbara, lyssnar på bra musik, kollar runt i lite modebloggar och trycker i mig en hel 200grams chokladkaka. Nyttiga tjejen!

Ikväll har varit den absolut tråkigaste kvällen i mitt liv. Har inte haft ett skit att göra, hade fan önskat att jag haft något skolarbete att göra, men inte ens det. Idag och imorgon sätts betygen.. Allting är över. PANIK!

Imorgon blire party i alla fall och jag tänker ha så jälva kul.

sleep tight..

school's out

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessssss, äntligen.
sista skoldagen idag.. inga mer lektioner, lediga fram till studenten nu :D
imorgon ska vi bara grilla korv, spela brännboll/kubb med andra op-klassen och våra älskade op-lärare.
kommer bli grymt kul.
kommer sakna våran klass och våra lärare såååååå mycket, skulle lätt kunna gå 3 år till. haha!

jag är rastlös.. vad ska man göra nu då???? kan ju inte ens plugga...
fy vad tråkigt!!


näe nu ska jag försöka lära mig studentsången eftersom vi ska sjunga den på trappan.. :P



PUSSSSS!


image131

Johanna, Nathalie & Jag ;)

prada



hett.



idag har jag faktiskt börjat med samhällsuppgiften, gjorde kanske halva sen tänkte jag göra klart resten imorgon. jag har ju iaf börjat och det är det som räknas. tack vare nathalie & amina så fattade jag lite mer vad det handlade om.. sen har jag väl inte gjort så mycket mer ikväll, suttit klistrad framför tv:n mellan 19.00 & 22.00. dubbelavsnitt på vänner, ugly betty & sen desperate housewives. jag bara älskar tisdagar!

imorgon blir det i alla fall skola, ska först på teater kl 10.00, luckan.. sen kl 12.00 har vi vaganttävling, snark. har rivit sönder ett par jeans och en skjorta och skitat ner som jag kan ha imorgon när vi ska vara bönder/tiggare?.
sen mellan 14.00 och 15.00 ska vi i studentkommittén ha ett informationsmöte om studenten i aulan. sen blire stan en sväng, måste ju köpa present till tessan eftersom hon fyllde 18år förra veckan och vi ska fira henne på fredag ;)





love it...



kan man bli mer förvirrad? vad håller du på med? jag orkar snart inte det här längre!!

Utmanad

Har blivit utmanad av Johanna Blom (http://imbo.blogg.se)
Svårt att komma på saker om sig själv såhär, men jag försökte så gott jag kunde.

Regler:

Varje spelare börjar med att skriva ner 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själv i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet.
Till slut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista med deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dom veta att dom blivit tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.



6 st saker som är egendomliga/underliga/unika för Jessika:

1.  Jag har ett väldigt stort tvångsbeteende. Får verkligen för mig saker när jag t.ex. är utomhus. Gör jag inte så, så kommer det hända o.s.v.

2. Jag har en väldigt stor fobi av fötter. Huh..

3. Jag kan bli väldigt väldigt paranoid ibland (har dock blivit mycket bättre på den fronten nu). Men förut undrade jag nästan om det var något fel i huvudet på mig.

4. Jag har blivit helt besatt av alla modetidningar. Ibland känns det nästan som att livet styrs utifrån dom. Måste bättra mig där.

5. Jag måste verkligen duscha varje morgon på en gång när jag kliver upp, annars känner jag mig sjukt äcklig. Även om inte håret är skitigt eller man luktar svett så är det bara ett måste.

6. Jag har blivit beroende av min brun utan sol, går inte en dag utan att jag smörjer in mig. Den är nästan viktigare för mig än mobilen. Snuset & min brun utan sol är mitt beroende.




Jag utmanar:
http://naathalieee.blogg.se
http://nogg.se/johannagronvik
http://canal.blogg.se
http://sannejohannahagman.blogg.se
http://saandy.tjejsajten.se
http://elenia.blogg.se

balen

image123

Nathalie & Jag

elsa hosk

image121image122


carlvonlinné

rolig rubrik? nej. änne mindre roligt att försöka lära mig saker om honom och hans liv samt 1700talet i övrigt. till er vagantdomare som har kommit på den här kassa tävlingen: värdelöst, big fuckin' värdelöst.
finns inte en chans i världen att jag kommer lära mig nått. men jag ska försöka för min klass skull. men någon lite roligare tävling hade ni väl kunnat komma på? aya. det är bara att gilla läget.


idag hade jag tänkt att gå till skolan, men vaknade för en halvtimme sen och insåg då att jag hade försovit mig. kollade ut genom fönstret och såg vilket härligt väder med en alldeles klarblå himmel så då tänkte jag att jag lika gärna kan stanna hemma idag igen, och idag faktiskt göra nån nytta: bättra på brännan ;)
det är livsviktigt!



sen om jag faktiskt kanske pluggar lite vore ju bra. men wake up, that´s never gonna happen.
ska till företagshälsovården på akzo nobel idag kl 14 och drogtestas, alltid lika kul varje år.
nästa vecka blir det provjobb också :S snacka om nervös. men det blir nog bra!


näe nu blire frulle sen ska jag gå ut och lägga mig i solen med bra musik och massvis med tidningar. hejsvejs!





nicole richie.

hittat sånt här igen..

HAR DU..
FOLKÖL I KYLEN:
Några stycken, dock inte mina
PUDER PÅ DIG: Inte för tillfället
NÅGON SJUKDOM: Nej inte vad jag vet
GYMKORT: Sagt upp mitt på ego
NÅGRA KÄRLEKSPROBLEM: Jag är lycklig
EN HOMOSEXUELL KOMPIS: Ja
NÅGON FAVORITLÅT: Frida - Dunka mig gul och blå (klockren) haha
DUSCHAT IDAG: Alldeles nyss
NÅGON KOMPIS SOM SNARKAR: Oja, många. Jag också!
NÅGON VÄN SOM SPELAR I ETT BAND: Hmmm.. tror inte det.
NÅGRA MVG: Ja, några stycken faktiskt :)
NÅGON SOM FÖRSTÅR DIG: Ja
FIKAT IDAG: Nej.
ETT PAR CONVERSE: Nej
NÅGOT FAVORITMÄRKE: Oj, Dolce gabbana, gucci, dior.. Finns många :)
NAGELLACK: Just nu inget, har lösnaglar nu. Annars guld, lila, rosa eller rött.
NÅGON VÄN SOM BOR I ETT ANNAT LAND: Jajamänsan
TIDNING LÄSER DU: Cosmopolitan, Glamour, VeckoRevyn, Solo, ELLE
BUSS ÅKER DU OFTAST: Varje dag till skolan
FRÅGA STÄLLER DU OFTA: Hmm...
FRISYR HAR DU: En ganska lång page, blont.
DAG FYLLER DU ÅR: 16 april

misha barton




snyggare människa får man ju leta efter. en utav mina stora idoler!





nu är det bedtime, sleep tight!

A day off

Yes idag tog jag "ledigt", eller jag ringde och sjukanmälde mig. Kände att jag var tvungen att vara hemma och plugga eftersom vi har deadline imorgon. Men har jag pluggat då? Näe :P Haha. Jag måste vara världens mest iqbefriade människa för jag fattade inte ett piss av samhällsuppgifterna. Aya, det löser sig som Nathalie brukar säga. :P

Tänkte först vara hemma imorgon också men jag är så rastlös att jag vill gå till skolan. Hur sjukt är inte det?. Finns ju ändå inget att göra hemma så.. och inte pluggar jag något när jag är hemma.

Så idag/ikväll har jag inte gjort så mycket, mest kollat på tv bara. Ska lägga mig i sängen nu och dricka te & läsa någon bra modetidning.

image107


..tänk om du bara kunde lita på mig :(

The o.c.

                       


image105

image106



VÄRLDENS ABSOLUT BÄSTA SERIE. KAN INTE FATTA ATT DEN ÄR SLUT NU :((((((((
Ska gå ner till tv:n nu och se sista avsnittet igen i repris. Åh mitt älskade o.c.
Dramaqueen or what? Haha.


snark

jag är döless och då menar jag det verkligen. "någon" gör mig så otroligt jävla irriterad. hur kan du vandra såhär från dag till dag? jag börjar bli riktigt less på det här nu. tack vare det blir jag på sånt jävla dåligt humör. gaaah.. men men får se hur allt blir. orkar inte tänka så jävla mycket men jag börjar verkligen få nog!!!


ikväll har jag inte gjort så mkt, tog en dusch sen en långpromenad med hunden, skönt. sen bakade jag kladdkaka och såg på det sista avsnittet av o.c. :(((((( grät som en tok. men det slutade väldigt bra iaf. ska köpa alla säsonger, eller kanske inte fjärde. men resten.. bästa serien någonsin!
tänkte lägga in lite bilder från o.c. i det här inlägget men det är ngt fel på bloggen så det funkar tydligen inte GAH!


ska spela lite nu, sen sova.. skönt att vara hemma imorrn & på tisdag.


godnatt


sommarväder

åh vilket underbart väder det är idag :) underbart härligt.. vaknade halv 9 imorse, klev upp och gjorde lite nytta.. vid 11 drog jag på mig bikinin och la mig ute & stekte i några timmar.. det var sååå varmt.. men skönt att det äntligen kommer lite värme, har varit kallt länge nu tycker jag. vid halv 2 gick jag in igen, då pallade jag inge mer. satte mig här och gjorde klart mitt skolarbete om lagar istället. skönt med en uppgift mindre i alla fall. bara 2 arbeten plus 1 hemprov kvar nu sen är jag klar med allt. tyvärr så kom jag på att vi har deadline på tisdag.. huva. så blir hemma imorgon & på tisdag så jag kan plugga klart allting. vi har ju ändå inga lektioner, bara utvärdering och så.. missar ju liksom inget.

om jag är dålig på att blogga så är det för att jag har fixat naglarna igen, det är svårt att skriva + att det tar sån tid :P därför jag inte skriver så mycket :P
längtar tills jag får alla bilderna från balen, dom flesta som jag tog blev så suddiga..

näe nu ska jag käka mat sen ska jag klippa gräset, puh.


händer ikväll då? kubb ngn? :) borde passa på när det är så fint väder ;D



image91

en tidig söndagmorgon

eller nu är det kanske inte så tidigt. men jag har varit vaken sen halv 9 imorse. jag känner mig verkligen utsövd idag, somnade innan 10 igår kväll. hur skönt som helst! är nog inte på världens bästa humör idag, är fortfarande lite less och sur på en person sen igår, men aya det är inte så mkt att gnälla om egentligen kanske, så whatever.

det är en solig dag idag så nu ska jag äta lite frukost och sen gå ut och lägga mig & steeeeka i solen. kanske man kan få lite färg? just nu är jag bara brun av all brun utan sol.


have a nice day.




image90

Studentbalen

image84
Nathalie & Jag


image85
Nathalie, Johanna & Jag


image87
Vi


image88
Emelie, Nathalie, Björkan & Jag


image89
Nathalie & Jag




Det var lite bilder från balen igår på Södra berget. Mer bilder finns på min bilddagbok;
http://jess.bilddagboken.se
Orkar inte blogga mer just nu. Ska ut med hunden nu sen ta en dusch!


Men orka bry sig, SNARK!!!

Mösspåtagningen

I onsdags hade vi mösspåtagning. Jag & Nathalie klev upp vid halv 8, gjorde oss i ordning och vid 9 traskade vi iväg till Carolina. Började morgonen halv 10 med ett glas vin. Åkte till skolan vid halv 11 och fortsatte drack, men hällde upp cider och vin i vattenflaskor :P Sen var det väl meningen att hela skolan skulle gå i ett tåg med ballongerna tillsammans till mösspåtagningen ? Men det gjorde inte vi iaf. Hela OP tog bussen till stan. hehe.. Sen stod vi på torget och drack och släppte upp ballongerna och tog på oss mössorna och hade det trevligt. Sen åkte jag & Nathalie till kvissle en snabbis och hämtade mer alkohol. Fick skjuts av Robin som garvade ihjäl sig åt oss för att vi var aspackade kl 1 på dagen :P Sen åkte vi tillbaka till stan, gick ner på Norrlandskällaren och mötte resten av klassen, så åt vi där allihopa. Skitgott vare, var också första gången på hela dagen som jag fick i något i magen som inte var alkohol. Hehe. Men maten var i alla fall grymt god. :) Sen åkte jag & Nathalie hem till henne, tänkte att vi skulle sova en stund innan vi åkte på förfest men vi fortsatte drack lite, bytte om, fixade håret och gjorde en ny sminkning. :) Sen vid 7 åkte vi till Micke på förfest. Hade grymt kul, bubblade o.s.v. Lätt den bästa förfesten på länge :)  vid halv 12 åkte vi taxi ner till stan. Men det blev aldrig ngn krogen för mig. Sprang runt i dom olika köerna ungefär tills jag till slut bestämde mig för coppers. stod i kön där kanske 45 minuter sen vart jag så less så då gick jag & danne hem till honom. Hade sjukt kul på vägen hem, hahahaha. Man kan väl säga att vi är skadade :P

Mådde inte så bra igår när jag vaknade, först är jag sjuk som ett mongo, men blev också bakis som ett mongo.


Nu ska jag käka lite frukost sen ska jag skynda mig och packa ihop grejer, klänning o så. Ska åka till Nathalie om en timme ungefär. :) Ska få håret fixat och så. Just nu sitter jag med rullar i huvudet. :P

Studentbal ikväll :)



image80
Nathalie & Jag på mösspåtagningen ;)


image82
Haha, jag på mösspåtagningen.


image83
Vi på kvällen, bubbling hos Micke. :)


För mer bilder
http://jess.bilddagboken.se

hard day

Klev upp vid 8 imorse, ringde vårdcentralen, fick en akuttid hos läkaren 10.30. Åkte dit och undersöktes. Så fick jag en remiss till hudmottagningen på sjukhuset istället kl 15 idag. Åkte till skolan, gjorde PAredovisningen för 2orna och sen följde puppan nathalie med mig till sjukhuset. har tydligen fortfarande en hudinfektion.. fick någon silvrig ( :P ) salva att smörja in med i 3-4 veckor och om det inte har försvunnit då så ska jag ringa tillbaka till hudmottagningen. Blir så lessss på det här. Men men, man kan ju hoppas att det försvinner nu snart då.
Var in på stekhuset efteråt och hämtade flygblad om studentfesten på liquid imorgon som jag & nathalie har fixat. ska dela ut 400 st flygblad imorgon. hehe!

ska skynda mig att tvätta lite nu & packa och så sen åker jag till nathalie. kommer hem igen på torsdag.
imorgon börjar vi supa kl 9 på morgonen. sen blire oscar, olearys m.m. på kvällen. ska ha så grymt underbart kul :)


pössss!



image79

say it right

"Oh you don't mean nothing at all to me
No you don't mean nothing at all to me
But you got what it takes to set me free
Oh you could mean everything to me "



image77



Sitter vid datorn just nu och gör inte så värst mycket.. Ska till läkaren 10.30 så jag ska väl bara vänta ut tiden. Jätteförkyld, ont i bihålorna och halsen. Huva, det blir aldrig bra.

Har blivit lite småbrun nu i alla fall på kroppen, har testat Loreals body lotion med lite brun utan sol i. Hur bra som helst tycker jag att den är :)

image78


Näe nu ska jag gå ner och sätta på en tvättmaskin och sen äta lite frukost. :)


mösspåtagning imorgon, hurray ;) ;D



pussss

picture.

image76

Jag - för ett tag sen

Och där försvann klumpen i magen

Har haft en 2 ½ timmes väldigt lång och skön pratstund ikväll. Kändes skönt att få reda ut allt och veta lite om vart man "står". Blev himla skönt nu efteråt.

Hmm vad har man gjort idag då? Ringde vårdcentralen imorse i alla fall, efter ett bra tag kom jag äntligen fram. Då säger dom åt mig att återkomma imorgon på ett direktnummer till en läkare så kanske jag får en akuttid. "Min" läkare hade tydligen inga tider förens i juli??????. Har liksom försökt ringt nu i en o en halv vecka för att få tid. Hur svårt ska det vara? I alla fall om jag får den här akutläkartiden så är det hos en läkare som är lite mer specialiserad på hud. Kanske kan hon veta vad det är? Nu tänker jag verkligen kräva en rejäl undersökning. Hur många månader till ska jag få se ut såhär? Hade inte brytt mig om det varit i höstas, men just nu inför studenten och allt. Det känns förjävligt. Tur att det finns smink, även om det inte täcker helt så tar det bort en hel del i alla fall. Aya, sen åkte jag i alla fall till skolan, gick på studentkommittémötet och sen hade vi projektarbeteredovisning. Gick ändå ok tycker jag trots att vi inte riktigt är klara med ändringarna vi fick i fredags och vi hade inte förerett oss något alls. Kan se redovisningen idag som en liten träning inför morgondagen då vi ska redovisa för tvåorna.
När jag kom hem satt jag i köket och snackade skit med mamma och brorsan ett tag, sen beställde vi kebabtallrik och pizza och glassade i oss det. Synd bara att jag hade fått ett kg salt på mina pommes så det gick inte att äta. Åt upp köttet och löken iaf :P Sen hade jag det där långa samtalet och sen har jag inte gjort så mycket mer. Carolina ringde också för ett tag sen, pratade i nån timme vilket också var väldigt trevligt. Det är inte varje dag vi pratar i telefonen men ändå så när vi gör det kan vi prata hur mycket som helst. Den lilla apan har varit i Turkiet, kom hem igår. Jag är sjukt avundsjuk på henne. Får se henne imorgon med sitt nya hår, tatuering och hennes härliga bränna. :)
Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, ska ringa danne om en liten stund och säga godnatt sen ska jag sova. Har förövrigt inga mer lektioner nu. Schools out :D :D
Mösspåtagning på onsdag, börja supa 9 på morgonen, sen party som fan hela kvällen. Balen på fredag. :) Blir nog en väldigt rolig vecka.

Nu ska jag inte skriva mer, blir så jobbigt för er att läsa då kanske. :P
Godnatt :)

du, puss!

...

jag vill inte....... :(((((



skjut mig

Godnatt

Nu är det dags att sova, ska kliva upp halv 7 imorgon..

En händelerik helg i alla fall. Har ont både i kroppen och i hjärtat :(

Orkar inte skriva mer nu.

Sov så gott!



image75

Helgen

Fredagen tillbringade jag med Danne, åkte och hyrde film och sen bara myste.
Kom hem vid 3 tiden nån gång på lördagen, käkade lite snabbt sen ner i duschen o sen gjorde jag mig i ordning. Tog bussen till Nathalie, spelade lite kort och åt & drack lite gott sen gick vi ner till Robin på förfest. Hade grymt kul, en jävligt lyckad förfest. Vid halv 12 (tror ja) traskade hela gänget ner på 360. Shakade asset (kanske lite för mkt) men hade grymt kul. Gruvar mig dock för bilderna, det såg nog mycket värre ut än vad det var. Men något man får ta itu med då. När 360 stängde gick jag & Robin ner på olearys, gick in och mötte Danne. Shakade lite där också och sen traskade jag & Danne hem till honom.
En relativt nykter kväll igår och en förjävla rolig kväll. Dock slutet blev som det blev, men det är inget som jag tänker skriva om här. Det är privat!

Idag har jag inte gjort så mkt, vaknade vid 11 när Danne kom hem från frisörn, låg i sängen och kollade på film och myste bara. Sen åkte jag hem vid 3 tiden. Sen dess har jag typ bara segat. Känner mig skitbakis och mår jättedåligt trots att jag knappt drack en enda droppe igår, hur kan det komma sig? :O

Näe nu ska jag fika lite och lägga upp lite bilder sen ska jag försöka sova tidigt. En lång dag imorgon!



Jag tycker om dig sååååååå..

Pump it up.

Sitter och pumpar musik för fullt nu vid datorn. Fönsterrutorna går snart sönder.. Men whatever, det är så härligt :) Verkligen avkopplande på något sätt. Enda nackdelen är att man blir lite partysugen. Men ikväll blir det bara lugnt och mys. Ska hyra film och mysa :) Imorgon vet jag inte alls, Nathalie ska ha förfest/inflyttningsfest. Men jag har verkligen inte ett öre och MÅSTE verkligen ta det lugnt eftersom jag ska försöka plugga klart alla restuppgifter. Men jag vill verkligen dit och vara med puppisar & resten av människorna. :) Vi får se, vi får se.
Näe nu ska jag ta och hoppa ner i duschen så att jag blir klar för kvällen någon gång :)

Åkte även till skolan idag på min lediga dag enbart för att träffa min handledare i ca 5 minuter och hämta några böcker. Hur duktig är man inte då? Även att jag och Björkan gick från henne (brandstationen, skönsmon) till västermalm och sen tillbaka. Huva! Då har man fått sig en promenad idag i alla fall då :)


Ha en trevlig fredagskväll.

Sleeptime

nu är det dags att lägga sig ner och snarka. Orkar inte skriva så mkt idag.
Var på studiebesök på rättpsyk idag, vet inte riktigt vad jag tyckte om det? var väl ok.
sen började vi kollade på en film på samhällen, hotel rwanda. väldigt hemsk. typ alla grät :P
sen tog jag & björkan en snabbis på stan, hon skulle handla lite grejer. sen åkte jag hem
och har legat i soffan heeela kvällen. har inte känt mig så pigg! ska ringa läkaren imorgon.

helgen blir lugnt, mys imorgon och på lördag vet jag inte. får se! ska i alla fall vara nykter.


29 dagar kvar :D :D :D :D :D :D :D

Vad betyder ditt namn?

A: You like to drink.
B: Everyone wants you.
C: You are really silly.
D: You like to drink.
E: Damn good kisser.
F: You are dead sexy.
G: You never let people tell you what to do.
H: You have a very good personality and looks.
I: You are great in bed
J: People adore you.
K: Youre wild and crazy.
L: Everyone loves you.
M: Best kisser ever.
N: You can keep secrets.
O: Awesome kisser.
P: You are popular with all types of people.
Q: You are a hypocrite.
R: Fucking crazy.
S: Easy to fall in love with.
T: Youre loyal to those you love.
U: You really like to chill.
V: You are not judgemental.


J: People adore you.
E: Damn good kisser.
S: Easy to fall in love with.
S: Easy to fall in love with.
I: You are great in bed
K: Youre wild and crazy.
A: You like to drink.

Vagant-tävling

Hade vi idag. Klockan 12 fick vi uppdraget, vi skulle samla ihop 15 saker, bl.a. ett par telemarksskidor, en 10-öring, en mediajournalist, en badboll, en bibel, en susp, en tavla, en utländsk tidning och mer saker. Och vi hade till kl 14 på oss. Så det var lite stressigt. Åkte ända hem till mig för att hämta skidorna. Haha. Men kul var det. Och vi fick ihop allting förutom en mediajournalist. Och vi var kanske 10 st från klassen där. Mindre än alla andra klasser så jag är väldigt stolt över oss. Nästa tävling är den 23:e maj och då ska vi gå en frågeslinga till stan som handlar om Carl Von Linné (eftersom han fyller 300 år), Västermalms skola och 1700-talet. Plus att man ska vara utklädd, och själva temat är ju självklart Carl Von Linné. Det kan nog bli kul.

Sen har jag bara pluggat hela kvällen typ, blev nästan klar med mitt arbete om lagar, har bara tre lagar kvar att skriva om sen är jag done. Skönt med en uppgift nästan borta i alla fall. Har räknat ut att det är ca bara 4 dagar kvar med lektioner. Två den här veckan, två nästa vecka och veckan efter det slutar vi ju, och då har vi bara utvärdering av kurserna och så ska vi göra roliga saker bara. Hur skönt som helst, men ändå hur stressigt som helst. Vet inte hur man ska hinna allt. Kollade också på Greys Anatomy ikväll, det är ju hur bra som helst. Har missat några avsnitt nu. Men man förstår ju allt ändå, trots att jag är en goldfish som någon brukar säga. Haha!

Helgen blir bara lugn, har planer men får se om dom "råkar" bli ändrade. You never know! Hoppas i alla fall.

Nej nu ska jag ta och sova, ska upp kl 6.





En besvikelse

..har du blivit för mig. Jag är så grymt besviken på dig! Trodde aldrig det här men det är väl inte så mycket att göra åt. Vissa förändras ju och det märks nu vilka som egentligen finns där för en. DU är inte en utav dom längre.



Jag har så svårt att förstå vissa saker. Så mycket mer kan jag inte säga om det så jag sätter punkt för det här.




Har haft två jobbiga dagar i skolan, mycket diskussioner och känslor. Vi har hållt på med "Våld i nära relationer". Igår såg vi filmen Säg att du älskar mig , som var väldigt hemsk. Vet inte hur många gånger jag grät. Jag kunde inte ens kolla när dom våldtog tjejen, var tvungen att blunda och jag var så nära att springa ut därifrån. Jag blir så starkt berörd och den väckte verkligen starka känslor hos mig. Jag ska egentligen inte se sådana filmer, jag kan inte hantera det. Hela kvällen igår var jag deppig, för en film? Hm ja. Ni som har sett den kanske förstår vad jag menar. Nu var ju egentligen inte filmen sådär jättebra, det var värdelösa skådespelare men själva handlingen/syftet/budskapet var jättebra. Jag kan ju säga att jag var inte den enda som grät.
Sen idag hade vi redovisning och diskussioner runt omkring filmen. Det väckte också starka känslor. Men nog pratat om det där nu.

Direkt när jag kom hem från skolan (vid femtiden) lagade jag mat, idag fick det bli potatisgratäng och kassler. Sen borde jag ha pluggat men jag hade ingen ork idag. Har blivit sjuk (igen, eller fortfarande) så imorgon ska jag ta och ringa läkaren. Utslagen försvinner aldrig och efter den sista pencillinkuren är jag fortfarande inte frisk? Tycker nog att dom får göra en noggrannare undersökning på mig nu. Jag har ju haft den här infektionen ända sedan sportlovet. Och nästa vecka är det mösspåtagning och bal, kul att ha utslag i ansiktet. Eller inte..
Efter maten tog jag en låååååång, skön dusch för att sedan lägga mig i soffan, först dubbelavsnitt på vänner, sen ugly betty och sist desperate housewives. Åh vad jag älskar tisdagar.
Onsdagen blir mindre trevlig, en massa plugg som jag måste ta tag i, snark. Positivt är i alla fall att det är Greys anatomy och Fråga Olle på kvällen. Någon glädje i alla fall.

Nu blir det lite spel innan jag ska snarka. Sleep tight!


du förvirrar mig

Tisdag

Sitter på skolan nu och kollar runt lite på bilar på internet. Har egentligen etik men jag "läser" ju inte kursen så jag gör lite annat istället. Borde väl egentligen plugga restuppgifter men är man lat så är man. Snart har man samhälleprov också, kommer nog inte gå sådär jättebra. Tänkte försöka plugga lite på lunchen också. Satt typ hela kvällen igår med skiten men mitt minne är ju sämst, är man en "goldfish" så är man :P
Sen efter provet så har vi redovisning om "våld i nära relationer". Går nog skitbra.
Ikväll skulle jag också behöva plugga men det är ju först vänner, sen joey, sen ugly betty och sen desperate housewives, så det blir nog inte mycket till att plugga ikväll i alla fall.
Om exakt en månad är det studenten, helt sjukt. Längtar men samtidigt inte.

Näe nu orkar jag inte skriva mer, bloggar mer sen säkert när jag kommer hem.

Ha en bra dag!


jessss

en deppardag

och en tänkardag har det varit idag. varför måste det vara så? kan man inte bara leva i nuet och inte tänka så mycket inför framtiden. jag tror inte att något blir bättre för det, snarare tvärtom. det är så mycket som jag vill säga till dig men det går bara inte. jag får inte ur mig nånting. kanske vore det bäst ändå? jag vet inte alls just nu. det är så mycket på gång hela tiden i min hjärna. förstår ibland inte ens hur jag själv orkar. när ska man få nog? när är det enough liksom? det är bara mig själv jag plågar, ingen annan.
nej, jag tänker försöka leva i nuet och vara lycklig för det jag har just nu. en dag tar det slut och det får vara den dagen och den sorgen. orkar inte hålla på. nu tänker jag tillåta mig själv att vara lycklig för det är precis det jag är nu. och blir det inte som jag vill så blir det väl inte så. men det får jag ta itu med då.

vissa personer blir man ju bra less på.


näe nu ska jag krypa ner i sängen med en bra modetidning och länga efter sommaren.


pussss.



jessss

Studentfotografering

image73
Jag & Nathalie ;)

image74
Björkan ;)

Länge sen

Ja nu var det ett tag sen jag bloggade.
Har tagit bort naglarna så nu kan jag i alla fall skriva.
Sitter på skolan nu och har precis gjort klart vårat grupparbete om sexuella övergrepp. Jättefint blev vårat kollage.
I fredags hade jag och Björkan en myskväll, drack lite öl, spelade poker, färgade mitt hår och kollade på film. Hade det så trevligt :)
I lördags blev det utgång, började hos Nathalie och drack lite öl och åt tacos, sen åkte vi på förfest till Tomas i sallyhill. Skittrevligt var det där, sen tog vi en taxibuss ner till stan, gick först på 360 och sen coppers. Hur kul som helst, sen blev det en myspromenad...... ;)
Vaknade upp på söndagen och mådde inte alls så jävla bra. Bakis som ett as. Åkte hem vid 3 tiden sen tillbringade jag kvällen i sängen och toaletten och spydde :P Riktigt trevligt. Känner mig fortfarande sliten idag. Huva!
Idag har vi haft studentfotografering, hade dock inte studentklänningen på mig. Tog bara vanliga kläder eftersom jag ändå inte ska ha några kort från den här fotograferingen. Ska ju ta senare med Nathalies låtsastpappa istället :)
Ska snart se på film, sen slutar vi vid halv 4 och ikväll ska jag bara plugga. Har samhällesprov imorgon på Mediaavsnittet och jag har inte ens börjat än :O kommer inte att gå så jävla bra känner jag.
Mycket som händer just nu, mösspåtagning och bal nästa vecka. Bara 11 skoldagar kvar. Känner mig lite stressad. Tur att man bara tar studenten en gång i livet :)

Nu ska jag stänga ner här och sen vila lite innan nästa lektion :P

Hare bra

jessss