Och där försvann klumpen i magen

Har haft en 2 ½ timmes väldigt lång och skön pratstund ikväll. Kändes skönt att få reda ut allt och veta lite om vart man "står". Blev himla skönt nu efteråt.

Hmm vad har man gjort idag då? Ringde vårdcentralen imorse i alla fall, efter ett bra tag kom jag äntligen fram. Då säger dom åt mig att återkomma imorgon på ett direktnummer till en läkare så kanske jag får en akuttid. "Min" läkare hade tydligen inga tider förens i juli??????. Har liksom försökt ringt nu i en o en halv vecka för att få tid. Hur svårt ska det vara? I alla fall om jag får den här akutläkartiden så är det hos en läkare som är lite mer specialiserad på hud. Kanske kan hon veta vad det är? Nu tänker jag verkligen kräva en rejäl undersökning. Hur många månader till ska jag få se ut såhär? Hade inte brytt mig om det varit i höstas, men just nu inför studenten och allt. Det känns förjävligt. Tur att det finns smink, även om det inte täcker helt så tar det bort en hel del i alla fall. Aya, sen åkte jag i alla fall till skolan, gick på studentkommittémötet och sen hade vi projektarbeteredovisning. Gick ändå ok tycker jag trots att vi inte riktigt är klara med ändringarna vi fick i fredags och vi hade inte förerett oss något alls. Kan se redovisningen idag som en liten träning inför morgondagen då vi ska redovisa för tvåorna.
När jag kom hem satt jag i köket och snackade skit med mamma och brorsan ett tag, sen beställde vi kebabtallrik och pizza och glassade i oss det. Synd bara att jag hade fått ett kg salt på mina pommes så det gick inte att äta. Åt upp köttet och löken iaf :P Sen hade jag det där långa samtalet och sen har jag inte gjort så mycket mer. Carolina ringde också för ett tag sen, pratade i nån timme vilket också var väldigt trevligt. Det är inte varje dag vi pratar i telefonen men ändå så när vi gör det kan vi prata hur mycket som helst. Den lilla apan har varit i Turkiet, kom hem igår. Jag är sjukt avundsjuk på henne. Får se henne imorgon med sitt nya hår, tatuering och hennes härliga bränna. :)
Nu sitter jag bara och väntar på att tiden ska gå, ska ringa danne om en liten stund och säga godnatt sen ska jag sova. Har förövrigt inga mer lektioner nu. Schools out :D :D
Mösspåtagning på onsdag, börja supa 9 på morgonen, sen party som fan hela kvällen. Balen på fredag. :) Blir nog en väldigt rolig vecka.

Nu ska jag inte skriva mer, blir så jobbigt för er att läsa då kanske. :P
Godnatt :)

du, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback