en lugn helg

inte mycket har hänt. varit hemma hos mamma och pappa i njurunda hela helgen. haft det så skönt så! i fredags? åt pizza, kollade på idol-finalen, åt massa chips, godis & ostbågar. sen jobbade lördagen och efter det, god middag igen, promenad till ica med brorsan och hunden för att bättra på snacksförrådet. träffade även underbara tessan (: idag? jobbade först sen hem, god middag ännu en dag, för sedan montering av pepparkakshus och vårat pepparkakeland (bilder kommer), följt av första åket av damernas slalom, sedan bastning och sist adventsfika med andra åket av slalom. bra jobbat Frida Hansdotter och Therese Borssén. En sjunde och fjärde plats. Värre gick det för Anja som åkte ut efter ca 8 sekunder i första åket, inte bra jobbat. Tror detta blir hennes sista säsong. Det borde i alla fall bli det.
Aya, nu är det sovdags så jag orkar jobba min åttonde dag i rad utav tretton dagar totalt. Fick också reda på av Eva att enligt EU så bestämde dom för ca ett år sen att man får jobba max sex dagar i rad? Hrmf.
God natt på er!


image178

Vårat fina pepparkakeland. Yeah, man kan ju tro att vi är mellan fem och tio år när vi i själva verket är nitton, sjutton och femton. Haha, mamma blev så stolt(?) att hon till och med har skickat in denna bild för framkallning till julkort som våra nära och kära kommer att få se till jul. Jösses!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

vad fint älskling :D

2007-12-10 @ 19:59:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback