What goes around comes around

Denna låt spelas om och om igen, med Justin Timberlake.. Den är ju bara helt förjävla underbar.
Försov mig imorse, mamma kom hem vid halv 9 från jobbet och då hade inte jag vaknat. Så på mindre än en halvtimme duschade jag, klädde på mig, åt frukost, fixade håret & sminkade mig. Det är rekord ! Brukar knappt hinna göra allt detpå 1 ½ timme. Wohow, kors i taket.
Var på möte halv 11 med våran rektor och min mentor. Tänker inte nämna nånting om det.. SNARK!
Sen hade jag vi Svenska och fortsatte se på någon jävla skitfilm från typ 1700talet eller något annat helt värdelöst. Det är seriöst det sämsta jag har sett. Man kan ju inte göra annat än att garva, sucksuck.
Sen fick vi sluta, kl 1. Skulle egentligen ha stannat kvar och plugga PA med Björkan men hennes karl låg hemma och var magsjuk så hon fick åka hem och ta hand om honom. Vilket i och för sig var lite bra för min del eftersom jag måste plugga så mycket annat. Så jag ska inte sitta här och slösa bort tiden så mycket längre, bara skriva klart detta inlägg.
Snart är även denna bärbara datorn min, brorsan ska köpa en ny stationär dator så då får jag ha den här förutom när han är på skolan då såklart och behöver den själv. Men sen är den miiiiiiin. Då kan jag ligga här i sängen hela kvällarna och behöver inte röra mig en fläck. Ska bli jätteskönt! :) Jag har världens bästa bror :)
Snart är det helg också, den blir lugn, min kusin från värmland kommer då så vi ska bara vara hemma och mysa, se på film & snacka skit. Och på måndag morgon åker jag till stugan och kommer hem på onsdag kväll. Åka skoter och bräda med familjen.. Känns skönt nu har jag några dagar planerade så man slipper tänka så mycket, för jag måste verkligen sysselsätta mig så att jag inte går under. Nån gång kommer det väl ändå att bli bättre, eller?
Tänkte gå till kuratorn imorgon igen. Tror det är lika bra för jag klarar nog inte det här själv. Och jag har inte en aning om vem jag ska vända mig till? Men sånt är livet, eller hur?.
Näe nu ska jag fortsätta lyssna på min älskade Justin Timberlake och försöka få klart lite skolarbeten så jag får lite mindre att göra på lovet i alla fall.



jessss


Look into your heart and you'll find love love love

Åh herregud . Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt , alldeles nyss hade jag så mycket tankar men nu försvann bara allt? Den största frågan är väl ändå just nu, vad är rätt och vad är fel? Och det som hände igår eller rättare sagt det vi gjorde igår var väl egentligen fel. Fast ändå inte, jag kände mig glad och lycklig och det är väl det som räknas. Sen idag har det såklart varit mycket tankar och just nu så kanske jag inte mår så bra. Men jag orkar inte tänka hela tiden, jag gör det jag vill och som känns rätt för stunden. Och blir jag sedan ledsen och sårad så får jag ta itu med det då. Jag ville ju bara vara med han en sista gång. :( Vad hemskt det låter när man säger "en sista gång". Men det är väl så det är? Allt känns konstigt nu, konstigare än vanligt alltså.
Sen är jag också djupt besviken på vissa, men det är inget jag tänker nämna här. Ni är nog medvetna om det själv. Och ibland så förstår jag seriöst inte vad ni håller på med. Näe förbannad är bara förnamnet. Då kan ni lika gärna låta mig vara istället. Ni gör det liksom knappast lättare för mig.
Men nu säger jag inget mer om det, back till det andra. Hum, så jävla svårt och jobbigt alltså. Jag fattar ingenting. Och det gör så ont i min mage nu, en stor klump. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva det? Jag vill fortfarande samma sak, och ja, jag vet att det aldrig kommer bli så. Men jag kan väl hoppas? Ett litet hopp kan jag väl ändå få ha? Jag kan väl få drömma? Och drömmar blir ju aldrig verklighet heller, det är ju därför det kallas för drömmar. Jag förstår inte varför det skulle sluta såhär. Allt är ju så bra när vi är med varandra. Jag förstår inte varför det var så mycket bråk. Men det är klart att allt bråk tär på en. Det finns det ingen tvekan om. Men för min del så är det värt det. Jag tror att saker kan ändras.. Men det är ju jag förstårs. Optimisten vettu.
Och jag vill & önskar att du kunde tro på mig, att du kunde lita på det jag säger. Och jag tror nog ändå att du innerst inne gör det. Om du inte gör det, då funderar jag på vad du egentligen har för tankar om mig. Men ja, nu är det väl bara att vakna upp ur drömmen och inse att det aldrig kommer hända. Att igår/inatt var sista gången jag träffade dig. Det känns så hemskt, men man måste ju försöka inse sanningen. Så nu är det väl bara att gå tillbaka till det vanliga och försöka fokusera på andra saker så att man inte deppar ihop totalt. För det orkar jag inte en gång till.
Näe nu är det nog dags för mig att sova, blir skolskiten imorgon och så ska jag ju ha möte med rektorn imorgon förmiddag, snark suck!
Godnatt



du betyder så mycket





jessss

Vilken jävla helg..

Ja fyfan :/
Åkte som sagt till Björkan i fredags, hade med mig allt som jag skulle ha den här helgen.
Hemma hos henne så förberede vi med musik också inför lördagen, jag drack lite grogg. Behövdes dock inge mycket, haha. Sen gick vi och la oss vid 2-tiden. Sen ringde telefonen 3.40 och jag blev så glad för att det var "han", pratade i 2 minuter kanske så skulle han ringa igen så fort dom kom upp i lägenheten. Jag gick ut ur sovrummet då för att inte väcka björkan, satt i soffan och väntade på att "han" skulle ringa då. Men näe inte gjorde han det. Gick och la mig till slut.. Vaknade vid 9 av att björkan skulle till jobbet. Klev upp jag också, var så deppig och mådde så otroligt dåligt så jag klev upp. Städade Björkans lägenhet och så.. Sen kom Carolina vid 1, då klippte hon och färgade mitt hår så nu har jag en kort, rak page. Plus attjag är blond igen, så snyggt! Sen kom björkan hem, då lagade hon mat till oss och sen gjorde vi oss i ordning. Spelade lite buzz och jag vann dårå =) Sen kom Nathalie & Amina vid 7tiden.. Sen gick vi över till Björkans grannar, Robin & Jonne, fortsatte förfesta där. Hade riktigt trevligt.. Sen vid halv 11(?) skulle vi gå ner på 360. Mina fötter ville inte lyda mig och mina skor var fucked up så jag kunde inte gå, fötterna bara åkte undan och vek sig under mig. Så Robin bärde mig ett tag, haha. En riktigt gentleman :P Ramlade tusentals gånger och till slut så tog jag av mig stövlarna (aldrig mer högklackat). Gick alltså på 360 utan skor, haha den ni :P Tror vi var på 360 i knappt en timme, gick på MAX istället.. Sen fick jag, Björkan & Robin skjuts hem. Vi fortsatte och drack vi tre hemma hos Robin & Jonne. Sen försvann björkan då hade hon visst gått in till sig och däckat, men jag var kvar en stund. Till slut gav jag upp jag också och gjorde Björkan sällskap i sängen. Ringde och skickade sms till "han" som en tok också, men han svarade inte eller så blev jag borttryckt.. Blev jätteledsen, låg och grinade ett tag sen till slut så somnade jag.
Vaknade upp imorse, och ingen ångest eller nånting, hade ju iofs inte heller nån anledning till att ha det. Efter gårdagen så vet jag också ännu mer att jag tycker om dig så jävla mycket.. Men just nu kan jag fan inte själv ens förstå hur jag kan det med tanke på hur du behandlade mig i helgen. Fyfan säger jag bara. Jag vet inte om jag kan tro på det du säger nu, jag har aldrig känt mig så sårad, utnyttjad, rädd, ledsen som jag gör nu. Du har faktiskt sjunkit så mycket i mina ögon.. Jag trodde inte det här om dig. Och nu vet jag faktiskt ärligt talat inte om jag ska tro på dig eller sakerna som jag hörde. Om det hade varit innan helgen så hade jag självklart trott på dig, men nu vet jag inte. Nu är jag faktiskt riktigt tveksam.
Du har betett dig som ett jävla svin mot mig hela tiden. Du har behandlat mig som luft, som att jag inte betyder något. Det var riktigt länge sen jag blev såhär sårad som jag är nu .
Näe jag vet faktiskt inte mer vad jag ska skriva, jag är chockad, och så jävla ledsen.
Jag mår piss nu. . .


Bilderna från helgen http://jess.bilddagboken.se



jessss


=/

puh.
har nyss varit ute & gått med hunden, inte lätt i detta väder och med min feber . fyfan ! jag ångrar mig nu , jag vill inte vara sjuk . det var inte så kul som jag trodde . haha
ska snart packa väskan sen kommer björkan & hämtar mig . den här dagen har allt gått ganska bra , har försökt att inte tänka så mycket . men nu gick allt åt helvete , bröt ihop IGEN och tårarna bara rinner . jag saknar dig så mycket varje sekund så vill jag bara ringa till dig eller skicka ett sms men jag ska låta bli , måste försöka . men det är skitsvårt och jättejobbigt , vill bara höra din röst igen . känns bra att träffas nästa vecka och prata & så , vet inte riktigt vad jag ska säga , men det kommer nog att kännas bättre då . förhoppningsvis i alla fall . och just nu är väl du på väg ner till norrköping , jag vet inte , du sa att du skulle höra av dig nått idag innan ni åkte och ni skulle åka vid 5 så jag antar att du glömde eller något bara . kan ju hoppas på att du kanske ringer mig i natt iaf då .

sitter här och lyssnar på musik nu men är såååå otroligt less på all jävla musik som jag har på datorn nu . spelar ju sönder alla låtar på en gång :/

aja nu är det bäst att jag går och packar för snart kommer nog björkan . bloggar mer på söndag när jag kommer hem igen . ni får ha en sån trevlig helg allihopa ! tänker försöka ha det jag också , även om det känns omöjligt . måste försöka se det från den ljusa sidan, haha som att det fanns nån , vem försöker jag lura egentligen? jaja .

 :'(



jessss


snö , snö , snö

ja det kommer nog aldrig sluta snöa , bra på några sätt och dåligt på några sätt . det är så jobbigt att gå i högklackat men det är otroligt härligt att kunna åka skoter .
hade feber imorse igen och nu har jag knarkat massa alvedon så jag vet inte riktigt hur jag mår , har ont i kroppen och så i alla fall . om jag inte mår sämre så ska jag till emma sen , vi ska bara mysa och se på film . och imorgon när hon åker till jobbet ska jag städa hennes lägenhet , sen när hon kommer hem så ska vi färga mitt hår , laga mat och sedan köra igång förfesten och sen blire krogen . hoppas det blir kul , men klart det blir de när vi är alla brudarna .
näe nu ska jag fortsätta fixa lite med presenten till mormor som fyller 65 år på måndag . blev inget mycket bloggande idag , jag är helt tom . kan inte tänka eller känna nånting ändå . . .
förutom att du ständigt finns i mina tankar :'(

ha en trevlig helg, sug & svälj .





jessss

freeeeeedag

usch , jag är jättesjuk :( tvingade iaf upp mig själv ur sängen och ner till duschen . nu ska jag klä på mig & slänga i nått i magen och sen bär det av till skolan . mamma nästan vägrade låta mig åka på skolan med min feber men jag sa att det var viktigt . så nu kan ingen klaga, nu har jag gått hela veckan . KORS I TAKET!

har bråttom, bloggar mer sen..

fyfan vad jag saknar dig , :'( vill bara ha dig här nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......






jessss

Jag förstår inte

Jag förstår inte hur du fungerar? Hur du tänker? Jag önskar att jag gjorde det, men tyvärr. Känns som att du låtsas som ingenting, att inget av detta berör dig överhuvudtaget. Jag förstår inte hur du på något sätt kan vara så kall eller vad jag nu ska säga. Jag kan inte riktigt beskriva det. Jag har också svårt att uttrycka mig, men visst fan kan jag visa att jag är ledsen. Men du lallar på som vanligt, som att absolut ingenting har hänt. Varför är det så? Och det gäller inte bara dig, jag tror fan alla killar är så. Måste väl vara medfött eller nånting, antingen så bryr de sig väl helt enkelt inte eller så ska dom bara hålla på och vara macho. och det går mig på neverna, dock inte lika mycket som det gör mig ledsen. För jag blir så jävla ledsen. Jag kan verkligen inte beskriva eller förklara, det är svårt. Och sen när jag pratar med dig, då blir det helt annorlunda. Då visar du på ett annat sätt och då tror jag på dig. Men sen kommer den ständiga tvekan tillbaka. Du kanske inte heller vill visa utåt, för andra människor. Vad vet jag. Det är inte min ensak. Men jag måste ändå skriva vad som finns i mina tankar, det är därför jag har min blogg. Och om det stör dig eller någon annan så kan jag bara avråda er till att sluta läsa då. För jag tänker fortsätta skriva precis så som jag tycker och känner. Men jag ska försöka sluta jag också, ska inte tala om för någon hur eller vad jag känner. Ska bli kall jag också, låtsas som att jag inte bryr mig. Jag vill bara att jag sluta bry mig och kunna leva mitt liv utan någon jävla karljävel, för jag orkar inte med sånt här. Det gör alldeles för ont.. Jag ska bli ett svin precis som alla andra människor är här i den här kukstaden. (Och ta inte åt dig, för jag syftar inte på dig). Varför ska jag bry mig om folk när ingen annan gör det? Varför ska jag tänka mig för vad jag gör, när inte någon annan gör det? Näe nu ska jag bli ett svin jag också. Jag tänker inte behandlas som skit. (och åter igen, ta inte åt dig)
Jag orkar inte med alla lekar, jag vill bara vara trygg. Men det finns fan ingen att lita på. Alla sviker än, hur och vad man än gör så står man alltid kvar där till sist. Ensam och sårad och önskar att man aldrig ens blev född. But that´s life, right?
Det är en sjuk och hemsk värd vi lever i med sjuka och elaka människor.


stick o brinn.



jessss

Ganska så lustigt

ja, här har jag i flera dagar nu försökt bli sjuk. Amina blåste lite på mig som är/har varit magsjuk så jag kanske få lite bakterier därifrån. Jag drack ur samma vattenflaska som Sandra i går som har nästan fyrtio graders feber i hopp om att bli sjuk. Mamma har legat i snart en månad nu i lunginflammation och brorsan har väl snart legat i 2 veckor sjuk. Och så kom jag hem idag, kände mig inte så pigg (kunde ju också ha varit för att jag inte har sovit något) men jag tog tempen iaf, och jag hade 38,6 graders feber. Yeeees äntligen, nu kan jag ligga i soffan och bara tycka synd om mig själv och äta choklad och bli allt fetare. Dock så måste jag går imorgon,har gått varje dag & alla lektioner hela veckan så ska göra det imorgon också och sen på kvällen kan jag vila. Idag satt även jag & Björkan kvar när lektionen hade slutat och fortsatte jobba. Haha vi var 5 st på lektionen, sällan! Våran klass är så duktig..

Idag hade vi också vårat första möte i studentgruppen. Vi tyckte att det blev så rörigt att diskutera allting i helklass inför studenten och våra pengar så vi fixade i ordning några frivilliga så satte vi oss ner idag på lunchen och hade möte. Kom fram till att lastbilen ska ju självklart betalas med pengarna som vi har sparat ihop varje månad under de här åren plus pengarna som vi vann i tävlingen som ST gjorde, (2 500 kr). Sen tänkte vi köpa massa grejer och smöra för vagantdommarna och så självklart köpa presenter till först och främst våran älskade mentor, A-B, och sen Kenneth & Monika. Våra omvårdnadslärare.
Ni är dom bästa lärarna.
Sen för pengarna som blev över vet jag inte, lite utsmyckling till lastbilen och till kostymer till vagant-dagen kan ju också vara bra. Men detta är bara förslag än så länge. Ska höra med hela klassen vad dom tycker om det så fort som möjligt.

Näe nu ska jag fixa med lite skolarbeten innan jag lägger mig ner i soffan och ska se på Melrose place.


jag saknar dig så det gör ont.




jessss


If I could escape

ja tänk om. fyfan vad tankarna går runt i huvudet på mig.
hade jag kunnat gjort något annorlunda? och vad i såna fall?
jag vill så gärna ha dig, jag vill inte ge upp. jag vet att jag ska, men jag vill verkligen inte.
varför fortsätter jag att plåga mig själv för? varför kan jag inte bara släppa det och försöka gå vidare? vad är det för fel på mig? kan jag aldrig lära mig?


å imorse mådde jag väl som jag förtjänade, efter ca 3 timmars sömn och en stor mängd sprit så mådde jag då inte så jävla bra. trots att jag tyckte själv att jag var nykter när jag somnade :S men ja ja.
gjorde iaf samhällesprovet imorse som jag verkligen trodde skulle gå åt helvete. konstigt nog så var g-frågorna svårast.. gjorde vg och mvg också och jag tyckte i alla fall att det gick bra? men det återstår väl att se. jag gjorde i alla fall mitt bästa och mer än så kan jag inte göra.
sitter på min sista lektion nu, slutar om 40 minuter så då ska jag åka hem och soooooooova och få en utskällning för nånting som jag inte vet vad riktigt. mamma kom in imorse & började gapa, kommer dock inte ihåg om vad men hon var arg i alla fall, snark & suck!

har nog ändrat mig igen, det verkar bli utgång på lördag. just nu känns allt så osäkert, det vore väl egentligen bäst om jag bara lät bli men skulle vara kul också. var så länge sen med mina partyälsklingar.

ja ja nu ska jag väl försöka jobba lite den sista tiden.



jessss

Everybody hurts

..and everbody leaves. Är det inte så dårå? Till slut står man där ensam ändå, sårad och med en sån smärta att man bara vill gå under. Jag förstår inte riktigt vart all den här smärtan kommer ifrån, och hur i helvete får man den att försvinna? Spriten gjorde då fan allt bara värre, men jag känner mig hyffsat nykter nu faktiskt. Men jag vet inte alls jag. Tankarna satte igång ordentligt ikväll, mer än vanligt alltså. På allting, på vad allt går ut på? Vad ska man göra med sitt liv? Vad är själva meningen? Varför finns vi här på jorden? Har vi någon uppgift eller är vi bara satta här för att någon vill det? Och vad är det vi ska uträtta? Och varför i helvete tänker jag alltid på såna här saker? Det leder ju ändå ingen vart. Jag får ju knappast några svar.
Och jag är så otroligt less på att höra att allt kommer att bli bra och att allt kommer lösa sig. Det kommer inte det, okej? Jag vet att ni bara säger det för att ni älskar mig och bryr er om mig. Men om ni vet säkert att allt kommer lösa sig och kan göra allt bra och "ge mig han" då kan ni komma och säga att allt kommer bli bra. Men utan det så kommer det inte bli bra. Men tack för att ni försöker, tack för att ni finns där. Det uppskattar jag och jag älskar er så otroligt mycket. Ni ställer upp så otroligt mycket, det finns inga som ni. Jag har de absolut bästa vännerna. Och tack till mamma och pappa för erat stöd, det behövs verkligen nu.
Jag vet inte mer vad jag ska skriva, jag är helt tom.


denna värld är grym




jessss

disappear

ja, kanske skulle man göra det?




jag vill bara höra din röst, se dig, känna dig . . bara en sista gång
jag saknar dig så det gör oooooooooooooooooooooooooooooonnnnnnnnnnntttttt

fan fan fan fan faaaaaaaaaaaaan





en stark grisfylla på G, jajamänsan!!!!!!!!!!!!!! kanoooooooooooooooon .


sug (sup) & svälj trevlig onsdaaaaaaagsfittjävlahelvete!!!!!!!!

j ä v l a k u k h u v u d ! ! !

är så satans jävla ledsen och arg just nu .
fan, jag finner inte ens ord . det bara kokar i huvudet på mig just nu . men varför ? det är egentingen inte ens värt det . varför ödslar jag min energi och mina tårar för ? när jag kan göra det på så mycket andra viktigare saker . . .
jag orkar inte må såhär längre . jag bryts ner , jag har ingen ork kvar och ingen kraft heller .
du/ni kan lägga av nu , ni kan låta mig vara . jag är på botten , räcker inte det ?
jag ber er bara låt mig vara .
jag klarar det inte längre , jag måste verkligen bort härifrån . funderar starkt på att packa väskan och dra igen och också STANNA kvar den här gången . lika feg som alltid , ja men då får jag vara det .
Hellre det än att . . . . . . . .
jag ser ingen anleding för mig att vara kvar här längre .
och allt precis allt påminner om dig . jag vet inte varför ! men du är i mina tankar hela tiden , jag orkar inte det . jag vill bara ta bort dig ur mitt huvud . jag kommer aldrig att få dig och sånt är livet . men jag kan då bara inte acceptera det och gå vidare . tyvärr , men så funkar det inte för mig . men jag ska låta dig va men du ska veta att du är det enda som finns i mina tankar och det gör så jävla ont .

jag vill inte längre , jag vill bara fly ifrån . jag vill att du ska torka mina tårar och krama om mig och säga att allt kommer att bli bra . det kommer aldrig att hända , jag vet det . men i mina drömmar är det så !

jag måste rycka upp mig , jag kan inte fortsätta såhär . hur länge kommer det bli såhär ? när är man redo att gå vidare ? när slutar allt göra så jävla ont ? när kommer jag sluta tycka om dig ?
näe nu ska jag torka tårarna, ta en till whisky , bli lite fullare och ja inte fan vet jag .

på lördag kommer den riktiga grisfyllan iaf , om den inte blir ikväll ? känns nästan som att de skulle kunna bli så och ni har inte en aning om hur långt detta inlägg har tagit mig att skriva . ha ha , spriten gör en fan blind . kan den bota smärtan då ? näe nu ska jag sluta babbla massa skit . snart är det o.c. törs man gå ner på nedervåningen ens ? ha ha ha ha ha ha ha ! näe dra åt helvete , hela högen . ta åt er om ni känner för det I don´t give a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck .


fuck off and die (ett hett tips just nu)



jessss

Noliamässan

Har jag & Nathalie varit på idag :) ganska trevligt faktiskt. Gick och gjorde reklam för Johannas "egna företag", hon & en annan tjej sålde kondomer. Så vi gick runt och delade ut lappar om det till killar :P haha. Sen plockade vi pennor, Nathalie hade ju lovat Anna-Britta att vi skulle slå hennes rekord från fjolåret då hon tog 13 st. Jag tror att jag tog 11 och Nathalie tog 17 tror jag. Det var väl typ dagens höjdpunkt.. Sen fick vi skjuts av Sandra ner till stan så gick vi runt lite, Nathalie köpte 3 jättefina 3 tröjot på Gina och jag köpte bara hårfärg. Fan vad jag hatar att vara pank. Måste nästan ta och börja gå på gatan snart tror jag. Det här går fan inte längre :P Ikväll blire plugg och sen självklart o.c. några mer planer har jag då faktiskt inte. På lördag tänkte jag ju supa men jag tror faktiskt att jag står över, har inga pengar direkt och jag känner bara inte för det. Kommer bara bli ledsen och deppig så kommer allt bara komma ut liksom. Vet inte om jag orkar det.. Får spara mig till nästa helg istället.
Tessan kanske också skulle klippa mig den här veckan, ska äntligen klippa min kära page som jag har velat i fan ett halvår nu tror jag. Bättre sent än aldrig :P

Åh jag blir så less och irriterad på dig faktiskt, fyfan säger jag bara . Du sårar mig !


Blev ingen sömn i natt heller, allt bara kom upp, all gråt . Trodde inte att det skulle finnas nån kvar men jo . På dagarna går det ändå hyffsat ok, då har jag ju saker att göra hela tiden . Men nätterna, fy fan. Tårarna tar verkligen aldrig slut . Vad ska man göra då? Det är bara att bita ihop och försöka att se glad ut .


jessss

The guardian

Den filmen har jag nyss sett och jag kan uppriktigt säga att jag nog aldrig någonsin tidigare blivit så berörd av en film. Tårarna bara sprutar på mig just nu. Den fick mig också att inse att kärleken är det viktigaste vi har här i livet, och inte bara till personen man älskar och valt att leva resten av sitt liv med, utan också ens vänner och andra nära. Vänd aldrig kärleken ryggen för kärleken övervinner allt. Tillsammans är man stark. Och jag vet att detta bara är en film, men varje film har sitt budskap. Detta var verkligen en utav de bästa filmer jag någonsin sett. Den väckte så många tankar hos mig nu.. Och den gjorde det här absolut inge lättare nu, snarare tvärtom. Ständigt dyker samma frågor upp, men jag finner inga svar.
Detta gör så ont i mig.

Ta hand om dom ni älskar, och släpp dom aldrig. Ge aldrig upp hoppet!

All good things comes to an end

Ja, kanske är det då?
Dock var slutet för oss alldeles för tidigt. Jag tycker inte att du gav oss någon riktig chans. Men jag kan ju inte tvinga dig till något. Det viktigaste för mig är att du är lycklig och mår bra, och om du inte är det med mig så då ska det väl inte vara vi heller. Jag vet i alla fall att jag var det med dig. Och jag tror att vi hade kunnat haft det riktigt bra om vi bara fick den chansen. Men nu är det ju som det är och det är inget jag kan ändra på, ditt beslut står ju fast. Jag önskar i alla fall att vi hade kunnat fått chansen att bli lyckliga tillsammans. Men ibland så är ju kärleken orättvis, mina känslor är ju mina känslor och dina känslor är dina känslor, och dina var nog inte tillräckligt starka. Jag vill be om ursäkt för allt dumt jag har gjort, för dom sakerna som jag har gjort/sagt som har sårat dig. Det har absolut inte varit min avsikt. Man vill ju inte såra den man älskar, eller hur? Och dom här sakerna borde jag kanske inte skriva här utan säga rakt till dig istället, men för tillfället så verkar du bara så arg på mig. Jag hoppas bara att du läser detta inlägg istället, för det är till dig, bara till dig.
Imorgon är det förresten exakt 4 månader sen vi "var" med varandra första gången, det är otroligt på något sätt hur fort tiden går. Och den korta tid jag fick med dig kommer jag alltid att minnas. Jag har lärt mig så mycket, och det har varit så mycket lycka. Jag har haft en underbar tid med dig, med skratt & tårar.
Den tjej som får vara med dig kan verkligen skatta sig lycklig, för du är en helt otroligt underbar människa.
Jag är otroligt glad och uppskattar verkligen tiden med dig, det hoppas jag att du vet.
Men som sagt, all good things comes to an end.
Jag önskar dig all lycka.


Jag älskar dig


<3 :'(


Finally home

yes, äntligen är jag hemma efter den här jävla skitdagen. fyfan :/
fick snålskjuts med Nathalie & Kate till kvissle där pappa kom & hämtade.
Tänkte egentligen inte berätta vad som har hänt för jag orkar inte med alla frågor just nu.
Men det räckte bara med att jag satte mig i bilen & pappa frågade hur det var så bröt jag
ihop totalt. Tårarna bara sprutade och det gjorde så ont, det bara högg i bröstet, om & om & om igen..
På nått sätt känns det ändå skönt att dom vet, så att de inte undrar varför jag är så deppig
eller sur. Men samtidigt så orkar jag inte heller med alla frågor.
Vad händer nu? Jag orkar inte ens tänka på det. Det finns inte en chans att jag kommer klara
att inte höra av mig till dig, men jag ska försöka så gott det går och oavsett hur svårt det blir.
Ska försöka att hålla mig sysselsatt hela tiden och inte tänka så mycket.. Försöka att ha folk
runt omkring mig hela tiden, annars så vet jag hur det slutar. Då kommer jag stänga in mig på rummet
i flera dagar och deppa ihop totalt.
Imorgon ska vi på noliamässan iaf, kan bli roligt. Sen torsdag blir väl skola och sen träna, på fredag ska jag bowla med familjen ju och sen ut & käka och på lördag blir det ÅRETS GRISFYLLA med brudarna. förferke i björkans nya lägenhet och sen drar vi på 360. Kommer bli kuuuung.. Tänker bara grisa och inte bete mig för fem öre, tänker inte ta hänsyn till nåååååått (förutom mina änglar så klart då).
Längtar redan efter att bara känna första groggen försvinna ner i magen, ja och spriiiiiiiit ska jag dricka, stora mängder. kexa som fan, ja det låter ju som en kanonkväll det.

Ikväll ska jag försöka plugga, får se hur bra det går. Men ska försöka klara av skolan nu trots att detta känns så otroligt jävla jobbigt. Har ett samhällesprov på torsdag iaf som det känns som att jag faktiskt KAN klara, så nu blir det bara att lägga manken till & plugga asset av sig.

Näe nu är middag klar så nu ska jag se om jag får i mig något, har inte nån direkt matlust eller lust till nånting men men. BE STRONG !


jessss

:(

hum, vilken jävligt jobbig dag det har varit idag. tankarna vägrar försvinna ur huvudet på mig.. vad jag än gör och hur mycket jag än försöker så går det inte. och smärtan är fan outhärdlig. helst av allt vill jag bara hemma och lägga mig i sängen och gråta mig till sömns, men det går inte. jag måste vara stark. förhoppningsvis så går det väl nån gång över. men inte än på ett tag, inte på ett bra tag. men vad ska man göra då? det är bara att försöka bita ihop och som tur är har man underbara vänner som finns där för en. men om sanningen ska fram så vet jag inte om jag orkar prata med någon. för jag vet att om jag gör det så brister allt. då orkar jag inte hålla tillbaka längre.
denna natt har varit den jobbigaste i hela mitt liv, har inte fått någon sömn, inte ens en minut tror jag, på hela jävla natten. när jag klev imorse och kollade i spegeln så var det ingen vacker syn, ögonen var alldeles rödsprängda av all gråt. stora svarta påsar under ögonen..
orkade inte ens gå ner och ta en dusch, åt inte ens något. bara drog på mig något som låg framme, lät håret vara efter gårdagens frisyr. inge smink eller nånting. jag bryr mig inte.
vill jag vara ful och äcklig idag så är det min ensak.. och jag bryr mig då fan inte idag om hur jag ser ut.
det känns som att hela mitt hjärta är utslitet och där finns nu bara ett svart stort hål.
och denna gången vet jag inte om jag orkar reparera det. jag antar att allt tar sin tid? att tiden läker alla sår? eller är det inte så? just nu känns alla mina sår bara uppslitna och någon häller salt i dom gång på gång på gång. dom hinner aldrig läka.
vad är det man säger? att ensam är stark? kanske ska jag försöka bli stark jag också och försöka klara mig utan sånt här. är det egentligen värt all denna smärta? jag vet inte ens vad jag skriver längre, tårarna bara tränger fram, måste hålla tillbaka. måste försöka! 
jag vill bara lägga mig ner, och aldrig mer vakna upp. eller om man en dag vaknade upp och faktiskt mådde bra, var lycklig? undra hur det skulle kännas?
jag orkar inte skriva mer nu i alla fall, lär väl skriva något senare när jag kommer hem.
ska försöka tränga undan smärtan och gråten nu och försöka få något gjort..
slutar vid fyra iaf..


:'( :'( :'( :'( :'(




jessss 

^^

Sluter mina ögon, ljuset kommer mot mig
Allt blir så lugnt och tyst du måste tro mig

Det är mina tankar som jag dränker i bläck
Resan jag ska ta blir en enkelbiljett
All smärta, det finns för många minnen här
Fattar ingenting, du var min tvillingsjäl
Allt som vi byggt upp, det ba ramlar ihop
Och vi två som skulle bli gamla ihop
Jag var sjukt kär, hur kan det sluta såhär
Vänd dig till gud och tänd ett ljus för min själ
Jag var din man, som älskar dig till döds

Hoppas du finner tröst
Det kan inte va sant, tårarna bara rinner
Kom ihåg mig min vän för jag är borta med vinden
Du fanns i min kropp, du var som blod för mig
Det finns inget hopp, mitt hjärta slog för dig



Nån tog mitt hjärta, slet ut de ur min kropp
Slängde det i backen, stampa på den, STOPP

Vad fan säger du till mig?
Mitt syfte här på jorden var tillsammans med dig
Du var min trygghet, min milhöga fästning
Alla har en mening i livet min älskling
och du var min, ljuset i mina dar

Den enda kvinnan som fick föda mina barn
Men allt är borta nu för jag tappade modet
Du var min ögonsten och vackrast på jorden
Allt är becksvart det kändes som världens slut
En evig depression, det här den enda vägen ut
Förlåt,jag e inte lika stark längre.
Vi älskade varandra, vi kan inte bara va vänner
Vill inte finnas utan dig min ängel så farväl
Det stannar mellan oss, det blir bäst så här




Jag lämnar ingenting, inget halvdant brev
Mitt bevis till dig, en uppskuren handled
Du gav upp, ba kasta in din handduk
Jag stod kvar och kämpade tills kampen var helt slut
Jag ramla baklänges med huvudet under vattnet, kan inte andas
Nån har stulit den skatten
Du var min ängel tills lusten förvandlades
Hur kan du göra så, du var luften jag andades
Vi kan spela hårda men är kycklingar i själen, du tog allt från mig
Jag var lyckligaste i världen

Jag hade allt man kunde drömma om, allt
Du gick från en helande hand till en näve salt
Över mina sår, jag bara låg å tog emot
Jag tänkt en hel del, det här är inget tonårshot.
Det är allvar, det syns på en annan scen
Min välsignelse blev en förbannelse


'

Nån tog mitt hjärta, slet ut de ur min kropp
slängde de i backen, stampa på det, STOPP!


Ja ungefär så känns det. Jag tror inte att jag har några känslor kvar längre.. Jag kommer nog aldrig mer kunna bli kär. Jag har blivit för sårad och besviken. Jag tänker aldrig någonsin mer öppna mig för en annan människa, aldrig mera bli kär. Det här är nog fan det jobbigaste som jag någonsin har varit med om. Aldrig någonsin tidigare har jag nog blivit så besviken på någon som jag är på dig just nu.
Du är fan den känslokallaste människa jag någonsin har träffat.
Inget var seriöst i dina ögon , inte jag eller nånting.
Jag älskar dig, är inte det tillräckligt? Jag gör allt . Jag skulle ha gjort allt för dig, men du gav mig inte ens en chans. Du gav oss inte en känns.

Jag orkar inte det här . . .



Jag vill inte längre .




































Jag vill dö !

Crazy in love

Hoppades kanske på för mycket? Vad vet jag?
Varför ska det vara så jobbigt?
Jag som tyckte att det hade varit bra nu? Men tydligen så var det bara från min sida.
Nä fy fan nu är jag så jävla lessssssssssssss och arg.
Dra åt ja inte fan vet jag..
skit på dig och dö!!!!!!!!!


GODNATT!!!!!!!!!!!!

Ätstörningar

Sitter på skolan nu, har en 4-timmarslektion där jag ska göra ett fördjupningsarbete om ätstörningar hos barn och ungdomar. Tycker att det kan bli ganska intressant. Det ska vara klart på måndag så har ju lite tid på mig iaf. Men om jag bara slutar nörda vid 360 och allt så kanske jag kan komma igång också.
Magen kurrar, glömde bort att vi inte har nån lunch idag så smarta jag åt inget imorse och är inte hemma förens vid 5-tiden..
Sen idag ska jag väl försöka ägna den mesta tiden åt att plugga. Gjorde inte nått utav det jag skulle gjort i helgen, suck =/ Var alldeles för lat och helgen bara försvann på några sekunder kändes det som. Har i alla fall sovit ut ordentligt vilket var väldigt skönt och välbehövt.
Hade sån lust att gå ut i både fredags och lördags men det blev lugnt iaf. Sen är det bara en helg kvar och sen får jag äntligen supa igen :) :) Då blire 100dagarsfesten på Aveny. Och fick även nyss ett mail från studenttkommittèn om att det är bara studenter som får gå. Man måste visa legg för att få köpa en biljett och så prickas man av på en lista. Hur sugigt är inte det då! :/ Men men det kan väl bli kul i alla fall.
På fredag ska jag gå ut & äta på Dragon house och sen bowla med familjen. Brorsan fyller ju 17 år idag så vi ska fira han då eftersom mamma är sjuk fortfarande. Tror hon har legat hemma i snart 2 ½ vecka med feber och lunginflammation, den stackaren :/
Sen på lördag så blir det eventuellt tjejkväll hos Emma, nyktert för min del of course. Men vi får se hur det blir..

Näe nu ska jag ta tag i skolarbetet så jag får lite mindre att göra hemma i alla fall.




jessss

Storstädning, puh

ja idag har jag storstädat mitt rum, hela övervåningen och toaletten, tog ca 3 timmar. Jobbigt vare men välbehövt och skönt att ha fått det överstökat. Kan inte leva riktigt om det är stökigt eller skitigt. Vem kan det? :O
Sen såg jag på film med hela familjen, The gathering hette den, helt värdelös. :S Se den inte! Sen gjorde jag & pappa varma mackor & the och snackade lite skit och nu har jag typ precis varit ute & gått. Behövde rensa tankarna lite, mycket att tänka på just nu. :/
Ska snart se på The guardian som jag har laddat ner tänkte jag. Hoppas den är bra!
Sen ska jag nog sova, kanske sova till ett bra humör? Den här dagen har varit jobbig & deppig som fan.
Blir så lesssss.. Men men, inte mkt att göra åt eller hur? Bara att gilla läget liksom!
Ja ja, ha en bra kväll!!!


jessss

Inte helt felt med brons heller

Näe braaavo Anja som tog brons ikväll i damernas slalom. 4 medaljer, 3 guld och 1 brons. Riktigt bra och spännande var det också. Så synd för Maria PH med hennes miss där annars hade hon fått en rikigt bra placering.
Imorgon 9.45 är det herrarnas slalom också om jag inte kommer ihåg helt fel, heja Byggmark. Tänkte ju se min kära repris av Gilmore Girls imorgon 11.55 som jag missade i tisdags, men då är det ju andra åket :/ Bais.
Idag har jag inte gjort så mycket, sov hos gosen inatt.. Klev upp imorse och åkte till skolan, för en gångs skull var jag inte sen. Slutade vid halv 1, åkte hem och fixade klart mitt skolarbete & skickade in det. Yes en mindre sak att göra i alla fall. Sen har jag typ bara slöat i soffan med massa godis & chips. Har nyss sett på Så ska det låta, love it :) Resten av kvällen tänkte jag väl spendera framför dumburken och se på någon bra film eller nått. Antingen The Guardian eller se klart på Over the hedge.
Nathalie & Amina är ute och super som vanligt, var så grymt sugen och ville så gärna hänka på. Men svårt när man är pank :/ Lika bra att tare lugnt. Nästa helg blire också lugnt men sen är det 100dagarsfesten och då ska jag supa mig själv under bordet är det planerat, haha.
Och gosen är i borlänge nu :/ saknar han redan..
Näe nu ska jag se på film och proppa i mig lite mer onyttigt.
Hoppas alla har en kanontrevlig fredagkväll.


jessss

Det är inte lätt när det är svårt

..och det är heller inte lätt när det är tungt, alldeles riktigt.

Spenderade iaf alla hjärtans dag med gosen. Massa mys :) Helt underbar.
"Försov" mig imorse, var så trött när klockan ringde så jag tog lite sovmorgon. Vid 11 drog jag mig upp ur sängen och åkte till skolan. Gick på nån föreläsning sen slutade vi.. Åkte hem, sov en halvtimme, sen åt jag kebabtallrik (mums) och sen bar det iväg till gymmet med Tessan, gick på ett spinningpass, puh så otroligt jobbigt det var.. Har nyss kommit till Danne nu från gymmet och ska väl hoppa in i duschen snart hade jag tänkt. Han är på träning som vanligt :P
Helgen blir också lugn, skabara ägna mig åt skolarbeten och sängen. Låter helt förjävla underbart tycker jag.
Näe nu blire duschen orkar inte sitta här nå längre svettig & äcklig som man är.



jessss

Alla hjärtans dag

Är det idag. Och som ska firas ensam :( He he men det är så det är, inget att göra åt. Hade ju hellre velat spenderat kvällen med gos, men vi träffas ju imorgon :) Det här är egentligen bara en skitdag som gör folk deprimerade. Man kan väl lika gärna köpa rosor & choklad till varandra vilken dag på året som helst?
Men alla som firar den, hoppas ni får en underbar kväll :)

Försov mig imorse, blev så förbannad. Nathalie ringde och väckte mig 5 i 9 och jag skulle gå till bussen 5 över 9. Så skuttade fort som fan ner i duschen, så hann jag med 20 över 10 bussen iaf. Kom till skolan vid 5 över 11. Då säger dom snorungarna att vi har slutat, vi har ingen mer lektion :@ det tyckte dom var jättekul. skador :P men jag & björkan stannade kvar ändå, började med projektarbetet och kom igång iaf. Sen åkte jag hem och nu har jag precis käkat lite lunch & kissat vovven. Ska snart gå ner och baka kladdkakor med hjärtan på till min kära familj för att visa hur mycket jag älskar och uppskattar dom och allt dom gör för mig :)
Ikväll ska jag bara städa, tvätta & plugga. Sen är det O.C :D :D helt underbart. Längtar som en tok. Och på lördag 11.55 är det reprisen av Gilmore Girls också, får inte missa. Såg ju inte det igår eftersom det var andra åket för damerna i storslalom :)

Men näe nu måste jag göra nån nytta :)
Ha en underbar alla hjärtans dag


jessss

Och silver till Sverige

Yes idag blev det en medalj till för Sverige i damernas storslalom. YES!
Sååå synd att Anja åkte ur i andra åket, illa men men hon har trots allt tagit 3 guld och slalom är ju inte direkt hennes starka sida. Och för Anna Ottoson kunde det väl ha gått lite bättre, hade förväntat mig en medalj från hennes sida, men tyvärr. Och för Jessica Lindell-Vikarby gick det inte alls bra? Det har inte alls gått bra för henne i detta VM. Men det kommer :) Tycker hon är stentuff ändå.
Finns det nått bättre än skidor? Älskar att kolla! Vilken stämning, och Sveriges damer är ju helt enkelt bäst. Keep on girls.

Traskade ner till affären förut med mina kära bröder och min älskade vovve. Köpte snuuuuuus :D Så nu är jag lycklig igen. Men samtidigt så blir jag störtförbannad på mig själv. Har hållt upp i nästan 4 månader. Men dock har jag förstört det nu :/ Är fast igen! Jävla skit. Men jag är så olycklig utan snusen och kan inte alls koncentrera mig. Sen jag slutade snusa har skolan störtat totalt. Shit alltså vilken jävla makt nikotinet har över nu, det är ju hemskt.. Vilket jävla gift! Slutar med skiten efter skolan, inte nu. Det går inte!

Fan vad aktiv jag har varit på bloggen idag, blir så när man inte har några vänner, ha ha just kidding, jag har ju faktiskt dom underbaraste vännerna.

Idag är det också bara 115 dagar kvar till studenten, åh zlatan vad jag längtar.
2:a mars är det 100dagarsfesten på Aveny
20:e april kommer mössorna och då är det också 50dagarsfesten på Aveny
16:e maj är det mösspåtagning
18:e maj STUDENTBALEN!
5:e, 7:e & 8;e juni, studentfesterna på Oscar
och 8:e JUNI 15.00 STUDENTEN ! ! ! ! ! ! !
Kan ni fatta det????????

Och sen den 23:e augusti åker jag till Bulgarien, SUNNY BEACH, here I come. Sol & bad med familjen och underbara härliga drinkar & utgång på kvällarna. LOVELY

Men näe nu blire sängen för min del, ska vara utvilad imorgon ifall jag skriva prov(??) som jag absolut inte har pluggat till. Ska läsa lite nu så kanske jag klarar det ;)
God natt alla

puss på dig, heting



jessss

Rop på hjälp

Kanske behöver jag hjälp igen?
Fastspänd i en depression, detta har i alla fall pågått alldeles för länge nu.
Ser inget ljus, har ingen livslust?
Hur länge ska detta fortsätta?
Hur långt ska det få gå?
Min själ vill iväg härifrån!
"Min välsignelse blev en förbannelse "

Mitt bevis till dig, en uppskuren handled.


Jag vill bort från allt & alla. Vill börja om på nytt, ett nytt liv. Utan alla! Jag orkar inte längre, jag ger upp. Jag trodde att jag var starkare, men så fel jag kunde ha. Kanske är det dags för mig att ge mig av? Lämna allt?


Vägen ut, det är alldeles för lätt. Ge inte upp, försök. Jag vet inte, jag kan inte.
:'( :'( :'( :'( :'( :'(

Why?

Också fortsätter jag och skriver? jag vet inte riktigt varför och jag vet heller inte riktigt vad jag ska skriva. men jag måste få skriva av mig, det är enda sättet att få ur mig saker.. det som kan vara jobbigt är att man inte får något svar på sina frågor. Men jag kanske inte vill ha svar heller?
Vad händer nu då? Jag är så jävla förvirrad, jag orkar inte ens tänka. Jag vill inte bli sårad, inte en gång till. Jag orkar inte det. Och om ett bråk så läggs allt ner? Det förstår jag inte riktigt heller. Så kan man väl inte säga? Ska vi bara gå runt nu och vänta tills nästa bråk kommer och sen skita i allting? Varför skjuta upp det egentligen? För det är ju bara det vi gör. För bråka igen det kommer vi att göra, det är något som alla människor gör. Det är inget man kan undvika. Jag önskar att jag förstod, att jag förstod dig, att jag förstod hur du menade. Men det är inte så lätt. Det är det väl varken för mig eller dig.
Men hur mycket mer orkar man? Hur mycket mer orkar du?
Jag vill ha dig, bara dig. Men jag kan inte göra så mycket mer, jag är inte mer än mänsklig. Och jag gör verkligen allt! Det är upp till dig nu..


FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN :'( :'( :'(


Jag orkar inte mer, skjut mig, skjut mig, skjut mig !

Livet är tragisk

Ja, jag finner livet tragiskt.
Och imorgon är det Alla hjärtans dag. Den absolut värsta dagen på hela året. Kanske beror på att jag har så otroligt dåliga minnen från den. Jag har nog aldrig haft en bra alla hjärtans dag. Och den blir väl knappast bättre det här året?
Näe nu satte tankarna igång och gråten kan inte stoppas. Känner hur det bara sprutar och snart ser jag ingenting. Jag orkar inte med det här längre. Jag förstår inte, varför kan inte allt bara få vara bra? Jag vill vara lycklig, och en sak är säker. Du skulle göra mig så lycklig. Jag hatar att det är såhär, det tär på mig, det tar på mina krafter och min ork. Och det skadar både dig & mig.

Why me?
Why you?
Why us?

Jag älskar dig!



Jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv, jag hatar mitt liv.

tillbaka i helvtetet igen, tillbaka på noll, tillbaka på botten! när ska detta sluta? när ska allt bli bra? ska det allttid fortsätta såhär? då vill jag inte leva.

:'(

Now little lisa is only 9 years old
Shes tryin to figure out why the world is so cold
Why shes all all alone and they never met her family
Mamas always gone and she never met her daddy
Part of her is missin and nobody will listenin
Mama is on drugs gettin high up in the kitchen
Bringin home men at different hours of the night
Startin with some laughs--usually endin in a fight
Sneak into her room while her mamas knocked out
Tryin to have his way and little lisa says 'ouch'
She tries to resist but then all he does is beat her
Tries to tell her mom but her mama don't believe her
Lisa is stuck up in the world on her own
Forced to think that hell is a place called home
Nothin else to do but get some clothes and pack
She says shes bout to run away and never come back.


Runaway love


Little nicole is only 10 years old
Shes steady tryin to figure why the world is so cold
Why shes not pretty and nobody seems to like her
Alcoholic step dad always wanna strike her
Yells and abuses, leaves her with some bruises
Teachers ask questions she makin up excuses
Bleedin on the inside, cryin on the out
Its only one girl really knows what she about
Her name is lil stacy and they become friends
Promise that they always be tight til the end
Until one day lil stacy gets shot
A drive by bullet went straight up on her block
Now nicole stuck up in the world on her own
Forced to think that hell is a place called home
Nothin else to do but some get some clothes and pack
She says shes bout to run away and never come back.

Runaway love


Little erica is eleven years old
Shes steady tryin to figure why the world is so cold
So she pops X to get rid of all the pain
Cause shes havin sex with a boy whos sixteen
Emotions run deep and she thinks shes in love
So theres no protection hes usin no glove
Never thinkin bout the consequences of her actions
Livin for today and not tomorrows satisfaction
The days go by and her belly gets big
The father bails out he aint ready for a kid
Knowin her mama will blow it all outta proportion
Plus she lives poor so no money for abortion
Erica is stuck up in the world on her own
Forced to think that hell is a place called home
Nothin else to do but get her clothes and pack
She say shes about to run away and never come back.


Ridin' dirty

Snygg rubrik, jag vet. Men jag kom inte på någon!
Sitter och lyssnar på en fruktansvärd men också så otroligt fin låt, Runaway love med Ludacris & Mary J Blidge. Grymt bra, ett måste om ni inte har den redan. Får garanterat en att gråta i alla fall.

Idag skulle jag har varit i sidsjöbacken med Björkan och åkt bräda. Men drömde inatt att jag var där och att jag bröt benen och Björkan ena armen, så jag såg det som ett tecken (eller en bortförklaring) att inte åka dit. Kände att jag behövde vara hemma och plugga, städa, tvätta & söka jobb istället. Men har jag gjort något utav det då? Näe. Skärpning! Dom senaste dagarna som har varit så bra, har liksom sett allt på nytt och fått livslust igen. Men nu känns det inte så. Allt känns bara grått och deppigt.. Varför blir det såhär? kan det inte antingen bara vara dåligt eller bara vara bra. Måste det hålla på och gå upp & ner såhär? Jag orkar inte det och jag tycker synd om alla som är runt omkring mig som ska behöva stå ut med mitt konstiga och oftast dåliga humör. Men tro mig, jag försöker. Hela tiden! Jag förstår inte varför allt känns så bra ena sekunden och man svävar på moln, sen nästa dag då är man på botten igen och orkar inte mer. Utan att något ens har hänt. Varför är det så? Måste det vara så? kommer det alltid att vara så? Det tar på mina krafter.

Och hur blir allt? Jag vet att jag inte kan få ett svar. All I ever wanted is to be with you. Varför kan det inte vara så? Varför måste allt vara så satans svårt och komplicerat? varför kan det inte bara funka? För sanningen är den att jag vet inte hur länge till som jag orkar. Jag vet att jag har sagt så många gånger, och många gånger har jag sagt att vi borde lägga ner och skita i allt. Sen när det väl kommer till kritan så går det inte. Jag kan inte, och jag ville inte heller. Jag önskar att du bara kunde lita på mig och tro på att det jag säger är sant. Det finns faktiskt bra människor i den här världen också.
Ja, jag vet inte riktigt mer vad jag ska skriva :'(
Jag vill ha dig, det finns bara du



jessss

Runaway love

En väldigt bra låt med Ludacris feat. Mary J Blidge. Den borde ni ladda ner och lyssna på texten, så hemsk. Tårarna kryper fram varje gång..

Såg i alla fall på film förut med mamma & pappa, vi "hyrde" Zozo på tv:n. Tydligen kan man göra så..
Den var sjukt bra i alla fall. Förstår inte varför jag inte har sett den förns nu? :S I alla fall, hur kan jag sitta och klaga på mitt liv och tycka synd om mig själv?? Jag blev så otroligt arg och besviken på mig själv när jag såg den filmen. Fan, där förlorar man sin familj, man blir bombad och får flytta till ett annat land och börja om ett nytt liv. Också så sitter jag här hemma, med tak över huvudet, mat, underbara vänner och familj. Och ändå så klagar jag??? Då är man ju fan inte klok på en fläck. Näe från och med nu ska jag aldrig klaga, eller nästan i alla fall. Varje gång jag tänker klaga på mitt liv så ska jag tänka på hur andra har det först. För dom skulle säkert göra vad som helst för att få mitt liv istället.
Jag fick också en tanke förut om att jag vill åka till något fattigt land och hjälpa till. Jag vet inte med vad riktigt, men hjälpa fattiga familjer. Kanske jobba som undersköterska där? Jag vet inte riktigt, men jag vill göra någit meningsfullt iaf. Något som betyder nånting. Ja ja, nog om det!

Sen såg jag på världens pinsammaste melodifestival. Men var snabbt tvungen att byta kanal. Man skäms ju! :/ Låg och kollade på the voice istället ett bra tag fram tills 8 mile började. En utav mina absoluta favoritfilmer. Eminem är bara så heeet, & brittany murphy också för den delen.
Har nyss kollat klart och nu tänkte jag faktiskt knoppa, är helt slut. Den här dagen har varit så jävla jobbig, mycket tankar, känslor & gråt. Jag är så förvirrad, vet varken ut eller in.
Skönt var det att träna i alla fall, var på gymmet med Carro i lite över 2 timmar. Underbart härligt!
Snart måndag då blire träna asset av sig igen..

Men nu ropar faktiskt min underbart sköna och tråkigt nog tomma säng på mig så jag ska väl slockna där nu tänkte jag. Hoppas alla har haft en bra lördagskväll!


:'(



jessss

Nu är det lördag igen

och hua så trött jag är. Vaknade för ca en timme sen, men klev upp typ nyss. Låg och gosade i sängen med min söööta vovve ett tag (:
Ska hoppa ner i duschen nu och sen fixa i ordning & så ska jag möta carro på gymmet vid halv 12 - 12! träna, träna, träna! yees.
sen ikväll vet jag inte riktigt vad det blir nu? skulle varit med gosen en sväng men han verkar ska festa nu? ja ja det märks väl sen.
nu är jag lite less inte på något speciellt men jag ska ta & käka lite frulle & ta en het dusch & sen snusa litegrann så ska ni se att alla problemen är borta!
hinner inte skriva mer nu för nu är det lite bråttom, upptagna kvinnan vettni :P



jessss

Nya tag

Ja nu är det dags, nu ska jag ta tag i mitt liv.
Jag bestämde ju mig igår för att jag ska ta tag i skolan ordentligt. Jag gjorde ju aldrig min psykiatri praktik i höstas på grund av att jag inte mådde så bra. Och så etik-kursen får jag ig i med tanke på att jag inte gjorde en enda uppgift förra terminen. Och så fick jag ig i religon (vilket typ bara berodde på läraren, men what ever). Och igår fick jag veta att om jag inte göra min psykiatripraktik så får jag inget betyg i psykiatri heller. Jag hade ju tänkt att skita i praktiken och bara gå klart skolan nu. Då får jag dock inte min titel som undersköterska eller något slutbetyg, men jag får ju ta studenten. Men igår så började jag tänka om.. Om jag skiter i allt det där så har jag ju i princip kastat bort dom här 3 åren, det känns lite onödigt faktiskt. Och även om jag inte skulle vilja jobba inom vården så är det alltid bra att ha en utbildning. Så till hösten så ska jag göra min praktik och så ska jag läsa upp mina ig:n, så det blir ett fjärde år för mig.
Ska försöka boka in en tid hos syon nästa vecka.
På måndag ska jag också ringa till Skottsundsbacken (äldreboende) och söka jobb. Jag kan ju inte fortsätta såhär. Måste komma över min rädsla nu.. Och jag kommer att klara det här!
Känns som att allt börjar bli bättre nu, jag börjar bli starkare och jag börjar faktiskt se anledningar och en stor mening med livet. Det är inget man bara ska kasta bort! och åker jag ner igen, ja då får jag ta hjälp den här gången. Jag vet att jag har mina otroligt underbara vänner och min otroligt underbara familj som kommer stötta mig igenom allt. Och det är jag så tacksam för. Ni är guld värda hela högen.
Utan er hade jag aldrig klarat det här!

Sen efter mitt fjärde år så får vi se vad som händer. Det finns så mycket jag vill göra! Ut och resa, kanske plugga utomlands? Man måste passa medans man är ung och njuta riktigt ordentligt utav livet. Man vet aldrig när man dör, okay det där kanske lät lite väl tragiskt, men det är ju sant.

Idag har varit en lugn dag, kom på skolan och ingen av mina älskade puppisar var där, Nathalie, Falle & Persson var på begravning :( :(, Björkan hade sin "föda barn"- mensvärk och Carolina behövde sova ut lite. Men som tur är så har jag så många andra trevliga och underbara klasskamrater. Direkt på morgonen så försökte jag jobba klart lite med demenser, men sms-nörd som man är så gick hela lektionen nästan åt att smsa med mina underbara puppisar. Sen hade vi lunch, då åkte jag, Therese, Sandra S, Sandra N & Sara till stan. Gick på bolaget och shoppade en del (dock inte jag såklart då), sen for vi på Lidl, första gången i hela mitt liv som jag satte min fot där, och köpte godis och snus (jag vet, men jag ska inte börja igen) fick bara ett litet återfall. Det är väl OK? :)
Sen åkte vi tillbaka till skolan, en halvtimme sen, men våran guldlärare bara skrattade ungefär. Han är bäst! Var där i ca 20 minuter sen skickade han hem oss som vanligt :P Gick på gymmet och tränade med Carolina i ca 2 timmar. Helt underbart härligt var det.

Sen åkte jag hem, lagade mat till familjen, kött, potatisklyftor, bearnaise sås och nån otroligt god hjortronsås som jag aldrig nånsin har ätit. Den ska ni prova :)

Sen skjutsade pappa mig till Nathalie & Amina, så snackade vi lite skit sen tog jag halv 9 bussen hem och nu har jag bara legat i soffan och latat mig med massa chips, ostbollar & ALKOHOLFRI cider.

Tänkte faktiskt snart knoppa, ska upp i tid imorgon bitti. Ska möta Carolina på gymmet vid halv 12, träna asset av oss ska vi göra. Sen ska vi käka & bara snacka lite skit och på kvällen ska jag till Danne och mysa & se på film. Nu har jag varit nykter i en månad :) yeah, så stolt över mig själv. Men den 2:a mars då blire party, då är det 100 DAGARSFESTEN (det närmar sig). Kommer bli grymt kul..

Näe nu ska jag sluta skriva, blev ett otroligt långt inlägg idag, men måste få skriva av mig, det är som ett beroende och terapi :)

Ha en bra helg allihopa.



jessss

Irreplaceable

Sitter och lyssnar på Beyonce nu. Love her! Och irreplaceable kan jag bara inte få nog av. Vet inte i hur många månader som jag har kört den på repeat nu. Men shit så bra den är. Ring the alarm är också en stor favorit. Ja, hon är helt enkelt bäst! Christina Augilera har jag blivit ett stort fan igen av nu på senaste tiden, hennes låtar, åh man vill ju bara gråta och hur hon ser ut. Det är en tjej med utstråling verkligen, så otroligt vacker.


Varför måste allt vara så jobbigt? Varför måste allt vara så jävla svårt?
Hur man än gör så blir man ledsen. Ska livet verkligen vara såhär?
Kommer det alltid att vara såhär jobbigt? Det kanske till och med blir värre?
Tuffare och svårare beslut ju äldre man blir? Jag vill inte bli äldre nu..
Jag vill inte bli ett år till.. Jag är inte mogen. Jag kan inte ta ansvar,
jag är fortfarande ett barn.
Det finns så mycket som jag bara vill säga, men om jag bara börjar skriva om
det så vet jag att det brister, då kommer jag bryta ihop. Hjälplös som ett litet spädbarn.
Jag vägrar att deppa ihop igen, måste samla krafterna, måste orka. Måste försöka
se det positiva (om det nu finns nått sånt) här i livet.
Kärlek är något positivt och underbart för mig, det finns seriöst ingen bättre känsla
än att vara kär. Tyvärr så är jag ju ensam på den punkten? To bad for me.
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Finns det något mer jag kan göra nu? Jag försöker verkligen, ja jag försöker göra allt. Du betyder så mycket för mig, det finns ingen annan än du. Jag fattar inte att det är så svårt för dig att inse. Och ge det bara en chans, snälla. Jag vet att du inte kommer ångra dig, jag lovar. Jag ska inte såra dig, jag kommer göra allt för dig. Jag är inte som alla andra, jag trodde du visste det.
Ja, det finns nog inget mer att göra nu, det är upp till dig. :'( :'( :'(

Nu ska jag försöka sova lite med tanke på att jag bara sov 3 timmar inatt, är helt slut efter allt bråk och allt tänkande.
På lördag blir det iaf grisfylla! Köpte en halva sprit förut idag, ska köpa groggvirke imorgon. Sen på lördag dååå blire party för fulla muggar. Ska bli årets grisfylla för min del. oh yees!
Ja ja godnatt, hoppas att ni mår bra alla.

danne <3 <3 <3


jessss

Måste vara stark

Ja, jag måste vara stark. Jag kan inte bara stoppa huvudet i sanden. Det fungerar inte så längre! Jag måste växa upp och bli mogen och börja ta ansvar. Bara för att saker går åt helvete så kan jag inte deppa ihop. Jag måste försöka. Måste sysselsätta mig.. Det är hur jobbigt som helst men jag måste försöka. Inget kommer att bli bättre för att jag stänger in mig på rummet resten av mitt liv.
Jag vill bara försvinna nu, komma bort. Rymma från allt? Alla problem? Men det är ingen väg att ta. Det är bara fegt, fegt, fegt. Jag har alltid gjort så. Försökt att komma undan på det lättaste sättet istället för att bara ta tag i problemen. Men nu blir det ändring..

Och till dig vill jag bara säga en sak, lycka till. Jag hoppas att du är lycklig nu och mår bra. Och kanske kan vi en dag vara vänner? Det är snart 8 månader sen, jag kan inte förstå det. På ett sätt känns det som en evighet sen och på ett annat sätt så känns det som att det var igår. Jag är glad för din skull i alla fall att du har hittat någon. Och jag hoppas verkligen att vi har lagt allt bråk bakom oss.



Och du, jag vill bara ha dig. Det finns bara du för mig.. Jag vet inte vad jag gör snart!



so sad

Broken

I´m broken up inside.


Jag har ingen kraft längre, ingen ork. Jag ser ingen anledning..
Jag är så rädd att denna gången kommer jag inte orkar ta mig upp.
Det här var sista gången jag nådde botten. Nu orkar jag inte!
Det gör så ont, så jävla ont.
Jag orkar inte det här längre.. Jag orkar inte med ständig jävla motgång.
Jag vill bort, lååångt bort härifrån.

:'(



Ser ingen anledning till nånting.. Kan inte någon bara skjuta mig?
Snälla! Jag vill inte längre

All good things comes to an end

why?????????????


Hemma från skolan idag, kräktes ett antal gånger i natt men dock inget på dagen. Har bara haft feber och varit allmänt trött. Less är jag också. Less på alla människor, less på skolan, less på dig, dig, dig dig, ja less på allt helt enkelt. Inget vill som jag vill. När ska det vända? Jag trodde att jag hade nått botten, men så fel jag hade. Varför ska jag fortsätta att försöka ta mig upp, när jag ändå bara åker ner igen? Vet du hur smärtsamt det är? Att bara möta motgång, hela tiden. Tror ni att det är lätt?
Tror ni verkligen att det är så kul? Tror ni att det bara är en lek? Tror ni att det är kul att gå runt och le hela dagarna och låtsas att allt är bra? Att ständigt behöva ljuga? Det känns som att mitt liv bara bygger på lögner. Och jag vill inte ha det så längre!
Jag orkar snart inte, jag orkar inte hålla allt inne. Jag behöver hjälp! Jag var så dum, så jävla dum. Hur kunde jag tro att jag skulle klara allt detta själv? Fans jävla pisskuk.

Också den ständiga frågan, varför just jag? Vad har jag gjort för fel? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Hmm, ja det tål ju också att tänkas över ett slag. Men sanningen är den att just nu orkar jag inte. Nu tänker jag fortsätta att dra på mig mitt stora leende och låtsas att allt är bra. Alla andra gör ju så, så varför ska just jag vara den som öppnar mig?
Inget är som det ska vara. Jag vill bara bort, börja ett nytt liv!


Jag orkar faktiskt inte..
Jag är bara mänsklig!


Tråk Tråk Tråk

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Trohet, ärlighet

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
ikka, jessi, jess

Hur var du som barn?
Väldigt blyg, social, lekfull, busig

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Jag vet inte, svår fråga

Vilket är viktigast hos din partner?
Trohet

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Näe det skulle jag inte tro

Hur ofta lagar du mat hemma?
3-4 dagar i veckan

Vad skulle du göra med ett friår?
Reeeeeeeeeeeeesa

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Oj, vad svårt. Tycker om det mesta förrutom "svensk" mat.

Hur svarar du i telefonen?
Hallå eller med mitt namn, beror på vem som ringer

Är du pinsam på fyllan?
JAAAAAAA

Hur ser folk dig?
Inte en aning, men glad hoppas jag.

Människa som gör dig enbart glad?
Finns det någon sån?

Värsta känslan?
Att bli lurad, att tvivla på sig själv

Favorit tv-program?
O.C., One tree hill, Desperate housewives, Gilmore girls (kunde inte bestämma mig för ett)

Hur ser en perfekt ledig dag ut för dig?
Myyyys med världens sötaste

När grät du senast?
NU

Är du vidskeplig?
Hmm jaa, litegrann tror jag

Skulle du vilja vara med i kungafamiljen?
Nej absolut inte

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Hmm.

Vad tror du på?
Kärlek

Vilken dokusåpa skulle du helst vilja vara med i?
Big brother eller Paradise hotel ;)

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Både och? ;)

Vad är lycka?
Att få vara med dom man tycker om och att känna sig älskad

Vilka personer beundrar du?
Beundrar jag någon?

Vem var din första kärlek?
Det vill jag nog inte skriva här

Vem har makten i ditt liv?
Hmm inte är det jag i alla fall

Har du mobbat någon?
Tyvärr så har jag det

Har du någon fobi?
Ormar och spindlar

I miss you baby :'(


I could stay awake just to hear you breathing,
Watch you smile while you are sleeping,
While you are far away and dreaming,
I could spend my life in this sweet surrender,
I could stay lost in this moment forever,
Where a moment spent with you is a moment I treasure,

I don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep,
Cause I miss you baby, And I don't want to miss a thing,
Cause even when I dream of you, the sweetest dream will never do,
I still miss you baby and I don't want to miss a thing

Lying close to you feeling your heart beating,
And I wondering what you are dreaming,
Wondering if it's me you are seeing,
Then I kiss your eyes and thank god we're together,
I just want to stay with you in this moment forever and forever forever

I don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep,
Cause I miss you baby, And I don't want to miss a thing,
Cause even when I dream of you, the sweetest dream will never do,
I still miss you baby and I don't want to miss a thing

And I don't want to miss one smile,
I don't want to miss one kiss,
I just want to be with you right here with you,
Just like this, I just want to hold you close,
I feel your heart so close to mine
And just stay here in this moment,
For all of the rest of time

I don't want to close my eyes, I don't want to fall asleep,
Cause I miss you baby, And I don't want to miss a thing,
Cause even when I dream of you, the sweetest dream will never do,
I still miss you baby and I don't want to miss a thing



baby :'(

Behandla andra som man vill bli behandlad själv

yeah right. Dagens lögn det eller?
Jag är så otroligt less på att ställa upp på människor som man inte får ett skit tillbaka utav.
Eller jo man får SKIT tillbaka. För vad? Att man försöker ställa upp och vara en bra vän. Näe nu ska jag bli en lika stor skitstövel som alla andra. Hädanefter tänker jag alltid sätta mig själv i första hand, alltid. Tänker aldrig någonsin mer låta folk utnyttja mig och stampa på mig.
Jag blir så jävla arg, just nu känner jag att jag bara vill be dig dra åt helvete, säga att du inte är min vän längre. Men jag vet inte.. Vet fan ingenting just nu.
En vänskap som en gång var så bra, nu är det bara en katastrof, och allting känns bara falskt. Jag orkar inte längre, kan snart inte hålla tyst. Vill bara få ur mig allt.. Fan ser du inte hur du behandlar folk du heller? Du tänker bara, bara, bara, på dig själv och dina egna behov. Du tänker ALDRIG på att någon annan kanske behöver dig nån gång. Att du kanske borde ställa upp och finnas där för den personen. Har den tanken aldrig slagit dig? Näe alla ska anpassa sig efter dig, heeela tiden. För du är så mycket bättre än oss alla andra, eller hur? Att jag ens sitter och slösar min energi och tid på dig. Att jag sitter här och är ledsen över en sån stor idiot. Och över en människa som jag tyckte såååå fruktansvärt mycket om. Man kan ju säga att du har förändrats i alla fall. Du är inte den vännen som jag lärde känna, du är inte samma människa längre. Och jag skulle vilja säga att du har förändrats till det bättre, men nej, du har blivit en hemsk människa med världens största ego. Du är egentligen den fegaste, ja du är så jävla feg.

Tror att jag har fått ur mig det mesta nu iaf. Men jag känner fortfarande att det bara brinner inuti mig, vet inte vart jag ska ta vägen riktigt. Jag känner mig ensam, övergiven, lurad, blåst och så jävla dum. Är jag ensam? Tanken slår mig ibland. Tänk att de som står en närmast kan också vara dom som sviker än mest. Ja, det är något som tål att tänkas över ibland.


Nu ska jag gå och lägga mig i sängen i alla fall. Tårarna tar aldrig slut och jag orkar inte sitta här mer och tycka synd om mig själv och mitt idiotiska jävla liv.


fuck off!

Ytligt

Ja det känns som att det blir mer & mer ytligt för varje dag. Allt känns så falskt!
Ibland undrar jag vart jag har alla någonstans? Finns det någon som går att lita på? Det finns inte många i alla fall. Jag önskar bara att du ville öppna dig. Att du kan säga om något är fel och när något är fel. Skulle vara så skönt att slippa alla bitchiga och otrevliga kommentarer och istället bara få ett svar. Jag kan ju faktiskt inte ändra på mig om jag inte ens vet om att jag beter mig dumt eller gör fel saker. Det är inte så lätt för mig heller, man kan ju inte veta allt.
Känns som att jag behöver ta en paus igen, komma bort lite från allt. (dock inte dig, så ta inte åt dig)
Förstår inte :/ Varför är det alltid något som ska hända för? Alltid något som ska vara fel`?
Eller är det bara jag som hänger upp mig på småsaker?
Kanske ska försöka sluta att tänka så mycket. Blir nog bäst så. Men det är inte alltid så lätt heller..
Ja ja nu ska jag fixa mig i ordning lite, sen ska jag till danne och mysa & se på film.
Imorgon blir jag hemma, har massa plugg att göra. :/
Får skylla mig själv när jag har varit borta så mycket.


Ha en bra kväll mina trogna läsare



jessss

My baby shot me down

Vad duktig man är, eller så inte.. Nu har det gått ytterliggare en timme och jag har fortfarande inte börjat med arbetet än. Ska vara klart imorgon! Är man dum i huvudet eller är man dum i huvudet? Ja, det är frågan det. Jag skulle tippa på att jag helt enkelt är dum i huvudet.
Får göra allt hemma sen ikväll. Om jag orkar! Känner mig helt död och otroligt jävla lessss, irriterad, förbannad, less, less, less ja just det sa jag att jag kände mig less också? gaah...
Känns som att allt och alla går mig på nerverna just nu. Är alla irriterande eller är det bara jag som är känslig? Det är nog jag som är jävligt känslig just nu. Behöver nog bara vara ifred ett tag.

Behöver träna så att jag blir glad tror jag och får ut lite aggressioner.
Skulle behöva slå på något eller någon!


Jaja, nu tänker jag åka hem, gör ingen nytta här direkt ändå.




jessss

Förlåt

Jag är inte lika stark längre..




Varför?
Jag förstår inte vad jag gör. Vad håller jag på med?
Varför ska det aldrig få vara bra för?
Varför gör jag såhär mot mig själv för? Om och om igen..

:'(

Måndag

Jaha, så var ännu en NYKTER helg över. Hur skönt som helst.
Ja i fredags som sagt så var jag bara hemma med mamma & pappa och såg på mitt favoritprogram "Så ska det låta" :) Lätt bättre än att springa runt på krogen & yra.
Och lördagen tillbringade jag hos sötnöten.. Såg på "Natt på museet" och bara myste..
Igår sov jag typ hela kvällen, var helt slut. Och somnade till och med innan 12 igår kväll. Väldigt skönt! Så skulle jag kliva upp vid 7 imorse för jag skulle träna med Carro halv 10 på ego. Bra att jag vaknade typ vid 9 :/ Så det blidde ingen träning idag och inte imorgon heller för då slutar vi fyra och då orkar jag inte. Det är för sent, då kommer jag bara vara grinig, hungrig & trött!
Men på onsdag, torsdag & fredag blir det träning iaf :)

Sitter på skolan nu, började 11.45 och slutar 15.35. Sitter och jobbar med Instuderingsfrågor till ett häfte om demenssjukdomar. Har suttit här i 2 timmar och har fortfarande inte ens svarat på första frågan. Det går bra för mig, eller så inte. Har ingen arbetsro alls och kan verkligen inte koncentrera mig.
Skulle behöva en snus nu verkligen känner jag. :/ Men nåååån slängde ju min snus :'( :'(
Idag måste jag plugga massa samhälle och psykiatri eftersom jag inte gör nått på skolan! :/ gah.
Men näe nu måste jag börja jobba.. bloggar mer ikväll mina kära läsare!



jessss

Well, I´m in love

Och det känns.... helt underbart. Ja, jag är kär och jag svävar på moln känns det som. Det pirrar i magen och gud vad härligt det är. Du gör mig så lycklig, bara tanken av dig gör mig så glad.
Love is in the air, yeah!


Skönt att vakna upp ännu en lördagsmorgon utan att vara bakis, det är fan guld värt det. Vaknade av att mamma och pappa kom med kakor och bullar till mig :) wiie. Härlig frukost, vill inte ens tänka på hur många kalorier det var, men gott var det! Får tränas bort på måndag.
Sitter här och nördar lite nu, poppar musik och så. Tänkte snart hoppa ner i duschen och sen ska jag löaga tacos till min kära familj. Jag är så glad, det har inte varit nå bråk på över en vecka tror jag (rätta mig om jag kommer ihåg fel). Men det känns som att det äntligen börjar lösa sig med allt. Allting kanske kan fixas och repaperas? Jag älskar er i alla fall. Ni är ju min familj! Vi kommer att klara det här. Om bara alla i familjen försöker vara lite mindre egoistisk så har vi ett stort problem löst i alla fall. Vi måste lära oss att ta hänsyn till varandra och framför allt respektera varann och ens viljor.

Tänk om livet alltid skulle vara såhär underbart? Men man ska inte tänka så. Man ska leva i nuet, jag är lycklig nu så kan jag bara sluta grubbla så mycket.

Jag har förövrigt gjort en till blogg
http://blogg.passagen.se/jessiikaa men det var så krånligt så jag tror att jag stannar kvar här istället. :)


Tänker på dig, gumman. Finns här <3


/glad jessss

I don´t know what to say

or to feel anymore?

Så otroligt mycket blandade känslor och tankar hela tiden. Dagarna ut och in. Vad är rätt egentligen? Och hur & när vet man att man gör rätt? Varför måste allt vara så komplicerat? Varför tänker man så mycket? Och framförallt, varför finns det så många olika vägar att gå? Skulle jag ha gjort allting på ett annat sätt? Skulle jag ha valt en annan väg? Hur hade mitt liv sett ut då? Skulle jag ha varit lyckligare? Vad är lycka? För mig är det i alla fall att få vara med dom man tycker om. Man ska leva levet som att det vore den sista och ta dagen som den kommer.
Och jag är ju verkligen expert på att krångla till allting. Så fort saker blir bra då lyckas jag förstöra dom. Är det inte så då? Och varför i helvete gör jag så? Kan jag aldrig bara vara nöjd?
Varför fungerar man så? Att man bara vill ha mer o mer o mer o mer. Man är aldrig nöjd riktigt liksom. Det är ju sjukt. Men jag tror dom flesta av oss är lite så? Tills man förlorar det fina man har och inser att man faktiskt var lycklig då, men så är det försent.
Snälla, ta vara på varandra och lev i nuet. Tänk inte så mycket, var bara lyckliga.

För mig finns det bara en person, danne, jag tycker om dig så mycket och du finns i mina tankar varje sekund. Du är en av dom finaste & underbaraste människor jag har träffat. <3 <3 <3
Bara du, glöm inte det.


Och nu vill jag skriva några ord till dig (nämner inga namn). Du betyder så mycket för mig gumman, eller du betyder rättare sagt allt för mig. Jag älskar dig och du är min bästa vän. Det finns ingen som du! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, men jag finns alltid här, oavsett vad det är. Och jag kan förstå att du just nu behöver vara ifred och det är klart att du ska få vara det. Men glöm inte bort att jag finns här sen när du vill prata. Jag kommer alltid att finnas här för dig! Du är min lilla ängel, mitt lilla ljus, min glädje <3
Jag är så rädd om dig, och framför allt
JAG ÄLSKAR DIG



jessss

Hurt

ja det gör så jävla ont i min rygg. Värre idag än igår faktiskt :/ fyfan. Ska aldrig nånsin ta i sådär hårt. Har knappt sovit nånting inatt, har haft så satans kukigt ont.
Ska snart gå till bussen också, ska åka in och träna 1 ½ timme nu innan jag ska träffa Elin, och då ska vi gå och fika och snacka skit :)
Näe nu måste jag springa till bussen, bloggar mer sen !


förlåt baby <3





jessss

Wonderchild

yes, lyssnar jag på just nu, var ett tag sen man hörde den men den är fortfarande såå bra. :)
ska snart se på wild boyz och dirty sanchez sen blir det sängen. har tagit lite sovmorgon imorgon, eller "ledigt" skulle man också kunna säga. ska träna vid 12 iaf och sen ska jag fika med Äjlin vid 2-tiden, snacka skit och ha det trevligt! :) var ett tag sen. saknar dig honeey..
sen på kvällen blir det bara lugnt, se på Let´s dance och mysa med familjen bara. Och på lördag så blir det bio och sen massa mys med hetingen ;)
Ännu en nykter helg alltså.

Näe nu ska jag fika lite innan soffan efterlängtat får mig :P




jessss

All beauty must die


They call me The Wild Rose
But my name was Eliza Day
Why they call me it I do not know
For my name was Eliza Day


From the first day I saw her I knew she was the one
She stared in my eyes and smiled
For her lips were the colour of the roses
That grew down the river, all bloody and wild


When he knocked on my door and entered the room
My trembling subsided in his sure embrace
He would be my first man, and with a careful hand
He wiped at the tears that ran down my face



On the second day I brought her a flower
She was more beautiful than any woman I've seen
I said: "Do you know where the wild roses grow
So sweet and scarlet and free?"


On the second day he came with a single red rose
He said: "Give me your loss and your sorrow?"
I nodded my head, as I lay on the bed
"If I show you the roses will you follow?"


On the third day he took me to the river
He showed me the roses and we kissed
And the last thing I heard was a muttered word
As he knelt above me with a rock in his fist


On the last day I took her where the wild roses grow
She lay on the bank, the wind lied as a thief
And I kissed her goodbye, said "All beauty must die"
And I lent down and planted a rose 'tween her teeth



:'( 
Världens finaste låt. Många tårar i ögonen nu, varför gör jag såhär mot mig själv för?

Sorry :/

Demenssjukdomar

sitter i skolan nu och gör något arbete om demenssjukdomar. så jävla tråkigt! hade deadline på ett annat arbete idag så jag och björkan skyndade oss klar med det imorse så tänkte jag att jag kunde få gå hem vid lunch. men näe då fick man ett stort häfte istället med instuderingsfrågor att göra. :/ baaais.
vill åka hem nu, så jobbigt att vara här när man är kissnödig heeela tiden, och jag som trodde att jag var av med skiten, icke sa nicke. skulle fan behöva en kateter just nu! känns som att man är 90 år :P
stackars mig & emma.
idag ska jag tvätta, städa och plugga! hua :/ har hur mycket som helst att göra.. men jag lyckas förtränga allt hela tiden. och O.C. igår var ju bäst.. grät som en tok, som vanligt.. men det är ju så bra, och marissa är så saknad. JAG VET DET ÄR EN TV-SERIE, men kanske inte för mig :( O.C. är mitt liv!

någon som vill hjälpa mig och göra klart arbetet om demenssjukdomarna? ;) ;)


näe nu orkar jag inte det här nå mer, nu åker jag heeeeeeem.

jessss