=)

Helt otrolig, jag är glad idag. Känner mig jätteuppåt :) Hihi. Men det lär väl inte vara så länge kan jag tänka mig ;P
Åh vad jag längtar tills imorgon ;)

Näe nu ska jag ta en dusch sen hämta mitt vin & mina öl :)


Puss från en glad Jessika ;P

Shake that thing

Åh kukhelvete, jag är sjuk. Har feber & en jävla elak huvudvärk =/
Usch..
Idag ska jag bara sova hela kvällen och se på film. Blev ingen vindrickning nu.

Näe nu blev jag less.


BAIS!

hejdå

Pussy Pussy

jahapp =/



I helgen tänker jag i alla fall supa skallen av mig.


Har inget mer att säga!

FUCK THIS WORLD, HATE IT



Ge mig bara ett nytt liv, tack!

En dag

ja, i en jävla dag hann jag må bra. Jag kände mig faktiskt glad & lycklig och tänkte att ja nu äntligen vänder det. Men näe.. Tji fick jag.
Jag vill bara försvinna, somna in & aldrig mer vakna. Jag hatar mitt liv, jag hatar allt. Allt är så jävla meningslöst och värdelöst. fuck everything..
Känner mig bara utnyttjad och lurad hela tiden. Det här funkar inte. Jag skiter i allt nu.. Jag orkar inte mer. Så fort jag blir glad så upptäcker jag något och blir så jävla ledsen & nere igen. Hur kan jag gå på allt? Hur kan jag tro att det skulle bli bra? Att jag skulle ha en sån tur? ATT JAAAG??? patetisk är jag. Så in i helvete!
När ska jag växa upp? Och när fan ska jag förstå?????


MEN DRA ÅT HELVETE!!!!!!!!!!!!!!

du är inte så jävla bra som du tror att du är, bara så du vet.


jag hatar mitt liv, jag hatar mig själv. försvinn!

Yeah we fuck? Bitch so what?

Gårkvällen var underbar, som den alltid är när jag är med min kusin! :) Musikalen var underbar.

Det är så svårt att inte tycka om dig när du är så jävla underbar. Kan du sluta med det? ;P åh :(



Allting snurrar, vet inte vad jag skriva. Allt känns så overkligt. Fan :'(


/ensam

I never loved you enough to trust you, we just met and I just fucked you

Dj pulse - Where ever you go vs. superman    oh yes, love it!


Tankarna snurrar, allt känns så overkligt. Det känns som att allt är en enda stor dröm! Jag förstår ingenting, och det känns som att jag inte kan skilja på drömmar och verklighet längre. Jag påverkas så starkt av det jag drömmer, tror kanske att det är sant. Men det är det inte, och kommer aldrig att bli heller. Jag lever i en fantasivärld, jag orkar inte med verkligheten så jag drömmer mig bort istället, och önskar att allt någon gång kommer bli bra. Men nu vet jag, det kommer inte bli det. Jag måste sluta drömma, och vakna upp och se verkligheten och förstå att det är såhär det kommer att vara, för alltid! Det är bara att acceptera. Lycklig kan man inte bli, det är överskattat och omöjligt. Den dagen jag blir lycklig så ska jag springa naken runt hela Sverige, det lovar jag! För jag vet att det aldrig kommer att hända. Vad är meningen med allt? Varför finns vi? Det måste ju finnas någon anledning. Vi lär ju knappast bara finnas här för skojs skull. Eller? Varför alla dessa frågor? Hela tiden? Jag finner ändå inga svar.
Jag orkar inte längre. Har inga krafter kvar!


:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(




"We are livin' in a fantasy without meaning"

Girl, you can jump on Shady´s dick

jag ger upp nu, jag orkar inte mer.. det här går inte längre! det blir aldrig bättre & det kommer aldrig någonsin att bli bra heller. det vet jag!

I HATE THIS STUPID FUCKING LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Just shoooot me, PLEASE.


you´ve killed me.



aldrig mer, aldrig någonsin mer.. ALDRIG NÅGONSIN MEEEEEER FÖR HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!


so fuckin' lonely.

Kiss my ass

Hmm.. Orkar inte med dina lekar längre.


Så underbart att vara i Stockholm i alla fall, har varit med Therese (kusin) Cribba (pojkvännen) idag. Väldigt trevligt, det är alltid lika kul att kolla när dom bråkar =P Har typ bara legat i sängen hela kvällen och sjukat oss! Åh så härligt att komma på andra tankar, sen blev det lite kortspel. Har nyss kollat ¨på film med farmor, den håller fortfarande på men jag fastnade här som vanligt! =) En sann datanörd kan man ju lugnt påstå att jag är! =)
Imorgon ska jag jobba litegrann, tjäna lite cash =P Sen ska Therese hjälpa mig med pluggningen =/ På tisdag ska vi gå på stan och ev. shoppa =) Sen på onsdag blir det utgång =) Kommer bli kanon..
Sen får vi se när jag kommer hem, känns inte som att jag har någon anledning till att göra det en på ett tag i alla fall.

Du vill verkligen inte att jag ska klara det här, du vill att jag ska gå under. Tack för allt! Du är ingenting i mina ögon längre, du får mig att må så jävla dåligt. Och sluta kom springandes med dina ursäkter, det är över nu! För alltid, Its too late. I´m sorry, but that´s the way it is.


Shooooooooooot me :'(


Hejdå Sundvall

Japp, imorgon eftermiddag kl 17.00 då lämnar jag Sundsvall för att flytta till mitt kära Stockholm. Jag flyttar inte för alltid, bara för ett tag, har inte en aning om hur länge. Men jag kommer tillbaka, så tro inte att ni kommer att slippa mig. Ska bli underbart att komma härifrån, att få komma bort från alla jävla idioter, hatar njurunda så jävla mycket.
Jag vill bara säga till mina vänner; Jag älskar er! Förlåt om jag sviker er, ni är allt för mig! <3



Emma & Nathalie, det kommer alltid vara vi tre, always and forever <3



/ 08:an

:'( :'( :'(

What a mess.

jao. nu har jag verkligen ställt till det ordentligt för mig själv? gosh.. hur fan ska jag ta mig ur det här nu då? :'( kukhelvete! måste fixa samhällen också, ska vara klart idag, har inte ens börjat. Åh jag orkar verkligen inte. Idag är det inte min dag känner jag.. klev upp för ca en timme sen, funderar på att gå & lägga mig igen, orkar inte vara vaken. Ser ingen anledning till nånting. Ingen lust till nått, ingen motivation. Har feber också idag, hög feber tror jag, mår riktigt skitdåligt. Svettas hela tiden & är helt yr.
Men jag mååååste plugga, och ringa dit måste jag göra också. Jag törs inte, jag vll inte! :( jag klarar mig själv.. Det vet jag. Jag behöver inte eran hjälp.
Och så måste jag till läkaren, måste få ett sjukskrivningsintyg, annars ryker mitt studiebidrag, då är jag pank tills sista januari. :/ det går inte.. Inte vad jag behöver just nu.


I just want to disappear.




/lonely

Man måste våga chansa för att vinna

Ja så äre!


Idag har jag inte gjort så mycket, klev upp ur sängen vid halv 2, tog en prommis med vovven, sen lagade jag mat, duschade, såg på tv & nu sitter jag här. Skulle åkt & tränat med pappa & brorsan, men jag blev så arg & stannade hemma istället. Men nu ångrar jag mig, skulle ha varit skönt att tränat lite ikväll, var ett tag sen nu. Men det får väl bli någon annan gång. Imorgon ska jag i alla fall till skolan, har saker att göra & sen så måste jag ju tömma skåpet. puh jobbigt. Sen ska ja käka lunch på stan & kanske ta en shoppningsväng? :) Vill ha mina mormorstövlar, är så jävla arg, dom finns i birsta! Jag SKA ha dom.. Men nu har jag för mycket stövlar, gaah skonörd som man är! :/ 

Mycket tankar & funderingar just nu, när ska allt sluta? :'( När ska allt bli bra? Blir det nånsin det?


"Om man inte får den man älskar får man älska den man får"


You don't believe,
It won't be long,
You believe it's all gone wrong.

But I, believe you,
I need you,
I love you,
I won't leave you.

I feel you,
I breathe you,
I won't leave and I don't decieve you.

Wherever you go,
Whatever you do,
My heart belongs to you.

Mormor

Please, don´t leave me, not know. I need you soooooo. I love you <3 Vi ska klara det här, du SKA klara det här.



jao, allt på en gång! det kan man verkligen säga............

jag vill ha ett nytt liv, kan nån ge mig ett? snälla?



:jag orkar inte mer...................................................................

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(:'( :'( :'(:'( :'( :'(:'( :'( :'(:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(


help me!

ARG

Ja det är ju bara förnamnet. Så grymt besviken faktiskt, och att du inte ens kan be om ursäkt. Det sårar mig mest, det hade varit en annan sak om du gjorde det. Men näe du är bara grinig och hör inte av dig. Fegt & dålig stil tycker jag. Aja du får höra av dig när du känner dig reda för att säga förlåt, just nu känns det som att jag inte alls har lust att prata med dig. Men men sånt är livet, tråkigt men sant!
Det är så mycket nu som är så förvirrande, I need answers. Jag orkar inte gå runt & tänka hela tiden och att inte veta. Det är de värsta jag vet.. Jag vill veta på en gång. Annars så vill jag försöka att gå vidare. Jag vill inte hålla på att lägga ner tid & energi på nånting som inte kommer att hända. Jag vet vad du har sagt, men samtidigt så tycker jag att du har gett mig andra signaler, det känns som att jag har fått dubbla signaler. Och vad ska jag göra? Ska jag ge dig tid och visa att jag är en bra människa eller ska jag låta dig vara & gå vidare? Jag vet inte alls, och det känns otroligt jobbigt. Jag tänker inte fråga heller, tänker nog bara låta allt vara. Jag kan ju nog glömma allt.. Tror inte att jag har någon chans alls. Men jag vill så gärna, jag känner dig inte riktigt än, men ändå så vill jag så gärna ha en ny chans. Jag förstår inte det? Hur kan man reagera så här mycket på nånting när man knappt känner personen? Du verkar bara så underbar, du är en utav dom snällaste människora jag någonsin träffat. Åh, hur kunde jag vara så dum? FAN! Jaja, det är inte mycket att göra åt saken nu. Det är bara att stå för det man gjort och gå vidare. :'( :'( :'(

I´m so sorry for everything, I hope you know that!


Och mormor, jag älskar dig! Du kommer klara det här <3 Bli frisk!


Jag vill ha någon, jag vill inte vara ensam längre och inte hålla på. Jag vill ha nått seriöst.. Nån att mysa med. Men vem vill inte det? :'(

Fredagen

Ja igår så började kvällen hemma hos Emma Gustavsson i ljustadalen. Först middag sen förferke.. Satt i soffan jag & Äjlin och kollade på Idol medans dom andra söp & hade kul!
Sen vid halv 11 så tog vi med oss några fulla flickor i bilen och körde ner mot stan. Åkte först runt lite på Södermalm och letade en buske åt Jennifer som var tvungen att kissa :P Sen gick vi på Svenssons, gah massa heta hunks där :P ha ha. det var väl typ det som var kul, att glo lite :P jag Äjlin & Anna var nykter så vi pallade inte så länge. Åkte till Södermalm & hämtade Matilda och så drog vi på MAX, kanongott som vanligt =) sen åkte jag hem och sov. Och så blir man väckt kvart i tio på morgonen :/ gah ville bara döda telefonen! :( fyfan. men klev upp och gick och satte mig & kollade på skidor. Sen har jag städat hela övervåningen, skurat hela badrummet & vikt massa tvätt. Har nyss varit ute på en prommis med vovven också. Och nu ropar duschen, sen blire middag & sen förferke & sen krogen :) Ikväll ska jag ha kul, inget ska få förstöra det! Den här kvällen är min, och den som...... gosh passa dig bara, det är de enda jag säger. :@ :@

Ska bränna en paaaartyskiva nu :) seeees ikväll, pussis ;)

:'(

Kanske kan det bli bra? Vem vet?
Nu vet ni i alla fall.

Idag har jag varit & käkat frukost på MAX med emma, åt massor! Onyttig mat mår man bra av, och emma fick mig till & med att skratta! Nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med pizza. Muums, inte för att jag är sådär jättehungrig men aldrig nej till en pizza. Jag är ett fetto, I know.
Har pratat med mamma idag också, berättat för henne hur det ligger till, och hon sa att hon redan hade förstått det för länge sen. Att det märktes så väl? Men aja i alla fall så ska hon och jag ut och äta imorgon på Chats eller Tandoori, ska bli mysigt & gott. Kanske kan våran relation fixas nu också? Jag hoppas det. Man kan ju alltid försöka.
Och det har gått ännu en natt utan sömn, bara tårar. Kan dom aldrig ta slut? Jag orkar ju inte. Why? :'(
Vill att allt ska bli bra. Kommer det någonsin bli det? Can´t take this anymore. "I hate myself and I want to die" :(
Imorgon ska jag i alla fall åka in till skolan. Ska nog prata med A-B och så. Fixa allting!

"Where ever you go, what ever you do. My heart belongs to you "


Im yours..


life is a living hell

:'(


har inte sovit nånting inatt, kanske nån timme nu på morgonen! :'( har legat och drömt massa mardrömmar hela natten & tårarna har aldrig tagit slut.. jag orkar inte mer! jag blir tokig på det här. vad ska jag göra? hur ska allt kunna bli bra? snälla.. jag försöker & försöker men misslyckas gång på gång. varför? jag vill bara att allt ska bli som det var förrut. jag vill att ni ska älska som ni en gång gjorde, jag är ju erat. ni kan inte göra såhär mot mig, ni måste älska mig, det är eran plikt.. jag har inte önskat att få hamna här, jag har inte önskat att få finnas. varför i helvete ska det vara såhär? :'(
jag vet inte vad jag tar mig till snart, känns som att man är kapabel till vad som helst. Kan inte nån bara komma och rädda mig? Ta mig härifrån? låååångt bort? så jag slipper allt. jag har inget här att göra.
jag känner bara att mitt liv blir mer och mer likt ditt för varje dag som går, och det vill jag inte, det kanske är det värsta som kan hända. jag måste ta mig ur det här, ta tag i mig själv och göra någonting åt allt. ta tag i problemen. men kommer jag att göra det? nej, jag stänger in mig eller rymmer iväg. självklart så har jag alltid gjort & det har alltid funkat förrut, men inte längre. det går inte.. allt kommer ikapp en till slut..
orkar inte mer nu :'(

:'(

Vet inte riktigt vad jag ska skriva.. Jag har gjort bort mig totalt i alla fall. Så jävla idiotiskt. Det var absolut inte värt det. Jag önskar att jag kunde få det ogjort, men det kan jag tyvärr inte. Känns så otroligt tråkigt att jag har sumpat mina chanser innan jag ens han lära känna dig. :( Men är man dum i huvudet så är man.. Jag förstår seriöst inte ens hur jag själv fungerar längre, det är som att jag inte känner mig själv. Har jag själv blivit en sån där idiot som jag alltid har hatat och inte förstått mig på? Nått jävla fel är det i alla fall. Jag vet inte vad jag ska göra snart, allt jag gör blir bara så jävla fel. Vad jag än gör så sårar jag någon.. Vill flytta härifrån, långt bort, träffa helt nya människor och slippa allt jävla skit här. Ja jag vill rymma bort från alla problem. Feg är man men tyvärr så är det så. Direkt efter studenten då sticker jag, har inte en aning om vart men här ser jag absolut ingen anledning till att vara kvar. Har funderat länge och starkt på om jag ska flytta tillbaka till mitt älskade Stockholm.. Där har jag massa människor som älskar mig och som jag saknar så otroligt mycket! Hur fan kunde jag flytta hit? :S gosh. Och till Njurunda av alla ställen. HAHA patetiskt. Känns som att allt rasar nu, har ingen koll på någonting. Hemma är det förjävligt, klarar snart inte av det här längre, snart går jag till soc., skolan, ja den går ju skitbra eller inte, orkar inte med ett skit, fattar inte ett skit. Tror jag har blivit dum i huvudet.. Ska det verkligen vara såhär? Ska allting vara såhär jävla svårt? Jag orkar inte längre, tyvärr, men det går inte! Jag försöker & försöker men det går verkligen inte.. Klarar inte av att hålla allt inom mig nu längre. Nu brister allt! Tror jag ska skriva in mig på nått akutskit, för snart vet jag inte vad jag tar mig till. :( :( :( :(

Snälla nån, hjälp mig :(

O´learys

Var vi på igår. Först förfestade vi hos Roos (som inte hade någon toalett :/ ). Där var jag, Emma C, Roos, Murtsson, Sork, Danbanan och drack. Sen var Björk & Skunkis med också men dom drack inte. Sen skjutsade Skunkis ner grabbarna förrutom Sork på casino. Så det var bara jag, Emma & Sork kvar. Sen skjutsade Skunkis oss in till stan. Först gick vi på Svenssons, där det var typ 3 pers. Så då gick vi på O´learys istället. Kommer typ inte ihåg ett skit.. Drack alldeles för mycket och alldeles för fort igår. :/ Illa. Känns som att jag ska vara nykter resten av mitt liv nu. :/
På lördag är det halloween också, har inte en aning om vad jag ska göra. Som det känns just nu vill jag bara ligga hemma och sova. Är helt ensam hemma hela helgen, så underbart skönt.. så det känns som att det skulle vara skönare att ligga hemma med en film bara & mysa! Men det lär väl bli party som vanligt.
Usch, jag orkar inte det här. Vill ta bort alla känslor & tankar. Vill inte känna nånting...
Aja, godnatt!

:'(


I watched you die
I heard you cry
Every night in your sleep
I was so young
You should have known better than to lean on me
You never thought of anyone else
You just saw your pain
And now I cry
In the middle of the night
For the same damn thing

Because of you
I never stray too far from the sidewalk
Because of you
I learned to play on the safe side
So I don't get hurt
Because of you
I tried my hardest just to forget everything
Because of you
I don't know how to let anyone else in
Because of you
I'm ashamed of my life because it's empty
Because of you
I am afraid