Nails

image72


Jaaaa nu har jag äntligen fixat naglarna, dock är det lite svårt att skriva utan att de går av så jag får använda en penna att trycka på tangenterna med. så det här inlägget får bli såhär kort. ska lyssna på musik nu o spela sen sova.

natti natti



jessss

Lördag

En trött dag är det idag, vaknade vid 12. Gick ner och tog en snabbdusch sen käkade jag frukost som bestod av chips, cider och en macka :-P Nyttiga jag. Sen påbörjade mitt friskvårdsarbete om ryggskott som vi började med för kanske 2 månader sen. I alla fall så började jag idag och gjorde klart det också och skickade in det så det kändes verkligen skönt.

Igår åkte jag till Nathalie vid 8-tiden. Jag, Nathalie & Amina packade upp lite och försökte sätta ihop köksbordet och stolarna bordet gick bra men stolarna hade jag kunnat sparka sönder. Vid tio tiden kanske så gick vi ner till Robin & Jonne där det var fest.. Jag var nykter men dom andra drack. Hade en trevlig kväll trots att det blev lite småtjaffs och sånt på slutet. Tog kvart över 1 bussen hem.

Ikväll ska jag nog vara med björkan och se på film om jag inte är för trött. Känner mig jätteseg och känner verkligen för en lugn och skön kväll ensam hemma bara. Det är ju också American Pie 3 - The Wedding ikväll på 4:an. Har bara sett den en gång på bio för några år sen så ser den gärna igen :-)

Blir nog inte så lugnt på sista iaf, ska dela en låda vin med Amina dvs 2 flaskor vin var :-P haha. blir nog en trevlig fylla det. Ska iaf försöka att inte bli så full men jag vet ju hur det oftast brukar sluta. Hehe..

Näe nu ska jag spela lite supermario, bitch eller corounne. Ska också kolla om jag ska sätta på ett par lösnaglar ikväll, har ju 3 förpackningar, lika bra att använda några :) Var ju ett tag sen..


Ha en trevlig lördagskväll :-)



jessss


image71

Mina jeans som jag köpte igår på gina tricot

En solig fredag

Idag är det soligt och fint väder, lite kallare ute kanske men jag går sommarklädd ändå :-)
Köpte ett par jeans idag, dom var på rea och jag har velat ha dom skiiitlänge. Ett par randiga från gina, kostade bara 49 kr så det var jag värd. Sen ska jag inte handla mer, nu är det stopp för mitt shoppingberoende. Var hos kuratorn igår och pratade ut, huva, snackade om att allt bara kom. Har aldrig öppnat mig så för en kurator förut. Sen när jag kom hem pratade jag direkt med mamma och pappa, så allt är löst nu.. Förutom att jag aldrig kommer få ha hand om några pengar :-P (Jag har tömt mitt sparkonto som jag absolut inte får röra om ni undrar). Nej men dom ska hjälpa mig att inte handla upp allt på en gång. Jag kan inte gå in i en affär utan att handla något, jag måste handla, så äre bara.

Åkte tillbaka till skolan efter det, men vi var 4 st på lektionen så Kenneth skickade hem oss kvart över 12. Härligt som fan. Nu sitter jag här och ska bränna en skiva, sen tänkte jag gå ut och glassa en stund i solen med en massa modetidningar och bra musik.
Ikväll blire lugnt, imorgon också och på sista blire grillning, kubb + vindrickning med roliga människor. :-)

Och idag flyttar Nathalie, hoppas allt går bra gummsilummsan. Kanske ska åka dit och kolla om hon behöver hjälp med något? :-)
Jag är ju ändå nykterist så :-P (förutom på måndag då jag har halvnykterist)


Ha en underbar fredag kväll!

jessss

Ännu en till lista, igen

HAR DU/ÄR DU/TYCKER DU?

( ) skrivit brev till någon i afrika
(x) tycker att sommaren borde komma nu
(x) hatat kärlek
( ) älskar att gunga
(x) är höjdrädd
(x) kysst dig själv i en spegel
(x) hoppat från ett fönster
(x) är kär i någon
(x) velat dö
(x) känt dig som ett as

(x) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) gjort dig själv illa
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) har skrivit på någons arm
(?) varit otrogen
(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) varit svartsjuk
(x) har hostat blod
(x) älskar någon så att det gör ont
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon du tycker om
(?) tror på det övernaturliga

(x) har hatat dina föräldrar
(x) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) skrikit dig hes av panik
(?) har sett någon dö
(x) har vibrerat av nervositet
(x) gillar gröt
( ) fått för dig att du är homo men kommit på att du inte är det
(x) tagit någon på röven
(x) hatat hela världen
( ) sjungit till håkan hellström med någon du tycker om
(x) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon

(x) somnat på golvet
( ) kastat dig framför ett fordon
(x) älskar någon som inte vet om det
(?) har en själsfrände
(x) varit så full att du inte kunnat gå
(x) har gråtit i någons närvaro
(x) älskar regn
( ) har en studsmatta hemma
( ) har skrattat så att du kissat på dig
(x) har gråtit av lycka
(?) kan över tre språk
(x) tror att jorden går under snart
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
( ) har aldrig druckit öl
( ) trivs med din kropp
( ) slätar ofta över allvarliga saker
( ) har ätit kattmat en gång

(x) kysstes första gången innan en ålder av tio
(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) vet vad kärlek är
(x) ska flytta så snabbt som möjligt
(x) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
( ) äter djur för att jävlas med vegetarianer
(x) skulle kunne ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) gillar hår på bröstet/muskler/kraftiga kroppar
( ) har klappat ett får och sagt bää
(x) ser på family guy
( ) tycker att jesus verkar varit en trevlig prick
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någons leende


Panikångest

Jag har panikångest, försöker att sova men det går inte. Det gör så ont och trycker så över bröstet. Det känns som att jag inte kan andas.. Måste boka en akuttid hos kuratorn imorgon. Kanske hon kan hjälpa mig bättre den här gången. Jag klarar inte det här ensam längre. Den här gången vill jag och tänker söka hjälp. Jag måste göra det. Seriöst jag sover nästan aldrig mer än 4 timmar per natt nu. Jag förstår inte själv hur jag orkar. Och sen på dagarna är jag helt slut, kan inte koncentrera mig och orkar inte nånting. Ligger bara död i soffan framför tv:n tills jag ska gå och lägga mig typ.
Men jagvill samtidigt inte börja äta någon medicin, jag törs inte. Vill kunna klara mig igenom det här själv..
Förlåt mamma, förlåt pappa. Jag har gjort er så besviken.. Det gör så ont i mig, detta är orsaken till ångesten. Förlåt så mycket.. förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt, jag älskar er


:'(((((((((((((((((((((((

what a day

Började morgonen med att försova mig, inte så konstigt eftersom jag sov ca 3 timmar inatt. somnade efter 3 någon gång.. låg och funderade och tänkte så länge. hade också sån panikångest att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. det värsta som finns är att somna in och vara ovän med någon eller ledsen. jag kan verkligen inte somna då. men i alla fall, hade nationella idag, från halv 9 på morgonen till 2 på eftermiddagen. själv gick man vid 10 :-P fyfan, det gick så sämst. jag skrev i alla fall om vad som är inne och ute, det var den enda uppgiften som jag tänkte att jag kanske kunde ha någon chans att få godkänt på. man skulle skriva en krönika. huva! det visade sig även att vi allihopa hade skrivit om samma :-P
efter det så gjorde jag och björkan klart vårat projektarbete, gjorde framsidan och projektrapporten. känns så underbart skönt och nästa fredag ska vi redovisa för tvåorna. Kan inte fatta att man egentligen ska lägga ner 100 timmar på den här kursen. vi har inte ens lagt ner 10 timmar :-P hahaha. men jag tycker att vi har gjort arbetet bra ändå under omständigheterna.
sen gick jag och björkan på stan, jag köpte lösnaglar med fransk manikyr och små söta blommor på till balen, hårläggningsspolar till balen, nån läggningsvätska, hårnålar, hårsnoddar, en kam och hårfärg. så nu har jag väl allt klart till balen. ska köpa 2 förpackningar till med hårläggningsspolar, pappa testade göra mitt hår ikväll och det räckte till 2/3 av håret ungefär och då hade jag köpt 3 förpackningar, så med 2 förpackningar till blir det nog finemang. tänkte att att jag skulle köpa något att ha på mig på mösspåtagningen också och ångrar verkligen att jag inte köpte den där tröjan, men skitsamma. sparade ju lite pengar iaf! och tur har vi att Uffe ska fotografera oss till balen & studenten. behöver bara betala 500 kr för alltihopa.. det är mycket pengar men bra mycket billigare om man ska gå nån annanstans. så det är jag skitglad över, tack nathalie och uffe :-)
var och käkade på biteline idag med familjen, var väl sådärgott. jag har tappat matlusten helt.. kan klara mig hela dagar utan att äta något. jag förstår inte vad det är för fel? så illamående. kanske har med att göra att jag har ätit pencillin i typ 3 veckor nu. blir sista dagen imorgon. tyvärr så känns det som att utslagen har börjat komma tillbaka, IGEN snark suck bläää. så om det inte blir bättre i helgen så ska jag till läkaren nästa vecka. får se vad hon skriver ut för pencillin då.. herregud. ska jag aldrig få vara frisk? allting började på sportlovet, så man kan säga att jag har haft den här infektionen i ca 2 månader nu.
tänkte att jag skulle försöka somna redan nu för en gångs skull, kan ju vara skönt att sova lite mer än 3 timmar för omväxlings skull. ska kliva upp vid halv 6-6 imorgon bitti!
jag slutar iaf hyffsat tidigt imorgon, skönt är väl det. synd att jag har inte en aning om vad jag ska ha för skor? har såna skavsår att det bara blöder & blöder.. helt trasiga är mina hälar. jävla ballerinaskor och pumps. får väl bli gympaskor(iuh) imorgon då, snark.

snart är det första april, då blire vindrickning med brudarna. jag ska dock tare hyffsat lugnt, bara 1-2 glas vin. har mycket roligare då och litar inte på mig själv längre när jag dricker.. så fredag och lördag blir iaf lugn :-)
om ca 3 veckor är det mösspåtagningen och balen. åhhh vad jag längtar, hoppas mitt ansikte är tillbaka tills dess. läkaren får så jävla lov att fixa det på något sätt..

näe nu blire lite couronne en snabbis sen sova.

godnatt



jessss

Ny vecka

nya tag. Eller?
Igår var vi lediga så idag var första skoldagen då. En jävligt dryg dag. Började iofs morgonen med en två timmars föreläsning av en kille från mansjouren. Och även om jag inte riktigt hade samma åsikter som han så var det verkligen den bästa föreläsningen jag någonsin varit på. I hela två timmar orkade man lyssnade och allting var intressant hela tiden.. Han var riktigt rolig och bjöd verkligen på sig själv och lät alla uttrycka sina åsikter. Får se om persson skickar in en dagens ros till han imorgon i tidningen då :P
Sen hade vi lunch, en kort sådan eftersom föreläsningen drog ut på tiden. Sen hade vi samhälle och där har jag ett hemprov som jag ska göra eftersom jag missade det när jag var sjuk. Det är på ekonomiavsnittet som jag inte fattar nånting utav. Sen har vi tydligen prov i samhällen nästa vecka också, på Media. Herregud jag har i princip missat två avsnitt från samhällen under den här tiden. Jag har hur mycket som helst att göra, men bara 18 skoldagar kvar. Känns inte så bra :-/ Den 7:e maj har vi studentfotografering också, lite väl tidigt tycker jag men men. Tur att man har hittat sin studentklänning då.

Klockan är kvart i 1. ska upp om 5 timmar och har nationella direkt imorgon bitti i flera timmar. snaaark! men jag kan verkligen inte sova. gick och la mig för 2 timmar sen. men gav upp. det är svårt att sova när man är så ledsen.. kände mig så förstörd ikväll, så sårad.. jag vet inte varför. men jag orkar inte med det här tjaffset. hur jag än gör och försöker så lyckas jag alltid förstöra. dom människorna som jag tycker om mest och värderar högst lyckas jag i slutändan få till att hata mig. det känns som att du och jag bara glider ifrån varandra. det känns inte som vi har något gemensamt längre. det känns inte som att jag kan prata med dig längre. allting är bara så spänt.. och ikväll blir det nästan droppen.. men jag tycker om dig så mycket och jag är så rädd hela tiden för att mista dig. jag menar aldrig något illa.. förlåt förlåt...

ska försöka sova nu iaf och inte tänka så mkt....


godnatt


crap

j a g o r k a r i n t e m e r ! ! ! ! ! ! ! !

Ännu en till lista

  1. Naturell, brun-utan-sol eller solarie-bränna: Solarium, men fuskar också med brun-utan-sol. 
  2. Favoritfärg:  Rött just nu
  3. Jobbar eller arbetslös:  Studerar
    Om du jobbar, vad består dina arbetskläder utan: ....
  4. Rakhyvel eller vax: Rakhyvel
  5. Favoritparfym och varför: Många olika som sagt i tidigare listan
  6. Vad har du för schampo och balsam: Wella, Gliss, varierar hela tiden 
  7. Hårstyling: Hmm hårspray skulle jag dö utan
    Fuskpäls eller äkta: Fusk, helt klart
  8. Drömstad att bosätta dej i: Paris!!!!!!!!!!!
    Levande ljus eller solnedgång: Levande ljus
  9. Favorit mascara: Hmm kommer aldrig ihåg vad den heter..
  10. Franskmanikyr eller korta målade:  Fransk manikyr
  11. Drömjobb och varför: Frisör, bartender, socinom, hmm jadu :P
  12. Vad ser du dej själv göra när du gått i pension: Bo i Thailand med min äkta hälft :P

En till lista

PERSONLIGT

01. vad heter du? 
Jessika Sofia Maria Anjou
02. vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Hmm inte en aning, Josefin kanske
03. vilka andra namn hade dina föräldrar tänkt ge dig? Vet inte, har inte frågat
04. vilket stjärntecken är du?
Vädur
05. vilken årgång är du?
1988
06. vart bor du?
Njurunda (snark)
07. bott utomlands? Nej
08. flyttat antal gånger?
6-7 nånting
09. vart skulle du vilja bo?
Paaaaaaaris
10. vilken skolklass?
Omvårdnad, Västermalm
11. vad vill du bli när du blir äldre? Lycklig och en bättre människa


UTSEENDE

01. hur lång är du?
168-170 cm
02. hur mycket väger du? 60 kg :(
03. hårfärg och frisyr? Blond och page
04. ögonfärg? Melerade
05. mest nöjd med? Så svårt...
06. minst nöjd med? Näsan, magen
07. skostorlek? 37
08. glasögon? Ja, men jag använder dom aldrig. Har tappat bort båda paren för några år sen :P
09. har du några piercingar/tatueringar? Ingen piercing, en tatuering


FAVORITER

01. filmer?
Drama, Verklighetsbaserade, Thriller, Komedier
02. låtar? Helt blandat
03. årstider? Sommar, vinter, vår :P
04. mat/dryck? Italensk mat, alkoholfritt: Pepsi, alkohol: Vitt vin eller öl
05. djur? Hundar
06. färg? RÖTT
07. parfym? Hmmm, många. Naomi Campbell, Paris Hilton, Ralph Lauren
09. ämne i skolan? Omvårdnadsämnena såklart och idrott
10. sysselsättning? Studerar


KLÄDER

01. vad använder du just nu för jacka?
Just nu mina gråa höstjacka
02. vad använder du just nu för skor? Pumps, ballerina, tygskor
03. favoritfärg på kläder? Hmm, rött, svart, guld, ljusgult, ljusgrönt, allt möjligt ;)
04. favoritmaterial på kläder? Svårt...
05. vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Haha oj, jadu, alla kläder som finns :-)
06. favoritaffärer? I Sundsvall? Gina Tricot, MQ, Bianco, ZARAAAA
07. för ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden? Beror på hur mycket pengar jag har
08. favoritmärke? Oj, det är många
09. vad har du för tröjstorlek? 34-36


DITT RUM

1. stort, litet eller mitt emellan? Lagomt
2. vilken färg på tapeterna?
Ljusgula
3. vilka färger går rummet i i övrigt?
Trä i tak och golv, sen mest vitt
4. vad vill du ändra där inne?
Inte ett skit, tänkte inte bo hemma så länge till
5. vad har du där inne av följande:

a) [X] tv?
b) [X] video/dvd?
c) [X] dator?
d) [X] stereo?
e) [ ] telefon?
6. vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
Skog och kyrkogård
7. vad gör du oftast i ditt rum?
Sover, sitter vid datorn, kollar på tv/film, lyssnar på musik...
8. favoritpryl i rummet?
Datorn, sängen, tv:n, stereon


Godnatt

Tänkte sova nu tror jag, har suttit och spelat Couronne med danne ett bra tag nu. Men jag förlorade nästan bara så det var inge kul längre :-P Ska upp hyffsat tidigt imorgon också. Även om vi är lediga så ska jag plugga. Ska åka till Nathalie och göra vårat grupparbete om våld i nära relationer med henne och Persson.
Så ska upp om ca 5 timmar, snaaaaaaaaark!
Borde ha gått och lagt mig för länge sen..
Orkar inte skriva mer nu, är så trött. Bloggar mer imorgon!


jessss



image70

Hemskaste mardrömmen

Ja fy tusan vilken hemsk mardröm jag hade inatt.
Kan dock inte skriva om den här, men gud vad jag grät.. Ville drömmen säga mig något?
Sov alldeles för länge idag, blev väckt för ungefär en timme sen av mamma,men klev upp för en halvtimme sen typ. Sen var jag ju vaken till halv 5 inatt också.
Pratade i telefon med en viss person, och det kändes bra efteråt.



Har jag gjort något? Vad är fel? Säg bara istället!

Näe nu ska jag plugga, städa & tvätta. Har hur mycket som helst att göra idag.


jessss

Så mycket smärta

Allt bara kom plötsligt nu, så mycket tankar och känslor som jag har tryckt undan så länge. Satt och kollade på The holiday när jag plötsligt började att storgråta. Helt utan anledning.. Och jag började tänka på en massa saker.
Jag söker så desperat efter någon som kan älska mig. Jag kan inte vänja mig vid tanken att vara ensam.
När jag först träffade dig så var kärlek det underbaraste som fanns. Varje sekund med dig var rena himmelriket. Jag ville aldrig att det skulle ta slut. Jag kände en enorm lycka och jag kände mig så hel. Det varade ett tag, och det var verkligen helt fantastiskt. En utav dom bästa tider i hela mitt liv faktiskt.. Att få känna denna känslan gjorde mig så lycklig. Jag trodde väldigt mycket på oss. Jag vet att du sa flera gånger att du ville vänta lite tills du lärde känna mig ordentligt så att jag kunde visa att jag inte skulle svika dig. Att jag är en bra människa.. Tyvärr så hände mycket saker som förstörde, alla dessa bråk, mina misstag, dina misstag. Och det tog "slut".
Jag blev krossad, du krossade mitt hjärta även om jag på något konstigt sätt förstod dig.
Men det konstiga är att du fick mig verkligen att tro på kärleken igen, du fick mig att tro att det faktiskt kunde vara sådär underbart som det var med dig.
Allting krossades, allting blev förstört. Jag kände mig död, nånting dog verkligen inom mig. Jag tänkte att jag aldrig mer skulle bli kär. Jag ska aldrig mer älska någon. Och jag började tro på riktigt att jag inte var värd att bli älskad. Att allt berodde på mig.. Att jag aldrig någonsin skulle kunna få bli älskad av någon. Jag hoppas inte att det är så. Jag önskar verkligen att jag kommer hitta någon att vara lycklig med som älskar mig. Jag vet att det inte kan vara du även om det är det enda jag har velat och önskat så länge. Jag har försökt att lägga allt det där bakom mig. Och så förvirrad som jag är nu på mina känslor har jag aldrig någonsin varit. En del av mig har lagt dig bakom mig och gått vidare. Men samtidigt så kommer en annan del av mig fram ibland och bara önskar att det kunde vara du och jag. Vad vill jag? Inte för att det spelar någon roll. Du vill inte, och det finns inget som kan ändra på det. Men jag vill ändå veta vad jag själv känner och vill. Det är viktigt för mig.

Jag vet inte riktigt vad jag babblar i, men det var skönt att skriva av sig och nu har jag gjort det.

Ska väl försöka sova snart, tänkte spela lite först så man blir lite gladare och inte ligger & gråter sig själv till sömns. Hoppas alla har haft en trevlig kväll.


jessss


image69

Patetisk

Jag känner mig verkligen patetisk.
Vad bestod gårkvällen utav? Hmm jo, jag satt vid datorn och spelade bitch & super mario tills jag somnade. Vad har jag gjort idag? Hmm, hjälpte pappa och riva farstun på dagen, var ut och gick en stund. Sen har jag suttit här, vräkt i mig precis lika mycket godis som igår (alldeles för mkt med andra ord) och spelat bitch och super mario. Är inte det patetiskt? På en fredag & lördag kväll. Alla andra är säkert ute och festar eller kollar på film och umgås. Men inte jag heller.. Är så jävla less på helger. Vill bara ha vardag så man kan göra något.
Känns som att jag bara blir mer och mer deprimerad för varje dag jag går runt här hemma. Kommer man ut och göra någonting så tänker man i alla fall på annat och slipper tänka på "det där".
Ska snart ta den andra datorn och kolla på The holiday och sen antar jag väl att jag ska sova. Imorgon ska vi flytta in all ved plus att det är massor som ska huggas. Sen kommer jag väl tillbringa kvällen antingen här eller framför tv:n.
Näe jag orkar inte skriva mer nu, är inte på bloggarhumör idag.
Tack o hej

jessss


image68

Rastlös

1. Vad är klockan: 23.59
2. Vilket namn står det på ditt födelsebevis: Jessika Anjou
3. Smeknamn: jess, jean, jessi, anjovis, ikka, päronet
4. Vad heter dina föräldrar: Christina Andersson & Klas Anjou
5. Antal ljus på din senaste tårta: 19
6. Husdjur: En hund, Ronja
7. Hårfärg: Mellanblond
8. Favoritfärg: RÖTT
9. Piercing: Ingen
10. Tatuering(ar): En, på skulderbladet
11. Födelseort: Stockholm
12. Bostadsort: Sundsvall
13. Nuvarande bostad: Villa
14. Har du varit kär: Oja
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Näe
16. Har du varit med om en bilkrasch: Hmm... En olycka har jag varit med om
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): 4
18. Kaffe eller glass: Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur: Snuttefilt
20. Salladsdressing: Vitlök
21. Färg på strumporna: Oftast svarta med någon figur på
22. Lyckotal: 6 & 16
23. Favoritfilm: The Guardian, The Holiday, Scarface, Walk the line, Djävulen bär prada
24. Favoritcitat ur en film: Massa citat från Scarface
25. Bästa semestern: Tallinkryssningen med släkten
26. Favoritmat: Ingen just nu, är less på all mat
27. Bästa veckodagen: Fredag
28. Senaste låt du har lyssnat på: P. Diddy - Last night
29. Tandkräm: Sensodyne
30. Favorit TV-program: Desperete housewives, Sex and the city, Desperate housewives, O.C.
31. Favoritrestaurang:  Ingen aning
32. Favoritblommor: Rosor & Solrosor
33. Tycker inte om: Att bli sviken
34. Sport att titta på: Helst hockey och skidor
35. Snabbmatrestaurang: Donken
36. Senaste sjukhusvistelse: Inte så länge sen
37. Favoritdricka: Pepsi
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Ljusgult
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: Har inte tagit körkort än
40. Var är du om 10 år: Fast jobb och familj
41. Vem fick du senast e-mail från: Min mentor
42. Är du dömd för något brott: Nej
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: I Sundsvall så blir det nog Zara
44. Vad gör du när du är uttråkad: Tittar på tv, bloggar eller spelar bitch
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Fitta, helvete, kuken, suck
46. Vän som bor längst från dig: Ingela
47. Vad retar du dig på: Folk som snackar skit och inte kan vara uppriktiga
48. Det bästa du vet: Att få tillbringa min tid med dom jag tycker om
49. Läggdags: Alldeles för sent
52. Vad är klockan: 00.06
53. Favorit beatle: Hmmmm
54. Favoritlek: Vet inte
55. Favoritfilmmusik:  Grease
56. Skostorlek: 37
57. Syskon: 2 bröder
58. Favoritpålägg: Honung :-P
59. Om du skulle skänka bort S: Människor i fattiga länder
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Kärlek
61. Bästa bok du läst: Den tusende gången av Ulrika Olson och Anna Lytsby
62. Är du internetberoende: Yes
63. Favoritdjur: Hund
64. Gillar du snö: Jodå
65. Favoritglass: Choklad
66. När köpte du något åt dig själv sist: Idag
67. Är du långsint: Hmm ibland, beror på situationen
68. Favoritgrupp/artist: Johnny Cash, Guns N Roses, Metallica, Christina Augilera, Beyoncé, Red hot chili peppers m.m.
69. Vilken är din bästa egenskap: Omtänksam
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Skaffa mig ett jobb, sen plugga vidare
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Inte en chans!
72. Vad gör du: Svarar på dessa frågor sen ska jag sova
73. Mest intressanta stad du varit i: Mitt älskade Stockholm får det bli dårå ;)
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: Gris :-P
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Utstrålning
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Mitt senaste riktiga förhållande var med Kim, tog slut i sommras. Sen har jag träffade jag en kille i några månader, tog dock tyvärr slut.
77. Favoritgodis: CHOKLAD
78. Spelar du nåt instrument: Nej inte längre
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Att utföra? I såna fall Badminton eller handbolkk
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa: Johnny Cash, om han levde såklart
81. Vilken film såg du på bio senast: Djävulen bär prada tror jag?
82. Senaste köpa skiva: Oj det var mååååånga år sen
83: Roligaste konserten: Haha jadu, inte en aning.
84. Bästa känslan: Att känna lycka
85. Samlar du på något: Nej
86. Isåfall vad: ....
87. Är du feminist: Ja, det är jag. Män och kvinnor är lika mycket värda.
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Vet inte
89. Favoritskiva: Johnny Cash såklart
90. Bästa kompis: Få riktigt nära vänner som verkligen känner mig.
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Tycker själv att jag är väldigt blyg men har fått höra raka motsatsen. Men trevlig och ganska öppen är jag.
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Inget för en gångs skull
93. Favoritlåt: Så många just nu..
95. Har du en mobiltelefon: Självklart, hur ska man annars leva?
96. Vem är du kär i just nu: Kär tror jag inte att jag är längre, men tycker fortfarande om en person. Svårt det där. Kan inte riktigt känna efter hur jag egentligen känner just nu.
97. Vad är det vackraste som finns: ÄKTA KÄRLEK
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Paris
99. Är du homo- eller bisexuell: Nej
100. Vad är klockan nu när du är klar: 00.16

En dag på stan

Yes, efter skolan idag så gick jag & björkan på stan.
Köpte tre par skor och en klänning till studenten :-D Ska lägga in lite bilder här på vad jag har köpt :-)

image60
Detta är mina balskor, dom är finare på och i verkligheten. Tänkte från början köpa ett par andra som var mycket högre i klacken. Men idag när jag provade dom så insåg jag att jag skulle aldrig orka gå i dom en hel kväll. Så det fick bli dom här, som jag även också kan ha på själva studenten. Passade jättebra ihop med klänningen.


image61
Här är då mina röda efterlängtade skor som jag köpte, tur att dom fanns kvar. Hur sköna som helst. Kan ha dom både i vardagen och på fest.


image62
De här tygskorna köpte jag också idag. Har insett att jag i princip bara har högklackade skor eller ballerina, så ett par "vanliga" skor vore ju trevligt. Dock kanske inte riktigt min stil men dom var sköna och snygga tyckte jag. Och tygskor är ju ganska hett nu så varför inte? Hey, 180 spänn var dom väl värda i alla fall ;-)


image63
Dom här har jag då inte köpt idag, det är byxorna som jag beställde tillsammans med studentmössan och student-trosorna. Men det slog mig idag att jag fortfarande inte lagt upp någon bild på dom, so here you go.


image64
Min studentklänning, inhandlad på ginatricot, älskar den.


image65
Studentklänningen och balklänningen.


image66
Såhär ser studentklänningen ut på, jag älskar den i alla fall.


image67
Och här är en till bild.
Kommentera gärna vad ni tycker :-) Både bra och dålig kritik är alltid bra.


Sen så har jag väl inte gjort så mycket annat idag, var min första skoldag på 3 veckor. Och jag kan ju erkänna att folk blev nästan rädd för mig. Jag är fortfarande alldeles rödprickig/fläckig i hela ansiktet. Utslagen är inte borta än. Dom håller på och läker men det tar en jävla tid. Och inte kan jag sminka över det heller för då blir det bara värre. Men alla i min klass visste ju vad det berodde på så det var ingen fara. Värre var det på stan. Har aldrig någonsin känt mig så äcklig och ful som idag. Plus att när jag skulle prova klänningen så tog jag såklart storlek 34, det har jag alltid haft och ibland har till och med det varit för stort. Björkan fick bråka och hålla på innan jag äntligen fick på mig den, KORVSKINN säger jag bara. Så jag hade inget val, tog en 36:a istället. Tyckte nästan den var för liten. Jag har blivit fet :-( (Jag vet att strl 36 inte är stort, men för mig är de det som alltid har varit trådsmal)
Skitsamma det är bara att acceptera, ingenting att hålla på och älta.
Sen väl hemma så har jag väl bara vilat hela dagen. Sov hos Danne inatt och jag vet inte riktigt när vi somnade men det var väl imorse någon gång skulle man kunna säga. Kanske sov 2 timmar, sen skulle jag kliva upp vid 8. Härligt värre, eller inte :-P Vi såg i alla fall på Deja Vu inatt, har velat sett den så länge och den blev faktiskt en liten besvikelse. Trodde att den skulle vara mycket bättre och jag har fortfarande inte bestämt mig om den var bra eller dålig så jag sätter ett ok på den.

Tänkte nog försöka sova snart, det är bara skit på tv:n och alla andra är ute och festar ändå. Kanske ska spela lite bitch sen sova.
Förövrigt så är det 49 dagar kvar till studenten idag och det är bara 20 skoldagar kvar :-) Slutar ju själva skolan den 25:e maj. Det känns helt sjukt. När våran lärare sa det idag kan jag lova att jag fick paniiiiiiiiiiiiiiiiiik.
Men ändå så härligt.
Näe nu ska jag inte skriva mer, känner att det blev ett väldigt långt inlägg idag :-P Hoppas ni fann det intressant. Haha.


Ha en trevlig fredagskväll alla och drick en drink åt mig också ;-)

jessss

Torsdag

Vaknade vid ett-tiden idag, blev väckt av en jävla äckelfluga som flög runt i ansiktet på mig.
Skulle ha klivit upp tidigare men men. Somnade inte förrens vid halv 6-6 imorse. Gick ner och la mig i soffan vid 4 halv 5. så somnade jag inte och mamma klev upp vid 5 så då gjorde jag henne sällskap sen gick jag och la mig i soffan igen och då äntligen somnade jag.
Jag har i alla fall nyss kollat på the holiday, åh vad jag älskade den filmen. fyfan..... så grymt bra.. den borde ni alla ta och se..
nu ska jag väl ta en snabbdusch och sen ta tag i skolarbeten tänkte jag. har verkligen ingen ork eller lust, men jag måste. har förövrigt nationella prov i sv B nästa vecka. känns inte sådär jättebra.. kan inte ens minnas när jag hade en svenskalektion sist? tydligen så har iaf läraren sagt att om man får ig på nationella så har inte det ngt alls med betyget att göra. men så säger lärarna alltid och sen får man ig iaf. men det är väl bara att gå dit och försöka och göra det bästa utav situationen.
näe nu ska jag ta och gå ner och göra lite frukost och sen duscha så man känner sig som en människa igen.
bye bye


jessss


image57
Cameron Diaz och Jude Law från "The Holiday"

image58
Jude Law, han är ju bara såååååååå snygg.

image59
Jude Law och Cameron Diaz igen


Godnatt

Har suttit och spelat bitch ett antal timmar nu :-P Spöade Danne på yatzy förut också. Jag är ju bäääst ;-) haha.
Men nu tror jag ändå att jag ska ta och försöka sova. Och imorgon ska jag kliva upp innan 12 iaf.
Så nu är det väl bara att ta och gå ner och lägga sig i soffan då! :-P fyfan.
God natt och sov så gott alla!


jessss


image56

En lika ointressant dag

som alla andra den senaste tiden.
Fortfarande sjuk, mår dock liiite bättre nu. Vill så gärna gå på skolan, helt otroligt nog så saknar jag den faktiskt. Believe it or not. Men eftersom jag fortfarande smittar så kan jag inte. Men på fredag får jag gå, hoppas att jag är bättre då. Måste i vilket fall som helst åka till skolan då och lämna kvittot på att jag har betalat balen så jag kan få själv inbjudningskortet. Samt att vi ska skriva ner kavaljer och sånt. Jag ska gå med min puppis Nathalie ;-D
Idag sov jag till kl 3, eller jag blev till och med VÄCKT då. Huva, undrar hur länge jag hade sovit annars.. det är inte alls bra. Och nu har jag absolut ingenting alls att göra. Alla sover eller är tråkiga. Och det känns som att jag inte kommer somna på hundra år. Kanske ska gå ner och lägga mig i soffan och slå på en film eller något och sova där. Eller sova där måste jag göra, för den stjärna som jag är så har jag spillt ut såpbubblor i hela sängen så den är dyngsur.
Jag vet inte riktigt hur jag mår idag, mitt humör pendlar upp och ner varje sekund känns det som. Och just nu är jag tyvärr nere.. Jag måste lära mig att kontrollera mitt humör och försöka att inte låta det gå ut över andra. Men det är väldigt svårt.
Jag är inte alls den där glada människan längre.. Jag känner mig aldrig glad när jag vaknar.. Utan varje dag känns bara som ett måste. Jag förstår inte varför det har blivit så.. Jag menar, alla är vi väl deppiga ibland. Men att det är så varje dag? Var länge sen jag kände någon lycka i kroppen. Även om den bara varar för en kort stund...
Men det blir väl bättre snart hoppas jag.

Sitter förövrigt och kollar runt lite på internet på snygga klänningar. Försöker få lite inspiration och ideér till vad man kan ha på sig på själva studenten. Helt klart ska jag ha en klänning, och en vit såklart (så tråkig är jag). Hittade två stycken som jag tyckte var snygga i alla fall.

image52
Detta är den ena, den kanske är lite kort men jag tyckte ändå att den var så himla snygg

image53
Detta är den andra, tyckte den var så söt.

image54
Kate Moss, kan man bli snyggare? Och vad hon än slänger på sig så ser hon alltid superchick ut. Min stora idol.

image55
Och här är hon igen. Vacker är ju bara förnamnet.


I alla fall, tillbaka till klänningarna. Det gäller ju också att hitta någon snygg klänning som finns i dom usla affärerna vi har här i Sundsvall. Knappast samma utbud som i Sthlm. Känns som att det börjar dra ihop sig litegrann nu och panik får jag. Det är bara 50 dagar kvar. Och studenten tar man ju bara en gång i livet, därför vill jag verkligen se fin ut och ha en klänning som verkligen passar mig. Helst av allt vill jag ha en axelbandslös klänning som sitter riktigt fint. Helst lite tajt över brösten och så, sen lite större längre ner.  Typ lite 50-tal..
Men får se vad man hittar. På fredag ska jag också till stan efter jag har varit på skolan. Måste ju köpa skorna nu. Men med min jävla otur så lär dom väl inte finnas kvar.. SNARK!
Näe nu ska jag gå ner och kolla om det är något roligt på tv:n annars får jag väl försöka sova.
Måste få klart mitt skolarbete imorgon också, suck.

Sov gott alla.
jessss

The Holiday

Håller jag på och laddar ner nu.. Åh jag har velat sett den så länge.. Hoppas den blir klar idag så jag kan se den ikväll eller något.
Försov mig imorse, haha. Skulle ju gå till bussen vid halv 11 så jag skulle kliva upp vid 9. Hmm mamma ringde och väckte mig vid 5 över tio typ. Skyndade mig och klädde på mig & så. Jag hann i alla fall.
Jag har halsfluss nu. Det är därför som utslagen har kommit tillbaka, dom kan göra det om man för en infektion i kroppen såhär snabbt. Så nu har jag fått ett annat pencillin som jag ska äta 3 ggr om dagen i 10 dagar. Huva, jag får aldrig bli frisk. Läkaren skrev också ett sjukintyg åt mif från den 2:a april när jag blev sjuk, också hela den här veckan ut. Hon sa att jag måste vara hemma minst resten av den här veckan.
Fyfan vad jag kommer få plugga asset av mig sen. Missar ju hur mycket som helst nu :'(
Och jag känner mig helt slut.. Kroppen är död på mig. Jag orkar knappt sitta här.. Det blir 10 minuter i taget ungefär sen måste jag vila ett tag. Om jag bara blundar så somnar jag på en gång. Även om jag sitter, det är helt sjukt.
Måste vända tillbaka dygnet iaf. Riktig sömn gör ju att jag blir snabbare frisk. Så att vara vaken till allt från 3 på natten till 6 på morgonen får det vara slut med nu.
Näe nu ska jag ta och göra en macka eller något och se om jag får i mig den
sen ska jag väl sova en skvätt till, snark!

jessss


image51

Fashion

image47

Skor från Dolce Gabbana, sååå snygga. Me like

image48
Skor från Dolce Gabbana, också sååååå snygga

image49
Louis Vuitton väska, den är ju bara såååå snygg.

image50
Mina skor från Din Sko, måste bara ha. Köper dom någon gång i veckan. Hur snygga och enkla som helst, och vilket pris. Love them..

Kiss me baby

Ligger i sängen nu.. Är hur jävla uttråkad som helst. Ingen spelkompis ikväll :-(
Ska sova nu snart hade jag tänkt. Ska upp vid 9 och åka till vårdcentralen ju. Huva!
Nu lär jag väl få äta tusen olika sorters pencilliner i månader.. Mina halsmandlar är stora som pungkulor ungefär, har skitont i öronen, ansiktet ser ut som en sönderknullad röv ungefär, plus att jag har hög feber. GAAH!!!
när allt det här är över så ska jag fan inte behöva vara sjuk på 20 år. Nu har jag varit sjuk tillräckligt.
Tro det eller ej men jag saknar faktiskt skolan. Börjar bli lite less på att bara gå hemma som jag har gjort nu i 2 ½ vecka. Finns absolut ingenting att göra. Eller jo det finns massor att göra men jag har inte orken.
Blötte ner massa handdukar förut och la in dom i frysen. Sen la jag dom över ansiktet.. Det var så himla skönt.
Det skulle säkert ha gått att steka ägg på min panna idag, så hög feber som jag har haft. Det är förjävligt!
Tack för presenterna också. :-)
Är dock lite besviken. Varken mormor, farmor eller farfar kom ihåg att ringa och säga grattis. Inte likt dom.. Men men, antar att det blir så kanske när man blir äldre. Farmor har blivit så sjukt senil på sista tiden. Och man ser verkligen hur dåligt hon mår utav att hon inte kommer ihåg saker. Det är jobbigt att se :-/
Imorgon måste jag gå på banken också och betala in till balen. Sen måste jag åka på skolan torsdag eller fredag och lämna in kvittot så att jag får mitt "inbjudningskort" till  balen. Huva vad komplicerat det är.
Och idag skulle jag ju köpa mina skor, men det gick ju såklart inte med tanke på hur sjuk jag är. Fan dom kommer absolut inte finnas kvar nu ju :-(
Näe nu ska jag nog ta och försöka sova..

God natt

jessss

image46

En sån här har jag nyss tryckt i mig, en 200 grams. ;-) Här försöker vi verkligen bli smal :-P
Haha men det är jag värd.

Måndag

Denna natt var jobbig, lyckades äntligen somna vid 5-tiden. Huva! Sen vaknade jag vid 7. Låg halvvaken till 8 ungefär då jag klev upp och ringde till läkaren. Efter lång väntetid kom jag äntligen fram. Fick tid imorgon kl 11. Sen tog jag täcket och kudden och la mig i soffan och kollade på nån skitfilm på showtime.. somnade efter en stund. Sov väl någon timme eller så, men vaknade ett antal gånger av att telefonen pep till.
Tack alla för alla fina grattis-sms jag har fått idag :)
Fick även ett paket från "Banverket" idag. Det var från Noliamässan då det var nån tipstävling och gissa plastbitar. Jag hade alla rätt på tipstävlingen och på att gissa plastbitar var jag en utav dom som hade gissat närmast så jag fick ett stort badlakan med fia m. knuff på och så spelgrejer till det. cooolt. plus en kortlek :-P
Passande att få det idag på min födelsedag ;-D
För övrigt suger min födelsedag :-P Jag vill inte vara sjuk. Ville ju att mina puppisar skulle komma till mig på tårta, men nu gick ju inte det :-( jävla kukbajs! får fira med pappa & brorsorna då. Mamma jobbar ju som vanligt :-(

Näe pallar inte att sitta här mer nu. febern tar död på mig snart :-(

SÄG GRATTIS ;-D



jessss   - 19 år ;-)

:(((((

JAG VILL INTE VARA SJUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
feberhelvetet tar stryk på mig :'(((((((((
ligger o bara svettas, svettas, svettas o svettas..
tror fan jag måste ha 40 graders feber.. går inte o sova :-(
dölessssssssss är jaaaaaaaaag!!!!!!

ska försöka sova nu iaf.

GODNAAAAATTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!

SM-GUUUULD

tog ju Modo i lördags också, yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees :-D
fan vad vi skålade och skrek. speciellt nathalie som "älskar" hockey så mkt. men hon hejade på modo iaf. duktig flicka, hon är rätt uppfostrad ;-)
det var grymt härligt :-D

nu är jag 19 år ;-D wiiiieee.
bara ett år kvar. sen 20 och bolaaaaget :-D

ska fortsätta spela yatzy med min kära spelkompis danne nu :-P haha

hejs


jessss


ngn som kan ge mig alvedoooooon??? febern tar död på mig :'(

Imorgon

fyller jag 19 år.
Jag är döless. Bältrosen är tillbaka.. alla utslag hade försvunnit och mitt ansikte var äntligen tillbaka efter 2-3 veckor. Igår kväll kände jag hur det började klia igen och imorse när jag kollade mig i spegeln så har dom kommer tillbaka. det varar som fan och det gör så jävla ont!!!!!! vaaaaa faaaaaaan. gud straffar mig för ngt!!!!

kvällen igår var i alla fall helt underbar. åkte först till nathalie, var där med henne och amina och snackade lite skit, lockade mitt hår och gjorde oss i ordning. sen åkte vi ner till persson & danne som har flyttat ihop. hade det trevligt blev bjuden på massa alkohol fast jag inte skulle dricka. men jag blev INTE full. bara lite glad..
vid 11 åkte vi in till stan, gick ner på 360, hängde av oss jackorna och så gick vi vidare till daltoons. första gången i mitt liv som jag var där. fyfaan vilken jävla krog! tänker aldrig mer sätta min fot där.. såg hur alla äckelgubbar bara glodde. näe fyfan +o( så snabbt tvingade jag nathalie & amina tillbaka till 360. vi dansade typ hela tiden och hade såååå jävla roligt.
sen gick vi till max, nathalie & amina var hungriga.. sen tog vi en svart-taxi till jonne & robin. spelade 500 ett tag tills danne kom och hämtade oss. vi skjutsade hem nathalie & amina till bredsand, sen åkte vi runt lite och sen hem och la oss. en toppenkväll var det :-)
vaknade väl vid halv 3 idag :-P försökte att sminka över mitt ansikte och sen tog jag en promenad till stan och så åkte jag hem.. (bussarna går så jävla dumt från nacksta på helgerna så man missar 20:n) därför tog jag en 40 minuters promenad i högklackat. jippie :P
beställde en pizza direkt när jag kom hem, åt 2 tuggor sen mådde jag illa och sen dess har jag bara legat i soffan. helt slut!
får se om det blir skola imorgon, ska se hur mitt ansikte ser ut. vill ju iaf åka in till stan och köpa mina 2 par nya skor innan de tar slut.
ska ringa läkaren det första jag gör i morgon bitti iaf, måste väl påbörja en ny pencillin kur nu antar jag, snaaark! tänk om det inte hinner försvinna till balen? :'(

aja nu ska jag gå ner och kolla på film....
hoppas alla har haft en bra helg!
jessss

PUPPAN <3

Första grillningen

för året hade vi idag.
Gjorde grillspett med vitlöksmarinerad fläskfilé och massa olika korvar, också klyftpotatis till samt tzatsiki och bearnaisesås. hur gott som helst :-) har suttit ute hela dagen i bara linne, så varmt ute alltså. sen fikade vi, åt tårta och så. och nu har mormor & roffe nyss åkt..
ska sminka mig nu och sen ska jag gå till bussen. ska åka till emma persson på inflyttningsfest :-)
dock nyktert för min del. det blir nog skitskoj ändå ;-) kanske blir en sväng på krogen efter det?
vem vet :-)
men nu måste jag skynda mig.

ha en kul kväll för det ska jag ha med mina hjärtan ;D


jessss


GAAAH DET ÄR TUSEN MYGGOR HÄR NU SOM DÖDAR MIIIIIIIIG!!!!!!! :@


Lördag morgon

Jag har nyss blivit väckt och jag är hur trött som helst.
Var ju vaken till fyra inatt. :-/
Ska skynda mig ner i duschen nu för snart kommer väl mormor & roffe.
Ikväll får man se vad som händer.
Bloggar mer sen....


jessss

Något fel

har det varit på bloggen idag. Jag har ju skrivit miljoner inlägg men inget publiceras. Kommer bara upp någon text hela tiden, snark =/
Idag har jag väl inte gjort så mycket, satt och spelade Yatzy till halv 5 inatt :-P sen klev jag väl upp vid halv 12 och kollade på desperate housewives. Åh sååå bra. Sen började jag tvätta och städa.
Efter det så blev det en promenad med brorsan och hunden ner till ica där jag inhandlade massssor med godis som jag nu har svullat i mig hela kvällen ;) yummiee. mår dock illa som satan nu =/ men det vare värt ;)
Ännu en nykter helg för lilla mig. Var ju tänkt utgång imorgon för att fira att jag fyller år på måndag. Men pank är man.. Så det kanske blir en nykter utgång? Skulle jag egentligen inte ha något emot. Bara jag får umgås med människor så är jag faktiskt väldigt nöjd ;)
Imorgon kommer mormor & Roffe hit också. Dom tänkte fira mig då antar jag :-P
Så då ska vi grilla och äta gott.
Och på måndag, på min födelsedag kommer mina puppisar hit och äter tårta :-) Alla som vill får komma :-p

Mycket är rörigt nu, ena sekunden mår jag jättebra men andra sekunden vill jag bara sjunka ner och gråta. Jag känner mig så vilsen, jag kan inte riktigt hitta mig själv. Jag känner mig verkligen som en förvirrad, rädd tonåring igen som söker sin identitet. Vem är jag, vad är mina mål här i livet, vad är det jag vill, vad har jag för åsikter? Jag känner mig som en helt främmande människa för mig själv just nu. Vet varken ut eller in..
Och inget blir faktiskt bättre med tiden. Det är bara jag som kan göra något åt det.
Men jag har inte orken nu, det går bara inte.
Jag känner mig så fruktansvärt ensam. Ibland känns det verkligen som att jag är helt själv. (Jag vet att jag inte är det) Men det känns så bara.. Så upplever väl alla ibland?
Jag är rädd, så himla rädd för allt. Allt skrämmer mig..
Jag är så osäker, främst på mig själv. Det finns nog ingen som har så dåligt självförtroende som jag har nu. Jag känner mig bara så helt värdelös, som att jag inte göra någon nytta alls. Och den känslan är inte rolig. Det känns hemskt.
Så fick jag höra en sak idag som inte alls var rolig. Jag kan ju säga att det tryckte ner mig ännu mer, sänkte mitt självförtroende hundra gånger till. Det högg till och det gjorde så ont.
Men, bara sanningen eller?

Näe jag ska nog ta och försöka sova nu. Mormor & Roffe kommer ju vid halv 12 imorgon bitti och jag ska hinna städa klart och duscha & göra mig i ordning tills dess? :-O fyfan.

Men godnatt, hoppas alla har haft en trevlig fredagkväll.


jessss

Fredag den 13:onde

huh, olycksdagen.
fast alla dagar har jag otur nästan så det gör nog inte så stor skillnad :-P
håller på o städar nu, ska börja plugga så fort jag har städat och tvättat klart annars kommer min kära mor att döda mig. hon är inte så glad alls på mig just nu... :-/
vad ska man göra ikväll då??????


kom med förslaaaaaaaaaaag ;-)


Lite mer smått & gott

Vad brukar du använda på läpparna?
Lypsyl, ibland läppglans men väldigt sällan

Hur många kuddar sover du med?

2-3 stycken

Är du utseendefixerad?
Ja, det är jag.

Vilken kroppsdel tycker du är viktigast på en kille?

Hmm ;-), närå men jag vet inte, hela kropppen är nog lika viktig

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Har ingen piercing, men en tatuering

Hur mycket känslor ska en kille visa?
Mycket känslor.


Tror du på den stora kärleken?

Ja, det gör jag


Vilken är din favoritmånad?

April, eftersom jag fyller år. Sen sommaren såklart, juni, juli & augusti

Om du får en komplimang hur reagerar du om komplimangen hade lydit såhär;? Fan vad snygg du är och vilken sexig kropp??
Hmm, det beror på. Om det är från en person jag känner så hade jag sagt tack och blivit glad. Men om det kommer från en helt främmande person på en klubb t.ex. hade jag sagt åt han att dra.


Vad föredrar du, nattklubb eller bar?

Nattklubb


Hur gör du med din handväska när du går på fest eller går ut?

Jag har den alltid nära mig ;-) Utan handväska känner jag mig handikappad

Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja?

Josefine tror jag


Är du nöjd med din hårfärg och frisyr?

Hmm, jarå, den duger just nu.

Vad ser du om du tittar ut genom ditt fönster?
En skog :-P

Vad tycker du mest om? Pizza eller hamburgare?
Pizza, absolut!


Vem av dessa två personer tycker du om mest? Ebba von Sydow eller Sofi Fahrman?
Ebba, helt klart.


Vad föredrar du, knappar eller rosetter?

Hmm, svårt. Båda lika mycket.

Har du några smycken som kostat över 1000:-?
Jaa, men dom använder jag inte.

Vilken bil skulle du vilja ha?
En gammal amerikanare eller en ny bmw cab


Vad använder du för shampoo?

Wella eller Gliss

Vilka idoler satt uppklistrade på väggarna i ditt tonårsrum?

Spice girls och Backstreet boys :-P

Mysig hemmakväll eller ösig partykväll på krogen?

En mysig hemmakväll lätt, om man har någon att mysa med såklart ;-)

Klipper du håret regelbundet?
Njaa, jag klipper det när jag känner för det. Ibland ofta ibland lite längre tid emellan. 

Blyg eller framåt?
BLYYYYYG

Vilket var ditt bästa och sämsta ämnet i skolan?
Bästa ämne; Musik tror jag. Sämsta ämne; Idrott och matte.


Är du kär i någon just nu?
Ingen kommentar

Hur ser din drömkille ut?
Jag vet inte alls :-S


Vart går din gräns för otrohet?
Att killen smyger för mig. Jag är nog ganska hård på otrohet.


Favoritgodis?
Choklad absolut


Viktigaste/sämsta egenskapen hos en kille?

Den viktigaste är ärlighet


Vem pratade du med i telefonen senast?

Mitt ex.


Har du någon envis beundrare?
Haha det tänker jag inte skriva här. Men jag kan väl säga JA!


Har du bra självfötroende?

Nej inte nå vidare...


Sol- eller snö- semester?
Just nu SOL!


Lite saker

Tio första

  1. Första bästa kompis: Ingela Sjöman
  2. Första bil: Har inget körkort ännu
  3. Första kärlek: Christoffer nånting?
  4. Första husdjur: Humpe, min kanin 
  5. Första semester:  Kreta, när jag var 3 år
  6. Första jobb: Kontorsjobb på PRO i Sthlm
  7. Första köpta skiva:   Inte en aning, GES kanske?
  8. Första riktiga kärlek: Kim Hassel 
  9. Första piercing: Öronen
  10. Första konsert: Hmm.. ?


Nio senaste:

  1. Senaste alkoholdrycken: Chapell Hill (Vin) från förra helgen
  2. Senaste bilfärd: I måndags hem från stugan
  3. Senaste filmen du såg:  Djävulen bär prada (Såg den inatt för tusende gången)
  4. Senaste ringda telefonsamtal: Pappa
  5. Senaste bubbelbadet: Åh det var länge sen... :-(
  6. Senaste spelade cd: Johnny Cash imorse
  7. Senaste kyss: Av han, ca 3 veckor sen
  8. Senaste gången du grät: I natt
  9. Senaste måltiden: Blodpudding och bacon till middag, alldeles nyss ;-)


Åtta har du nånsin:

  1. Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej?
  2. Blivit arresterad: Nej
  3. Blivit kär vid första ögonkastet: Ja
  4. Fastnat med blicken i någons urringning?: Haha oja, många gånger ;-)
  5. Sagt att du älskar någon utan att mena det: Ja, tyvärr så har jag faktiskt gjort det.
  6. Haft ett one night stand:  Ja
  7. Busringt till någon: Ojaaaa, många många gånger.


Sex saker du gjort idag:

  1. Duschat
  2. Varit på stan med puppisarna
  3. Lagat mat
  4. Städat
  5. Borstat tänderna
  6. Ätit


Fem favoritsaker utan rangordning:

  1. Musik
  2. Smink 
  3. Mobilen
  4. Vin 
  5. Datorn


Fyra personer du kan berätta allt för:

  1. Nathalie Söderlund 
  2. Emma Björk
  3. Therese Gamander 
  4. Daniel Kerfstedt


Tre val:

  1. Blått eller rött? Rött, absolut
  2. Sommar eller vinter? Just nu sommar, men jag älskar vintern också.
  3. Choklad eller chips? BÅDA ;-)


Två saker att göra innan du dör:

  1. Hitta den "rätta" och skaffa familj
  2. Hoppa bungyjump :-P


En sak du ångrar:

  1. Jag ångrar alla saker jag har gjort som har sårat mina nära.

Fyra personer som du vill ska göra samma blogginlägg:
  1. Nathalie
  2. ??? 
  3. ???
  4. ???

The devil wears prada

Ligger i sängen nu, som jag iofs har jag gjort i princip hela dagen.
Har nyss kollat på Djävulen bär prada för tusende gången kanske, men den är så grymt bra :-P
Sen har jag väl inte gjort så mycket annat ikväll, såg på hockeyn förut såklart. Så hääärligt att Modo vann. En riktigt bra match var det, äntligen lite fart på dom.
Hade tänkt att försöka sova nu.
Ska kliva upp vid 10 imorgon och åka till stan med Nathalie & Amina(?), kanske skulle Björkan hänga på också.
Jag ska gå på Ego imorgon och säga upp mitt träningsavtal. Sen vet jag inte, leta efter skor till studentbalen och klänning till studenten.
Näe nu orkar jag inte spela mer, ska kolla hur LITE pengar jag har kvar på kontot och sen ska jag spela lite bitch innan jag somnar.

Godnatt!


jessss

Don´t matter

Nobody wanna see us together
but it don't matter no
Cause I got you babe
Nobody wanna see us together
but it don't matter no
Cause I got you babe

'Cause we gon' fight
Oh yes we gon' fight
Believe we gon' fight
Fight for our right to love yeah

Nobody wanna see us together
but it don't matter no
Cause I got you babe

Nobody wanna see us together
Nobody thought we'd last forever
I feel 'em hopin' and prayin'
Things between us don't get better
Men steady comin' after you (you)
Women steady comin' after me (me)
Seem like everybody wanna go for self
And don't wanna respect boundaries
Tellin' you all those lies
Just to get on your side
But I must admit there was a couple secrets
I held inside
But just know that I tried
To always apologize
And I'ma have you first always in my heart
To keep you satisfied

Nobody wanna see us together
but it don't matter no
Cause I got you babe
Nobody wanna see us together
but it don't matter no
Cause I got you babe

'Cause we gon' fight
Oh yes we gon' fight
Believe we gon' fight
Fight for our right to love yeah

Nobody wanna see us together
but it don't matter no
Cause I got you babe

Got every right to wanna leave
Got every right to wanna go
Got every right to hit the road
And never talk to me no more

You don't even have to call
Even check for me at all
Because the way I been actin' lately
Has been off the wall

Especially toward you
Puttin' girls before you
And they watchin' everything I been doing just to hurt you
Most of it just ain't true
And they won't show you
How much of a queen you are to me and why I love you baby

Nobody wanna see us together
but it don't matter no
Cause I got you babe
Nobody wanna see us together
 but it don't matter no
 Cause I got you babe

'Cause we gon' fight
Oh yes we gon' fight
Believe we gon' fight
Fight for our right to love yeah

Nobody wanna see us together
but it don't matter no
Cause I got you babe


You´ve killed us honey

vet inte varför jag skriver.
rastlöshet?
försöka få tiden att gå?
försöka få ut något men som vägrar att komma ut?
jag känner att jag har något där inne som bara vill ut.
men det går inte.


ska snart gå ner och se på vänner, sen är det hockey, =)=)=)=)=)=)=)=)=)
har ju missat de två senaste matcherna pga att tv:n i stugan inte har fungerat.
men ikväll så äntligen. kanske kan det få mig på bättre humör? dock bara om modo vinner såklart.
dom ska spöa skiten ur jävla linköping.

ska ta en snabbdusch nu sen gå ner till tv:n.
lär väl blogga flera ggr sen


jessss

....

Jag får ingen luft, det känns som att jag inte kan andas.
Det gör så ont.
En stor klump som bara växer sig större.
Det gör ondare, och ondare för varje sekund som går.
Smärtan är outhärdlig.
Jag orkar inte.
Snälla, radera mina känslor. Radera "han".
Jag vill inte känna något.
Jag vill inte känna smärtan.
Den bryter ner mig.
Den förstör mig.
Den krossar mig.

Mitt liv känns förstört, helt meningslöst.
Känns bara som att jag lever bara för att liksom.
Jag vill inte, helst av allt vill jag bara dö. Bara försvinna.
Jag får inte ut något av det här. Det är samma visa hela tiden.
Dessa återkommande depressioner. Hur länge har det pågått?
Det börjde vid 15års ålder. Då var det tonårsdepression som läkaren
så fint säger. Sen övergick det till vanlig depression.
Det har pågått i 4 års tid. Är det konstigt att jag har förlorat
hoppet då? Jag kommer aldrig att må bra.
Så är det bara.
Och varför ska jag då fortsätta?
Varför kan jag då inte bara få lägga mig ner och få ett
slut på allt det här?
Dessa knivhugg som jag ständigt känner. De tar död på mig.
Denna ångesten, denna oron, denna smärtan.
Jag orkar inte längre.
Så snälla, låt mig gå.
Låt mig försvinna!


:'(

Nothing else matters

lyssnar på metallica nu, så jävla bra.

Mamma slet mig upp ur sängen för ca en timme sen. Jag var helt slut! Var vaken till halv 7 imorse så inte konstigt att jag var så trött.

Vad gör du mot mig?? Mår du bra när du får trycka ner mig såhär? Mår du bra nu när jag faller? Du krossar mig. Du gör mig så illa. Du har skadat och sårat mig så mycket, som ingen annan nånsin har gjort.
Jag trodde annorlunda om dig. Jag trodde inte att du var sån.
Men nu känner jag dig inte längre, du var visst en helt annan människa än vad jag trodde att du var.
När är du nöjd? När jag ligger där, och inte har någon ork kvar. Då när jag inte lever längre. När jag är död. Helt hjälplös. Är du nöjd då? Har du då fått som du velat?
Du gör mig sjuk i huvudet. Du förstör mig!
Låt mig bara vara....



jessss - cryin' on the inside, bleedin' on the outside

OMG

Du är inte värd någonting i mina ögon längre.
Du sa att jag inte var värd att bli älskad av någon.
Då vet jag vad du är för en människa.
Hur kunde jag älska dig? Jag förstår inte.
Vad fan såg jag hos dig egentligen?

FINALLY OVER!!!!!!!!!!


Dra åt helvete märe, du hör verkligen hemma där.




Nu kan jag äntligen bli lycklig igen ;-D Känner mig faktiskt redan mycket gladare och lyckligare ;-D

Äntligen

Så försvann den där stora äckliga klumpen från magen. Och jag känner mig sååå lättad. Äntligen blev det ett slut på allt det här. Och du har verkligen bevisat igen, för hundrade gången idag vilket svin du är,
Nu är det svina & bedra som gäller IGEN. Tänker inte bry mig om någon (förutom mina vänner). Sårar jag någon, haha too bad. I don´t care. det är NI som har gjort mig såhär. Alla ni som har gjort mig så illa. Jag kommer inte att kunna känna igen. Jag kommer inte kunna bli kär igen. Jag kommer inte kunna älska igen.

Men det trvis jag bra med ;-D
hahahahaha



Älskar min puppa <3 <3

Jag hatar fan dig

Du är verkligen en jävla idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag hatar dig verkligen..... fyfaaaaaaaaaaan


Och jag hatar mig själv för att jag gör såhär mot mig hela tiden.
jag gör mig själv illa så fruktansvärt mkt. om och om igen!
och jag är så medveten om hur dum jag är. men samtidigt så fortsätter jag!
VARFÖR?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!



HELVETE! när ska detta få ett slut?????????????

My happiness depends on you

I'm begging of you, please don't take my man
Please don't take him just because you can

Your beauty is beyond compare
With flaming locks of auburn hair
With ivory skin and eyes of emerald green
Your smile is like a breath of spring
Your voice is soft like summer rain
And I cannot compete with you

He talks about you in his sleep
And there's nothing I can do to keep
From crying when he calls your name
But I can easily understand
How you could easily take my man
But you don't know what he means to me

You could have your choice of men
But I could never love again
He's the only one for me
I had to have this talk with you
My happiness depends on you
And whatever you decide to do

jag hatar mitt liv

mer än så behöver jag inte säga




kukhelvetesjävlafitta!




vad är lycka?







äh screw this shit

Svarta tankar

Du
vad ser du när du ser på mig?
ett svart hål
svarta ögon, svarta läppar
svarta kläder som skyler kroppen

allt är på ytan
ytan återspeglar inget ljus
ytan är hård
den måste stå emot alla angrepp

men du
har du tittat längre in?
går det att se igenom ytan
tränga in i själen i självet
igenom allt det svarta
finns där något annat?

en gång fanns något
något varmt
något som ville visa världen
allt som är viktigt
all kärlek
men ingen såg
igenom ytan

vem försöker
vem vill veta vad vanmakt är
vem vill se allt det svarta
det svarta som växer inuti
det svarta som blir ett med ytan

som en stenstod
som ingen kan forcera
som svart marmor
blank och okänslig
så måste jag bli
för att överleva


Också en text som jag har skrivit, allt som jag publicerar här i bloggen har jag skrivit själv.
Denna var dock en utav de första texterna jag skrev.
Kommer inte riktigt ihåg när jag skrev den, men omkring 2002-2003 nånting tror jag!


jessss - lonely

I´m here without you baby

I think about you baby
And I dream about you all the time






Is this the end? Is this really how I end?


Jag har ingen ork, ingen kraft, ingen vilja. Ingenting kvar.
Allt känns så meningslöst, allt känns så dött.
Det är dött inuti mig. Det är bara tomt, min kropp är helt tömd.
Tömd på alla känslor som jag en gång hade.
Den gången då jag litade på människor, och framförallt
jag litade på dig.
Ingen ska någonsin få komma mig så nära igen.
Jag tänker aldrig göra om detta misstag.
Den här gången har jag lärt mig,
det finns inga goda människor i den här världen.
Allt handlar om hat, att svika varandra.
Jag tänker inte bli sviken mer.
Jag orkar inte vara rädd, rädd för att mista allt.
Det enda som finns kvar av mig nu är mitt skal.
Min själ har lämnat min kropp, mina känslor har lämnat min kropp,
mitt hjärta har lämnat min kropp.
Allt är förstört, allt är krossat.
Det finns bara en trasig liten flicka kvar,
som har försökt så många gånger.
Men har dock bara upplevt samma besvikelse,
om och om igen.
Hur ska detta sluta?



jessss :'( :'( :'( :'(

Tillbaka

nere i skiten igen. Så känns det just nu.. Jag kan inte beskriva känslan.
Igår kväll när jag gick och la mig kom ångesten krypande igen. Jag fick panik!
Visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag bara låg och grät tills jag äntligen somnade.
Drömde hur mycket mardrömmar som helst inatt, vaknade flera gånger alldeles genomsvettig
och kudden dyngsur efter alla tårar. Allt kändes så verkligt.
Det gör bara så jävla ont, om jag kunde beskriva smärtan, men det går inte.
Jag tyckte att allt gick så bra, och så blir det såhär, igen!
Du är en jävla idiot!
Jag orkar inte ens skriva mer.. Jag får inte ur mig nånting. Allting är bara som en stor klump i magen. En hård stor smärtsam klump som vägrar att försvinna.
Du kan faktiskt dra åt helvete, jag tänker inte bli mer sårad och ledsen på grund av att du beter dig som ett jävla svin. Nu har jag verkligen fått nog, på riktigt! Nu finns det inget som går att göra åt det här. Det hela gick över gränsen för länge sedan..
Jag kan verkligen inte fatta hur jag kunde vara så kär i dig. Så illa som du beter dig. Fast du gjorde kanske inte det då? Det kanske bara är nu som du är ett stort jävla egoistiskt svin.

Näe nu ska jag se på "Over the hedge" och fortsätta ha ont i min mage. Har fått mens nu, för första gången på 8 månader. Har inte haft det sen i augusti :-/ huva. Ont har jag!



Aja, ha en sån jävla trevlig kväll!!!!!!!


jessss

sportlovslashpåsklov

image40
Min kära farmor & farfar, dock inte en ny bild från i helgen, men fin ändå <3


image41
"Huvudstugan", skotergaraget bakom och dasset längst uppe :-P


image42
"Nybygget", "Lillstugan" och bilen


image43
Jag, Jocke & Lollo fördrev tiden med att buzza, alltså spelet buzz inte knulla :-P


image44
Dom buzzade också ;-)


image45
Våran otroligt söta tremänning Albin som är 8 månader och kusin Lovisa såklart :-D



Åh vad jag vill ha barn nu känner jag. Gosade som sjutton med den här lilla sötpluppen i förrgår. Huva, så stilig han är ;-)
Sådär nu har jag lagt upp lite bilder från stugan, både sport och påsklovet. Några få finns här då som ni ser men resten finns självklart på min bilddagbok,
http://jess.bilddagboken.se Jag har också en länk dit här på min sida för er som inte har sett det.
Ta en kik vettja, och kommentera gärna.

pussss & hejs
jessss

Äntligen hemma

Jaaaaaaaa, så jag har längtat. Men varför? Vad finns det för bra här hemma då? Inte ett skit! Eller jo min puppa såklart som jag ska ringa till snart. Hon är det enda bra :-) Dig trodde jag också, men så fel jag hade. Du var då fan inge bra. Du har igen bevisat vilken jävla idiot du är. Näe nu är jag så jävla less, ska aldrig nånsin mer öppna käften. Det blir bara skit ändå. Jag fattar inte vad jag håller på med riktigt. Kan jag bara banka in lite vett i huvudet nån gång? Huva, blir så arg. Nu sätter jag PUNKT!!!!! THE END.

Jaa utgång på onsdag då kanske? ;-D Käkar ju fortfarande pencillin då men va fan. Lite kul ska man väl få ha här i livet. Under hela påskhelgen har jag druckit en halv folköl, det är de enda. Så jag förtjänar fan att få supa då. Ska kolla om Nathalie fortfarande ville det ;-D Är lätt sugen på en fylla nu kan jag lova. Det enda som kan bli problem är ju att ta sig hem, går ju inga nattbussar på onsdagar från stan. Men sånt där brukar alltid lösa sig? eller hur? ;-D ;-D ;-D Finns alltid nån som ställer upp, hahahahaha!

Nu ska jag äta mat, sen ska jag nog ta och packa upp, tvätta lite. Sen kanske ta en promenad i det härliga vädret. Har ju bara levt på godis och läsk hela tiden. MÅSTE BRÄNNA KALORIER NUUUUUUU!!!! fettovarning


jessss

Vilket väder

ja gud så det blåser. har blåst som fan hela natten, var vaken till halv 6 imorse.. huva.
sen blev jag väckt vid 12 halv 1. uscha!
nu sitter jag och skickar över massa filmer från datorn i hallen till den bärbara. ska ju ha med mig den till stugan.. så kan man kolla på film om det är dåligt väder eller något ;-D
vi ska nog åka ikväll istället, spelar ju ingen roll om vi åker ikväll eller imorgon bitti.
Ska bli kul att träffa alla igen ;-D
näe nu måste jag packa, kanske bloggar mer sen innan jag åker.
bye bye



Kolla in mina supersnygga foppa-tofflor ;-D Love them!

image39

Vilken skitmatch

kan man ju absolut säga. förlust till modo! jävla helvete.. första perioden var så jävla dålig, andra perioden var inte så mycket bättre den heller. men i tredje blev det lite bättre, hände ju mer.
men ändå, kuken att modo förlorade! men det är ju 6 matcher kvar, så ingen fara.
men men jag och pappa satt här och gapa som några tokar, och till och med mamma försökte hänga med i matchen.. hon satt och gapade lite och hejade. sen i andra perioden frågade hon vilka som var vilka :-P haha hon är så söt.

ikväll har jag inte gjort så mkt, kollat på hockey och så såklart då!
tänkte väl sova om en stund..
ganska så trött ikväll


jessss

Jaaag

image38

Åhhh

Nu börjar mitt ansikte äntligen komma tillbaka. Jag är så glaaaaaaad.. Hoppas det mesta hinner försvinna innan helgen. Det brukar alltid vara fester och så i byn över påsken ju. Vanligtvis på långfredagen så är vi alltid allihopa ute på isen (eldsjön tror jag?) och grillar, åker skoter, dricker alkohol och har massa lekar och tävlingar. Och vi "nollåttorna" som vi kallas är alltid i ett lag och möter dom andra byborna där uppe. Nu är ju inte min familj "nollåttor" längre. Men vi räknas ändå som såna :-P Men dom senaste vintrarna så är det aldrig nästan någon snö så det har blivit inställt och det är väl samma sak i år. Men vi får se till att hitta på något annat roligt. :-)
Idag skulle jag kliva upp halv 10, men råkade visst stänga av larmet och somnade om till 12. Riktigt skönt var det.. Och sen dess har jag pluggat litegrann, tvättat och nyss tagit en dusch. Såå skönt! :-)
Plus att jag åt chockladpudding till frukost. gaaah! Jag kommer att ha ihjäl mig själv snart.. Jag ska sluta klaga på att jag har blivit fet, jag får fan skylla mig själv. Men näe nu ska jag säga det här för miljonte gången, nu måste det bli en ändring.

Näe nu ska jag klä på mig och sen dammsuga huset, det blir så grusigt och hårigt när man har hund. Måste fan dammsuga minst 3 ggr om dagen, puh!

Lär väl blogga mer sen, ;-)

Ha en bra dag
puss


jessss

yeeessss

Skönt det är att skriva av sig, även om det där är gamla texter som jag skrev för länge sedan. Den tiden då jag var tillsammans med mitt ex och mådde som dåligast. Städade ju rummet i helgen och hittade en hel bunt med saker jag skrivit.

Huva, idag har jag inte fått mycket gjort. Kände mig alldeles svimfärdig förut så då tog jag tempen som visade på 39 grader. Så det blev inte mycket till pluggning. Har legat i soffan hela kvällen framför tv:n och knaprat alvedon och druckit 100 liter vatten tror jag. Har lyckats tvätta lite i alla fall.
Vill sova nu men jag är alldeles för trött för det, ligger i sängen nu. Tänkte väl slå på en film eller något så kanske man somnar. Kan inte vara vaken hela nätterna och sova hela dagarna, det fungerar inte.
Jag tror iaf att "utslagen" har blivit bättre. Dom flesta håller på och lägger nu. Huden är alldeles stenhård, huva det känns så äckligt. Och så hade jag ett "utslag" på ett födelsemärke i ansiktet, så knåpade jag sönder den och självklart började jag blöda som en toook. blödde till och med igenom handduken. Så nu har jag plåstrat om mig självordentligt. Men jag har lyckats att nästan inte klia nånting idag.. Det är ju något positivt iaf.

Usch det känns som att jag missar så otroligt mycket i skolan nu. Skulle ha en gruppdiskussion/prov idag på samhällen, på ekonomiavsnittet som är utav de största och viktigaste. Men jag har mailat samhällsläraren och frågat om jag kan få någon skrivuppgift eller något att göra. Jag har ju varit på nästan alla lektionerna och gjort uppgifterna så det vore ju tråkigt om jag fick ig på den här delen bara för att jag är sjuk. Men det ordnar sig säkert! Imorgon måste jag verkligen skicka uppvärmningsprogrammet på projektarbetet till barbro så att hon kan göra i ordning det åt oss. Förstår inte riktigt vad det är vi ska göra? Och Emma är ju nånstans utanför Afrika så hon kan ju inte hjälpa mig :-P men det löser sig.

Åh jag längtar så mycket tills på fredag, då ska jag äntligen få träffa mina kusiner, faster och farmor & farfar igen. :-) Har saknat alla så mycket.. Vi har mycket att ta igen nu kan jag lova :-)

Näe nu ska jag som sagt slå på en film och försöka somna.

En tanke till mitt hjärta <3 du klarar det här, älskar dig!


godnatt
jessss

And suddenly I didn´t really care

Du ska kanske tänka igenom alla dina misstag.
Som du så ofta ville visa, alltför många gånger.
Jag ville ju bara gömma mig, ville aldrig mer titta upp.
Varför gjorde du såhär? När du visste så väl, att det gjorde så ont.
Jag ska gråta mina tårar, och du har blivit så förändrad och det känns just som regn.
Kärleken gör ont. Det vet nog vem som helst, och det visste faktiskt jag också men jag trodde aldrig att smärta kunde vara såhär stark.
Mina tårar kanske kommer torka, mina tårar kanske fryser. Vill du att jag ska sjunga i solsken och skratta tillsammans med någon dyrbar?
Eller vill du se mig i det svarta gråtandes ensam?

Jag har lärt mig om livet, lärt mig att älska, lärt mig att gråta och lärt mig att iskallt ignorera för att klara det här.
Kan du inte förstå att du är en av dom största prolemen i mitt liv, en av dom gångerna då jag verkligen brytit ihop, har varit ditt fel. Snälla vaför kan du inte bara låta mig gå, för oavsett hur mycket jag älskar dig, har jag växt mig stark och insett att ingen ska få gå igenom denna mardröm.
Du jagar mig i drömmen, med det mjuka ansikte, men jag vill inte se.

Inuti en depression, utanpå ett blankt öga.
Det skulle ju vara min odödlighet om jag fick vara med dig. Men du ville, och det enda du kunde var att se mig dö. Sedan efter att du verkligen berättat sanningen så insåg jag hur mina hjärtslag avtog.
Suddiga minnen som stog mig nära bleknar bort, och snart ska jag glömma dig på riktigt och aldrig mer skänka en tår. Du var mitt allt, och jag undrar ibland varför?
Eftersom att smärtan du gett mig och smärtan jag tog emot fick mig att sluta andas, så insåg jag också att jag aldrig mer komma att kunna titta dig i ögonen utan att gråta.

Vi var fast i en dröm, som jag trodde var sann, men mitt hjärta som är i tusen bitar förklarade snabbt och enkelt att jag vaknat för länge sen.
Aldrig hade jag trott detta om dig, men jag hade tydligen så fel.
Men du kan sluta ge mig smärta för snart klarar jag inge mer.
Och du kan sluta tro att du aldrig sårar.
Jag önskar jag kunde låna ut mitt liv och leva utan.

Om jag kunde ge min smärta till vem som helst, skulle jag ge den till dig. Du skulle inte känna dig hedrad på något sätt, ditt liv skulle bestå av tårar, endast av tårar. Och när du hade fått mitt liv skulle jag aldrig vara rädd för att misslyckas.

....

Du sa det jag ville höra, du visste vad.
Du visste hur du skulle göra för att få mig igen, och du visste ännu bättre hur du skulle kunna såra mig som mest. Hur ska jag kunna gömma mig bland alla stenar som ligger på en liten, liten plätt och havet ligger precis intill och tar upp den stora platsen.
Kanske borde jag gå och bli ett med havet, leva där under ytan och äntligen skölja bort bandet runt ögonen som hindrar mig från att se den verkliga sanningen, som inte längre gör mig naiv. Och när jag ligger där under kommer svärdet i mitt hjärta att rosta och till slut försvinna. Det gjorde ont, och det gör ont. Och jag glömmer inte så lätt.
SÅ detta är kanske slutet och bredvid mig själv sitter jag och tittar och äntligen ser jag att denna flicka som heter Jag aldrig kommer att gråta en tår så länge hon stannar där uppe, och det fick mig att pusta ut.

God morgon

Eller god eftermiddag kanske man ska säga. Vaknade kvart över 1 idag, huva! Trodde kl var typ kanske 11 eller något. Sovit bort hela dagen, inte bra. Jag som skulle plugga.
Men tänkte göra det nu i alla fall, ska försöka få klar bokgrejen, har fortfarande lite kvar. Har kopplat boken till att hon har en depression iaf, men jag har inte skrivit klart om det. Och inte skrivit klart om stöd och hjälp heller. Så jag tänkte att jag skulle få klart hela det där arbetet idag.
Sen för ett antal veckor sen började vi med skador i friskvården. Detta arbete skulle vara klart till påsklovet och då fick vi en jävla lång tid på oss kan jag lova. Men jag insåg idag att jag inte ens har börjat :-P Så nu har jag valt en skada iaf och det blev ryggskott (som jag själv har haft ett antal gånger). Så nu har jag skrivit ut fakta om det så är det väl bara att sätta igång. Mitt mål är i alla fall att jag ska börja idag.
Jag är ju trots allt sjuk, så jag måste ju försöka ta det lite lugnt.
Det värsta är att jag har fått utslag runt ena ögat, precis i kanten. Så det är uppsvällt som fan. Ser ut som jag har blivit slagen. Så jag ser alltså ingenting med det ena ögat, det är bara suddigt och svart. Lite frustrerande kan jag lova att det är.
Men näe äre back to buisness.


HJÄRTAT, jag älskar dig<3




jessss

...

Gud vad länge jag är vaken. Förstår inte att jag inte har somnat än. Sov bara 4 timmar igår ju. Herregud!
Men huvudet känns tungt..
får fan bli dags att sova nu, kl är ju snart 4..
Måste försöka plugga lite imorgon ju.


Sov så gott alla kåta jävlar



jessss

Inte lika arg

Näe nu har jag lugnat ner mig litegrann. Är fortfarande arg och less, men det är bara att acceptera. PUH! snacka om att ha oturen på sin sida just nu.

Ialla fall kollade jag på hockey förut, som vanligt. Pappa kollade med mig också, satan vad vi tjoade och skrek. En riktigt härlig match var det. Tredje perioden var ju hur klockren som helst :-) Och Modo vann, underbart :-) Jag vet, jag hejar på färjestad, har alltid gjort & kommer alltid göra. Men eftersom dom som sagt är ute så är det Modo som gäller, och varför? Jo just för att dom slog ut sugiga Timrå :-P
Pappa har också lovat mig att vi ska gå på så många hockeymatcher som bara går nästa säsong ;D yippiee.

Har nyss bytt sängkläder (eftersom jag har bältros måste jag göra det varje dag, drygt) och lagt mig i sängen med bärbara. Hur skönt som helst :-)

Min gumma, jag älskar dig så mycket. Hatar att se dig såhär.. Du är bäst, glöm aldrig det <3

Näe nu ska jag ta och spela lite bitch, har inte spelat sen imorse :-O


image37

Bältros

har jag.
Jag har nyss varit hos läkaren och hon sa att jag hade bältros så nu har jag fått pencillin som jag ska äta 3 ggr om dagen i 10 dagar. Plus att dom ringde från McDonalds idag och frågade om jag ville komma på arbetsintervju. Så då fick jag ju säga nej eftersom jag har bältros. JÄVLA FITTHELVETE!!!!!!!
Jag är så jävla förbannad nu så jag skulle kunna skjuta mig själv eller någon annan.
Varför har jag en sån jävla otur jämt för???????
Näe nu tänker jaginte skriva mer, jag är alldeles för förbannad...
nu äre chokladpudding som gäller!!!!!


heeeeeejdåp!


Måndag

Klev upp 8 imorse och ringde till vårdcentralen. Min läkare är tydligen borta till den 11:e april, gah :@ men då ringde jag till en annan läkare, så fick jag en akuttid hos jourläkaren nu halv 2.
Det är ännu värre idag, och inatt måste jag ha kliat jättemycket för jag hade torkat blod över hela ansiktet imorse när jag vaknade. Blää det gör sååå ont. Jag vill ta en kniv och skära borta hela ansiktet.
Näe nu ska jag ta en snabb promenad med hunden innan jag ska åka.

byebye


jessss

Sorgen

Kanske är inte känslorna densamma, och kanske har jag gått vidare. Men kanske så finns alltid den där kärleken kvar, och kanske så glömmer jag dig aldrig. DU var en del av mitt ganska vardagliga liv, men när du inte var där så visste du ingenting.
Du visste aldrig hur det egentligen var, fast jag så gärna ville berätta.
Iskalla tårar som sakta har fryst. Och stenhårda hjärtan runt om min filosofi.

Jag förstår inte din sinnesförvirring, inte heller ditt sätt att tänka. Jag förstår inte hur du kunde ljuga.
Jag har aldrig ljugit för dig, bara inte berättat om mitt liv. Skulle du förstå? Att jag blivit så illa behandlad, att det var därför jag var så rädd.

Det känns som jag kanske har lärt mig något av det här och det var ingen felväg, eftersom några sådana finns inte. Alla vägar har man lärt sig något av, och jag vet att jag älskade dig och jag vet att du var mitt allt. Fast jag försökte gömma mig inuti mig själv. Fast jag ville ju aldrig andas utan dig.
Vi två blev till en. Och tillsammans gjorde vi allt. Men sen tack vare min naiva sida krossades allt, och jag såg inte att bandet runt mina ögon fortfarande satt kvar.
Allt jag ville upptäcka och allt jag ville göra, var en dröm för sig.

Jag vet att jag aldrig kommer glömma, dom stunderna tillsammans, och jag vet att alltind var en aning speciellt. Jag ville ju aldrig att det skulle sluta såhär. Men det var nog meningen för vill leva ointresse?
Att min sorg vuxit och inte riktigt kunna krympa vet du nog redan och den smärta du gett mig har ingen gett mig förut, men ibland ser jag det som en gåva.
För hursomhelst kan så kan det lätta att gråta ibland, om man har så mycket känslor i sig. Jag gråter för dig, för att du sårade mig, och jag gråter för min dumhet att jag inte såg något tidigare.
Allting svart, allting dött.....

Sårbara lilla flicka

att bara skriva ner denna flickas brustna hjärta, som gör allt för att få denna värld att fungera, hon sitter ofta alldeles ensam där nere i tomheten, han vet att hon är där och han vet att han har gjort fel.

det enda du kunde göra var att såra, krossa, döda en liten flicka. du var beroende av denna otäckhet!
hur kan det kännas så bra, varenda dag, varenda minut, ha det på sitt samvete!

hon växte sig stark, men kanske inte stark nog, hon satt fortfarande ofta ensam men kanske inte i tomheten men numera i tystheten, om det nu skulle vara bättre. men hon drömde sig ofta bort i fantasin.

hennes drömmar, drömmar om en bättre yta. att kunna vara iskall, men den flicka var på tok för känslig för det.

fan för dig, fan för oss, när vi kanske är som främlingar för varandra varför ska du och jag vara av samma, denna kolsyrade massa som sticks!
jag önskade att jag kunde sjunka ner och somna!

ja, hon ville somna och kanske inte vakna på ett tag, kunna vänta tills det hade gått några år, då allting hade förändrats, eller kanske till och med hade glömts!

denna sårbara lilla flicka som så gärna ville ha en yta, kunde inte längre gå, hennes såriga fötter hade ständigt gått på vassa knivar. det skulle inte ta lång tid innan hon föll.

hon hade inget gjort för att detta förtjäna men i många år försökt att slicka alla sår. hon försökte med klister och tejp, hon försökte med allt, men det fungerade inte, men hennes små knutna händer ber en stilla bön, att det onda snart är över, att hon ska sluta gråta.

det smakade svagt av salt, dom små dropparna, men när hon nu ville utrota alla faser av kärlek, ville bränna upp alla hjärtan! göra dom stenhårda och starka, ville inte längre känna ömhet.

men sluta sårbara lilla flicka! du kommer aldrig klara det, och tyvärr så kommer du få gå igenom det här om och om igen....

:'(


Deppig

Känner mig verkligen deppig nu. Har nyss kollat på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". Har sett den förut men den är så bra så jag var tvungen att se den igen. Och jag blev så otroligt deppig och kände mig så ensam.. Jag vill också ha någon, ha någon som man bryr sig om och som bryr sig om en tillbaka. Kommer man hitta nån sån? Just nu känns det i alla fall otroligt långt bort.
Jag vill vara kär, lycklig.. Känna den där underbara känslan i magen igen. Att det pirrar.. Att få vara med en person som man enbart blir glad av. Som kan göra en lycklig.. Är inte det det underbaraste som finns?
Jag kände verkligen så med en person för ett litet tag sen, det var verkligen äkta kärlek från min sida.
Näe nu vill jag inte tänka mer på det. Jag har gått vidare, jag ska gå vidare. Jag försöker ju släppa det där!
Gah, jag skulle aldrig ha kollat på filmen. Så där lycklig är man ändå inte, äkta kärlek finns inte längre. Människor respekterar inte varandra längre.. Allt är bara lek, jämt. Man kan aldrig lita på någon! Lika bra att hålla sig borta från killar. Man blir ändå bara sårad.. Man får hålla sig till drömmarna istället..

Har städat hela dagen idag.. huva så jobbigt det var. Men verkligen rensat nu, slängt flera kassar med kläder och massa skräp.. Hittade en stor säck i garderoben också med enbart ölburkar. Eller mamma hittade den.. Hon bara skrattade och tyckte att jag var knäpp och undrade hur mycket jag dricker egentligen. :-P Hon hittade annat trevligt också. hahahahaha :-P Sen skämtade vi lite roligt om det, men inget som jag skriver här. Haha.

Hemma från skolan imorgon då, blir nog borta hela veckan. Eftersom det troligtvis är svinkoppor jag har så smittar det nämligen. Gick in på sjukvårdsrådgivningens hemsida förut och läste. Alla symtom jag har tyder på att det är svinkoppor :-/ Så kl 8 imorgon bitti ska jag ringa läkaren. Måste ringa till A-B också och förklara läget. Hoppas hon tror på att jag verkligen är sjuk på riktigt. Annars får jag väl skicka en bild till henne :-P Närå men jag kan ju faktiskt be läkaren om ett sjukintyg..
Usch jag vill inte vara såhär ful och äcklig längre :-/

På fredag åker jag till stugan också, ska bli så härligt att komma bort och tänka på lite annat. Låta hjärnan få vila från allt det här ett tag.. På torsdagen åker farmor, farfar & kusin Therese upp. På fredagen åker jag, Jocke, pappa & Ronja upp (jag kör, med släpvagn :-S) och lite senare på fredagen ända från värmland så kommer faster Åsa, Kusin Sofia, hennes karl David, kusin Lovisa & kusin Jonathan. Åh det ska bli så himla kul. Umgås med alla bönder däruppe också.. Finns verkligen inget bättre. Sen fyller jag ju år snart också, 16:onde april.

Näe nu ska jag ta och spela lite bitch, måste ju slå gullpuppan nathalies rekord ;-)


jesssss



Godmorgon!

Eller ja, goddag.
Vaknade för ca 3 timmar sen.. Har sovit jättedåligt, oroligt och drömt en massa mardrömmar. huva!
och inte ser jag bättre ut i ansiktet idag, fyfan! ännu mer nu. min högra halva av ansiktet är täckt av utslag. inte en centimeter fri hud där :-/ fyfaaaaaan! varför har jag alltid sån otur? vad är det för fel på mig?
ska kliva upp 8 imorgon bitti iaf och ringa till läkaren. blir nog ingen skola den här veckan. absolut inte om jag ser ut såhär..

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, har suttit och spelat bitch i typ 2 timmar nu iaf.

plugga måste jag försöka göra, sen ska jag storstäda lite här på övervåningen. huva :-(

Och idag åker björkan utomlands, hon ska åka till någon ö som ligger vid afrikas kust. FUSK!!! jag vill också åka.. snart är det äntligen påsklov också, då ska jag åka till stugan och vara med hela släkten. mysigt :-)

näe nu orkar ja inte skriva mer..



vad håller jag på med? :-S

Bedtime

Yes nu är det dags att sova
är helt slut! det tär på en att festa, huvaligen!


godnatt alla....



jessss


Huva!

man mår lite bättre nu iaf.
har vräkt i mig massa chips, dip, godis och läsk! mår nästan illa nu.
Men jag känner mig inte så bakis längre faktiskt..
Mamma pratade med sjuksköterskan på jobbet och beskrev hur jag såg ut. Och hon trodde att det kunde vara svinkoppor? :S fyfan jag vill inte. det blir bara mer och mer hela tiden. det har spridit sig ner över halsen nu också, och det varar som fan! ser så jävla äcklig ut..
sitter vid datorn och spelar bitch nu. nathalies och jonnys fel :-P jag ska slå dom jävlarna haha.
imorgon ska jag bara vara hemma, kan nog inte åka till carolina och äta tårta om det smittar :/
min puppis. och inte har jag ringt till henne och sagt grattis! fy vilken dålig kompis jag är ! :-(
näe nu ska jag fortsätta spela och proppa i mig lite mer onyttiga saker. hahaha


jessss