Utmanad

Har blivit utmanad av Johanna Blom (http://imbo.blogg.se)
Svårt att komma på saker om sig själv såhär, men jag försökte så gott jag kunde.

Regler:

Varje spelare börjar med att skriva ner 6 egendomliga/underliga saker om sig själv.Bloggare som blir "tagna" ska skriva 6 saker om sig själv i sin blogg & samtidigt ange reglerna för spelet.
Till slut väljer bloggaren 6 nya bloggare & gör en lista med deras namn.
Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras gästbok för att låta dom veta att dom blivit tagna & att de ska läsa ens egen blogg för mer information.



6 st saker som är egendomliga/underliga/unika för Jessika:

1.  Jag har ett väldigt stort tvångsbeteende. Får verkligen för mig saker när jag t.ex. är utomhus. Gör jag inte så, så kommer det hända o.s.v.

2. Jag har en väldigt stor fobi av fötter. Huh..

3. Jag kan bli väldigt väldigt paranoid ibland (har dock blivit mycket bättre på den fronten nu). Men förut undrade jag nästan om det var något fel i huvudet på mig.

4. Jag har blivit helt besatt av alla modetidningar. Ibland känns det nästan som att livet styrs utifrån dom. Måste bättra mig där.

5. Jag måste verkligen duscha varje morgon på en gång när jag kliver upp, annars känner jag mig sjukt äcklig. Även om inte håret är skitigt eller man luktar svett så är det bara ett måste.

6. Jag har blivit beroende av min brun utan sol, går inte en dag utan att jag smörjer in mig. Den är nästan viktigare för mig än mobilen. Snuset & min brun utan sol är mitt beroende.




Jag utmanar:
http://naathalieee.blogg.se
http://nogg.se/johannagronvik
http://canal.blogg.se
http://sannejohannahagman.blogg.se
http://saandy.tjejsajten.se
http://elenia.blogg.se

Kommentarer
Postat av: Sandra

Har nyligen gjort den där utmaningen, denär lite klurig så orkar inte göra om den:P Den finns längre bak i min blogg fall du vill läsa:P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback