min semestervecka

Japp, då tänkte jag att jag skulle skriva om den otroligt underbara sköna veckan som nyss varit.

Långfredagen:
Jag, mamma, pappa, Jocke, Jesper & Ronja (hunden) åkte till stugan.. Väl framme var husen tomma för att alla andra var i backen. Vi gjorde tacos så länge och käkade och packade upp. Vid fyra-tiden kom resten av släkten hem.. Vi umgicks och pratade lite. Sen fick jag sms av victor att det var någon tillställning på hotellet så vi bestämde oss för att åka dit. Jag, Sofia, Lovisa & Fanny gjorde oss i ordning och så skjutsade Pierre ner oss till Victor. Där bjöds på rödvin, dooleys, smirnoff ice, öl, cider och så körde vi lite tequilarace. Hade grymt kul! Massa trevliga människor, både nya och gamla ansikten. Vid halv elva kom Pierre och hämtade oss så åkte vi ner på hotellet och betalade oss in. Där drack vi drinkar, cider, öl och blev riktigt fulla och odrägliga, haha! Kameran klickade på, blev ca 150 bilder den kvällen. Mycket roliga minnen. Vid 2-tiden när dom stängde kom Pierre och hämtade oss så åkte vi hem och sov..

Påskafton:
Vaknade och var sjukt bakis men tog några alvedon och så var det bara att kliva upp (ca 8-tiden). Vi hade bestämt med "grannarna" (farmors bror och hans fru och deras tre barn och deras respektive och barn) att vi skulle ha femkamp. Sjukt slitna så fixade vi ordning några lekar som innehöll, sparkåkning, pinnen i flaskan o.s.v. Jag var däremot fotograf, pallade inte direkt. Farmor kom ner med starkglögg och grejer så grillade vi korv och så.
Sen tog jag, David och Sofia en härlig skotertur, grymt skönt var det. Efter det var det dags för duschen och sen åt vi påskmiddag allihopa tillsammans, jättegott och trevligt. Slank ner några glas vin där men dock ingen snaps för mig. Huva! Sen gick vi ner till Sture och skulle låna hans hus (Sture själv är i Spanien), jag, Sebbe och Lollo ville ju självklart se hockeyn eftersom vi är färjestads-fan. Dock hade han inte kanalen.. Alla andra åkte hem igen efter ett tag men jag, Fanny och Lovisa gick över till Victor, drack några öl, lekte nått ström-spel, kommer inte ihåg vad det heter men man fick stötar i sig i alla fall. Hade trevligt denna kväll också. Trots massa tjat så följde vi inte med på hotellet denna kväll, kände inte att vi hade råd och så var vi slitna. Så vi fick skjuts hem och vi studsade direkt i säng.

Påskdagen:
På söndagen åkte vi till backen, åkte dock inget denna dag utan satt i en solstol och solade och njöt av trevligt sällskap. Sen åkte vi hem, åt middag och firade Jonatan som fyllde 15 år. Sen vid 9-tiden traskade jag, Lovisa, Fanny & Sebbe ner till Victor för att basta med han och resten av grabbarna och dricka litegrann. Var hur skönt som helst, dock kallt att bara springa ute i handduk barfota från bastun till jaktstugan när det var ca 15-20 minusgrader. Vi satt i alla fall i jaktstugan till 12-tiden ungefär med massa trevliga människor. Lyssnade på melodifestivallåtar, drack någon 60% finsk vodka och snapsade whiskey.. Sen traskade vi hem :) Precis när vi kom hem hade Therese kommit fram. Hon åkte från Sthlm till Sundsvall på dagen och Pierre och Jesper hämtade henne från tåget vid 10-tiden på kvällen. Pratade litegranna sen gick vi och la oss.

Resten av veckan har vi bara haft det trevligt, promenader, sparkåkning, matlagning, bakning, vindrickning och ja, massa annat. På torsdagen var vi hos Victor en sväng igen, (dock nyktra denna gång, haha) Therese ville se hur han bodde nu när han köpt eget hus. Så vi satt och snackade lite skit där ett tag. Sedan traskade vi över till Monica för lite fika och hejdå eftersom vi skulle åka hem på fredagen..
Just det, vi var också i Östersund på torsdagen på dagen, vi skulle hälsa på en bekant som ligger på sjukhuset där och så skulle vi shoppa lite. Hittade dock inget speciellt, köpte bara hårfärg och hårnålar. Men vi gick och åt svingod pizza iaf :)
Så på kvällen efter vi hade varit hos Monica färgade Therese mitt hår, lite mer blonda slingor.. Sen kröp vi ner i min säng och kollade på film på min bärbara som jag hade med mig :)

Fredagen:
Klev upp vid 8-tiden och käkade frukost, sen packade vi och städade och vi lämnade Lien vid 11 på förmiddagen. Hann inte göra så mycket när jag kom hem, körde igång en tvätt-maskin, snackade lite skit med mamma och sen ner i duschen och sen gjorde jag mig i ordning för utgång :) Danne skjutsade mig till Maria i Bredsand, började dricka och kolla på hockeyn där.. Sen traskade vi över till Kosovare som hade fest. Sen var det bussen in till stan och utgång. Gick först på liquid för att dricka nån drink och shaka lite, sen traskade vi ner till Olearys.. Jag blev trött rätt fort så vid halv 1 kanske(?) kom Danne och hämtade mig, köpte med mig mat från Donken och sen åkte vi bara runt lite.. Vid 3-tiden ungefär så var jag hemma i alla fall och snarkade..

Lördagen:
Vaknade upp imorse och var rätt sliten så bestämde mig för att ta det lugnt idag. Skulle egentligen ha följt med Amina ut men pallade inte.. Köpte massa godis och ostkrokar och nu sitter jag och fetar framför datorn med massa nya One tree hill-avsnitt. :) En mys-lördag..


Sådär, nu tror jag att jag har fått med nästan allt. Som sagt, den senaste veckan har varit helt underbar. Skulle vilja uppleva den tusen gånger till.
Hoppas alla ni andra också har haft en underbar påsk.

PUSS & KRAM


Just det, bilderna finns självklart uppe på min bilddagbok,
http://jess.bilddagboken.se om ni är nyfikna. Har inte hunnit lägga upp alla bilder ännu, bara från långfredagen. Men det kommer mer bilder inom kort ;)

hemma igen

Hejsan alla!
Tänkte bara säga att jag är hemma i Sundsvall igen efter en veckas semester i stugan.
Har haft det grymt underbart, mycket alkohol, utgång på hotellet, bastning, skoteråkning, brädåkning, grillning, femkamp, lyckad(?) sparkåkning och mycket annat. Varit en av dom bästa veckorna i mitt liv, trevligt sällskap :)
Men nu är det tillbaka till verkligheten, snark..
Har inte tid att skriva mera och lägga upp bilder nu. Ska hoppa ner i duschen, sen rota fram nå rena kläder och sen blir det utgång med Amina och resten av brudsen..

PUSS & KRAM


hejdå sundsvall

Om en liten stund åker vi till stugan. Ska bli kanonskönt med 1½ veckas semster, då hinner jag vila upp mig efter allt som har hänt också. Alla andra är redan där, förrutom Therese som kommer på söndag kväll.
Det är farmor, farfar, Pierre, Olle, Lotta, Fanny, Sofia, David, Milano (hund), Åsa, Lovisa, Jonatan, Tommy. Och sen kommer vi, fem personer och en hund. =)

Nej nu måste jag ta och packa ner datorn och det sista.

Ha en underbar påsk alla =)

Pussar och Kramar
-jess



image204

Ilska är bara förnamnet

Vilka inkompetenta jävla fittidioter (ursäkta mitt språk men nu är det ilska på högsta nivå)
Det var MÅL, Färjestad gjorde mål när det var 3 sekunder kvar. That´s it.
Sen att frölundas arena är så jävla risig och gammal att signalen tjuter när matchen inte ens är över det är en annan sak. Men det ska fortfarande vara mål, så länge klockan går så är det fortfarande match.
Nej jag är riktigt förbannad.
Måste avreagera mig på någon eller något. Fy helvete!!!!!!!!!!!!!!!



image203

underbara känsla

It's getting late
I'm making my way over to my favorite place
I gotta get my body moving, shake the stress away
I wasn't looking for nobody when you looked my way
Possible candidate, yeah
Who knew, that you'd be up here lookin' like you do
You're making staying over here impossible
Baby I must say, your aura is incredible
If you don't have to go (don't)

Do you know what you've started?
I just came here to party
But now we're rocking on the dancefloor, acting naughty
Your hands around my waist
Just let the music play
We're hand in hand
Chest to chest and now we're face to face

I wanna take you away
Let's escape into the music DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the, please don't stop the music
I wanna take you away
Let's escape into the music DJ let it play
I just can't refuse it
Like the way you do this
Keep on rockin to it
Please don't stop the, please don't stop the, please don't stop the music


Baby are you ready cause it's getting close
Don't you feel the passion ready to explode
What goes on between us no one has to know
This is a private show, oh

skärtorsdagen

Ja, då börjar påsken. Älskar påsken! Härligt väder är det också och imorgon åker vi till stugan :)

Från igår natt 03.30 till igår kväll 18.30 var jag på sjukhuset. Åkte in på natten med såna jävla magsmärtor, tänkte att nu måste jag sluta tjura, nånting är fel.
Fick göra en operation halv 7 på morgonen och sen låg jag kvar hela dagen. Tack Nathalie och Amina för att ni kom. Älskar er mina hjärtan.
Är helt mörbultad i kroppen och mår inte alls bra.


Måste börja packa snart också, mycket som ska med. Skönt med en veckas semester!
Nej nu orkar jag inte skriva mer.

Hejsvejs!



image202

måndag förmiddag

Inatt har jag inte sovit många timmar. Vaknade vid 3-tiden och hade sån kramper i magen att jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Tog två ipren på en gång och låg och väntade och hoppades på att det skulle gå över. Vid halv 5 hade jag fortfarande lika ont och kunde inte ligga stilla, inte sova. Tårarna bara sprutade. Gick ner och la mig i soffan istället. Till slut, vid halv 7, då lyckades jag somna trots smärtan.
Vaknade nu för ca en halvtimme sen, känner mig rätt trött. Har fortfarande ont i magen men måste åka och jobba idag. Men nånting måste ha gått snett med allt, såhär ont ska man inte ha. Nånting är fel, får ta och ringa sjukhuset imorgon om det inte blir bättre.
Buhä, måste hoppa in i duschen, sen äta och klä på mig och sen är det dags att åka och jobba. 15.00-21.30 jobbar jag idag, mitt hatpass. Gaah!! Och sen har jag öppning imorgon. Huh vad jag hatar mitt jobb.
Näe nu har jag inte tid att sitta här längre.

Ha en bra dag




image201

Provar

Yes, ska prova blogga med mobilen. Sitter i soffan nu och väntar på att Danne ska komma och hämta mig så jag kan få äta bakismat någon gång. Får nog bli en kebabrulle :-D gårkvällen var sådär, kul att träffa Nathalie igen. Men hade ont i magen så kunde inte riktigt slappna av och ha kul. Vi åkte taxi från nolby in till stan iaf och gick på railway, men jag åkte hem rätt tidigt. Danne hämtade mig någon gång innan halv 1 så åkte vi på donken och sen skjutsade han hem mig. Spydde som en gris och somnade. Haha

jag skiter i allt

inget betyder något längre. jag skiter i allt!!
jag tänker inte gå runt och låtsas som att allt är bra längre.
gå och dö allihopa, varenda jävel!
dra åt helvete

lördag morgon

vaknade för ca två timmar sen men klev upp för en timme sen.
har inte sovit så bra inatt, vaknat till och från hela natten av smärtan och inte kunnat somna om.
men jag tror ändå det är lite bättre nu. ska ta och klä på mig och sen åka in till stan med puppisarna.
lika tråkigt väder idag igen, huva! känner bara för att dra på mig mysdressen och aldrig mer kliva upp ur sängen. men om min mage lyckas hålla sig hyffsat bra utan för mycket kramper så blir det förhoppningsvis festa ikväll. vill så gärna, men jag borde väl inte om jag har ont. eller får jag lika ont som igår så kan jag inte vare sig jag vill eller inte för då tar jag mig inte ens upp ur sängen.
ingen feber idag heller i all fall, det är väl det största jag ska hålla koll på. fyfan!
aldrig att jag tänker genomgå en sån här sak igen.

neej nu ska jag klä på mig. tror det blir mjukisbyxor ändå, min mage är så uppblåst, vill inte trycka på den!
kanske slänger in ett blogginlägg senare.

PUSSSSS!

krampanfall

AAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJ!!
Har så sjukt ont. Värktabletterna hjälper inte heller. FAN!!!!!

För ca 2½ timme sen kom min puppis hem från Norge, åh så glad jag blir :D Om jag kan gå imorgon så ska vi åka in till stan på dagen och sen blir det supa som fan på kvällen. Fast det beror ju på hur jag mår. Som det ser ut nu så verkar det tyvärr kört. Fan! Jag kan inte ens gå, inte sitta, ingenting. Hela magen krampar på mig och det känns som att jag ska dö ungefär. Nä fy bubblan.

Ska lägga mig ner nu och kolla på the guardian i sängen innan jag somnar in så sött.

Ha en bra fredagskväll!

nyvaken

Ja, jag har precis vaknat. Har nog sovit rätt bra inatt tror jag, men vaknar och kollar ut och ser världens snöoväder. Haha, Amina kommer bli så glad när jag ringer och väcker henne sen :P
Ska gå ner och sätta mig i soffan nu och se på lite tv och äta frukost, sen blir det duschen och sen ska jag och Amina gå på stan. Ska kolla om jag hittar något nytt att ha på mig imorgon :)
Och IDAG kommer våran puppa hem :D :D :D :D Finally!

Ha en bra fredag alla, kanske bloggar mer sen.
Byeeee :)

tjugoårsdagen planerad

Japp, jag har bestämt vad jag ska göra när jag fyller 20 nu i alla fall. Som är om 34 dagar, jag längtar! Men jag tänker inte avslöja här vad det blir. Men det blir bara flickor i alla fall :)

Ska ta och göra i ordning lite fika och sen parkera mig framför tvn där det är året höjdpunkt, HOCKEY SLUTSPELET! Och dom visar mitt lag (färjestad) på kanal 9 ikväll. Kom igen!
Färjestad förlorade ju första matchen mot Frölunda men ikväll så vinner vi, det lovar jag.
Såg också damernas super g förut idag. Ajaj, Jessica slutade på en delad nioendeplats och Anja på fjortonde. Snark, ett bra åk utav Anja faktiskt förutom att hon klantade till sig på slutet. Men men, detta måste väl ändå vara hennes sista säsong.. Hon är ingen stjärna längre.
Bra åk utav Jessica i alla fall, keep up the good work.

Ne, bloggar nog mer sen efter matchen.

Imorrn kommer puppis hem och på lördag blir det alkohol :) LÄNGTAR!



PUSSSSS! Och heja Färjestad

WIIIIIIIIEEEEEEEEEE!

imorgon kommer min underbaraste puppa hem.
JAG ÄR LYCKLIG!!!!!!

på lördag blir det fest :)

Gossip girl

Just det ja.
Idag hämtade pappa ut mitt paket på posten också, gossip girl böckerna 5-9! Wohow, nu har jag massa att läsa. Synd bara att jag kan läsa ut en bok på två sekunder omjag sätter mig ner och börjar läsa. Dom är så sjukt jävla bra. Alla ni som inte har läst gossip girl böckerna borde göra det. Dom är grym!
Bästa böckerna jag har läst.



image200

en lång dag

Ja, det har varit en lång dag idag.
Ett grymt stort tack till Amina och Danne som har stöttat mig och funnits med. Även ett stort tack till Nathalie som har funnits där med trots att du är så många mil ifrån. Jag hade aldrig klarat det här utan dig. Ett tack också till Carolina som har funnits där om jag behövt, betyder mycket. Ni fyra har verkligen stöttat mig igenom det här. Guld värt!
Ska lägga mig och sova nu, helt slut nu.
Skönt att jag är sjukskriven fyra dagar till, sen jobbar jag bara fyra dagar och sen semester i en och en halv vecka.

Snart kommer puppis hem, längtar som satan.

PUSSSS!

tisdag förmiddag

Ligger i sängen med datorn och gör inte så mycket. världens tråkigaste väder ute..
ska ta och hoppa ner i duschen nu tror jag, och sen ska jag väl äta lite, ligga och läsa gossip girl och sen åka till jobbet.. skulle ha jobbat 7.45-14.00 idag men katarina ville byta, så jag jobbar 16-20 istället, självscanningen också. mycket skönare!
sover i haga inatt, ska ju vara på sjukhuset 8.00 imorgon bitti, lite närmare så.
sen ledig torsdag, jobbar fredag, ledig lördag & söndag. jobbar måndag, tisdag & onsdag och sen har jag tagit ledigt från långfredagen tills torsdagen veckan där efter. hur skönt som helst med en veckas semester.
ska åka till stugan och umgås med alla.. jag tror vi blir rätt många, hmm får se,, faster Åsa och hennes karl Tommy, kusin Sofia med pojkvän David, kusin Lovisa och kanske kusin Jonatan. Sen farbror Olle och hans fru Lotta, kusin Therese med kanske pojkvän Cribba, och kusin Pierre. Sen självklart farmor & farfar.. Och självklart våran familj också, Jag, mamma, pappa, jocke, jesper & vovven. Sen får vi ju inte glömma den andra halvan, Siv & Anders med deras tre döttrar och med deras egna barn och karlar.. Fullt hus kan man ju säga!
Plus att både Therese och Sofia har skaffat hund ju. Sofia har en schäfer som heter Milano, och Therese en fransk bulldog som heter Simba. Så det blir tre hundar, haha. Undra hur det kommer gå. Hoppas bara att Ronja inte kommer börja löpa, för då kan vi inte åka. Men vi ska tänka positivt.
Nej nu ska jag leta efter lite rena kläder så jag kan hoppa ner i duschen.

have a nice day


survive

Vad har jag gjort?
Jag vet inte hur eller om jag kommer att kunna överleva det här.
Jag vet inte hur länge till jag kommer att orka och gå runt och låtsas att det är bra.
Jag gråter inombords, det gör ont.
Jag är inte stark.
Jag klarar inte det här.
Jag har aldrig känt mig så ensam förut.
Jag vill inte känna den här smärtan längre.
Jag vill inte gråta mer.


superduperglad

JAAA det är jag, för igår ringde min älskade puppa Nathalie, åh så glad jag blev över att höra hennes röst.
Och hon kommer hem på måndag, inte nu på måndag men nästa. Den sjuttonde. JIPPIE!!! Trodde inte dom skulle komma så tidigt. Längtar svinmycket, härligt att ha något att se fram emot :)
Nee nu ska jag käka lite frulle och sen hoppa ner i duschen.
Ska åka till Birsta med mamma och pappa och kolla på en byrå till mig.
Sen blir det jobb 15.30-20.30, suck vad tråkigt.

PUSSSSSS!

så ska det låta

Har jag kikat på alldeles nyss med mamma och pappa, sjukt bra och underhållande program tycker jag. :)
Hmm, idag jobbade jag till kl 12, skönt att sluta tidigt. Mötte upp brorsan på stan, gick och hämtade ut ett pencillin på apoteket, sen gick vi på donken och åt och jag gick och köpte en kjol med hög midja på Indiska (Tack vare att Imbo hade lagt ut den i sin blogg och också köpt en, annars hade jag aldrig sett den. Skitsnygg i alla fall) Sen följde jag med brorsan till frisören och äntligen klippte han av sig det hemska långa och otroligt tjocka håret. Blev en halvlång snygg frisyr. Mycket fräschare!
Sen gick vi på Ica och köpte lite tillbehör till pizzan och direkt när vi kom hem började jag och mamma med degen och sen gjorde vi världens godaste pizza. På min del hade jag massa färsk vitlök (kommer lukta mumma imorgon på jobbet, haha), pepparsalami, färska champinjoner och självklart riven ost & tomatsås.
Sen har jag bara legat i soffan och mått illa, haft ont i magen och vräkt i mig Marianne, skruvar och pepsi.
Nu ska jag se på film en pytteliten stund i sängen och sen sova. 4.30 imorgon bitti ringer alarmet och då är det dags att kliva upp och åka och jobba. 7.30-18.30 imorgon, elvatimmarspasset. Uh, ibland hatar jag mitt jobb!

Vill att Nathalie ska komma hem nu, tycker hon har varit borta alldeles för länge redan. Riktigt tomt utan dig!
Längtar till sommaren då vi tre kan göra massa saker. Speciellt Big meet, det kommer bli kung. Jag ska gottgöra er för att jag var så tråkig i sommras och bara jobbade.

Puss till er flickorna!

Natti natti..


illamående

UH! !
Så otroligt jävla less jag är på detta illamående. Dygnet runt, gaaaah.
Men snart är det över, tack gode gud för det!

Har inte gjort så mycket idag heller, bara slappat och så.
Imorgon blir det jobb igen i alla fall, dock bara kort dag, 7.30-12.00..
Efter det ska jag följa med brorsan på stan så han kan klippa sig. Sen ska vi hem och laga pizza. Mums!
Lördagen jobbar jag långpass, 7.30-18.30 och söndagen jobbar jag 15.30-20.30.
Hatar att jobba helger och kvällar. Vill ha ett sju till fyra jobb nu. Fast rätt fattigt utan ob i och för sig.
Nee nu ska jag kika klart på knocked up som jag har sett tusen gånger (men den är ju så bra)
och sen ska jag försöka få mig lite sömn.

Godnatt!

god morgon!

Idag vaknade jag för ca en haltvimme sen, precis som igår 7.30.
Vad är det med mig? Jag brukar alltid sova till tio-elva. Och jag är inte ens trött nu, det är det värsta.
Men jag tänkte tvinga mig själv att somna om en stund till nu.
Fast mitt humör är på den sämsta sidan.

Allting slut. Jaha, då vet jag!


waiting for the miracle

Baby, I've been waiting
I've been waiting night and day
I didn't see the time
I waited half my life away
There were lots of invitations
And I know you sent me some
But I was waiting
For the miracle to come

I know you really loved me
But, you see, my hands were tied
I know it must have hurt you
It must have hurt your pride
To have to stand beneath my window
With your bugle and your drum
While me were up there waiting
For the miracle to come

I don't believe you like it
You wouldn't like it here
There is no entertainment
And the judgements are severe
The maestro says it's mozart
But it sounds like bubble gum
When you're waiting
For the miracle to come

Waiting for the miracle
There's nothing left to do
I haven't been this happy
Since the end of world war ii
Nothing left to do
When you know that you've been taken


Leonard Cohen

BIG MEET 2008

Denna sommaren kommer bli underbar, eller i alla fall dom fyra veckorna som jag har semester. Förra sommaren jobbade jag heeeela tiden, var inte ens ledig en enda helg.
Det största och bästa som jag planerat är i alla fall big meet i västerås. Förra året hindrade ekonomin mig eftersom jag levde på studiebidrag och hade inte fått min första riktiga lön då.
Men i år kan och ska jag åka. Med mina puppisar och massa annat folk.
Åh jag längtar och planerar redan nu, låt våren gå fort som sjutton så jag får sommar och tid att göra saker med mina underbara vänner. En stockholmsresa ska planeras då också, och sen självklart en utlandsresa. Men den blir nog på sensommaren. Och sen blir det Thailand jul & nyår, eller hur Nathalie & Amina? :) Haha, vilka planer vi har.
Nej nu ska jag nog ta och koka mig lite nudlar.

you know you love me, haha!

Onsdag

Just nu sitter jag och fyller i en ansökan till Komvux, ska läsa Engelska B och Etik & Livsfrågor.
Sen när jag är klar med det kan jag söka in till förskolelärare.
Åh, jag känner mig så glad och lycklig nu faktiskt. Känns så skönt att jag vet vad jag vill nu.
Hoppas allt bara går bra och funkar nu. Jag kan ju säga att jag verkligen gruvar mig för Engelska B, engelska är inte direkt min starka sida.
Klev i alla fall upp halv 8 imorse, då var jag utvilad och hade sovit gott. Åt en ordentlig frukost med mamma, havregrynsgröt, ägg och självklart te. Sen mumsade jag i mig en bit kladdkaka också som jag bakade igår. :)
Nu sitter jag och väntar på att farmor och farfar ska komma och sen blir det en promenad i det härliga vädret med mamma och vovven.

Ha en bra dag!


image199

Nu vet jag

vad jag vill bli.
Ska söka in till Mittuniversitetet nu till förskolelärare. Kommer jag in så börjar jag utbildningen till hösten. Hoppas, hoppas, hoppas. Utbildningen är då i Härnösand, men tänkte söka lite på fler ställen i Sverige så man har lite att välja på (om jag ens kommer in då såklart). Känns skönt att äntligen bestämma sig för vad man vill göra. Jag menar, jag vill ju knappast vara kvar på Ica resten av mitt liv. Näe, nu är det dags att ta sig i kragen och rycka upp sig. Känns jättespännande!

Det var allt från mig.
PUSSS!

måndag

Har precis kommit upp ur duschen, ska gå till bussen om ca 40 minuter för att åka & jobba. Slutar sen halv tio ikväll. Har verkligen ingen lust att jobba idag.
Imorgon väntar en jobbig dag. Men man måste ta sig igenom det.
Faktiskt så känns allt ändå bättre idag, jag inser mer och accepterar mer att det är så här det kommer vara.
Och det är nog kanske det bästa, det är bara att börja gå vidare.
Sånt är livet.

Saknar redan min puppa otroligt mycket. Tänker på dig varje sekund!
Älskar dig hun.
PUSSS!

:'(

" Where ever you go, what ever you do. My heart belongs to you "

det trodde jag faktiskt, always and forever. men så var det inte i alla fall.
bara tårar och sömnlösa nätter nu. jag har ingen ork, ingen lust. ingenting betyder något längre!
jag vill bara ge upp, sluta andas. men vad blir bättre för det?


:'(

Om du ville och om du visste!
Om du vågade och slutade vara rädd, jag ville visa dig världen, min älskling!
Du borde följa med mig till himlen och blåsa små bubblor av kärlek. Så många gånger jag suttit på min äng och tänkt på att jag aldrig ska ångra mina beslut i livet. så många gånger jag tänkt på dig och på min framtid. Varför vill du inte följa med mig? Jag som vill träna på att spela gitarr och sjunga många och vackra sånger till dig. Vilja kramar om dig som mitt eget barn. Jag vill ju bara upptäcka världen jag föddes på. Varför kan du inte följa med? Det finns så mycket jag vill visa dig. Som platsen vi för första gången träffades på, Som du inte alls kom ihåg. Jag vill skära ut himlen och ge den till dig. Jag ska springa i solen och göra dig lyckligast i världen. Snälla, låt mig få göra det. Det är ju min högsta dröm. Min älskling, låt mig få springa och hålla din hand, det är ju du som är mitt allt.
Älskling, vi ska inte förstöra något den här gången. Vi ska bara vara tysta, inte ett ord, bara skratta.

Fast nu när allt kommer omkring så var det ju bara min dröm jag berättade som jag drömde inatt.

vem försöker jag lura?

det kommer inte att lösa sig, det kommer inte bli bra. allting är över, så är det bara.
jag vet inte ens själv vad jag håller på med.
fan, jag orkar inte det här just nu. det är bra mycket annat som pågår nu ändå.
denna vecka kommer bli den värsta i mitt liv. och den senaste veckan har varit jävligt jobbig.
men jag tror jag insåg precis nu, att det är över. helt över!!
jag orkar inte. jag vill bort, långt bort härifrån nu.
har absolut ingenting kvar här att göra..
bättre att fly från allt än att ta itu med det, eller hur?
ne men kanske ska söka sig något jobb neråt och flytta och börja om ett nytt liv.
det är vad jag skulle behöva just nu.
fuck off and die!!!!

jahapp

så var denna helg över också då. fylld med jobb fast det egentligen var min lediga helg. jaja!
och min älskade puppa har åkt nu :( vet inte hur jag ska klara mig här när du bor i norge, eller jag kommer inte klara mig. men jag hoppas du får det underbart där. vi får maila och så!
festade i fredags, en sista gång innan puppan flyr landet.. hehee. rätt stora minnesluckor, men jag tror jag hade roligt. slutade på primero iaf!
lördagen var inte lika rolig, usch, hatar att jobba när jag har festat dagen innan. men jag tog mig igenom den iaf.. var väl hemma vid tio igår kväll efter jobbet, åt lite chips och dip och sen hoppade i säng. halv 7 kom min chef och hämtade mig imorse (det går inge bussar på söndagmorgnar och jag hade öppning). var på jobbet vid 7 så hjälpte till att baka lite bröd och sånt innan vi öppnade.. dagen var rätt seg, typ inge folk alls. men efter fem timmar slutade jag äntligen och fick åka hem. och sen dess har jag inte gjort ett piss. bara legat i sängen och kollat på 5 avsnitt från 5:e säsongen av one tree hill och nu kollar jag på vänner..
har inte så mkt annat att säga än att jag hoppas på en vändning snart, för nu kan det väl fan inte gå mer åt helvete än vad allt redan gjort? eller?

äh, ät bajs!!